Új privát üzeneted érkezett!

Verőfényesebb szép jó napot!

Sina! Tanuláshoz ideálisidőt rendeltem neked.

Niki! Anyunak a 3. volt a legnehezebb.

Berni! Dettó, ujjaimat 5-10 percig be sem tudom hajlítani, vizes, és fáj. Meg a csípőm, a gerincem, a vállam... :wink:
...pedig szívhangot kéne nézni minden alkalommal!

Bocika! Mit vettél be? :lol: :wink:

Gaby! Vazze! Akkor én tényleg maradok a talicskánál :lol:
Hanna már csak ilyen zenéket hallgat egy ideje, de anyja is élvezi.

Fius lányok! Hozzatok talira sok-sok rózsaszín cumit!

Anita! Nyugodtan lehet házaséletkedni, ha minden rendben a méhszájjal/lepénnyel/görcstelenséggel.

Áááá, Szeles! vazze! Pont ez hiányzott neked! Küldök idegsimítókat +++++++++++++++++++++

Aida! Az utolsó 4 hétben nem ajánlott a házasélet, a fertőzésveszély miatt.
700.-

Kép
zölddisznó

Vera, neked a fiúknál volt túlhordás, vagy időre születtek? Engem mindenki azzal riogat, hogy 2 hetet simán ráhózhat, mert fiú. Tény, hogy az első kisfiam sem jött volna ki egy nappal korábban a kiírtnál, ha nem ijedünk meg éjjel a mentőautótól....

És a többiek? Volt olyan aki túlhordta? nem egy-két nap, hanem ilyen 2 hét magasságig...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Katalin ha lejjebb tekered ott van elvileg az orverál.

Gabilány, köszi a linket, már töltöm is! :D

Főzés: Itt ma rakott krumpli lesz ebédre, délután meg a receptes topikunkból a -talán sarmon- almás pitéje. :D

Szülés: Ki kezdi a sort? Hú nagyon kíváncsi vagyok melyikőnk lesz az első, abban Verának igaza van hogy attól hogy ő a táblánkban a legelső még jöhet más babó is elsőnek. :D Lássuk ugye az októberi topikot, sőőt a novemberit is.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Megtaláltam! Ez tök ari! Csak béna vagyok...

bkatalin

Egyébként Angliában tök jó cuccok vannak. Még 12 éve tanultam ott, és akkor született az unokaöcsém, neki is nagyon szép dolgokat kaptunk kinn... és különlegesek... és nem is annyira drágák, pláne, ha e-bay-en meg tudod venni.

A kisfiamnak is vettünk Belfastban a M&S-ben. Otthon is van ez a bolt, de a minőség össze sem hasonlítható. Hiába mondják, hogy ugyanaz...

bkatalin

nekem mind indítottál a kiírt időpont körül.
Kivéve a Csabit mert ő a számításaim szerint 3 a kiírt időpont szerint 1 héttel hamarabb jött. De ha úgy vesszük őt is indították mert nekem eddig soha nem repedt meg a burok magától

harivera
Budapest XXI. kerület

Halihó!

Zöldi! Köszi a tanulásra alkalmas időt, de már kezdek szkeptikus lenni: van ilyen egyáltalán? :evil:

Laura! Kitartás! Nem irigyellek!

Vera! Azt mondod, hogy kérdezzek rá telón az UH-ra? Nem is értem ezt a szervezést...

Niki! Nem elég a lányod és a saját háztartás!? Egy kicsit mazoista vagy, nem!? :roll: :wink:

Bocika! Tökéletes a manód profilja! (A lelettel kapcsolatban: azt hittem, hogy a kpf mellé is azért tettél kérdőjelet, mert nem tudtad, hogy mit jelent... bocs! Nem akartam okoskodni! ) :oops:

NOs! További kellemes napot, lányok!
Szerintem még fogok ma jönni! :twisted: (Ez nem fenyegetés!)
sinaszi

Zöldi: debreceni rostélyos, tarhonyával és vegyes vágottal.

Sinaszi: jól sejtetted, azért tettem, mert nem tudtam hogy mit jelent. Azt a doki szóban mondta (meg láttam is), hogy fejjel lefelé van a bébi, csak nem tudtam, hogy ezt is ráírja a leletre! 8)
Vendég

Vera! Szerintem az nem euroban, hanem angol fontban van.

bkatalin

Ma csak 306 Ft? Én pár napja azt néztem, hogy az angol font vételi árfolyama 312 körül volt..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

én is csatlakozom a du-i szieszta programhoz. Sziasztok

bkatalin

bkati,igen én tök örülök h már 3 gyerekem lesz és még csak 26 éves vok.Imádom nagyon őket,és úgy szeretnék még vagy 5-öt!De ez lehetetlen,mert itt már sajna az anyagi részére is gondolni kell.Szeretném ha mindegyik diplomás lenne,az meg nagyon de nagyon sokba és messze van még! :wink:
Nekem a fiam 38 hétre született Lányom majdnem 42!Már be kellett feküdnöm a kórházba,pedig mikor betöltöttem a 40 dik hetet,pár napig állandóan szexeltünk,meg bicikliztem hogy beinduljon aztán mégse.Már bennt voltam a kórházban két napot mikor egy orvos úgy megvizsgált,hogy elkezdett folydogálni a magzatvizem.Gondolom ez is volt a célja,mert marhára fájt. Kép

Aida szfehérváron van kapásból ami eszembe jut kb.5 olyan bolt ahol angol használtruhák vannak,sztem Pesten is van.Ott is vehetsz ilyen csodás holmikat,és nincs postaköltség.Csak párat mutizok én most miket vettem: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
a következő körben babaruhákat fogok venni mert gyönyörűek,mind divatos és teljesen hibátlan,soknak még a cimke is rajta van.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Harivera,kicsit most mosolygok rajtad,mert el tudom képzelni,milyen élvezettel nézegeted ,vásárolgatod a csajos holmikat egy temérdek pasi után!!! :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jesszus ki az az ökörhuggyozás,aki a kórház szülészetéről képes egy frissen szült anyuka papucsát ellopni??? :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

megint én vok:AH,mondom,miért fáj ennyire a karom...hát felhúzom a pulcsim,most látom tegnap a vérvételen elbasz....ák a vénám:
Kép
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés, Apa melóhelyén vagyok.
Megvolt a terhelés majd éhenhaltam a végére..
uh is volt, doki bácsi közölte, hogy: olyan jó magát uh-zni ..Mondtam, hogy akkor jövök sűrűbben :wink:
BPD: 69 mm HC:232mm AC:222mm FL:48mm
Megmérte Bencét, és kissé beparáztam... 25+5 naposan az én kicsi fiam 970-1020 gramm :shock:
Anna 29 hetesen volt 910 gramm... Kérdeztem is, hogy biztosan ennyi hetes terhes vagyok? :)
Szóval, hogy hogy szülöm meg Bencét, még nem tudom, de ugyebár, ha egyszer valahogy bement, akkor valahogy ki is kell jönnie....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes de mikor bement Bence az azért lényegesen kellemesebb,mint ahogy ki fog jönni! :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Most sikerült leülnöm a gép elé, apja most hagyta abba a kutatkodást...

Ma aztán az ég világon nem csinálok semmit, és holnap sem...

Niki nagyon vigyázz magadra takarítás közben.

Aida hogy bírod a 8. hét óta? Nem irigyellek. Hála istennek nálunk minden rendben. Bár az első 12 hetet kiböjtöltük, mert egyfolytában aludtam.... :oops: :lol: aztán.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Sarmi:
Hát ez az, ettől tartok én is ...... :) Megnéztem az uh-s értékeket is, ezek szerint van egy nagyhasú, rövid lábú kisfiunk, aki nem 3 kiló körüli lesz...... :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

dcili:igyekszem vigyázni magamra..párom tuti nem engedi majd hogy sokat csináljak.max az alapokat..

sarmon:nem valami szép a kezeed.:Slehet hogy télleg mazoista vagyok!?:Dnem hinném.de legalább kettesben leszek apával egy üres lakásban:Dmint régen :wink: :oops: ..ihh...lehet nem is takaritunk?:D

nekem az elején volt a hásasélettől egy kis bevérzésem ,mire a doki mondta hogy nem hű bele Balázs modjára.:Dés használnunk kell sikositot..mert anélkül gázos nekünk.:S

ma láttam nagyon jo kis pamut pizsit a piacon..1200 ft,nem is sok..ugyhogy amikor már nem lesz gázos a szitu alsotájon azt veszek fel.sajna nem csipázom a háloinget.még be kell szereznem köntöst meg papucsot.

mágnes:no para..szép méretekkel rendelkeztek az már biztos..:D

Kép

Kép
nikianya21

Na, az én 42-es papucsomot tuti nem lopják el...max a kispapák! :wink:

Vasalok...

Kép
zölddisznó

Sarmi! Ha jól látom, ezek a rucik Jázinak vannak! Tündériek! Nem félsz, hogy az oviban idejekorán elcsavarják a fejét!? :roll: :lol:
A véna dolog ismerős... Az enyém is mindig így néz ki vérvétel után... Hidegruhás borogatás jót tesz neki!

Mágnes! Ne aggódj! A fiúk nagy általánosságban nagyobbak, és amint tudjuk ezek a mérések azért korántsem mérvadóak... Ne parázz, minden oké lesz! (Mondom én, aki mindig parázik valamin... :oops:

Cili! Őszintén megvallom, hogy mi nagyjából 25-26 hete bírjuk konkrétan szex nélkül... :oops:

Csajok! Mesi egyfolytában keresztbefordul... Nagyon édes! Jókat játszom vele! Ez valami fantasztikus érzés és élmény!!!

Jó pihenést az ejtőzőknek!

Ja! Sarmi! iwiw-en én jelöltelek meg! Mielőtt rákérdezel!

Verzsóról tud vki vmit? Néztem, hogy nem töltött fel a 26. hete óta semmit az albumba! Remélem, hogy minden rendben velük!

Majd még jövök!

Pusz
sinaszi

Mágnes, nekünk meg lesz egy nagyfejű, közepes hasú, rövidlábú fiúnk. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi! Az én papucsom, meg gyerekekre lenne jó, így remélem, hogy tesóknak nem fog megtetszeni! :lol:

Amúgy én nagyon pizsamaparty-ra készülök, mert utálom a hálóinget... Persze viszek be 2 hálóinget is, de amint lehet, pizsire cserélem...
sinaszi

Cili, hogy bírom a 8. hét óta? Rosszul :D apa meg még rosszabbul...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Pizsi kontra hálóing:
Beállok a pizsi pártiakhoz! :D Én is viszek hálóinget is de hamar szeretném pizsire váltani.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Niki: na-na!!! Ilyenekre gondolni????!!!! :lol:

Én nem tudok nyilatkozni, hogy könnyebb-e a második gyerekkel a szülés. Csak anyukám példáját tudom leírni. A bátyámmal kemény 1 órát vajúdott, ugyanis drága testvéremre rá volt 3-szor tekeredve a köldökzsinór. Úgye akkoriban ezt nem látták, hiszen semmilyen eszköz nem volt. Velem nagyon könnyű volt neki. 2 héttel előbb befektették, hogy szülni fog, pedig anyu erősködött hogy ő nem fog, még lagziba akart menni. A nagy napon 8 órakor anyum szólt a dokinak, hogy most fog szülni, a doki legyintett egyet erre anyum magzatvíze elfolyott. Mire leértek a szülőszobára (1 emelettel lejjebb) addigra én már félig kint voltam. Kemény egy nagy tolása volt anyunak és én megszülettem. 5 percig tartott az egész!!! Jó kislány voltam már akkor is!!!!!! :lol:
Vendég

Mági: nálam 24+2-nél becsülték 950 g-nak (3D-n). Most hétfőn a dokim (27+2-nél) 1253 g-nak. Szerinte ne aggódjak, mert ez nem jelent semmit, de azért a 152 centimmel kicsit ráparáztam. Bár bent télleg nem maradt még egy sem :)

Pizsi/hálóing: nekem mind2 gáz lesz, mert egy szál mosolyban alszom, és ha valahol ott alszunk (vendégség, ilyesmi), totál hülyét kapok, hogy magamra kell vennem valamit :oops:

Kép

Kép
gabilany79

bkatalin! Én naptári számítás szerint nov. 25-re voltam kiírva, aztán december elején a 12 heti ultrahang alapján átszámolták december 4-re. Ehhez képest december 12-ig nem indult meg a szülés, így indították. De ez fiuknál sem törvényszerű. Neked az első időre indult?

Aida! Nálunk is rakott krumpli készül és dulután, ha még sikerül almáspite. :D
Mennyiért sikerült ahhoz az overálhoz jutnod Ft-ban (postaköltséggel együtt)?
Tudnál nekem segíteni abban, hogy honnan tudok letölteni olyan programot, amivel a képeket le tudom kicsinyíteni?

Sarmon! Nagyon szép rucikat vettél! Kicsit irigykedem rátok, mert nekem vissza kell fogni magam. Már a fiam esetében elszaladt a ló velem és többet vettem, mint amennyire szükség volt és azok persze mind megvannak. Majd ha a csomagolásból előkerülnek, rakok fel én is képeket.

Gyermekes anyukák még egy kérdés!
Van valaki, aki 2 év alatti gyermekét nem rácsos ágyba altatja? Én már a pocakomtól nem tudom betenni esti altatás után rendesen, szegényt sokszór bepottyantom és nem tudom, hogy a rácsot le merjem-e szedni. Lécci segítsetek a tapasztalataitokkal. Előre is köszi.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő:
Mi most fogunk venni jövő héten Annának normál kiságyat. Nekem is rossz behajolni, és mivel szépen alszik, nem ébred, így leesésgátlós ágyban fog aludni.

Gabilány:
Na kicsit megnyugtattál.. :) Én 2 cm.rel vagyok magasabb nálad, éppen ezért tartok én is a nagy súlyú babától...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Én is a pizsire szavazom, bár még a rövid póló- hálóinget elviselem. Elsővel is pizsiben voltam, így legalább mikor szálltam le az ágyról nemvolt kinn mindenem

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő akkor ezt jól összehoztuk, ugyanaz a menü. :D Nálunk fincsi lett a rakott krumpli, később meg remélem fincsi lesz az almás pite is. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mágnes! Igazából attól félek, hogyha lekerül a rács és meglátja a szabad utat, ha éjszaka felébred rögtön kijön hozzánk és rosszabbul fog aludni. De ez csak az én gondolatom.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő:
Éjszaka fel szokott ébredni? Sztem elég kómásak ilyenkor ahhoz, hogy ne induljanak körútra. Mi olyan ágyat néztünk ki, amin körbe leesésgátló van, csak egy kis rész van a végénél, ahol be tud mászni.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Enikő, 3font volt az overál+3font ott a postaköltség, az ide postaköltséget majd akkor tudja megmondani Mush ha tudja a súlyát. Összesen kb. 4500 Ft-ra számítok.

Ez a legegyszerűbb és legjobb ingyenes képkicsinyítő progi:
http://www.irfanview.com/ - innen le is tudod tölteni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vera!
Szombaton a HÉV megállóhoz ha nem érek oda, ne várjatok rám, akkor megyek a pizzériába. Szóval NE!!! várjatok rám! :-D

Zöldi!
Basszus, rákérdezek erre a szívhang dologra! Ez azért elég durva! :evil: Ma nekem a bal vállam fáj. :-D Tiszta tápos vagyok! Na majd holnap az úszás rendbe teszi!

Sarmi!
Ezek a kiscsaj rucik nagyon édesek!

Tegnapi sztori: Apa jövő hét végén úgy néz ki 2 napos vitorlázásra megy az új munkahelyéről a kollégáival. Erre tegnap anyósom telefonba közli vele, hogy akkor vagy ő majd eljön, vagy a szüleimet hívjam el, de nem maradhatok egyedül 2 napig, mert terhes vagyok! :lol: Basszus! Az ilyenektől indul be a szülésem egyszer az tuti! :evil: Most hogy leírtam, sokkal jobban felhúztam magam rajta, mint tegnap! Tegnap nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek. :-D Szerencsére Apa megmondta neki, hogy elég nagylány vagyok már, hogy tudjak dönteni az ilyenekről. :-D :evil: Útálom, ha valaki irányítani próbálja az életemet!!! Eddig - mint szuverén ember - sikerrel lepattintottam az ilyeneket, (szerencsére a szüleimet megedzettem ilyen téren :-D ) de ha már megszületik Zsófi, félek, hogy nagyszülői joguknál fogva néhányan túlzottan bele akarnak majd szólni az életembe. És ettől előre görcsberándul a gyomrom...

Kép
Kép
lbernuska

Vera, ismerem a kézimunkát! :D ejnye no. ha ugyanarra gondolunk.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bernuska: na nálunk anyum ilyen. Vasárnap elmegy a férjem 3-3,5 hétre külföldre. Anyukám közölte, hogy ő akkor itt fog aludni. Na én meg közöltem, hogy felejtse el, nagylány vagyok. A férjem is kiállt mellettem. Mondtam neki, hogy legyen nála éjjel-nappal a mobilja és ha gáz van - NEM LESZ - akkor majd telefonálok. Kb. 5 perc alatt áttér!!! Félek én is hogy nagyon bele akarnak majd szólni és én amilyen nagypofájú vagyok egyből meg is mondanád, aztán lenne a családi balhé. Nehéz lesz tuti.
Vendég

Hmm, nálunk apa október végén megy céges tréningre 3 napra és megmondom őszintén én magam kértem szüleimet, hogy jöjjenek fel arra a pár napra.. :? Most olyan nyámnyilának érzem magam. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mágnes! Nem mindig, de van olyan, hogy többször is és vagy visszaalszik, vagy sír és kénytelen agyok visszaaltatni. Egyébként mi valami hasonlót szeretnénk majd neki, mint ez itt: Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Aida! Sajnos semmit nem értek ebből az oldalból! Melyikre kell rákattintanom, hogy letöltődjön?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ibernuska! Nekem a férjem egy hetet itthon van, és egy hetet külföldön. Jövő hónapban meg még beterveztün egy 3 hetes külföldi munkát (ha összejön). Sajnálom, hogy téged emiatt bosszantanak, de nézd a jó oldalát, aggódnak érted. :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?