Sziasztok!
Na, most megpróbálkozok én is az írással…
Vivi
Pont ezt akartam én is írni, csak megelőztél, h mennyire jó olvasni titeket, teljesen felvidít
Barni nagyon ügyi h pohárból is rendesen iszik, tiszta nagyfiú ő is már!
Orsi
Édes lehet Dalma, ahogy bámul kifelé, dumál, teper… hihetetlen, milyen gyorsan nőnek és főleg ahogy fejlődnek!!!
Na, az altatás miatt ma megemlegettelek… ebben a melegben a rajtam elalvás kicsit kellemetlen volt…
(mindketten izzadtunk, mint egy ló…) és mivel egy szál pelusban volt, egyből megérezte a szentem, amikor le akartam tenni… trükközni kellett. Ja, én is függő vagyok azért, mert eddig háromszor volt olyan, h hason fekvés-tornáztatás közben aludt el és akkor meg lelkiismeret-furdalásom volt, h hát milyen anya vagyok, h a könnyebb megoldást választottam…
Menion
Pihi-pihi-pihi
Suzy
Ez talán a jobbik eset, ha a gyerkőcöt „kiüti” a meleg, így legalább alszik. Nem is mondtam, h nagyon jó a vonalzós képed Ádóról, kis ennivaló!
Andi
Egy év… Pussszantom én is Dóribabát!
Evita
Írjál csak, írjál!
Klassz kis utatok volt (tényleg a végét leszámítva…:roll: )
Jaaaa, a kaki előtti nyögés ismerős, nálunk már jó ideje van. Soxor bele is pirul és olyan komoly fejet vár hozzá, h nem állom meg nevetés nélkül.
Szandri
Ejha, ezt nevezem, ennyi tennivaló. Csoda, h bírod! Tánc tényleg klasszul hangzik!
Gyevacska
Huhh, ez a doki… Még jó, h nem hagytad magad. Kitartást a köldök-gondhoz és persze gyógyulást!
Aztán az előkerült témák:
Hajhullás – nekem is hullik, úgy két hete kezdte és már a környezetem is észreveszi, mert mindenki mindenhol az én hajszálaimba botlik. Na nem zavar annyira, csak nemegyszer a gyerkőc kezében is van és nagyon nem lenne jó, ha benyelné! Ha durvul, akkor keresek vmi megoldást.
Meleg- na az itt is van dögivel. 27 fok idebent, Melindát egy bodyban altatom egy vastagabb pelussal vagy egy huzattal letakarva, de nem egyszer így is tiszta forró, amikor kiveszem az ágyból. Ja, és napközben nemegyszer pucérkodunk…
(illetve csak ő). Kicsit aggódtam(ok), nehogy megfázzon, de azért meg se főljön. A meleg amúgy is a heppem, mert parázok, nehogy ne legyen elég neki a folyadék. Én lüke mindig a kutacsát nézem, mert a védőnő és a doki is mondta, ha az beesik, akkor kissé dehidratált. Na mondanom sem kell, változó a kutacsa, én meg legyek okos, h meddig normális…
Mindenesetre nemegyszer megkínálom cicivel és babavízzel is, ha jólesik neki, hadd igyon.
Utazás- két nagy „túrán” túlvagyunk, három és négy órányi úttal. Hmm, hát elvolt, de sajnáltam, mert totálisan leizzadt a hordozóban.
Alvás- eddig már alakult, de ez a meleg ezt is helyre tette, tegnap éjjel 2x is kelt, remélem, átmeneti…
Na, ennyire futotta, megyek, mert a kisasszony mozgolódik, remélem nem ébred fel…
Jóéjt!