Sziasztok!
Vivi!
Allergia:amit tudok azok fűfélék tömkelege,por,de azóta mióta voltam vizsgálaton szerintem bővült a paletta
homeos cuccok........hát nem nagyon hiszek bennük
Pároló:nekem is ajánlották,hogy vegyek,most nagyon irigy vagyok!
Hal:alaszkai tőkehal filét vettem és oliva olajon sütöttem meg,vagy csak simán bedobtam a zölcsik közé párolódni.
Édes lehet Barni ahogy dumál,Roli is szokott,de nem lesz egy szószátyár azt hiszem,mert csak ritkán jön rá.
Szandri!
És végül melyik tortát csináltattad meg?Képeket kapunk?
Hogy döntöttél járóka ügyileg?
Szerintem valamit akkor kihagytál az imikimi-n,ha nem menti el!
Menion!
Végül a mászás is megoldódodtt nálunk,mert ugye 2-3 nappal később az is elkezdődött,de az okosok is azt mondják,hogy felcserélődhet a kettő.
Ha szabad tudni hogy a fenébe jött össze ennyi tartozása a tesódnak feléd?
Ne csak zsömizz,EGYÉL RENDESEN!!!!!!!!!
Én is megszoktam egy kicsit melegíteni a gyümiket Rolinak,mert a hűtőben tartok mindent és még nekem is hideg lenne.Nem hiszem,hogy az lett volna a baj Annának.
Örülök,hogy vérzés sincs,ne is legyen!!!!
Csavargás+vásárlás:de jó is az,kicsit kikapcsolódni!
Orsi!
Sajnálom a védőnénit!De rossz lesz megszokni az új stílust és hozzáállást.
Fülivel hogy álltok?Mikot lehet kicserélni a szépséges sajátra?
Ácsorgás:ne is mondd........kész vagyok én is,mindíg-mindenhol-hullafáradtan is!Minden vizsgálgat-tapogat.............DE AZÉRT OLYAN ÉDIK!!!!
Fesztivál:nem az én világom,de irigy vagyok,jó lenne valami buli+pia variáció.
Takarítás:én már feladtam az állandó sepregetést-porszívózást-felmosást,mert,ha koszt nem is,de a hajamat tuti összeszedi a rucival.
86-os ruhákat nőtt ki Dalma????
Ejha!!!Mi most hordjuk a 74-eseket.
Suzy!
Nekem is feltűnt a piros popi+fogzás közti összefüggés és sajnos nekünk se múlik semmitől.
Roli is nagyon szereti a főztömet,szerencsére megszokta,mert ugye az elején nagyon nem akart neki csúszni csak az üveges.
Ilyen gezstenyés cuccost én is csináltam és bejött.
Mi volt a dokinál?
Evita!
Nekünk a szemészetre (János kh) kellett visszamenni Rolival és egy éves korában pedig a helyi szemészetre kell majd vinni.
Közös fotó:én úgy szoktam,hogy amikor megyünk együtt valahova akkor szépen beállunk a bejárati ajtóhoz és a hűtőre teszem a gépet amit 10mp-es időzítőre állítok...és már kész is a családi fotó
Manama!
Örülök,hogy használ a torna!
Andi!
Jaj első szülinap.........de jó nektek!!!!
Torta lesz?És képek?És mit kap a nagylány?
Hú már ennyi foga van Dórinak?Rolinak nem lesz ennyi 1 évesen szerintem.
Gyevacska!
Nem hangzik jól ez a köldök dolog
Sajnálom!
Haj
én most már nem vágatom le,talán abba maradt a hullás vagy legalábbis enyhült,meg sajnálnám is nagyon.
Súlyok
na hát innen is látszik,hogy tényleg minden baba más.Múlt héten voltunk mérni és 8050g (72cm) Roli,így a 2 hónappal fiatalabb Ádó melett Roli elég vékonyka lenne.
Rugi
alváshoz csak,hűvösebb időben,bár nagy parám éjszakára csak rugit adni rá melegben,mert én pl fázós vagyok,mi van,ha ő is fázik hiába van 26 fok a szobájában?
Rólunk!
Tehát mint írtam Roli 8050g és 72cm,ácsorog-mászik-matat-pakol-néhabeszél.3 foga van
Nagyon szereti a labdákat,azok a kedvencei,na meg a fisher price zongora,ezen is nagyon szeret tornázni,leginkább a csirkét szedné le róla (a szárnyát mozgatja),de nem megy.
Ahogy Evitának is nekem is az a gondolatom,hogy a fog kibújás előtti napokban nem kell neki a cumisüvegből a kaja,mert mióta kibújt simán eszik belőle.
Hát nagyon várom,hogy kicsit nőjőn meg a felsőfog,mert így még kár fotózni,nem nagyon látszik csak a fehér csík.
Szerencsére az ivással továbbra sincs gond és a vízzel sincs baja (egyenlőre).
Mútkor adtam neki karalábé főzeléket,volt ám pukizás bőven,de nem bántotta.
Ennyi "röviden"
Pusz mindenkinek