Új privát üzeneted érkezett!

Petrának nagyon boldog névnapot kívánunk!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Én is boldog névnapot kívánok Petrának:)

Szilvi,
Jobbulást Máténak:( neked meg kitartást, remélhetőleg csak ki tudod magad pihenni hamarosan.

Nem tudom, hogy lesz a hétfő, a megfázás utóhatásaként én rémesen köhögök, Dávid meg iszonyúan taknyos (egy fog is közrejátszik, azt hiszem). Szerintem ha nem javul, kihagyjuk a MüPa-t, nehogy az aggódó anyukák meglincseljenek:)

Szép hétvégét!
Móni
monke

BOLDOG NÉVNAPOT, KICSI PETRA!!! :)

Móni, nincs aggódás, gyertek!!!! :lol:

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Petra Boldog Névnapot !

Helyzet változatlan, vagyis rosszabb , köhögő rohamok éjjel szörnyűek ! van h ez miatt egy két órát is fent vagyunk!
ÉN KO vagyok ! :cry:
HMM mennem kell most is itt sír!

Puszika

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Petrának itt is boldog névnapot!

Ági, csörgőt vinni akartam...
Móni cuccait is azért.

Hát, annyira nem vagyok aggódó tipus, bár örültem, hogy másfél hét után kikecmeregtünk a takonyból...
Holnap reggel meglátjátok Móni, azért ha lehet, gyertek légyszi.

10-kor ha randizunk csajok a MüPa bejáratánál?
Mi vszínűleg Juditékkal érkezünk, hévvel megyünk.

ToldiSzilvi, jobbulást, már igazán rátok férne.

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Móni, szerintem is gyertek. Ha nem Ti, akkor valaki más fog köhögni, orrot fújni. Szép lassan meg kell edződniük a gyerekeknek.

Kata, 10 körül OK! Lehet, hogy mi már 3/4-re ott leszünk és bemegyünk az előtérbe, mert szerintem Zsófit meg kell tízóraiztatnom koncert előtt.

Máténak jobbulást, jól elhúzódik ez a betegség. :-(

Mi jól vagyunk, takarítottam, főztem a hétvégén. Tegnap du. kicsit csavarogtunk, ma is készülünk, ill. még megyünk szavazni is.

További szép napot mindenkinek!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Kicsit jobban vagyunk, de nem az igazi. Szerintem ez most már tavaszig így marad:-(

Köszi az invitálást, de úgy döntöttem, nem megyünk. Lesz ott még vagy 50 anyuka meg kisbaba, nincs kedvem végig azon görcsölni, hogy ki mit gondol és hogy néz
:P

Jó szórakozást és puszillak benneteket, Kata, Judit!

Zsuzsi, Ági, Titeket várlak szeretettel kedden - ha mertek:D

M
monke

Hali!

Élünk.

Már egyik nap szépen visszaolvastam, írtam, aztán Gréta úgy gondoltam megnyomja azt a nagy, világító gombot a számítógépen... :evil: . Mentésre esély sem volt, mire észhez tért a gép, beléptem stb. már elment az írásra az időm.

Amiket azért szeretnék írni:

Kankalin, a cipő nagy kérdés az tuti. Harántosat végülis nem vettünk, nekünk is először azt mondták, aztán más -szintén szakértő- meg lebeszélt. Most az van, hogy Borsnak a bokái befele néznek, annak ellenére, hogy kizárólag magasszárú cipőkben, szandálokban járatom. Ortopédusnál voltunk, minden nap -kéne :oops: - lábujjhegyen járatni 10 percig és elvileg helyreállna minden. ...mármint amit mindkét szülőtől, sok-sok generáció óta tartó lúdtalp, kacsaláb, görbe, -óláb és minden nyavalya, amin amúgy nem segít semmiféle cipő. Szóval majd egy ortopédus konzultáción kiderül milyen sportfeladatokkal segíthetünk olyan gondokon, amin semmilyen cipő nem segíthet.

Cipőkről még annyit tudok, hogy mikor hazamegyünk, levesszük a gyerek lábáról a cipőt, meg kell nézni, hogy nem piros-e valahol, mert az azt jelenti, hogy ott szorítja, kényelmetlen neki. Még a 3 éves gyerekem se szól ha gondja van, nagy cipőimádó (...nem tudom kitől örökölte :roll: ) ha egy cipőt szeret, mindenáron abba jár.

Kticat, skype-os nyelvóra lehet érdekelne.

Gigi, király ez az esküvő. Mienk is ilyesmi volt, de mi szóltunk hogy ez az lesz, nem ámítottunk senkit, mi megmondtuk, hogy egy polgár, egy vacsi és "helló". Sosem voltunk nagy bulizósok, sosem gondoltuk, hogy meg kéne hívnunk azt az ezer rokonunkat, akik amúgy le sem tojnak minket. Szerintem ott sem lesz mégegy cécó, fogadunk? :wink: :lol: (...lagzira szánt pénzt házba fektettük 8), mit mondjak, nem bántuk meg...)

Képek csodaszépek, az előző levélben szépen egyenként dícsértem mindenkit! :D ...linkeken is megnéztem :wink: ...kivéve Mangóráét, ott nem engedett be :(

Ervick, gratulálok a sulihoz!!! ...meg az iwiwen is a tanyádhoz :lol: . Ha egyszer hazamegyünk bölcsit fogok nyitni, fel vagy véve!

Reni, már nemsokára eljutok a privát témánkhoz is :wink: . A fiam alvásáról: két mérföldkő volt: elválasztáskor lett jobb és az a gyógyító mesés jutalmazáskor. Azóta is előfordul hogy felsír, nincs magánál, de már sokkal hamarabb, pár perc alatt visszaalszik, vagy észhez tér és átjön magától. Ha van ötleted erről, szívesen meghallgatnám.

Mostani dolgokat még nem olvastam vissza, csak ajándékokat néztem, berakok egy cuccot :wink: :

http://www.olcso.hu/sport/szanko/snow_b ... 75369.html ilyet itt is használnak, jól síelő szülő ezen viszi szépen a gyereket a sípályán. Nem kell kihagyni kisgyerek miatt egy telet sem. Hátránya, hogy szerintem igencsak egy télre való, jövőre már hosszú időre nem hiszem hogy belerakhatóak lesznek.

Rólunk: Grétának piros a köldöke. Most pont nem az, le akartam fotózni, ha alkohollal kezelem pár napig, akkor elmúlik, aztán újra. Van/volt valakinél ilyesmi, mi lehet ez? Amúgy minden okés, nem túl sokat szopik éjjel, de igényli hogy mellettem legyen. Bánja fene, ott alszunk négyen az ágyban reggelre :roll: (ha valakinek kérdése lenne: házasélet máshol van, azért várjuk, hogy a gyerekek felnőjenek annyira, hogy a gyerekszobában maradjanak egész éljjelre)

Fleuréknak kitartás, sokat gondolok rájuk, őket mondjuk most nem irigylem. Sok sikert kívánok nekik!!!

Bezzeg a ringatóba, koncertre járókat mennyire irigylem. Járjatok csak mindenhova, sok jó élményt Neketk!!!!

...akkor visszaolvasom az új dolgokat 8) Puszi

Kép
Kép
friday

Petra, sajnálom azt a hétvégét :( . "Néhány dologra az életemben magyarázatot kaptam a hétvégén." sajnos értem... . Bizonyára más problémák voltak az életünkben, de ez a fajta érzés már volt bennem is. Azóta mondjuk Anyukámmal beszélünk, eljárunk egymáshoz, nagy ölelgetések mondjuk nincsenek -a részemről-. Azokon a dolgokon nem rágódom, egyetlen célom van, hogy a gyerekeimnek ne kelljen ilyesmit átélniük. Ha majd leketyegnek a dolgok köztetek, csak-csak próbálj telefonálni neki, lelkiismeretfurdalásod ne Neked legyen. Rajtunk múlik, csináljuk jobban mint ahogy láttuk :wink: .

Kép
Kép
friday

Akkor 10-kor a MüPa előtt! Mi is igyekszünk akkorra odaérni!

Móni, sajnálom, hogy nem jöttök, kedden szívesen megyünk ettől függetlenül!

Kata, előre is nagyon köszi, hogy elhozod! :)
Csoda ha a fejemet nem hagyom ott valahol néha...

Friday, nálunk volt ilyen köldök dolog (doki rám is ijesztett ezzel kapcsolatban, de én inkább nem ijesztgetnélek azzal, amit mondott, szerintem nem releváns a Ti esetetekben sem), én az alkoholos kitörlés után betadine-nal kentem be néhány este, fürdés után, és szépen elmúlt. Ami még segített az "utókezelésben", hogy alaposan kitöröljük mindig a törölközővel (előtte csak a pocakját töröltük, külön a köldököt nem, számomra ez nem volt egyáltalán egyértelmű, magamnak sem szoktam, pedig befele eső köldököm van :oops: :oops: )
Házasélet nálunk sem az ágyban folyik, mivel egy szobában alszunk Benével :wink:
Nagy lagzi náluk tuti lesz, a csaj nagyon szeretne tartani, budai várban, meg minden pucc... :roll:

Sziszi, jobb éjszakát mostanra Nektek!

Jóéjt!!!!
Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Hi!

Gigi, akkor buktam a fogadást, azért majd írd a fejleményeket 8) . Komolyra fordítva: ígérem nem ijedek meg, mit mondott piros köldök ügyben a doki? Kitörlése mondjuk lehet nem elég alapos nálunk, az igaz :oops: .

A közös szülinapra nem akar valaki laptopot vinni, bejelentkeznénk skype-on :D :?:

Kép
Kép
friday

Friday, olyasmit mondott, hogy lehet nem záródott el tökéletesen a köldökcsonk alatt a has, és hogy egy kisebb műtéttel lehet majd megoldani. Nem ijesztegetően mondta, csak amolyan tájékoztatásképp, én mégis nagyon megijedtem, mert ez nem sokkal az egy hetes bethesdai kalandunk után volt... :roll: De ha ez a dolog állna fenn, szerintem az nem egy 10-11 hónapos gyereknél jön elő, hanem már az elejétől fennálló probléma, ezért mondtam, hogy inkább nem hozom rád a frászt :wink:

Nekünk nincs mobilinternetünk, azt meg kétlem, hogy van wifi a Lurdy házban, de laptopot tudunk vinni :)

Jó volt a mai, köszi csajok! Legközelebb beszabadítom Benét abba a játszóházba, és akkor nem az étkező rész padlóját fogja csillogóra súrolni a nadrágjával :lol:

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés!
Velünk minden ok, csak kicsit rohangálós lesz a hetünk, úgyhogy nem nagyon tudok majd jönni! Azért igyekszem olvasgatni, hátha marad időm írni is, de nem ígérem :)

Friday! Miért nem tudtad megnézni a képeinket? :cry: Írj priviben egy email címet és átküldök rá egy meghívót :wink:

Mai MüPa remélem jól sikerült :wink: Kérünk képeket, ha van, aki csinált!!!

Betegeknek jobbulást!

Szilvi, azt hiszem nálatok a legrosszabb a helyzet... Mi van Máté köhögésével??? Marcinál is volt olyan, hogy éjszaka köhögési roham tört rá, olyan száraz köhögés, alig akart múlni! Doki írt fel rá Sinecode (remélem jól írtam le) nevű cseppet, azt szedtük egy hétig, utána rendeződött!

Puszi mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

És néhány kép a tegnapi taliról:

Kép Ági és a babák

Kép Zsuzsi, Ági és a babák

Kép Kata,Zsófi és Márk

Kép Zsuzsi és Márk

KépJudit és Petra

katicat
Szigetszentmiklós

Csak gyors kérdés:

Tegnap lefoglaltuk az időpontot a közös szülinapra.
Infók:November 16.-án szombaton 10-13 óráig mehetünk a Lurdy játszóházába, 10 gyereket és 20 felnőttet jelentettünk be, mivel a menüt nem kérjük a gyerekenek, így engedménnyel 1800 Ft/ gyerek árat kell fizetnünkViszont ha 8 gyerek alatt leszünk, ki kell fizetnünk a különbséget így tudni kéne, kik azok akik biztosan jönnek:
1, Zsuzsiék
2, Juditék
3,Ágiék
4, Móniék
5, Katáék (jómagam)

???HuSzilviék, Mangoráék, ToldiSzilviék, Fleurék, Reniék, BfKatiék

Legyen szíves írjon mindenki, aki tud jönni és menjünk minél többen.

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Reni drága, sok boldog névnapot!

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok !

CSak gyorsba mert a helyzet jelentés.......... Máté most meg taknyos is lett .. köhögés már kezd felszakadni stodalt adok neki !!!

Kata.. nov 16 az kedd? Nem úgy volt h hétvégére foglalunk !!!?
Elvileg mi is jövünk kivéve ha betegség lesz akkor nem ! :)

Reni Boldog Névnapot !

Jók lettek a tegnapi fotok ! Remélem vmelyikre mi is elmegyünk !

TEgnap előtti éjszaka rekord volt éjféltól fél 5 ig nem aludtunk semmit , és napi kétszer háromszor van h fél órát sír és nem lehet megvigasztaln , fog sehol !

Hu mennem kell most pakolja ki a tisztitószeres szekrényt !

Puszika

REmélem most már vmikor tudok jönni vmikor !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Bocsi csajok, nov.6.át akartam írni......................... :?

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Petra, Reni, boldog névnapot!

Mi is megyünk a talira, a nagyokat még nem tudom, hova tüntetem el, de megoldom valahogy. :lol: (féligegyedülálló anyasors) Köszönöm nektek, kik oly aranyosan és gondoskodóan intézitek a találkát!!!

Sajnálom a betegeket, mielőbbi kilábalást kívánok. Nálunk már egész jó a nátha-helyzet. Reggel-este szívok, a többi eltűnik a gyerekben. :roll: Mikor szopizik, akkor szoktam csak hallani a szörtyögést, de hiába tengervizezek és szívok utána, akkor sem akar kijönni!!! De már legalább kezdünk a régi alvási szokásokhoz visszatérni.

Ma voltam fogorvosnál! Még élek! Áldás az érzéstelenítő feltalálójának!

Cipő még: mi Siestát használtunk szandiban és magasszárúban egyaránt míg kicsik voltak. Nincs a nagyoknak lábdeformitásuk. (A bébikomp miatt van járáshiba a lányomnak, de az más tészta) A suliban mindig vizsgálják. Az osztrákoknál láttam először Elephantent, olyan volt náluk, mint a mi Siestánk. (20 éve kb.) Szóval ők nagyon szerették! A Deich.ban láttam, szimpatikusnak tűnt.

Édik a képek! Olyan nagyok már a Babók!

Ági, olyan köldöksérv-szerű, ami van? (A fiamnak az volt, de Míra is bajlódik vele, neki nem is záródott a bőr magától kívülről sem, 3x lápiszolták. Most sem egy szép darab!)
Láttam Benéről a videót! Tündérpofa, ahogy próbálkozik! Hajrá!

Friday, Mírának a nyaka vörösödik ki, olyan nagyon begyullad, hogy utána le is hámlik. (Éljen a toka!) Mindez pár óra alatt, észrevétlen. Én Sudocremet kenek neki, 2 nap alatt elmúlik nyom nélkül. 100x jobb, mint a hintőpor. Ha hasonszőrű a gond, próba-cseresznye!

Mangora, örülök, hogy lement a vállatokról a gyerekfelügyelet terhe! Jó lenne, ha bevállna a hölgy!

Bocsi a passzivibásért mostanában, de eléggé morgós vagyok (szegény kölkeim és hős férjem :oops: ). De igyexxxem! Talán egy végigaludt éjszaka..... Sokunk vágya ahogy végignézem a betegeskedőket!

Megyek, mert kitört a nagyok között a háború! Reggel óta kötekednek, már sírássá és üvöltéssé fajult a dolog. Közéjük csapok!!! :evil: Ezek a napok felőrlik az idegeim! Biztos az időjárás! Be vagyunk zárva egykupacba!

Sok puszi:

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok!

Talán még emlékeztek ránk....: :oops:
Sajnos olvasni soha sincs időm. Totál le vagyok maradva mindenről. Csak gondoltam azért lejelentkezem hogy élünk.
Anna elkezdte az ovit mit mondjak elég durván....:((4 nap után lebetegedett már reggel magas láza volt tiszta nyűg hiszti sok alvás aztán egy lázgörcs.......nem kívánom senkinek hogy ilyet lásson....nagyon szörnyű volt még így 3 hét után is elkap a sírógörcs ha rá gondolok. Totál nem tudtuk mi baja csak kimerevedett és semmire sem, reagált. Mentők mire kiértek magához tért aztán kórház megfigyelés. Mire újra ment volna oviba éjszaka befulladt az is durva volt nagyon mire másnap du kiért a dokink......megint kórház mamival.
Mert ugye Bátor még mindig sokat szopizik itt hagyni lehetetlen!
Most ő is beteg nyügi valami vírus féle alig eszik jobbára csak a cici megy. 1 hete elindult megy egész nap ........hogy bírja nem is tudom? Amúgy meg öröm őket nézni ahogy szeretnek együtt játszani főleg Bátor megy folyton Anna után.

Sok puszi
Betegeknek jobbulást!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

HI!

Áfonya, én még emlékszem Rátok :wink: . Hű, lázgörcs durva, igazán sajnálom :( . Ovi-baj nálunk is van, barinőm azzal vígasztal, hogy akkor jól érzi magát otthon a gyerek, azért nem akar sikerülni beszoktatni. :roll: ...de az enyém ennyire nem vette a lelkére, mint Anna, Bors csak körbehányta az oviszobát ovónőstől.
Mesélnél a lázgörcsről? Mit mondott a doki, elmagyarázta nektek, kell kontrollra menni? ...azt elhiszem, hogy még most is ki vagy tőle :( .
Bátorhoz gratulálok!!!

Mangora, holnap visszalapozok oda, megpróbálom mégegyszer (akkor csak a kezdőlap jött fel), aztán ha nem kérem a kukkolót :wink: . Ja, a bébiszitter, aki kifárasztja a gyereket ide is jöhetne...

Gigi :shock: , ehh, de megígértem, nincs pánik :roll: . Csak a mc donald közelsége miatt gondoltam hátha megy ott is a wifi? (ott van) ?????????????????????????????????????

Bfkata, jaj, ne is mondd, én úgy érzem, hogy boszorkányt csinálnak belőlem a gyerekek :( . Igyekszem-igyekszem normálisan, szépen, lassan, meg ahogy a nagykönyv írja neveli, de basszus néha megtelik a bogyóm és akkor ordítok. Képzeld, Gréta már most tudatosan mondja hogy "nem". Na persze sűrűn használja is és volt már, hogy a fiam kiabálta hogy "DE" a csaj meg hogy "NEM" "dedededededededenemnemnemnemnemdededenemenem" :shock: :shock: :shock: még nincs egy éves....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Más: éljen a jó kocsi!

HÉ, Kankalin, Petre, Monke????????????? Szabin vagytok, vagy mi?

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Kérek felmentést az elmúlt két napért! Tegnap MüPa és Lurdy, ma Móniék, aztán nemrég ment el a barátnőm. Minden rendben velünk egyébkémt. Zsófi egy hős, nagyon jól viselte a sok BKV-t, átszállást, ma az esőt.
Nagyon aranyosak voltak ma és tegnap együtt a gyerekek.

Kata, köszönjük a képeket! Hozok majd én is párat.

Enikő, örülök, hogy jöttél és adtál életjelt. Szegény Anna, ez a lázgörcs borzasztóan hangzik.

Sziszi, Máténak jobbulást. Szegénykém, elhiszem, hogy ki vagytok már mindannyian. Nem viszed vissza az orvoshoz?

Kati, zajlik nálatok az élet mint mindig. De jó lenne, ha tudnátok jönni és megismerhetnénk Titeket is!

Friday, látod, mit tesz a nagytestvér :lol: Helyesek lehetnek együtt.
Köszönöm a tanácsokat a cipővel kapcsolatban.
Ez a felsír és nincs magánál téma nálunk is nagyon gyakori. Sajnos lemaradtam, amikor Renivel erről "beszéltetek". :oops: Mit is lehet tenni?
Zsófi is sokszor köztünk végzi hajnalban. :oops:
Házasélet, hááát igen, megértek mindenkit :oops:

NA, jó éjt!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hi!

Katicat, képek szuperek :D ! De jó látni Titeket! Így együtt ... jó kis csapat ...minnnyá bőgök....

Kankalin, alvás téma :( , hogy mit lehet tenni? Kipróbálni mindenféle tanácsot, majd rájönni, hogy ilyen a gyerek és kész :( . Kívánom Nektek előbb legyen meg a megoldás!!! Még bővebben fogok írni erről Neked, hátha...

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Ha megengeditek, belekotyognék a társalgásotokba egy ajánlattal. :)
Ha van köztetek olyan kismama, aki úgy érzi, jólesne már egy kis agytorna, és szeretne nyelvet (egész pontosan olaszt) tanulni, ráadásul mindezt úgy, hogy ne kelljen felesleges utazással töltenie az idejét, hiszen a babák csak kevés szabadidőt hagynak nekünk :), annak örömmel ajánlom figyelmébe online olasztanfolyamaimat. Mindössze 30 perc egy alkalommal, és otthon, a számítógép előtt tanulhattok! Ha úgy érzitek, napközben akad egy-egy nyugodt félórátok, nézzétek meg a részleteket a honlapomon! Három jelentkező esetén már indul is a tanfolyam (500 Ft / fő / alkalom)! :)

Üdv, Ildi

http://ildolcesi.webs.com/aktulistanfolyamok.htm

italoman

Sziasztok!

Ági, valld be, hogy te reklámozol álnicken olasz online nyelvórákat.

Nekem nincs kifogásom a távolmaradás miatt, max. annyi, hogy nálunk járt tegnap Zsuzsi és Ági, és nem hagytak gépezni:)

Enikőre, én is emlékszem:) a képeiteket is mindig megnézem wiwen.
És Dy-t és Krisztinát is...

Bakker, szegény Anna, szegény Ti:( nem csoda, hogy nincs erőd írni.

Kata, tényleg nagyon szépek a fotók! Sajnálom, hogy nem voltunk hétfőn, hallottam, hogy milyen jó volt a koncert.
Na, majd két hét múlva.

Köszönöm a november 6.-i foglalást, tökéletesnek tűnik.

Ági elhozta azt az előkét, ami Nálad maradt. Az nem a miénk:) nem tudom, kié, akkor ez legyen a napi rejtély:)

Amúgy: Lurdy házban akár lehet is wifi, nem?

Szilvi,
Hogy van Máté? Az éjszakai köhögés nagyon gáz lehet:(

Házasélettel kapcs:)
Mi ugye egy ágyban alszunk Dáviddal, a másik szobában nincs kanapé, és még a mosógépünk is be van építve a konyhapultba.
:oops: :lol:

De én a legnagyobb problémának mégis azt látom, hogy általában már olyan zombik vagyunk mindketten estére, hogy alig látunk ki a fejünkből. A többi mind csak logisztika.

Szép napot!
Móni
monke

Friday

Csak gyorsban jelentkezem. A köldökre reagálnék: Vincének is volt, azt mondta a doki néni, hogy alaposabban ki kell törölni, mert begombásodik. Kapot rá egy steroidos sprayt, azt egyszer ráfújtam, reggelre rendbejött. Azóta figyelek, hogy kitöröljem rendesen, nincs gond. Ha alkoholozod vagy Betadin, az mindenképp jó, mert fertőtlenít. Ha van otthon gombára való krémed, egy este nyugodtan bekenheted vele.

Cipő: Most tanultuk, hogy magas szárú legyen és hajlékony, puha talpú, otthon pedig minél többet mezítláb. Ha lúdtalp, akkor pedig lehet játszani, méghozzá a két lábával szedjen fel összefogva papírdarabokat, vagy a lábujjaival ceruzát. Esetleg Borsnál kipróbálhatod. Erősíti a talpat.

Még nem olvastam teljesen vissza, de igyekszem.
Vince sajnos beteg llett, piros a torka, folyik az orra, kicsit köhög is. Remélem hamar meggyógyul. A gyógyszer ízlett neki, nem lesz gond a beadással. :)
Szép napot nektek!

vick
Kép
Kép
ervick

hahó,

Csabi alszik, van egy kis időm.

Először is bocsi, hogy ilyen rég nem jelentkeztem. Még élünk :lol:

Ervick: Vincének jobbulást kívánok!
Nálunk is volt piros köldök, a doktornéni a Canestent ajánlotta, hogy valószínűleg gombás, és kenegessem vele.

Kata, nagyon jók a fotók, kár hogy nem tudtunk menni.

A nov.6-i hétvége nekünk is jó, minket is felírhattok.

Képzeljétek, színházbe menést kapok a névnapomra :lol: Végre ! A Vígszínházba megyünk és a Hegedűs a háztetőnt nézzük meg.

Mára átaludta a kölyök az éjszakát :lol: letettem este fél 10-kor és reggel 7-ig aludt :lol: Ilyen se sűrűn fordul elő!

Ja, kérdés: mostanában állandóan átázik reggelre a pelus. Már próbáltam mindenféle márkát: Hugg., Lib., Pamp. stb, de egyik sem jó. Nincs valami ötletetek, hogy mit lehetne csinálni?

Enikő, emlékszünk rátok, és jobbulást a kis betegeknek.

Kata, mekkora nagy fiú már Márk, csak ámulok. :lol: Nagyon nőnek a gyerekek.

Friday, nekünk (páromnak) van mobilinternet, akkor megpróbáljuk megoldani, ok?

Móni, jól emlékszem, hogy Te csináltad az excel táblát, hogy melyik baba mikor született? Megvan még?

Csabi még mindig hányókás sajnos. Hétfőn elvittük egy gyerekgyógyász-gasztroenterológushoz. Egyelőre csak megnézte, csinálni kellett egy súlygörbét. Elküldtem emailen, most várom, hogy válaszoljon. Nincs nagy eltérés a normális/átlagos súlyhoz képest, de azért eléggé az alsó határon vagyunk. Ha tovább kell menni, akkor lesz egy vérvétel, nem-e vashiányos (van rá esély, én is az vagyok), meg egy gyomor röntgen.
Meglátjuk.

Megyek, hallom Csabi mozgolódik.

Szilvi
huszilvia

Márk alszik, csak röviden.
Akkor a november 6.ai közös szülinapi talis lista eddig, akik tutira jönnek:

1, Zsuzsiék
2, Juditék
3,Ágiék
4, Móniék
5, Katáék (jómagam)
6, BfKatiék
7, HuSzilviék

Fleurt tegnap hívtam, még nincs netük az új helyen, szeretnének jönni, de nem tudja még biztosra.
Mangora, Reni és ToldiSzilviék?????

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok !

Kata írtam h jövünk , még mikor szóltam h a dátum nem jó, !!

Bizom benne ,hogy nem leszünk betegek !

JÓ lenne már kikecmeregni ebből a betegségből !

Gyors....

ma vissza vittem M a dokihoz mert nagyon köhög, és folyik az orra non stop , tiszta nyüg pl tegnap este 7 től 11 - ig csak kézben volt el, végül adtam neki egy kis nurofent, azt mondta a doki h jól tettem , még mindig benne van a virus, lázzal kezdődött aztán most takonykor és köhögés, még pénteken is vissza kell mennem vele, orrszivás, orrfujás, nurofen, cebion , sok folyadék ezt mondta !
Én hulla vagyok a sok nem alvástól, emiatt gyengül a szervezetem és mára már nekem is fáj a torkom és köhögök úgy hogy csajok küldjetek egy energiát mert fogytán van és remélem már meggyógyulunk ! Enni alig akar ! :cry:

Ennyi fért bele most is felsírt mennem kell !

Jók legyetek !

puszi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!
Visszaolvastam. (vállveregetős smile)

Szilvi jobbulást nektek, megy az energia!

Sajnos mi nem tudunk menni 6-án, nekem aznap 2 vizsgám van, úgyhogy miközben együtt ünnepeltek gondoljatok rám! :( Jobb lenne veletek lenni. Talán majd nyáron.

Enikő
Ne viccelj! Hogyne emlékeznénk rád!Sajnálom ami történt. Nagyon. A legrosszabb az embernek a gyerekét betegen látni.

Bfkata
Én is a Siesta pártján vagyok. Vince a lányokét hordja most, állni még jó, majd ha elindul kap sajátot.

Az augusztusi csőtörésünk miatt ma jött ki a kárszemlés. :lol: Ilyen gyors munkára nem számítottam.

Reninek és utólag Petrának is nagyon boldogat!

Elfáradtam ma, lepihenek. Mindenkit megértek, kellene az alvás, legalább néha.

Jó éjt!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,
szeretnénk menni a talira, még agyalok, hogyan. Biztosra még nem tudom ígérni, de igyekszem megszervezni.

Csabinak, Máténak Vincének jobbulást!

Enikő, persze, hogy emlékszünk! Remélem Anna jobban van már. Nagyon szép az a kép a wiwen Bátorról :)

Köszönöm a névnapi jókívánságokat! :)

Petrának boldog névnapot!

Móni, hogy lesz akkor így kistesó?

Nálunk a gyerekalvás mindig is gond. Blani nagyon nehezen alszik el, (órákig kell altatni, könyvtárból hozunk esti meséhez könyveket) viszont, ha már alszik, akkor nem ébred fel (kivéve, ha éhes, akkor kér kakaót). Bibu könnyen elalszik szopi közben, viszont mindenre felébred, még a szuszogásra is. Mozdulni sem merek mellette. Már mindent kipróbáltunk, nálunk végül az maradt, hogy ha vészhelyzet van, kocsikáztatjuk őket, és ott alszanak. (a blogban majd írok erről bővebben)
Az átaludt éjszaka még nem mostanában lesz nálunk :(

Bibus lépeget. Szépen, óvatosan, közben leguggolgat, ha elveszíti az egyensúlyt. Végre kommunkál, elmutogatja, mit szeretne. Foga még mindig nincs. Apa azzal viccelődik, hogy könyvtártag, de foga még nincs :)

Szilvi, nálunk is volt egy időben, hogy átázott a pelus, nekem sajna csak az vált be, hogy kicseréltem éjszaka. Mondjuk ha átaludná az éjszakát, lehet nem kockáztatnám, hogy felébred.

Puszi,
R

Kép
Kép
34372

Szupik a talis képek! Nagyon cukik a babák és csinik az anyukák rajta :)
34372

Hi!

Ervick, köszönöm szépen, akkor törölgetek rendesen :oops: . Vizsgához nagy kalappal!

Huszilvi, hányós dolgot sajnálom, oldódjon meg ++++++++++! Wow, akkor priviben írom a skype nevünk :wink: . Hű de jó lenne! Mégis ott lenni, legalább lélekben :D !!!

Toldiszilviéknek jobbulást!!!

Monke, én is nézem az új képeket iwiwen, néha büszke is vagyok magamra, hogy egyből felismerem a babanetes babákat.

Dy még régen írta, hogy ősszel elkezdenek dolgozni a tesóprojekten. Lehet attól elfoglalt 8) . No, várjuk a híreket Róluk!

Reni, boldog névnapot! :D pont most jöttem a blogodról :D .

Petrának is boldog névnapot :D .

Puszi!

Kép
Kép
friday

Jó reggelt! :)

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!!!!! Jól esik, hogy gondoltatok Tökmagra! :)

Olvasni szoktalak Benneteket, de szita az agyam és hulla vagyok mostanában, aztán az írás már elmarad.

Velünk nem történt semmi különös. A névnapozás jól sikerült, Petra örült az ajándékoknak. Apum nem jött el...... :( Ő tudja, hogy mi a fontos neki.

Andris ma egy napra ment Romániába munka miatt. Arra készültünk, hogy korán lefekszünk aludni, mert fél 6-ra jött a taxi. Erre Petra 10-kor felébredt, de úgy, hogy be kellett menni hozzá mind a ketőnknek. Lehet amiatt, mert A mondta neki,hogy ma nem találkoznak.... ki tudja? Egész éjszaka kb óránként felsírt. Nem sírt tovább, csak egy-egy felsírás, nyöszörgés..... Kétszer volt, hogy elindultam, de akkor meg már csak beszékgetett. Az előbb is felsírt, most meg nagy csend. Bemenni nem igazán lehet hozzá, mert akkor tutira felébred. Kíváncsi vagyok, hogy mi volt ez az éjszaka.

Igyekszem felvenni újra a fonalat Veletek!

Szép napot Nektek!

Puszi

UI: köszi Kata a képeket!!! Azért engem lehagyhattál volna. :oops: Úgy nézek ki rajta, mint egy felpuffadt fejű óvodás. :shock: :D

Judit

Kép
petra09

Sziasztok!

Jobbulást Máténak és Vincének.
Szilvi, próbálunk küldeni energiát.

H. Szilvi, igen, mindjárt beszúrom a táblázatot. de ezen "még" nincs Petra és Bene.
Ha az Excel eredetit szeretné, megprób álom megkeresni, és küldöm mailben.

Jó lenne, ha kiderülne a hányások és a lassú gyarapodás oka. remélem, inkább vashiány mintsem valamilyen gyomorbaj.

Amúgy:
D. is iszonyatosan bukós, tudod. Rájöttem, hogy tényleg a tejtermékek okozzák/okozták. Néha adok neki túrót, aznap bukik, máskor már nem.

Judit
hasonlóan érzek a saját arcképeimmel kapcsolatban.:)
azzal vigasztalom magam, hogy a gyerek "öltöztet".

Szép napot,
Móni
monke

Kép
monke

Sziasztok!

Vick, kitartást a vizsgákhoz! Szorítunk!
Milyen gyakran van iskola?

Szilvi, remélem, végre megoldódnak a gondjaitok Csabival. Nagyon rossz lehet a sok hányás, bizonytalankodás.
Pelus-átázás nálunk is gyakori, nappal is akár. Többet iszik, így szerintem gyakrabban kell cserélni, jobb ötletem nincs. De ha vki feltalálná a spanyolviaszt, örülnék :-)
Színház @@@@

Reni, boldog névnapot kívánok!
Bibus nagyon kis ügyes, gratulálok az elinduláshoz!

Móni, nekünk is inkább a mikor és nem a hol a kérdés :wink:
Mondtam is Zsófinak, ha ez így folytatódik, hogy lesz kistestvére??? :wink:

Tényleg, vajon mi van Edináékkal? Nem csak ezen a téren, hanem úgy általában.

Máténak még mindig jobbulást, Sziszinek kitartást! A rossz után csak jó jöhet.

Nem tudja valaki, hogy csinálta KRisztina a tablót a babákról? Egyrészt csinálhatnánk egy egy éveset, másrészt szeretnék csinálni Zsófiról egyet, amibe minden hónapfordulójáról tennék egy képet.
Vki lementette esetleg a keresztelői meghívót? Gondoltam, azt is csinálnék emlékbe magunknak, nem mintha annyi vendég lenne.

Nekem most az éjjeli alvás mellett a nappali alvással is vannak gondjaim. Ha kétszer alszik ZSófi (de. és du.), akkor este nagyon nehezen és későn lehet ágyba tenni. Tegnap pl. aludt de. 10-12-ig, aztán 1-4-ig voltunk a játszótéren, majd 4-6-ig aludt. Aztán este csak 1/4 11-kor :roll: Lehet, hogy fel kellett volna keltenem du.? Ma pl. de. nem aludt, csak 3/4 1-kor tettem le, így ha alszik egy nagyot, talán kihúzza estig. Nem korai már ugye egyszeri alvásra átállni? Olvastam, hogy nem megy zökkenőmentesen ez sem.

Na, lelövöm magam.
Puszi

Ui. élvezzétek ki a jó időt!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

hahó,

képzeljétek, megszült a barátnőm!!!

Petra baba 3580 gramm és 58 cm! :lol: :lol: Tegnap este éjfél előtt kicsivel született. Ma délután megyek meglátogatni, majd mesélek.

Móni, arra gondoltam, hogy ezt az excelt is valahogy meg kéne csinálni, átküldenéd emilben? Még gondolkodok rajta egy kicsit.

Zsuzsi én is csináltam keresztelői meghívót Krisztina módszerével, ha gondolod átküldöm.
A tabló sajnos nincs meg.

puszi

Szilvi
huszilvia

Szilvi, gratulálok a barátnődnek!
Köszönöm, küld át kérlek a meghívót.
Csináljunk esetleg a babaszülinapra emlékbe magunknak?

Az excel nincs esetleg egy korábbi hozzászólásban bent? Majd keresgélek, hátha. Vagy Móni már csak ezt tette be direkt?

Olvastátok?

http://index.hu/belfold/2010/10/07/nalu ... atikakbol/

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Én is gratulálok:)

Szép hosszú baba lett. Ő született a Flórban?

Zsuzsi,
Az Excelt magát soha nem szúrtam be ide, csak mindig a képet. Na, megkeresem, hátha meglesz valahol.

Judit, Ági,

Légyszi írjátok meg még 1x a gyerekek születésnapját és méretét!

Ciki, hogy nem tudom, de nem:(
monke

Hahó!

Egy teljes napig nem volt tévé-net-vezetékes telefon, hát, azt hiszem függő vagyok, elég nehezen viseltem, az az igazság :oops:

Bene november 17-én született, 3030 grammal és 51 centivel :) Jaj milyen régen volt olyan picike kismanó, most meg itt rohangál már :D
Egyre ügyesebben megy, kedden megvettük neki élete első igazi cipőjét :) Elefanten, magasszárú és puhatalpú, de jó, hogy Vick is ezt írta :) És tépőzáras, az első, amit próbáltunk rá, fűzős volt, nem is tudtam ráadni gyakorlatilag... :wink:

Móni, naná, hogy én hirdetek itt, kell a pénz a gyereknek cipőre :lol: :lol:

Sziszi, kitartást Nektek, csak vége lesz most már hamarosan ennek a betegségnek! Remélem egész télen elkerülnek Titeket a bacik és a vírusok!

Enikő, még szép, hogy emlékszünk! Ez a lázgörcs nagyon ijeszőten hangzik, remélem többet nem fordul elő!

Zsuzsi, nálunk is ez van kb., csak Bene nem alszik ennyit, ha kétszer alszik, max másfél órát (ha csak egyszer, akkor 2-3 órát), így 9 körül mindig kidől. Alvó gyereket elvből nem ébresztünk fel :wink: , de ebben az esetben azt hiszem érdemes fontolóra venni, én sem bírnám negyed 11-ig a strapát egy izgő-mozgó gyerek mellett.

Éjszakai pelusátázás nálunk is van, de mivel úgyis felkel, átpelenkázzuk, de nem bánnám én sem a spanyolviaszt :wink:

Kicsit megnyugodtam, hogy hasonló cipőben jártok Ti is a házasélet terén, már lelkiismeretfurdalásom volt, hogy csak nálunk van ez... a mikor nálunk is nagy kérdés.

Jaj, képzeljétek, vittünk kontroll-vizeletet, és minden rendben volt vele, annnnnyira örülök neki!!!!! Nagyon aggódtam, hogy mi van, ha nem lesz... de hál'Istennek nem így lett :)

Reni, megírnád priviben a blog-címedet? Szívesen olvasnám én is.

Friday, Téged meg lehet találni vmilyen közösségi portálon? :) Priviben megírnád esetleg? :) Köszi :)

Megyek, mert egy kis sajtkukac itt toporzékol mellettem :D
Bocsi, ha vmi lemaradt...
Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Ági, gratulálok a jó eredményekhez! Éljen-éljen!
Kellett már neki az a kis cipő, Bene nagyon kis édes.
Valahogy éreztem, amikor kedden arról beszéltünk, hogy ha Bene ma korán elalszik... vmi ilyesmire gondoltok Ti is :wink:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

csak egy gyors bejelentkezés,ígérem próbálok majd visszaolvasni,csak egy nagyon FONTOS levelet kaptam,amit szeretnék Veletek megosztani.Minket sajnos érint a dolog:

http://www.ogyi.hu/dynamic/vigantol39207_5_2010_1.pdf

A Vigantol cseppet bizonyos gyártási szám alatt BEVONTÁK!

Erika

KépKép
verka7

Erika, köszönjük!
A nálunk lévő üveg gyártási száma is szerepel a listán :-(
Gyere, majd ha tudsz és mesélj!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

hahó,

Zsuzsi, igen valami ilyesmiben gondolkodom.
Holnap reggel átküldöm a meghívót.

és íme egy kép a picurkáról:

Kép Petra baba

megyek, hulla vagyok

puszi

Szilvi
huszilvia

Zsuzsi, elküldtem az emilt.

puszi

Friday, küldtem privit.
huszilvia

Gyors bekukk, el vagyok havazva...

Erika köszi a nyomtatványt, a mi üvegcsénk száma is benne van...

HuSzilvi, jaj de elérzékenyültem a kis babótól...Pedig nem is olyan rég volt :-)

Sok a dolgom, sütit sütöttem, pakolok, d.u utazunk el, szüret lesz hétvégén a szüleimnél.
Vasárnap majd jövök.

puszi

szép hétvégét

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok !

Csak gyorsba mert pont mire ideértem felébredt Máté babu !

Vigantol káosz ,d e másik forumon olvastam és ezt írták bemásolom !

másik fórumon is ment a zúgolódás továbbra is, erre egyértelműbb lett a lány.(mondom, Ő gyógyszerész, a nagynéni pedig az Országos Gyógyszerészeti Intézetnél dolgozik)
Ezt írta:

ISMÉT MONDOM, HOGY SEMMI BAJA A VISSZAVONTNAK!!! Tehát, külföldön egy gyártási tétellel volt baj és emiatt vonták vissza... A magyarnak nincs semmi baja, nyugodtan lehet használni!!! A visszavonás azért történt, mert áttérnek a műanyagcseppentősre.

Azért írtam le nektek, mert nekem hiteles ez a csaj.
Mi használjuk tovább.

Helyzet velünk , nekem már nem fáj a torkom de viszont folyik a nozim meg nincs hangom ! Máté babu meg taknyi egy kicsit, de ma megyünk vissza a doki nénihez és azért rákérdezek a vigantolra és megírom nektek h mit mondott ! Okés???

Na mennem kell mert itt sír !

Ja csajok, áruljuk a sport babakocsinkat ha esetleg vkit érdekelne , v a baráti körből stb azt léci szóljon köszike ! Espiro a verda !

Jó hétvégét, mi is anyuéknál leszünk !

Puszka

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

sziasztok!

csak gyorsban én is,de látom már tudjátok a vigantolos hírt...

gyógyszerész ismerősünk mondta+doki+védőnő is,hogy NE adjam tovább. Mindenképp meg kell várni az új szállítmányt,és már magyar forgalomban lévő vigantolból is találtak rosszat... ja,és semmi gond,ha kimarad akár emiatt 1-2-3 hónap,hisz már majd 1 éves babákról van szó.

Igyekszem jönni,addig is puszi mindenkinek!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

ja,és ezt most találatam:

A GYÓGYSZER KIVONÁSÁT AZÉRT TESZIK MEG, MERT A MEGENGEDETT MÉRTÉKNÉL NAGYOBB A NEM MEGFELELŐ ANYAG JELENLÉTE, DE EZ OLYAN KISMÉRTÉKŰ, HOGY NEM OKOZ KÁROSODÁST, DE SZAKMAILAG NEM FELEL MEG A KÖVETELMÉNYEKNEK. KÉT JAVASLATUK AZ, HOGY HA MOST VESZTEK VIGANTOLT, AKKOR MINDENKÉPPEN NÉZZÉTEK MEG A SOROZATSZÁMOT VAGY HAGYJATOK KI EGY HÓNAPOT, ADDIGRA BIZTOSAN VISSZAVONÁSRA KERÜL AZ ÖSSZES ÜVEG.

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?