Halihó!
Na, a tegnap délután-esti mizéria miatt kimaradtam belőle, hogy kicsikrisróf híres lehessen
Na, sebaj, majd legközelebb.
Hazaértünk, kibontottuk a babakocsit, az egy dolog, hogy a rajzos használati utasítás nem annyira jó, mint amennyire rossz, félóra múltán átkoztam magam, hogy miért nem bélelt taligában fogom tologatni a gyerekem, azt nem olyan bonyola összerakosgatni
A hasam persze bekeményedett, rá egy marék magneB6, közben apa elkezdte kiszedegetni a garnélákat (ezek is csak esznek meg d*gnak, két hete is kb. 50-et vittünk el meg tegnap is), addig én a függelékeket patentolgattam ide-oda a nyavalyás kocsin meg fotóztam (persze arra már nem volt időm meg erőm, hogy telefonról áttöltsem gépre, majd ma este), aztán mikor hazaértünk garnélaörökbeadásból, a doboz alján találtunk még két alkatrészt, ami nélkül, mint kiderült, hiába is erőltettük a hordozót a vázra... A mózest még mindig nem világos, hogy hogy is kéne, mert rákattan, csak nem rögzül stabilan
Mindegy, apa még ma reggel is molyolt rajta, mikor épp nem a kanapéba hullott fülbevalómat kereste, de így reggeli fényben már kezdem szépnek látni a kocsit
Berni: nekem csak a melegben dagadt a kezem, most már nem, viszont ez az ízületi fájdalmas, reggel nehéz behajlítani az ujjaimat dolog nekem is majdnem mindennapos...
Boci: cuki a trónörökös
A szombatról: a nagyis ebéd lemondva, leginkább miattam, mert a család egy részén kitört a takonykór, és inkább nem gyűlnek egy kupacba, hogy közös erővel fertőzzenek meg engem. így is parázok kicsit, mert apa sincs teljesen jól, és nagyon nem szeretném ha beteg lenne, azt meg főleg nem, ha elkapnám. Szóval akár 16.30-ra is oda tudok érni a HÉV megállóba, de majd még megbeszélem apával, hogy legyen és szólok időben.
Amit még akartam: kicsit kutakodtam a neten, és találtam az egyik letöltős oldalon egy ilyet, hogy "Music for mom and babies". Gyakorlatilag 4 GB-nyi (!) zene pocaklakótól kb. 3 éves korig a babáknak (meg persze anyának is). Megszámlálhatatlan (legalábbis én még nem tudtam összeszámolni) album.
Csak példák: Bach/Beethoven for babies, Build your babies's brain with Mozart, Strauss, Vivaldi, ünnepi klasszikusok, Chopin, Bizet, Csajkovszkij, filmzenék átírva, szerelmes dalok átírva stb., stb. SŐT egy ilyen album, hogy "Ultrasound-Music for the unborn child" (erre kifejezetten kíváncsi vagyok). Na, ez ma reggelre jött le, még nem volt időm megnézni, de ha valaki szeretné, akkor szombaton el tudom vinni (ez kb. egy DVD-nyi mp3 formátumú zenét jelent)
Meg persze mindenki mással is szívesen megosztom, csak kicsit bonyolultabb lesz
Na, ennyi a reggeli szómenés, megyek dolgozni, bár nincs kedvem...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.09.25 08:39-kor.