Sziasztok!
Úgy látom, nekem egy hét kimaradt, de legalább olvasni tudtalak titeket, csak az írás nem jött össze.
Eta, köszi a hiányolást. Még hogy nem voltatok szimpik?? Pont az ellenkezője, a taliból merítettem erőt a következő hétre, és élményhiányomat is kielégítette a tali.
A linket küldöm priviben, de nyugodtan egymásnak is küldhetitek, ha én ilyen későn válaszolnék...
A héten rászántam magam és elmentem fogorvoshoz, utoljára durván egy éve voltam még pocakosan, aztán kíváncsi voltam, hogy a szopival mit szívott ki belőlem Oli, de szerencsére csak egy tömést kellett cserélni.
Aztán pár délutánt a nagyinál töltöttünk, ott legalább tudok aludni néha. Oli a héten többször is kelt éjszakánként, így kezdtem zombisodni, muszáj volt behozni egy kicsit az alváshiányomat.
Aztán pénteken elvittük Olit a Fejlesztőházba (
http://www.fejlesztohaz.hu), mert azt vettük észre, hogy többet használja a bal kezét, mint a jobbat. Ott van általános állapotfelmérés, és ártani nem árt, ha egy konduktor is megnézi. Oli nagyon édes volt, haverkodott össze vissza, amíg el nem jutottunk a nyaklazító mozdulatokhoz. Mint kiderült, kicsit merevek a nyakizmai, és a bal oldala feszesebb. Megtanítottak nekünk pár nyújtó mozdulatot, amit fürcsi után kell majd vele csinálni esténként.
Ajánlották, hogy még egy pár tornáztatásra vigyük el, biztos ami biztos, hogy később ne legyen gond a mozgásfejlődésével.
Erre másnap, szombaton meglepett minket az első önálló átfordulásával (hátról hasra).
Csütörtökön hívott apukám, hogy nagymamám bekerült a kórházba a szívével. Megbeszéltük, hogy jövő héten a hosszú hétvégére lemegyünk Gyulára meglátogatni őket, hogy végre élőben is lássa meg Olit a dédi. Sajnos péntek reggel hívtak, hogy este meghalt a nagymamám, így már csak a temetésre tudunk menni pénteken...
Rabbe: Ádinak jobbulást, majd mesélj, hogy mi volt UH-on!
Eclipse: Neked használtak a gyógyszerek? Hogy vagytok?
Mike: Tök jó, hogy meséltél a babaúszásról, és a képek is nagyon édesek. Adélkával nem mentek majd? Atihoz meg kitartás!
Vikoo: Boldinak múlnak a kiütései? A képen zabálnivaló, már biztos jól lehet őt is dögönyözni. Súlyban hol tart a kis vasgyúró?
Ami: Bence nagyon édes lehet ahogy huncutkodik szopi közben, majd egyszer megint összebabázhatnánk vmelyikőnknél és akkor lehetne rajtuk nevetni...
Szisszka: Ha meglesznek a vizsgák, mi leszel? Keménynek tűnik így a hallottak alapján...le a kalappal előtted.
Eta: az apát megtréfáló vicced nagyon komoly volt. Tomi olvasta fel nekem hangosan, miközben épp szopiztunk Olival, jót röhögtünk rajta nagyon... A videókhoz priviben küldöm a linket.
Ninin: Oli nagyon cukker, ne sajnáld a képeket!
És a kis mamuszkája meg irtó menő...
Navared: Zorka roham tempóval fejlődik, már újságot is olvas, így a fiúk hogy fogják utolérni a kiscsajt?
Pusza mindenkinek,
H