Új privát üzeneted érkezett!

Háááááttt ti mit termeltek egy délután alatt amíg nem voltam!!! Nem is sikerült végigolvasni, talán holnap!

Csakegy: köszi, így próbálom majd mérni.

Most önző leszek. Tehát voltunk dokibácsinál. Kaptunk egy nagyon tuti képet a kiscsávonkról, holnap a melóhelyről feltöltöm. Most 100%-ra mondta, hogy fiú! :lol:
Méreteink
Fekvés: I. kpf (?????)
BPD: 79
AC: 279
HC: 288
FL: 53
Lepény: G0 mellső fali (Ez mit jelent???)
Súly: kb. 1100 gramm

Megrendeltük a babakocsit is, jövő héten házhoz hozzák, mert nem volt abban a színben, amilyent szeretnénk.
Megyek, mert van egy halom dolgom, de majd jelentkezek. Valószínűleg holnap! 8)
Vendég

Bocika! "kpf" annyi mint fejfekvéses a babád!

Egyébként gratula a szép eredményekhez!
sinaszi

A G0 a lepény állapota
sinaszi

Sarmon ha esetleg úgy gondolod, elindíthatjuk az örökbefogadási procedúrát... Azon már én is gondolkodtam, ha úgy igazán nkilendülök, akkor nagyon duci kisfiam lesz....

30. hét: Kép Kép

Kép

Kép
dcili81

Mármint az érettségének az állapota...
sinaszi

Bocika:
Lepény: G0 mellső fali - ez meg annyit tesz, hogy 0 fokban érett lepény mellső falon tapad. Teljesen rendben. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hát ezek lennénk mi, a párommal, igaz ez a kép még januárban készült, de nem változtunk sokat. Na jó felszedtem pár kilót....
Kép

Kép

Kép
dcili81

Lányok mindenkinek fellőtték a pizsit?

Azt hiszem be fogok itthon golyózni egyedül....

Kép

Kép
dcili81

oké cili anyu.én vok csak vasalok,gombokat varrok...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Köszönöm Vera, tökéletes! :) Meg is vannak a híres magzatocskák. És hamarosan jövök a hírrel is hogy miért kellett. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

A párom még mindig nem indult haza, és nagyon félek, hogy valami baja lesz az úton. Ki nem állhatja Pestet és onnan készül haza, remélem most már hamarosan....

Bennem meg tombolnak a hormonok, nem tudom mi lehet velem, de megint depressziós hangulatban vagyok, és legszívesebben bőgnék...

Kép

Kép
dcili81

Király! Akkor fél öt. Messze van onnan az a posztó utca? El kell ugranom a cuccaimért.

Kép
zölddisznó

Jó éjt mindenkinek én kidőltem... beleőrülök ebbe a várakozásba
sziasztok

Kép

Kép
dcili81

Vonalzópróba!
sinaszi

Sikerült! Jó éjt!
sinaszi

Köszi vera! Szuper!

Sina! Tök jó!

Kép
zölddisznó

sinaszi. nagyon tuti az uj vonalzod!

mentem aludni. probalom behozni a tegnapi lemaradast. jo ejt!

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok jo reggelt mindenkinek!

Vivikém nagyon kimél engem mostanában mert már nem nagyokat rug hanem érezhetőket mozog.kitolja egy-egy testrészét ha meg elhuzom a kezem a hasamon akko követi.:Dolyan kis édi.

megint vacak idő van ahogy látom itt az ablakbol..pedig nemsoká mennem kell a piacra hogy legyen friss ebéd.aztán meg megyek apumhoz.
közben párom főnöke megkért egy 3 orás melora szombaton.ki kéne takaritani egy lakást ami ott van a telephelyükön..jön velem a párom ls kapunk5-5000 ft-ot..jol jön az a pénz.

harivera:tök jo.egyre közeledik a szülésed..alig várom hogy elteljen az a 8 hét..és kapjuk a hirt hogy megszületett a pocaklakod...

és lenne egy kérdésem azokhoz akiknek már több gyerkőcük van:tényleg könnyebb a 2. szülés vagyis gyorsabb?azt is hallottam hogy amennyivel könnyebb annyival fájdalmasabb mert hamarabb tágulsz.ez igaz?
csak mert nem tudom és a párom olyan kis gyengusz idegileg fel kel készitenem.azt nem birja ha fáj a fogam..mi lesz a szülőszobán...?:D
de hát bent akar lenni...na most megyek mert Hajnikám felkelt ..majd még jövök ma.:Dpussz csajok

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt!

Köszi a vonalzónk dicséretét!
Már csak néhány nap, és teljes erőbedobással én is Mesire koncentrálhatok...

Ahogy beleolvasgattam a hozzászólásokba, látom, hogy sokan megyünk a szombati börzére... Mi is! Csak utána utazunk vidékre, ezért 8-ra foglaltunk UH-ra időpontot. Amikor visszaigazolták a jelentkezést, akkor azt kérte a csajszi, hogy 7:50-re legyünk a vizsgálónál, de most nézem, hogy 8:00-kor van nyitás... Érdekes lesz!

Mindenkinek szép napot! Vigyázzatok magatokra!

Majd még jövök lógni... :twisted:
sinaszi

cili bár már biztos hazaért a férjed...de én azt mondom ha sirni támad kedved,hát sirj egyet.

Niki azért te már csak óvatosan vállalgass takaritást!!!Nekem special nem volt könyebb a második szülés,sőt mig az első spontán volt addig a második császár.Talán maga a helyzet volt könnyebb,hogy már tudtam milyen lesz,mi miért történik. De remélhetőleg mindenkinek könnyű szép emlékekkel teli szülése lesz. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt Csajok!

Jelentem végre végigaludtam az éjszakát!!! :-D Ráadásul úgy, hogy este kb. 8 - fél 9 magasságában elaludtam a nappaliban a kanapén, aztán (lemaradva a Dr. House-ról :evil: ) felvonszoltam magam az ágyba.

Viszont úgy ébredtem, hogy az ujjaimat alig bírtam behajlítani. Nem vitás, be vannak dagadva az ujjacskáim, de ez olyan izületi zsibbadás féle volt... remek! Mi lesz itt még a hátralévő 2 hónapban! :-D

Mush!
A pasik tényleg nagyon furák! Apával megismerkedésünk utáni első nagyobb "vitánk" úgy telt, hogy én mondtam a magamét, ő meg ment előlem én meg utána. A végén röhögve beszéltük meg, hogy nem akart csúnya dolgokat a fejemhez vágni, inkább menekülőre fogta. :-D Abban maradtunk, ha vmin felhúzza magát, inkább hagyjam, míg lehiggad. Mi soha nem veszekszünk, maximum vitatkozunk. Meg is állapítottam, hogy a kutya (akit már együtt szereztünk be) az első ütközési pont nálunk. Mi lesz majd, ha gyereknevelési kérdésekben kell dönteni??? :-D

Zöldi, Harivera!
Valószínüleg én is a HÉV végállomáson csatlakozom hozzátok, de mivel már tudom, hogy pontosan hol a pizzéria, így lehet, hogy odamegyek. Szóval rám ne várjatok a HÉV-nél.

Bocika!
Gratula a szuper eredményekhez!!! :-D

Neked a doki a magánrendelésén csinál ilyen alapos UH-t? Nekem ott csak megnézi a méhszáj állapotát, ránéz UH-val a babára, megbeszéljük, hogy mikor kell mennem a kórházba ill. a kérdéseimet és ennyi. A protokoll szerinti kórházi UH-n néznek különböző értétkeket, de szívhangot pl. ott sem!!! Se a védőnőnél!!! Eddig kétszer hallottam csak Zsófi szívverését, a két fizetős UH-n!

Dcili!
Szép pocak!!!

Kép
Kép
lbernuska

Jó reggelt!
Bernuska: nekem csak a doki magánrendelésén van UH. Én nem járok máshová. Kérdeztem erről a védőnőt is, de ő azt mondta a doki elég. Mondjuk ott nagyon jó minőségű UH van, a környék legjobb 4D-se (amúgy is csak a kórházban van, az meg pocsék). Szívhangot nem néz, de a védőnő mindig nézi. Most azért is mért a doki, mert ez protokoll UH volt, így a 30 .hét környékén, a súlyt csak saccolta, de azt mondta, hogy ott nagyot lehet bukni. 3 hete például megnézte a méhszájamat, és akkor is UH-zott csak nem mért. Akkor végignézte a feje búbjától a kis talpáig az egész gyerkőcöt, és ott külön megnézte a szívét. Ja és mindjárt az elején mikor megnézte a fejecskéjét áttette 4D-re és akkor kaptunk róla egy szép képet. Most is megvizsgált, tökéletesen zárt minden, aztán UH-zott. Megint a fejével kezdte, átrakta 4D-re, úgy nézegettük egy kicsit és jókat nevettünk a dokival. Teljesen eltakarta magát a gyerek és fintorgott. A doki is megjegyezte, hogy milyen kis helyes. Aztán nagy nehezen az egyik kezét elhúzta, és azt a képet kinyomtatta a doki (nemsokára felteszem), Ezután visszakapcsolta sima UH-ra és megmérte! Utána meg kérdezhettem, amit akarok. Nagyon-nagyon segítőkész a dokim, bármikor hívhatom. Pedig én nagyon féltem, mert nincs még egy éve hogy hozzá járok. Előtte 10 évig egy másik dokihoz jártam, akit nagyon szerettem, de elment nyugdíjba és szülést nem vállal. Akkor találtam rá a mostanira. Eddig minden ok vele. Ja és szerintem nem is drága, mert 5000Ft egy vizsgálat. Itt a környéken más dokik is elkérnek ennyit, aztán még UH-juk sincsen. Ja van internetes oldaluk is www.medi-centrumszekszard.hu. Itt azért látható, hogy mennyire kultúrált is. Ha látnád az itteni kórházat, háááátttt pocsék!!! :twisted: Elég lesz ott szülni!!!
Na jó hosszúra sikeredtem.
Vendég

Na olvasgatok visszafelé. Előre bocsi, ha nem írok mindenkinek, de nagyon gyagya ma a fejem.

Kolbász, szalámi... téma: én eszem mindegyiket, sőt gömböcöt is. Igaz ezek házi gyártmányok. tehát tudom mi van benne.

Mákos guba: IMÁDOM. Na ebből az egy szempontból várom, hogy elmenjen a férjem a hétvégén, mert csinálok egy nagy adag mákos gubát. Rákattantam a Stahl féle receptre és úgy készítem. Ilyenkor viszek a tesómnak, meg anyumnak mert ők is nagy mákosguba imádok. A férjem meg ki nem állhatja a mákos dolgokat, így mikor itthon van nem csinálhatok. Én diósat készítettem, úgyanezen recpet alapján és az is nagyon fincsi volt.

Mush: ne veszekedjél a férjeddel. Mi is szoktunk, de valahogy lefeküdni nem tudunk úgy hogy haragban vagyunk, mert akkor egyikünk sem tud aludni!!!

Cili: szép a poci!

Aida: köszi az infokat.

Sinaszi: neked is köszi az infokat. Sejtettem hogy azt jelenti, hogy fejjel lefelé van a kiscsávó, mert ezt a doki is mondta, hogy merre hogy fekszik. Szépek a vonalzóid!
Vendég

Hajnali kelők jó reggelt!
Tegnap délután óta annyi az üzi, hogy végigolvastam ugyan, de mire ideérek, hogy írjak, elfelejtem mit akarok... tök lukas az agyam. A férjem meg állandóan azt mondja, hogy ezt már mondta, meg azt is mondta, én szerintem meg nem mondta. Kezdek begolyózni lányok? Ez ráérne 70 éves koromban is...

Szóval Cili szép pocakod van! És rám is néha rám jön a depi... olyankor megpróbálok a kisbabámmal beszélgetni...

Bocika! Én nem értek ezekhez az értékekhez. Nekem mindig kinyomtatják- mert ez az orvosi lelet, de fogalmam sincs mit jelentenek. Azt szoktam csak nézni, hogy het szerint megfelel-e.

Bernuska! A szívhang miatt ne bánkódj, szerintem az utsolsó hetekben biztos küldenek téged is CTG-re és ott aztán hallod majd sokat. Az meg külön élmény, amikor a gyerkőc mindig alszik, amikor mész, és jól megrángatják, hogy ébredjen fel...

Csatlakozok Nikianyához! Mennyivel rosszabb a második szülés? Nekem ugyan azt mondták, hogy teljesen mindegy, hogy egy hányadik, mert minden terhesség más, és minden szülés más.... Én csak annyit tudok, hogy akinek kis korkülönbséggel születik babaája, annak a szervezete már tanult valamit.
Sarmon neked már van tapasztalatod, olvastam amit írtál, hát abban igazad van, hogy legalább tudom, hogy mire számíthatok...

Mákos guba: nálunk a férjem nagy gubamatyi! Imádja, anyukám receptje a kedvence, majd leírom és felteszem a receptes topikra. Fejből nem tudom mi van benne...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Íme a trónörökösünk!

Kép 29. hét
Vendég

Halihó!

Na, a tegnap délután-esti mizéria miatt kimaradtam belőle, hogy kicsikrisróf híres lehessen :( :D Na, sebaj, majd legközelebb.

Hazaértünk, kibontottuk a babakocsit, az egy dolog, hogy a rajzos használati utasítás nem annyira jó, mint amennyire rossz, félóra múltán átkoztam magam, hogy miért nem bélelt taligában fogom tologatni a gyerekem, azt nem olyan bonyola összerakosgatni :twisted: A hasam persze bekeményedett, rá egy marék magneB6, közben apa elkezdte kiszedegetni a garnélákat (ezek is csak esznek meg d*gnak, két hete is kb. 50-et vittünk el meg tegnap is), addig én a függelékeket patentolgattam ide-oda a nyavalyás kocsin meg fotóztam (persze arra már nem volt időm meg erőm, hogy telefonról áttöltsem gépre, majd ma este), aztán mikor hazaértünk garnélaörökbeadásból, a doboz alján találtunk még két alkatrészt, ami nélkül, mint kiderült, hiába is erőltettük a hordozót a vázra... A mózest még mindig nem világos, hogy hogy is kéne, mert rákattan, csak nem rögzül stabilan :? Mindegy, apa még ma reggel is molyolt rajta, mikor épp nem a kanapéba hullott fülbevalómat kereste, de így reggeli fényben már kezdem szépnek látni a kocsit :lol:

Berni: nekem csak a melegben dagadt a kezem, most már nem, viszont ez az ízületi fájdalmas, reggel nehéz behajlítani az ujjaimat dolog nekem is majdnem mindennapos...

Boci: cuki a trónörökös :D

A szombatról: a nagyis ebéd lemondva, leginkább miattam, mert a család egy részén kitört a takonykór, és inkább nem gyűlnek egy kupacba, hogy közös erővel fertőzzenek meg engem. így is parázok kicsit, mert apa sincs teljesen jól, és nagyon nem szeretném ha beteg lenne, azt meg főleg nem, ha elkapnám. Szóval akár 16.30-ra is oda tudok érni a HÉV megállóba, de majd még megbeszélem apával, hogy legyen és szólok időben.

Amit még akartam: kicsit kutakodtam a neten, és találtam az egyik letöltős oldalon egy ilyet, hogy "Music for mom and babies". Gyakorlatilag 4 GB-nyi (!) zene pocaklakótól kb. 3 éves korig a babáknak (meg persze anyának is). Megszámlálhatatlan (legalábbis én még nem tudtam összeszámolni) album.
Csak példák: Bach/Beethoven for babies, Build your babies's brain with Mozart, Strauss, Vivaldi, ünnepi klasszikusok, Chopin, Bizet, Csajkovszkij, filmzenék átírva, szerelmes dalok átírva stb., stb. SŐT egy ilyen album, hogy "Ultrasound-Music for the unborn child" (erre kifejezetten kíváncsi vagyok). Na, ez ma reggelre jött le, még nem volt időm megnézni, de ha valaki szeretné, akkor szombaton el tudom vinni (ez kb. egy DVD-nyi mp3 formátumú zenét jelent) :) Meg persze mindenki mással is szívesen megosztom, csak kicsit bonyolultabb lesz :)

Na, ennyi a reggeli szómenés, megyek dolgozni, bár nincs kedvem...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.09.25 08:39-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Jó reggelt!

A későn kelőknek! Jelentem most keltem fel.7-9 ig szoktam még visszafeküdni, de nekem ez muszály.

Bumburak, sinaszi!
Jók a vonalzók!

Mush!
Kibékültetek a pároddal?Erre nekem van egy taktikám.Írok neki levelet ilyenkor kijön belőlem minden.Igaz ő csak 3 sort ír vissza, de legalább elolvassa és tudomásul veszi, próbál nekem kedveskedni.

Kismama csomag:
Én nem is kaptam azt a könyvet amiben ez benne van.De mivel azt mondjátok nem nagy szám és rózsaszín cumira sincs szükségünk, igy nem is reklamálok.Vagy a könyvnek van más haszna is????

Egy intim kérdés:
Házasélet van vagy már nincs?

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok lányok!

Bumburka: üdvözlet a társaságban!

Tegnap elkezdtük a 30. hetet. Szinte hihetetlen. Egyre inkább úgy tűnik, hogy most is császárral fogok szülni, mert az én drága kisfiam nem akar megfordulni. Mostanában egyre gyakrabban érzem, hogy csuklik. Zalán is sokat csuklott, még az ultrahangos felvételen is látszott. Intenzív kis manó, de éjszaka nem szokott zavarni. Még mindig egész jól alszom, tartom a 2 kilós hízást. A frontok kicsit megviselnek, tegnap este pl. 90/60 volt a vérnyomásom. Ja, mondtam már, hogy magas vérnyomásos vagyok?
Főzés: tegnap babfőzeléket főztem pulykafasírttal és csokis muffin-t sütöttem. Mindjárt folytatom, de valami folyik a lakásban!

Basszuskulcs! A fürdőszobánkban áll a víz, a fölöttünk lakó eláztatott. Persze dolgoztak, még jó, hogy korábban ellpoták a kocsijukat, így a rendőr férjem talált telefonszámot, így a szomszédassszony már hazaért. Már voltak kint a társasháztól a szerelők, eldurrant a szomszédnál a mosdó alatt a melegvizes cső. Már a hálószoba és az előszoba falán is folyik a víz, bár már elzárták a csapokat. Hurrá! Igaz, készültünk mostanában festésre, de az új gyerekszobára szerettük volna ezt a tevékenységet korlátozni. A fürdőszobát kénytelenek leszünk, mert teljesen felázott a plafon egy csíkban. Na megyek felszedem a maradék vizet, majd délután adok helyzetjelentést.
Üdvözlettel:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Bocika!
Tök jó, hogy ilyen UH-ja van a dokidnak! Az enyémé nem nagy szám, de legalább van! Én csak a kórházi UH-t nem érzem elég alaposnak. :-( A védőnéninél meg legközelebb rákérdezek, hogy miért nem néz szívhangot??? :evil:

Bkatalin!
A szívhang nézést nem azért hiányolom, mert így nem hallom Zsófi szívverését, hanem azért, mert bármi baja van a szívének, az majd csak a végén derülhet ki, amikor NST-re járok majd. :evil:

Gabilány!
Megnyugtató, hogy a te ujjaid is hasonlóan viselkednek! :-D Én azért örülük, hogy babakocsiból egy kiállítási darabot hoztunk el, legalább az összerakásával nem kellett megküzdenünk! :-D

Én szeretnék kérni egy példányt a zenékből! Szombaton át tudom venni! :-D Én is nagy letöltögető vagyok, csak mióta elköltöztünk, nem köttettünk be vezetékes netet, csak kártyás van, az meg korlátozott. :-(

Bella!
Házasélet: nálunk már régóta csak alternatív megoldások működnek. Szerintem az akár a végéig is mehet. Amúgy szerintem a hagyományos is, ha nem akadály a poci!

Szeles!
Részvétem a beázás miatt! Panel? Ilyenben a régi lakásunkban nekünk is volt részünk! :evil: Bennünket festés után áztattak el. Na az eléggé dühítő volt!!!

Kép
Kép
lbernuska

Anita,
abban a várandós kiskönyvben csak mindenféle tanácsok vannak a terhesség idejére, a szüléshez és a babaneveléshez.
Házasélet? :D Nekünk még csak ezután jön.. 8 hét óta el vagyunk tiltva tőle. Ha 36. hétig egyben maradok, akkor bizony már nem fogok apácaként élni, mert akkor már nem kell félnem majd a koraszüléstől. :D

Gabi,
lehet még Kicsikristóf is híres.. :D
A babazene engem érdekelne és ha minden jól megy szombaton ott leszek!

Bocika,
szép a kis trónörökös! ;)

Laura,
durva ez a fürdőszoba beázás, nem irigyellek.. :? Grat a 30. hét elkezdéséhez! ;)

Zöldi,
talira én kb. 5-re megyek az úgy okés?
A rugikkal kapcsolatban vagy lemaradtam vagy nem írtál. Két rugit vásároltam Tőled, mennyi is lesz az majd össz? Köszi.

Tegnap hirtelen felindulásból elmentünk ápával megvenni a merev pelenkázó lapot amit rárakunk a komódra (van neki szép nagy oldal pereme, le ne essen a Kiscicám majd ha nagyon gurulgat) meg a pelenkázó táskánk is megvan most már a babakocsihoz. Jövőhéten megrendeljük Brendonból babaágyikót, szivacsot, ágynemű-huzatot meg minden féle kisebb dolgot (bébi körömolló, orrszívó stb.) és akkor már kb. minden meglesz. Már csak ruhákat kell majd venni Nolikámnak. Ez olyan jó érzés, nekem már habár irtó korai de a kórházi csomim is jórészt megvan. 1-2 dolog hiányzik belőle. Én így érzem jól magam. :D
Börzére apa elkezdett viszakozni, mert hogy majdnem mindig ha vmi nagyobb-hosszabb ilyesmire vállalkozom utána nem vagyok jól. :( Amúgy lehet igaza van.. Csak 1-2 ruhácska még kéne Nolikának és úgy érzem ott megtalálnám.

Mushnak köszönhetően Noli irtócuki overálja:
http://cgi.ebay.co.uk/new-born-show-sui ... 286.c0.m14

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Anita, nem 8 hét óta vagyunk eltiltva (jóis lenne:D) hanem a terhességem 8. hete óta!! Nem mind1. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bernuska! Gondoltam, hogy azért mondod, hogy ne legyen gond, de szerintem a szívhang nélkül is ki tudják szűrni a szívproblémákat az UH-n, és azt neked is biztos megnézték. Egyébként itt sem divat a szívhangozás, nekem is csak kétszer csináltak, de az UH-n mindig csekkolják, hogy rendben működik e a szivecskéje.

Bocika! Nagyon helyes ez a baba!

Laura! Sajnos az ilyen dolgok mindig ilyenkor jönnek! Biztosítótól vagy a szomszédtól nem tudod behajtani a festést?

Jó nektek csajok, hoyg találkoztok! Olyan szívesen beszélgetnék veletek, bár tudom, én itt elég kilógó vagyok - új is, külföldön is...

Gabi! Engem nagyon érdekelne az a babazene. Szerinted meg lehet ezt oldani valahogy úgy, hogy elektronikusan átjöjjön?

Zene: Én már hallottam róla, és aki hallgatott már ilyet az mind azt mondja, hogy nagyon szupi. Készült erről egy belga tanulmány is...mindjárt utána nézek, lehet, hogy otthon is írtak róla valamit. Arra emlékszem belőle, hogy az eredmények alapján azok a babák, akik már magzatkorukban komolyzenét hallgattakm sokkal foglkonyabbak a logikai gondolkodásra, gyorsabban tanulnak meg dolgokat. A Mozart zene állítólag agyserkentő, és a már nem emlékszem melyik nyugtató hatású. Azt is olvastam, hogy az ABBA számokra a gyerekek mosolyognak! Majd utánanézek ennek az irománynak.

bkatalin

Sziasztok!

Zenét küldeni a legegyszerübb skype-on keresztül. Így már én is küldtem Olaszországba! Ha jól működik az internet pikk-pakk átmegy!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Aida! Meg szerettem volna nézni a babaoverállt, de már nem mutatja a képet! Pedig olyan cuki rucikat szoktál venni!
Néha én is szívesen vásárolgatnék, de nekünk elég sok minden megmaradt Erikről, úgyhogy apa sem rajong a vásárlásért! Meg aztán nálunk sok a nyagyszülő, uncsitesó, keresztszülő, dédi úgyhogy valszeg most is sokat kapunk! AMi nagyon jó, de tudod az nem olyan, mint amikor te veszel... Ami meg az "apakényeztetést" illeti, Eriknél én is így voltam. El voltunk tiltva. Alig vártam, hogy kibújjon, aztán 6 hétig még a gondolottól is irtóztam..

bkatalin

Köszi a dicséretet kis tronörökösünkről!!!

Gabi: hol van az az oldal? Én is letölteném!!!

Bella: nálunk néha-néha van házasélet, persze jól megválaszott pozicióban! 8) 3 hete a dokim kihangsúlyozta, hogy MINDENT lehet, tehát mehet a szex is. Igaz nálam eddig minden ok.

Szeles: öszinte részvétem az elázásért. Nem lehet kellemes!!!

Aida: megnéztem az overált és marha édi. Tegnap én is nézegettem abban a boltban ahol megrendeltük a kocsit és ott is nagyon édik voltak!!! Meg lehet kérdezni hogy így mennyiért jön ki??? Nálunk amúgy még nincs meg semmi. Ja bocsi, de tegnapra le lett fújva apukám régi hintaszéke, amit a férjem felújított az egyik barátja meg lefújta. Bútort megrendeltük, de az még pár hét, és tegnap a babakocsit is megrendeltük. Majd ha apa 3,5 hét múlva hazajön akkor vesszük meg a többit.
Vendég

házasélet:van,sőt sokkal jobb mint volt mert kénytelenek vagyunk olyan megoldásokat(pozokat)kitalálni ami izgalmasabbá teszi..:Dannyi hogy nem minden nap.:S

aida:nem lehet könnyű neked.de a babáért mindent.

bocika:nagyon cuki a babód. :wink:

sarmon:nem egy nagy takaritás.seprek ,felmosok,törölgetek.a nehezebb melokat párom csinálja majd.de sajna a pénz nagy ur.:S

Kép

Kép
nikianya21

Sziasztok!

Na, túl vagyok a riadalmakon. A férjem beszélt a társasház-kezelővel, azt mondták, a társasház biztosítójának jelentsük be a kárt, megadták a kötvényszámot is. Meglepően rendesek. A férjem CD-re mentette az általam készített fotókat és el is viharzott bejelenteni. Valószínű, hogy mostantól már száradni fog, de a fotókon még minden látszik. Legdurvább a fürdőszoba plafonja, ott glettelni is kell. A többi valószínűleg csak foltos lesz, festékkel megoldható.

Házasélet: mi még aktívak vagyunk, igaz, apa szeretne még aktívabb lenni, de elfogadja az én igényeimet, kéréseimet és esetleges elutasításomat is.

Főzés: ma krumplis tészta lesz. Nem éppen diétás, de megkívántam. Holnap gyümölcslevest főzök és máglyarakást készítek.

Hétfőn megyünk ultrahangra, már alig várom. Zalánt is visszük magunkkal, iskola előtt hadd lássa az öccsét!

A hugomék még mindig bent vannak a kórházban. A babát már engedték volna, de Ágika még nem mehet. Szépen javul a sebe, már alig váladékozik, de az biztos, hogy nem gyulladás. Reménykedik, hogy hétvégén hazamehetnek. Bíztatom, hiszen annyi mindent megtett azért, hogy legyen még egy kisbabája (lombikbaba, első beültetésből született a kisfia 3 éve, azóta túl vannak 2 sikertelenen, plusz a magas vérnyomás, a cukorbetegség stb.), hogy ezt a pár nap kórházat már négykézláb is ki kell bírnia. A kislány tündéri, ügyesen szopizik, kis falánk.

Na legyetek jók! Üdvözlettel:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Babazenéről találtam egy hazait:
http://www.hazipatika.com/articles/Muzi ... 1221172811

Laura! Kitartást a tesódnak! Zalán mennyi idős?

bkatalin

Nem semmi éppen elvittem a gyerekeket oviba,elmosogattam meg összepakolásztam ,aztán már írtatok itt annyit,mondom na megnézem van e itt valaki,aztán tessék alig birom visszaolvasni.
Szerencsére már nem koszolnak annyit a villanyosok,mert már a vezetékeket fűzik be.
bellanitta!Intim téma...nincs.Utoljára egy hete volt,de Apa végig rettegte,folyton kérdezgette,nem fáj,jól vagy?Meg még reggel is az volt az első kérdése,nem görcsölök -e.Na hát így nem is lehet koncentrálni...úgyhogy megbeszéltük,hogy majd a 38. betöltött hét után,addig nem,mert ha akkor megindul a szülés már nem baj.Meg már elég régóta csak a lovaglós póz megy... :roll: :oops:

Én is már másféle mozgásokat érzek a baba részéről,már nem rúg-kapál annyit inkább csak nyújtózkodik,finoman úszkál...szóval gondolom kezd szűkösebb lenni a hely.De már rendszeresek az ébrenlét-alvás időszakok,majdnem ugyanabban az időben kel fel reggel,meg napközben is.

A kórházi csomagból nekem még mindig az a rohadt papucs hiányzik,sosem találok megfelelőt...

Aida tök szép az overall.Az én overallomat is Mushnak köszönhetem,hajrá Mush... :lol:

Nekem a gyerekeim majd mindennap itthon a Zeneovit hallgatják,amiben gyerek mondókákat,dalokat énekelnek óvodások.(Pl. Pál Kata Péter,Süss fel nap,Bújj bújj zöld ág stb.)Nagyon szeretik.Ezt pici koruk óta hallgatják,fújják mindet kívülről,és táncolnak rá.Ezek roppant jót tesznek a gyerekeknek az tuti.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na, sikerült végignézem, mi jött le babazene címszóval :D
Tényleg sok minden anyának és babának is, vannak olyanok, amik többször is rajta vannak más-más című albumokban... (az egyik albumhoz pölö van mellékelve kifestő pdf-ben :))

Kati: elektronikusan azért macerás, mert az otthoni internetem nagyon gagyi sávszélességű (1Mb/256Kb). Sajna most csak ilyenre futotta... (tölteni is a cégnél szoktam éjszakánként :), nem is tudom, mi lesz velem jövő hónaptól). Viszont a cégnél küldeni nem küldhetek nagy mennyiségű infót... Ráadásul ilyesmiben teljesen hülye vagyok, úgyhogy ötletem sincs :oops:

Viszont! Boci és aki még szeretné:
http://isohunt.com/torrent_details/2523 ... ab=summary

Ez a link, de a letöltéshez nyilván kell egy szoftver (utorrent vagy Azureus, de ezek ingyenesek).

Persze ettől függetlenül én is szívesen megírom bárkinek...

Kép

Kép
gabilany79

Bkatalin: Zalán májusban volt 6 éves, most első osztályos. 2 évvel ezelőtt már megélte a vetélésemet, úgyhogy most nagyon várja a tesót. Mindig azt mondja, neki mindegy, hogy fiú v. lány, csak megszülessen.
Laura

Kép
Kép
szeles4

Szeles de aranyos Zalán!Érdekes míg nem tudtuk a baba nemét,addig a kisfiam válltig öcsköst akart,aztán megmondták hogy kislány,teljesen elfogadta,mindennap elmondja mennyire szereti,és majd segit fürdetni, meg simogatja majd,és kérdi mindig hova lehet majd puszit adni neki...stb.Nagyon aranyosak tudnak ilyenkor lenni.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

nikianya
nem biztos hogy én kezdem a sort :lol: :lol: :lol: :lol:
és ez alkattól függ hogy menniyre hamarabbi a 2-ik és hogy milyen fájdalmas. Azt tudom tapasztalatból hogy ha nagyon gyors lefolyású akkor nagyon fáj. És az is igaz egy kicsit hogy a 2-ik gyorsabb mert ugye ott már ki van járatva az út

sinaszi hívd fel őket. mármint az uhusokat.

ibernuska akkor most hogy is lesz??
:lol: :lol: :lol: várjunk? ne várjunk?? írd fel a számomat.

harivera
Budapest XXI. kerület

Gabi: köszi a címet, majd megpróbálom. Nekem pont fordítva működik én csak otthonról tudom letölteni, itt bent nem engedik!!! :twisted:

Sarmi: nekem is finomultak a mozgások. Épp most a gyomromnál nyomkodja kifelé a lábait, meg a hátát is érzem. De sokkal-sokkal finomabbak, mint az eddigi rúgások. Tegnap a doki is felhívta a figyelmemet, hogy ne ijedjek meg most már másmilyen mozgásokat fogok érezni és kevesebbet.

Kati: neked is köszi a címet.

Na megyek ebédelni!!!
Vendég

Sarmon! A kórházi papucsra szerintem sokat ne költsetek, mert elég nagy eséllyel lesz "koszi"! Inkább olyat vigyél, amit nem sajnálsz utána kidobni! A másik, meg hogy sajnálatos módon az enyémet kétszer is ellopták benn a kórházban :(. Pedig a második ócska kínai volt...
Olyan szupi neked is hérom gyerkőccel...

Gabi! Köszi, ez a letöltős oldal is jó, majd befűzöm apát, hogy nézze meg. Ő a computerguru a családban. Én csak felhasználó vagyok... :oops:

Laura! Sajnálom, hogy Zalán is átélt már veletek ilyet. Ezen sajnos már mi is túlvagyunk, de Erik még túl kicsi volt. Mindenesetre ilyenkor én is úgy örülök, ha elképzelem, hogy mekkora nagy boldogság ez nektek, és nagyon megható, ahogy a kisfiad - bocsánat nagyfiad reagált rá. Egyébként tudjátok már, hogy fiú vagy lány?

bkatalin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?