Pumukli, akkor én is sokallom az árat! nekünk 160 nm + 40 pincére adták az előbb leírt számokat.
Dóri, mi sem építkezünk, csak szeretnénk. ha nem jött volna ez a pénzpiaci válság, akkor idén tavasszal kezdtük volna, karira költözés, most csak reménykedünk, hogy esetleg jövő tavasszal. Egyelőre elférünk a lakásban (2+1 szoba), de 3 gyerek van tervben, illetve a férjemnek 4...
Emese, köszi a cikkeket, mennyi felelőtlen ember/gyerek van a világban. A babakötvényt én elmentem megnyitni, de nem vittem magammal a csakádi pótlékos papírt, azóta sem mentem vissza.
Incike, sajnálom!
A valentin nap nekünk eddig abból állt, mint a nőnap, hogy biztosra vehettem, hogy a férjem aznap időben befejezi a munkát és elmegyünk kajálni egyet.
Tinu, a többesszám első beszéd nekem is a halálom, de néha nekem is úgy jön ki a számon, olyankor Apa szokott figyelmeztetni, hogy ezt utáljuk!
Petrus, örülök, hogy vidám hangulatban írod soraidat! Sikerült kaját vadászni?
Hean, hű, mekkora baba!!!!!!!!! Hihetetlen!
A bátyám kislányánál megállapították az epilepsziát, mindezt csak azért, mert a bátyám is epilepsziás roham következtében esett el és így erre is kivizsgálták a kislányt. November óta könyörögnek a dokiknak, hogy CT-re vagy EEg-re vigyék a gyereket, de eddig leszarták. legalább az Ő ügye megoldódott, gyógyszerekkel szépen kezelhető. Édes volt, mondta a telefonban, hogy sült krumplit vigyek neki!
Mit várunk a tegnapi agydaganatos kislány esete után! Hallottátok?