Sziasztok!
Hú, jó sokat termeltetek:)
Üdv az Újaknak!
Szofi, tegnap miattad feljöttem a netre, amikor áttessékelt a kanapéról az éjszaka közepén a párom, hogy jaj, még meg kell nézzek valamit:) Na látod, eljött az a szép nap! Gratulálok!
Sajnos ma reggelre elment a nagypapám örökre.. még azért meg tudtam neki telefonon mondani a nagy hírt, hogy végre a legidősebb unokája babát vár. CSak később akartuk megosztani a családdal, de így nem lehetett várni.... Így már nálunk mindenki tudja a családban.
Nekem semmi hasam nem volt, és most már egy hete a harisnyanadrágjaimat nem tudom felvenni, úgy szorítanak. Rendes nadrágot nem is próbáltam, szerencsére van egy passzé derekú szép kordszoknyám, amit 5ezer ft érrt vettem tavaly, na, majdnem ilyet láttam a Brendonban, 18ezer ft-ért. Ennyiért én biztos nem fogok venni, inkább keresgélek butikokban, feltéve, ha nem kell 9 hónapig feküdnöm, akkor elég 3 pizsiszett, meg 2 tréninggatya....
Viszont olyan jó, ahogy tudják meg folyamatosan a családtagok, hogy terhes vagyok, már 2 kiságyat, és 2 babakocsit és kisfiúés kislánycuccokat is ajánlottak nekünk. Gyűlik a babakelengye elméletben. De persze majd szerintem a 6. hónap után fogunk elmenni értük csak, amikor már akár ki is bújhatna. Ugye a dokim halálra résmísztett, hogy a miómától vetélés, koraszülés lehet, bármikor... Na köszi. Ennek azért még utána járok, még megnézetem magam mással, mert ő csak mióma gyanút mondott. Döntsemár el, hogy van e vagy nincs.
A fehérnemű szinezésem abbamaradt, de ahogy felkelek, 5 perc múlva fáj a hasam olyan mensisen.
Nektek nem fáj úgy? Tudom, amikor meg kellene jönnie pirinénjének, akkortájt normális a menstruációs görcsökre emlékeztető hasi fájdalom, de nekem már 6. napja van, hol folyamatosan, hol szünetekkel, ha nem fekszem. Nektek semmi ilyesmi nincs, nem volt?
Én eddig nem mertem még igazán meleg vízben zuhanyozni sem, de akkor nem viszem túlzásba az óvatoskodást... (Bár régen a forró vízbe ülés volt az egyik magzatelhajtó technika.)
Panndi, jobbulást Neked! kitartáááás!
Vucuska, köszi az UH képet, szuper látni, hogy hogy növekszenek a pindurok a pocakunkban...
Annus, skennelj:) Várjuk a képeket!