Jó reggelt!
Kinga: Hű, akkor lassan itt lesz az időtök, sőt lehet már készülődik ki a kiscsaj
Még lehet, hogy megvárja Bendi első napját, de ilyen fájásokkal már nincs sok hátra. Anno Bencével nekem is voltak ilyenek a szülés reggelén (80-100-asok voltak). Még poénosan meg is jegyezte a doki, hogy mikor akarok szülni, mert ezekkel már simán mehetnénk
Aztán este már ki is bújt a nagyfiú
Szóval tessék csak bejelentkezni
Ranita, Szilvi: Nagyon kíváncsi vagyok a történeteitekre, no meg a többi babázóéra is!!!! Remélem hamarosan lesz AT...
Nikianya: Annyira jót nevettem a "rés a pajzson" szövegeden
Ne aggódj, hamarosan kibújik öcsi is. Többedszer szülőknél amúgyis egyik pillanatról a másikra megtörténhet
Várják már a lányok a kisöcsit?
Daligra: Nem lesz gond Grace cukrával, csak tényleg be kell állítani a megfelelő étrendet. Biztosan sikerülni fog, nyugodj meg, jó? Ki fogja ezt intézni, ha Te szülsz?
Nekem éjjel olyan fájásaim voltak, hogy már az órát néztem, de aztán nem lett belőle semmi
Mondjuk tegnap kicsit többet sétáltam, mint kellene, alig tudtam felkelni ha egyszer leültem, lefeküdtem, annyira húzott le a pocak... Kata is kevesebbet mozog
A tanyát én sem szivesen hagynám ott... Elvileg itt lehet zárt fórumot csinálni, de tegnap nem találtam ezt a funkciót
Utána kéne nézni... Mondjuk én nagyon béna vagyok, mert még új fórumot sem tudtam csinálni