sziasztok!
a kiskönyves sztorihoz annyit, hogy anno, mikor én szültem, mind a kétszer kaptam a szülés után egy papírt, amit a szülést levezető doki írt alá, és az elég volt ahhoz, hogy igényelhessem az anyaságit! szóval nem kellett mellékelnem a kiskönyvet. aki választott orvosnál szül, az biztos minden további nélkül kiadja ezt az igazolást, én ugye ügyeletesnél szültem, de így is megkaptam, szóval nem hinném, hogy van olyan, amikor elesik ettől a kismama. ja, és igen, a védőnői pecsét is számít!
itt minden okés. gyerekek antibiotikumot kezdtek ma
Beni úgy kelt, hogy fáj a füle... sajnos már elég régóta húzzuk a taknyolást, köhögést, így várható volt, hogy egyszercsak antibiotikum lesz a vége
szívás, egész nap a 4 fal között, bár a kánikula kikészít, így nagyon ki sem vágyom a kertbe, csak unalmas!
szerdán mentünk volna ballagásra, de így csak apa megy, mi maradunk itthon! hét végéig nagyon ki sem lehet mennünk, csak főznöm ne kellene
voltam védőnőnél, 8 kg-ot híztam a kezdetektől, de sajnos most kezdődik a vizesedős korszak, így lesz az még több is! ez van. várom a szülést, csak még sehol nem állunk. se a gyerekszoba, se a kórházi csomag nincs kész, szóval még van dolog bőven. ha a gyerekek jobban lesznek, egyszer-egyszer apa átviszi őket anyóshoz, én meg itthon intézem a dolgokat!
hát röviden ennyi!