Hali!
Élünk.
Már egyik nap szépen visszaolvastam, írtam, aztán Gréta úgy gondoltam megnyomja azt a nagy, világító gombot a számítógépen...
. Mentésre esély sem volt, mire észhez tért a gép, beléptem stb. már elment az írásra az időm.
Amiket azért szeretnék írni:
Kankalin, a cipő nagy kérdés az tuti. Harántosat végülis nem vettünk, nekünk is először azt mondták, aztán más -szintén szakértő- meg lebeszélt. Most az van, hogy Borsnak a bokái befele néznek, annak ellenére, hogy kizárólag magasszárú cipőkben, szandálokban járatom. Ortopédusnál voltunk, minden nap -kéne
- lábujjhegyen járatni 10 percig és elvileg helyreállna minden. ...mármint amit mindkét szülőtől, sok-sok generáció óta tartó lúdtalp, kacsaláb, görbe, -óláb és minden nyavalya, amin amúgy nem segít semmiféle cipő. Szóval majd egy ortopédus konzultáción kiderül milyen sportfeladatokkal segíthetünk olyan gondokon, amin semmilyen cipő nem segíthet.
Cipőkről még annyit tudok, hogy mikor hazamegyünk, levesszük a gyerek lábáról a cipőt, meg kell nézni, hogy nem piros-e valahol, mert az azt jelenti, hogy ott szorítja, kényelmetlen neki. Még a 3 éves gyerekem se szól ha gondja van, nagy cipőimádó (...nem tudom kitől örökölte
) ha egy cipőt szeret, mindenáron abba jár.
Kticat, skype-os nyelvóra lehet érdekelne.
Gigi, király ez az esküvő. Mienk is ilyesmi volt, de mi szóltunk hogy ez az lesz, nem ámítottunk senkit, mi megmondtuk, hogy egy polgár, egy vacsi és "helló". Sosem voltunk nagy bulizósok, sosem gondoltuk, hogy meg kéne hívnunk azt az ezer rokonunkat, akik amúgy le sem tojnak minket. Szerintem ott sem lesz mégegy cécó, fogadunk?
(...lagzira szánt pénzt házba fektettük
, mit mondjak, nem bántuk meg...)
Képek csodaszépek, az előző levélben szépen egyenként dícsértem mindenkit!
...linkeken is megnéztem
...kivéve Mangóráét, ott nem engedett be
Ervick, gratulálok a sulihoz!!! ...meg az iwiwen is a tanyádhoz
. Ha egyszer hazamegyünk bölcsit fogok nyitni, fel vagy véve!
Reni, már nemsokára eljutok a privát témánkhoz is
. A fiam alvásáról: két mérföldkő volt: elválasztáskor lett jobb és az a gyógyító mesés jutalmazáskor. Azóta is előfordul hogy felsír, nincs magánál, de már sokkal hamarabb, pár perc alatt visszaalszik, vagy észhez tér és átjön magától. Ha van ötleted erről, szívesen meghallgatnám.
Mostani dolgokat még nem olvastam vissza, csak ajándékokat néztem, berakok egy cuccot
:
http://www.olcso.hu/sport/szanko/snow_b ... 75369.html ilyet itt is használnak, jól síelő szülő ezen viszi szépen a gyereket a sípályán. Nem kell kihagyni kisgyerek miatt egy telet sem. Hátránya, hogy szerintem igencsak egy télre való, jövőre már hosszú időre nem hiszem hogy belerakhatóak lesznek.
Rólunk: Grétának piros a köldöke. Most pont nem az, le akartam fotózni, ha alkohollal kezelem pár napig, akkor elmúlik, aztán újra. Van/volt valakinél ilyesmi, mi lehet ez? Amúgy minden okés, nem túl sokat szopik éjjel, de igényli hogy mellettem legyen. Bánja fene, ott alszunk négyen az ágyban reggelre
(ha valakinek kérdése lenne: házasélet máshol van, azért várjuk, hogy a gyerekek felnőjenek annyira, hogy a gyerekszobában maradjanak egész éljjelre)
Fleuréknak kitartás, sokat gondolok rájuk, őket mondjuk most nem irigylem. Sok sikert kívánok nekik!!!
Bezzeg a ringatóba, koncertre járókat mennyire irigylem. Járjatok csak mindenhova, sok jó élményt Neketk!!!!
...akkor visszaolvasom az új dolgokat
Puszi