Sziasztok!
Csak ideértem!
Előre is bocsi, hogy nem tudtam mindent visszaolvasni, csak ezt az oldalt. Próbálok reagálni is.
Előbb rólunk:
A zűrös éjszakák minket is megtaláltak, én az időjárásnak tudom be, mert más tippem nincs, meg azt hogy iszonyatosan ragaszkodik hozzánk.Mondjuk szerencsére még elviselhető 1-2x szer valamikor simán visszaalszik, vmikor kell egy kis dajkálás. Úgy 5-6 közötti keléskor kiveszem és közénk rakom és így alszunk még 8-9ig, ekkor kel végleg. Napközben általában 2x 1órát alszik, de a velem fekszik le délután akkor 2 órát is szoktunk nyomni
Már egyre ügyesebben megy, teszek fel egy vidit g-re, nagyon büszke vagyok rá
Sétáláskor minden állatra mutogat és szó szerint röhög, édes nagyon. Amikor a madarak felrepülnek rázza két kezét
Mindenhova követ, még WC-re is, egyre többet használjuk a bilit és van hogy már ő mutatja hogy kell és ráültetem és általában sikerül is valami olyankor nagyokat ujjongunk.
Megtanult lemászni az ágyról és mindig amikor földet ér a lába magasba emeli a kezét és vigyorog, én meg hurrázok.
Sokat gagyarászik, egyre inkább arra mondja a dolgokat ami valóban az, "mama", "baba", "ana" (ez vagyok én:D), papa és apa ez még nem kiforrott:D Amúgy mindent megmutat, amire szüksége van.
A súlyúnk 9100gramm és 74 cm, most nem sokat hízott, de mondták hogy nem baj, mert sokat mozog, főleg most hogy az egyedül járással próbálkozik.
Napirend :
8-9 ébredés 120-150 ml Junior ital, utána velem reggeli (májkrémes, tonhalkrémes, padlizsános, sajtkrémes kenyér, tojásrántotta stb. felvágottat még nem adtam neki, de hamarosan ez jön)
10-11 nasi (keksz, kölesgolyó, rudi, tejszelet, mást nem adok neki mert különben nem ebédel)
11-12-13között aludni szokott kb 1 órát
13-14 között ebéd, főzi husival, tészta husival kb 200-220 gramm
15-16 között 120-150 ml junior ital és uzsi (joghurt, puding, gyümölcs)
16-17-18 között alszik 1 órát
19 vacsi, szintén valami főzi vagy kenyérféleség feltéttel
20:30-21 fürdés után 150-200 gramm tejpép
21:30 alvás (ebben szigorú vagyok)
Napközben 400-600 ml gyümilevet vagy teát iszik meg, a vizet nem szereti, a nagy melegben volt hogy 800 ml-t is megivott.
Szinte egész nap rágcsál valamit (keksz, kifli, kölesgolyó (ezt imádja), kenyérhéj
)
Ezt akartam kérdezni, hogy nálatok mennyit isznakk ml-ben mellékesen a babák?
Suzy!
Hát szégyelhetik magukat, nem jól mérnek és még csak elnézést sem kérnek. Az 1 éves státuszon nekünk a koponya és mellkast mérték el 5cm-rel
, de én furcsáltam, a méretet és szóltam rögtön és nekem legalább bocsánatot kért, de kérdem én, miért nekünk kell erre figyelni...ááá inkább hagyjuk.
Adó csodaszép kisfiú, ne aggódj, hallgass az öszötneidre, nagyon jó anyuka vagy, ahogy itt szerintem mindenki az.
Vivi!
Jól kifogtátok a nyaralást, hülye eső...viszont a képek nagyon jók, Barni is szépen növöget. Várom a profi fotós képeit
ORsi!
Hajrá a fogaknak, remélem utána minden rendeződik. Gratula az álláshoz, pár hónap is menni fog, Dóri 8 hónaposan állt fel először és 11 hónaposan tette meg az első önálló lépéseket, úgyh Dalmus is nemsokára szaladni fog
Menion!
Anna baba nagyon ügyes, egyáltalán nem látszik a fejlődéséből és a képekből hogy koraszülött, igazán büszke lehetsz rá
:D
Többieket is puszilom és megnézegettem a képeket, vidiket, gyönyörűek a babák, egyszer csak össze kellene hozni egy közös talit (ahogy Menion is szerette volna), jó lenne összeereszteni a babókat
Na végül jó hosszú lettem, igyekszem gyakrabban jönni, csak ez a nyár ilyen jövős-menős (a rossz idő ellenére), meg nagyon lefoglal a kis drágám, rengeteget játszunk együtt, egyedül is elvan, de velünk jobban szeret lenni
:D
Tényleg abbahagytam