Jucus
Zseniális képek, tényleg nagyon helyesek vagytok, a kutyák is tündériek. Egész másként képzeltelek amúgy el
Fairytale
Mikor mész legközelebb dokihoz? Azért ez tényleg lehet intő jel, addig is próbálj meg kicsit visszavenni a tempóból!
Ana
Várjuk a képeket
Akkor Panna már nem is megy oviba? Nálunk jövő csütörtökön lesz a ballagás, de Luca még július 8-ig jár majd, utána már mindketten otthon leszünk.
Gil
Továbbra is szurkolok Nektek, most már biztos nem lesz semmi komoly probléma, Dominik egyre nagyobb és erősebb.
Gydavid, Linacska, Panndi és bárki más
Megbeszélhetünk akkor egy találkozót a Westend előtt olyan 3/4 10-re, ha gondoljátok. Meg persze más is jöhet oda, aki esetleg nem ismeri a környéket és tart tőle, hogy nem találná meg a cukrászdát.
Legyen a Westend főbejárata (a pályaudvar mellett, szemben a buszvégállomásnál). Különös ismertetőjelem: - és akkor most idézném Pihét - "úgy megyek, mint egy pingvin, a lábaim olyan vastagok, mint egy elefántnak, és akkora púpom van, mint a tevének, ha bő ruhát veszek fel, akkor meg úgy nézek ki, mint egy tehén"
Ma este találkoztam a választott szülésznőmmel, majdnem két órát beszélgettünk, nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy őt fogadtam fel, hihetetlen szimpatikus volt, mind emberileg, mind szakmailag tökéletesen meggyőzött. Mindent átbeszéltünk, megnéztem a felújított gyermekágyas részleget, jártam a szülőszobákban is. Abban is voltam, ahol Luca született, nagyon fura érzés volt újra látni, egészen elérzékenyültem.
Megtudtam, hogy nincs már a kórházban PIC, ez azért kicsit aggasztó, de nyilván bízom benne, hogy most nem lesz rá szükségünk, szörnyű volt az a hét, amit Luca ott töltött.
Megbeszéltük, hogy a szülés alatt automatikusan kapok két adag antibiotikumot a korábbi komoly streptococcus problémák miatt, így reméljük Johanna megússza a dolgot és Lucához hasonlóan nem kell két hétig kínozni szegényt.
Viszont azt mondta, hogy a főcsoport összeférhetetlenség miatt most is számíthatunk szövődményekre (korai sárgaság, vércsere...). Ha valóban így lenne, akkor a gyerkőcöt elszállítanák a János kórházba, mivel itt nincs már PIC....
De persze lényeg a pozitív hozzáállás