Sziasztok!
Wepe!
Szuper híreket hoztál nekünk!!
3at és mind saját!!!
Kíváncsian várom a legközelebbi jelentkezésed, nagggyon drukkolok nektek!!
Heni!
Izgultam ám érted tegnap, de mivel nem kaptam smst, gondoltam, hgy semmi....
Mindegy, ha sokat mocorog Benito, akkor tuti jól érzi magát, minek bolygassák.
Majd egyszer beleun, aztán megindul ezerrel!
Sziszkó!
ugye milyen jó érzés, hogy mocorog a babád? Meglásd lassan úgy hozzászoksz majd, hogy az lesz a fura ha alszik. Jönnek majd a csuklások, meg a rugdosás mellé a forgolódások, meg kinyomja magát itt-ott. Annyira jó érzés!!
Rólunk:
Értekezleten minden oké volt, főnököm teljesen lazára vette a dolgokat meg is lepődtem, mindig ezek a papír cuccosok a legfontosabbak neki, hogy minden teljesen rendben legyen. Most meg....vagy rám volt tekintettel, vagy sokat lazult az elmúlt tanévben...
Kollégámtól kaptunk egy hordozót, úgyhogy már ez is megvan, van miben hazahozni babut a kórházból.
Nst!
nagyon jó görbét produkáltunk, sokat mocizott bébim, olyankor nagyon gyorsan dobogott a pici szíve, annyira jó volt hallani.
És ami a lényeg: szülésznőm azt mondta, hogy nagyon lent találta meg a szívhangot, ami szerinte azt jelenti, hogy fejvégűek vagyunk, úgyhogy már egyre biztosabb, hogy befordult a babim.
Persze uhval még meg kell nézni, az a biztos, csak a doki épp szülesztett
, így majd csak jövőhéten tudom biztosra mondani, de én nagyon bízom a szülésznőben, meg a tapasztalataiban, hogy a lenti szívhang fejvégű babát jelent.
Uszodába is nyugodtan mehetek még, szinte kinevetett, hogy majd meglátom nem is nyílik olyan gyorsan az a méhszáj.
Naponta egy csésze málnalevélteát kell innom, meg a homeopátiás bogyókat felváltva, minden nap másikat. És a gátmasszázst is megkezdhetem (bár még az olaj nincs itthon de a héten megszerzem). És most hogy bejött egy kis meleg máris jobban érzem magam. Bár vérnyomásomra megint 140 körüli értéket mért, de azt mondta, hogy ez még nem gáz, és a vizeletem is negatív volt, úgyhogy toxémia kizárva szerencsére.
Ja! A júliusi topicban ma születnek ikrek, mert anyucijuk toxémiás lett, és nem várnak arra, hogy életveszélybe kerüljenek, kiveszik őket. Remélem minden jól alakul, a babák már 2 kiló fölött vannak, úgyhogy nem lehet gáz!!