Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még nem tudtam visszaolvasni, mert nem régen értünk haza a védőnőtől, tegnap meg végül a pihi helyett Ikeáztam egyet Nórival. Szóval van sok lemaradásom.

De mielőtt visszaolvasnék, megosztom Veletek Zsani jó hírét. Volt ma dokinál és a Babóca combcsontját jól elmérték múltkor, mert 44 mm-es most. Hurrá-hurrá!!!!!!!!
Örülök, hogy Zsanit sikerült megnyugtatnia a dokinak.
Majd este biztos jön Zsani is és elmeséli mi volt.

Velünk minden okés, azaz elkezdtem vizesedni :( Kezemen érzem a legjobban, be vannak dagadva az ujjaim. Így most oda kell figyelnem, hogy több vízhajtó hatású hamit egyek, igyak. Pl. zöldtea, petrezselyem.
Nem tudjátok, hogy minek van még vízhatjtó hatása?

Megyek olvasni, remélem, a napocskától mindenkinek jó kedve van! Bár hűvös szél fúj kint sajnos.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Bébike, szupi híreket hoztál Zsaniékról! Örülö, nagyon :D ! Én már mondani is akartam, hogy szerintem csak elírta az asszisztens: a 39 helyett 29-et :( ... csak hát ennek mi a valószínűsége? Okoskodni meg nem akartam.
De a lényeg, hogy okés :wink: !

Csajok, köszi a drukkokat, remélem mindenünk okés lesz :wink: ! Már izgulok! Nem sokára jön haza apa, ebédelünk, aztán indulunk is :) ! Aztán szerintem majd estefelé jövök a hírekkel.

Bibar, így már okés a link :wink: ! El is kezdtem a nézelődést, és már írogatok is :wink: ! Nagyon édik, tényleg!
Tényleg: hogy teszel igazságot, akkor, ha többen is ugyanarra pályázunk :wink: ? Időrendben nézed a leveleket? Hát, biztos nem unatkozol... :)

Anikó

Kép
mamaki73

Bocs Bébike, nem a te nevedet akartam írni, hanem Manorkáét :wink: !!!

Anikó

Kép
mamaki73

Bébike
Hááát még bírom, de egyre nehezebben.... :S már nem sok van hátra....
Nekem szülés után volt, hogy a vadhús miatt amit kaptam anno, Betadine kúpot, azt kellett használnom, mert fertőtlenítette, és ugyan így irritálta, meg csípte. Azt mondta a doki akkor, hogy azért csíp meg viszket mert allergiás vagyok rá.
Nézd meg, szerintem ezt a betegtájékoztatón is írják, hogy mik a mellékhatások. Ha kellemetlen hagyd abba szerintem, van krém amit lehet használni

Manorka
ez jó hír, akkor legalább megnyugodott Zsani :)
Vendég

Na, közben félig elmosogattam, de most le kellett ünöm...szédülök! Mindjárt megpróbálok valami édes löttyöt magamba eröltetni, de olyan nehezen megy. Apácska meg főzött frankfurti levest. És van még tegnapról borsos tokány.

De jó, hogy Zsani jó híreket kapott!

Bibar!
Köszi!

Bébike!
Nekem nem volt még ilyen, azaz Lizyvel kellett kúp, de én Canestent kaptam.

d.dodó

vááááá, elszállt amit írtam :x

bibar: a kisfiú cuccokat jól lenyúltam :)

bébike: nekem szülésig kell használnom kúpot, mert gombát találtak és csak szájon át szedhető gyógyszerrel lehet kiírtani, amit viszont terhesen nem lehet szedni. de lekopogom nem sok gondom van vele, csak ritkán kell a kúp.

dodó: nekem is vágta már apa a hajamat :) először ellenkezett, de miután oldalt belevágtam már kénytelen volt folytatni.

Ma voltunk Barnussal az anyakönyvvezetőnél, kifizettük az esküvői dolgokat, meg vittünk CD-t amin a zene van, de olyan jó fejek, hogy nem hallgatnak bele, majd ha ráérnek, úgyhogy most izgulhatok, hogy az őskövület lejátszójukon elinduljon a zene.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

És holnap végre megyünk IKEA-zni!!! :lol:

d.dodó

zsani: nagyon örülök a jó hírnek!

maki: drukk az UH-ra! én jövő hét kedden megyek, remélem a kuki már nem nő vissza, mert olyan szép kisfiú ruháim lettek!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

edi! (Vagy bárki)
Szerintetek lehet IKEA-ban hegyikristályt találni?? VAgy ne is álmodjak róla??

d.dodó

bébike: az én kis(nagy)fiam is állandóan fent volt éjszaka, de ő nem emlékszik rá. amikor reggel panaszkodtam, hogy óránként kellett átmennem hozzá, akkor mondta, hogy ha csak azt mondja, hogy anyaaaa, akkor ne menjek, mert akkor alszik, ha igazán fent van, akkor azt fogja mondani, hogy ,,anya gyere át" és akkor menjek :)

Annyira aranyos (bocs hogy ezzel fárasztalak benneteket), most tanul és kiabál a szobájából, hogy rájött a mateknál a titokra, a virtuális magyarázat..... szerencsére amúgy nem okoskodós, de néha olyanokat tud mondani :) Majd ha nektek is nagyobb lesz babóka, érdemes írni a mondásait.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Sakura
hihi ééén is lenyúltam még az elején egy kedvenc kárómintás pulit Botinak :D:D:D:D:D na meg egy rákos úszós valamit :P

Dodó
hááát Ikeában tuti nem kapsz hegyikristályt.... azt inkább valami ezoterikus boltban, vaaaagy könyvesboltokban. Én anygalboltbn vettem az enyém darabot....

Maki
egyre izgibb, közeledik az időőőőőő :)
Vendég

Dodó
az jutott még eszembe, hogy az e-bayen is tuti árulnak, vagy ilyesmi webáruházakban.... olyan nincs felétek???
Vendég

Gabi: Ez tényleg pofátlanság, hogy a kórházban is elfogad pénzt a dokid! :shock:

Edi: Annyira szép a pocikád! :) És tényleg nőtt...

Bibar: Annyira cukik a kisruhák! :D Sajna már eléggé betankoltam a rucikból, mert mi kaptunk is, és vettem is a picurnak ruhácskákat.
Na meg eléggé hamar eltelik az az első 3-6 hó. :)
A kedvencem a piros rövidnaci...fehér piros pöttyös övvel!
Zabálni valóóóóóó!
Egyébként szétnézek majd én is, hátha van kimondottan fiús ruhácskánk...feldobom ide, ha van!

Zsani: Szuper!!! Csak megnőtt az a combcsont!!! :)
Jól rád hozták a frászt! :evil:

Emi

Emi

email4
Budapest

edi!
Köszi a tippeket, megnézem!

d.dodó

Edi: nagyon szép pocód van, igen, tényleg nőtt. Nagyon szép kerek a pocid. És tök jó az a fekete valami is rajtad. Mikor raksz fel pociképet, mindig elgondolkodom azon, hogy hol is vagy Te dundi? Olyan csinos kismami vagy, hogy csuda! Még nem láttál engem, kerekedek mindenhol, nem csak a pocim :D
Talival kapcsolatban nekem jó bármelyik nap jövő héten. Állítólag szerdától jön valami enyhülés, így remélem, kellemes hőmérsékletben lesz részünk és sok-sok napsütésben. Most olvasom Bibarka már írta is a csütörtököt. Nekem szupi. Megjelöljük lányok?

Bibar: látom Téged sem került el a fejfájás, remélem, ma jobb a buksid. Ez a fránya front. Nálam szerencsére még tegnap elmúlt, de egész nap vérvörös szemmel mászkáltam. Nem tudom, hogy az alvás hiánya vagy maga a fejfájás okozhatta. A bal szemem be volt teljesen vérezve :(

Csipetnyusza: drukk Neked az UH-ra!

Freyja: Neked is megy a drukkkkkkk!

Maki: és Neked is megy a sok-sok drukkk!

Hű de izgi lesz a mai nap!

Éjszakai mocorgászás nálam is van és olyan furcsa, mert Nórival sosem éreztem az éjszaka közepén. Ma meséltem is a védőnőnek. Azt mondta, ha többször is jelez, akkor számítani lehet arra, hogy ha megszületik, akkor is fog jelezni majd az éjszaka közepén. Gondoltam, hogy nem lesz most akkora mázlim, mint Nórival volt. Bár Nóri meg most pótolja be, nem tud a fenekén megülni 2 percet, illetve csacsog mindenkivel. Bármerre megyünk mindenkinek elmesél mindent. :D

Dodó: gratu a félidőhöz!
Én még nem láttam hegyikristályt IKEÁ-ban :(
Viszont aki itthon tervezi mostanság, 1290 Ft egy teljes menü, azaz leves + meleg főétel + sütike + üdítő. Aki szeret ott enni, ne hagyja ki. Degeszre ettük tegnap magunkat :D

Sakura: milyen zenét választottatok? Olyan jó dolog.... mikor írsz az esküvőről, nálam is jönnek vissza a szép emlékek.
Matek titkok :D Édes és egyben büszke is lehetsz rá, hogy ilyeneken töri a buksiját! Okos fiú!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Fiús rucikra vevő vagyok, bár kis méretben már nem, mert szerintem a felét így sem fogja tudni hordani... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Manorka
pedig dundi vagyok, majd meglátod :D:D:D:D:D különösen a fejem lett pocok :P Sebaaaaj, Botiért bármit :D

Nekem okés a Csütörtök, szóljatok ha már 100%, mert akkor kiírom szabinak hétfőn :P
Vendég

Felhívtam a dokit és azt mondta, ha csíp és irritál akkor inkább hagyjam abba, várjuk meg a tenyésztést, ami állítólag két hét, mire megjön!! Mit csinálnak a mintával két hétig? :shock: a korábbi dokimnál kb. 5 nap alatt mindig megvolt az eredmény. Na de remélem, hogy csak azért irritál, mert nincs is rá szükség. :roll:

Sakura, nagyon édes a kisfiad, annyira kedves :lol: Te milyen kúpot használsz? nekem ilyen kakaóvajas gyógyszertári keverésűt írtak fel, de nincs hozzá tájékoztató sem, és összetétel sem, ezért egyebet nem tudok róla.

Edi, most jutott eszembe, hogy a Betadine nekem is csípett, amikor egyszer használnom kellett!!Lehet, hogy ebben is ilyen fertőtlenítő van és azért irritál? Meddig tervezed, hogy dolgozol?
Képzeld, tegnap telefonáltam a jogi szakvizsgabizottságnak, hogy még nem kaptam értesítést, most akkor mi van, erre kiderült, hogy az általam kért április első hetére már nem tudtak beosztani, valószínűbb az április közepe, de inkább vége :shock: Akkor már majdnem hét hónapos leszek és gyönyörű tavasz lesz, a fene akart már akkor tanulni :cry: jobb lett volna hamarabb letudni!

Mamaki, nagy drukk az uh-hoz!

Zsaninak nagyon örülök, de jó, hogy megnyugodhatott!! :lol:

A hegyikristályt mire használjátok? :roll: tudatlan vagyok...

Kép

Kép
bébike4

Edi: ugyan már, nem vagy dundi és kész! Csini vagy!
Fejem nekem is kerekedett :D Van ez így :D

Bibar, Barbuss:
Csütörtök akkor mehet?
És akkor a dunakeszi Auchan mindenkinek jó?

Nem tudom, van-e valaki, aki szívesen csatlakozna. Szóljatok ám nyugodtan! Nem tudom, ki lakik még errefelé. Esetleg Zsani?

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Bébike
Május 31.-ig dolgozom, utána pihi és pocaknövesztés nyugiban :D:D:D

Nekem ok a Dunakeszi Auchan, sőőt Zsani, ha jönnél, akkor mehetünk 1 autóval is, szivesen elugrom érted a révhez is akár, meg persze visszafelé is :)
Maki érted meg nagyon szívesen elugrom Ürömre, és akkor jöhetnél Te is :) persze , ha van kedved... haza is viszlek :wink:
Vendég

Edi,Manorka
okés a csütörtök :lol: :lol: akko fixáljuk le azt a napot!!!!de jóóó!!végre talizunk!!

Edi
lesz kisfiú még,nagyobban is :wink: :wink:

Emi
jaj azt én is imádom,csak az uram nem engedi hogy megtartsam:((

Mamaki
igen aki előszörb ir azé :wink: :wink: és rögtön ki is törlöm a képet,nehogy más is azt akarja :oops: :oops: szólj melyik kell!!gyere te is csütörtökön és akkor oda is adom ami kell!!olyan jó lenne téged is megismerni!!:))

Sakura
bizony jól elhalásztad a pasisakat :wink: :wink: én is irom az aranyköpéseit:))
mostanában ha beleharapok a kenyerébe rámkiált hogy :nem kell megenni Oli baba hamiját!!:))megzabizom

tényleg minnél többen jövünk össze annál jobb :wink: :wink: nekem is jó az auchan!

Zsaninak
hurrá :lol: :lol: :lol:

bibar

Dodó, gratulálok a félidőhöz!!!!!! Gondolom jól esett pihenni egy nagyot!

Bébike, ma is megy a gyógy ölelés Beninek!!!Gyógyuljon meg!!!!!

Manorka köszönjük Zsaniról a jó híreket!!!! Sajnálom a vizet.Én a végére vizesedtem be nagyon.Igyál Na szegény ásványvizet(már nem emlékszem melyikben van a legkevesebb, de a címkéken rajta van), egyél sótlanul(ez a leggázabb), és gyakran polcold fel a lábad!!! Talán ha jól emlékszem, mintha a grapefruit is vízhajtó lenne. :roll: De nem akarok hülyeséget írni. :oops:

Olyan vacak idő van.Úgy értem süt a nap, de hideg van. Jól meg is fájdult a fejem. Megyek kicsit visszadőlök. Most ettünk. Illetve Manó. Én már ezer éve..

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

megjöttünk!

Dodo gratula a félidőhöz!
És Zsani jó hireihez hiphiphurrá...

Kép
freyja

Manorka
Nekem is sótlanul kell ennem sajnos a víz miatt, nekem is dagad a lábam és a kezem :(
Zöld tea, petrezselyem ez mindkettő nagyon jó.
A doki nekem még mondta ezeket: Sárgarépa, Cékla, Retek, Paradicsom, Uborka, Saláta, Ananász, Kiwi, Narancs, Grapefruit.
(csak azért tudom, mert itt a kiskönyvem és abba írta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Huuu Maki, már tudod a nagy igazságot :P
Vendég

Bibar most sem leszek komoly vásárlód... :(
kivéve azt a 2db-ot amit multkor kiszúrtam...
de most se mutatta magát. :roll:

Viszont kedden megyünk mi is Hajdu doktornőhöz be a kórházba. Délelőtt uh-ra, du magzatviz mintára. :cry:
Valami nincs rendben a szivénél és ezt meg kell nézetni.
Nyugtatgatott a doki h nem feltétlen avn baj dehát azért köszi :shock: :cry: hiába nyugtat.

az AFP és a többi érték normális. ott minden rendben szerencsére.
Szóval kedden még füzzük a dokinőt is, h kutassa ki a nemét... :wink: persze csak mniután a dokinő megnyugtatott :roll:

Lányok: kórházi szakrendelére, beutalóval küldtek. Ilyenkor én fizetek? :? meg utánna vissza a leletekkel a saját kórházamba saját dokimhoz. akkor neki tuti fizetek.

Kép
freyja

Freya
Amnióra mész???? :(
Vendég

Bibar, Edi: akkor csütörtökön taliiiii
Aki még szeretne csatlakozni szóljon nyugodtan!
Barbuss, Zsani, Maki Ti is írjatok, hogy jó-e Nektek.

Niki: köszi a tippeket. A sószegény életmódot próbálom betartani, bár időnként egy-egy zacsi sós kesudiót muszáj felbontanom :oops: :cry: De főzésnél alig-alig sózok már évek óta. Az ásványvizet majd megnézem. Naturaquát szoktam inni, mert nekem anno sok volt a vasam és ez állította helyre. A védőnő most a Schüssler sót ajánlotta, annak van egy természetes vízhajtója. Megkértem páromat, hogy próbáljon nekem venni ilyet.
Amikor pihizek, akkor próbálom a lábam is felrakni. De a kezem, ujjaim annyira dagadnak :( Nálam is csak az utolsó hónapban volt ilyen a korábbi terhességnél. :cry:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Freya
Beutalóval nem kell fizetni sehol....
Az Amnióból meg kiderül a neme is a babának.
Nagyon sajnálom a pocakszúrást... de biztosan minden rendben lesz, bár gondolom ez most nem nyugtat meg.... :(
Vendég

megnézi még a Hajdu Kriszta de ajánlott az a szuris izé... :oops:
nem tudom mi annak a neve. :(

Kép
freyja

Freya
Amniocentézis a neve, és nagyon sajnálom...
azt gondolom Hajdú dr.-nő lefog beszélni róla, ha a többi lelet jó. Anno engem is lebeszélt Bálintnál, nem is csináltattam meg, és makk egészséges lett....
Nagyon drukkolunk nektek... ++++++++++++++++++
Vendég

köszönöm :roll:
igyekszem nyugtatgatni magam. én sem szeretném azt a szurit...

Kép
freyja

Edi: köszi, felírtam mind, ezek közül a s.répa, pari, uborka, saláta, narancs az eléggé népszerű nálunk, de akkor be kell iktatnom a többit is. Mégegyszer köszi!

Freyja: Mit mondtak a szívecskéjéről? Majd a doktornő megnyugtat!
És reméljük megmutatja magát a kis Pocólakó.
A magzatvíz minta miért kell?
Drukk keddre Neked!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

freyja!
Jaj szegényem!! :( Remélem a dokinő rendben talál mindent.

Csajok, a hajam vége etovábbre is narancssárga.... :shock: feladom!

d.dodó

Freya
azt gondolom, hogy semmi baj nem lesz. Hajdú drnő a legjobb választás, Ő csak akkor ajánlja az amniot, ha Ő is úgy látja jobbnak. Minden rendben elsz, drukkolunk neked itt mind ++++
Vendég

Freyja: én is azt gondolom, hogy ha a doktornő rendben talál mindent - és ennek így kell lennie, megy is érte a sok ++++ energia -, akkor a doktornő le fog beszélni a szuriról. Engem is mindenféle vizsgálatról lebeszélt, mikor a cystát megtalálta a Babuci fejében. :cry: Én nagyon bízom a doktornőben. Örülök, hogy Te is hozzá mész.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Freyj, én is csak csatlakozni tudok. Ennél a dokinőnél volt barátnőm is, mert a baba szíve miatt elküldték, de rendben talált mindent. Ez csak elővigyázatosság, ha nem lát jól mindent a doki. Küldöm én is a sok +++++++!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Maki, Nyusza
Nagyon várunk ám a hírekkel Titeket:)
Sajna én csak későőő este fogom tudni megnézni, mert megyün moziba ma Boti kerimamijával.... :)
Megnézzük a viharszigetet
http://www.palacecinemas.hu/movie.asp?i ... 2491a3b11b

Maki
Örülnék, ha Te is jönnél a talira csütörtökön, meg Zsani is:) Gondoljátok át lányok, én szívesen megyek mindkettőtökért :P

Most megyek, lassan zárunk és megyek haza, pancsi aztán megyek a barátnőmhöz, este 8-ra meg mozi :D:D:D

Puszi addíg is :)
Vendég

Freyja, mit találtak a szívecskéjében? Nagy drukk keddre, a Máv kórházba mész HAjdú Kr.hoz? Ő biztos, hogy csak a lehető legszüksgésebb esetben fogja megcsinálni a szurit!! Nagy drukk!

Edi, a Viharszigetet én is kinéztem, majd számolj be róla, bár ahogy az előzetest néztem, elég hátborzongató lesz :lol:

Jó Nektek, hogy taliztok, legközelebb csinálhatnánk egy nagy topiktalit :lol:

Niki, köszi a gyógypuszikat, már jobb a helyzet, inkább csak fekvésben köhécsel és az orra sem folyik!

Kép

Kép
bébike4

Freya: Sajnálom, hogy nem derült ki a picuri neme...és a szivecskéjének gondját is. :(
Remélem a keddi UH megnyugtat majd!!!
Drukk-drukk-drukk!

Emi

Emi

email4
Budapest

Kép 20 hetes.

Mai pocak.

d.dodó

köszönöm szépen már nyugodtabb is vagyok kicsit...
idézem hátha érti valaki... "a bal kamrában hyperhomogén pappiláris izom található"

Kép
freyja

Freya
jaj szegénykém,de nem lesz semmi baj és kész!!!!!a dr-nő nagyon jó,lehet nem is kell az amnió!!
drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!

Mamaki,Csipet???
mi ujság???

Edi
de jó kis program lesz megint :wink: :wink:

Dodó
jó méretes pocak :lol: :lol:

ma voltam védőnőnél,fél kg -ot hiztam 1 hónap alatt,most nagyon jó vagyok :lol: :lol:

Bébike
én már mondtam a nagy topiktalit is,remélem szülés elött összehozzuk,szerintem csak meg kellene szerveznie valakinek :wink: :wink:

iszonyú idő van :twisted: :twisted: :twisted:

bibar

Csajok! Mi KÉK-ülünk :D:D:D

Babóval nagyjából minden OK, egy pici szívizom-vastagodás van, de azt mondták az eltűnik majd. A méhlepénynek viszont van egy lazább része (16 x 108mm), amivel el kell mennem a genetikára, többször rá fognak nézni, hogy hogyan alakul majd. Csodálkoztak, h nem véreztem tőle. Remélem nem lesz gond!!! Valakinek volt már hasonló problémája?

Úgy örülök!!! Tiszta apja a kisfiunk, tőlem maximum az eszét örökli :D:D:D

Íme Ő:

Kép

Maki, nálatok mizu volt??
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.03.05 18:55-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

csipetnyusza!!
GATULA a KISFIUHOZ!!! Azt is akartatok, és azt is éreztél, ugye??

d.dodó

Dodó: kisfiút éreztem igen. Első babaként nekünk mindegy volt :)
Elkezdem a visszaolvasást... :roll:

Kép
Kép
csipetnyusza

Szijjjasztok!

Bocsi, hogy mostanság hanyagollak titeket...de remélhetőleg mátől új szakasza kezdődik az életünknek! :) Apának elintéződött a felmondása, aláírta az újat már, hétfőn kezd! :)
Holnap 4d--> elvileg csak kiderül végre, hogy ki is lakik odabent! :)
bízunk benne, hogy olyan változások jönnek, amik mind mind előnyünkre válik, és a nagy gödörből lassacskán majd kimászunk.
Ma volt a mélypont...de kisírtam magam, és végül megoldódott a probléma (az egyik), ami miatt kissé kiborultam. Ugyhogy most kicsit fellélegzünk, és próbálunk mindent színesben látni. :)

Holnap elvileg 10-re megyünk UH-ra. Sajnos csak elvileg, mert 9-fél 10-kor derül ki, hogy megyünk e valóban. A doki mondta, hogy csörögjek rá, mert ügyeletben lesz, megcsinálja az UH-t, de ha közbejön 1-2 szülés...akkor inkább ne menjünk, nem akarja hogy órákat ott üljünk feleslegesen. Tök ari :) Nem akarok bunkó és önző lenni, de remélem nem fog holnap délelőtt szülni :) Olyan rég láttam babókát (január 25-én), hogy most úgy érzem, hogy ha holnap sem láthatom egy pillanatra sem, akkor teljesen padlót fogok. :( De reménykedem, hogy minden rendben lesz:)

Holnap mindenképp jövök! Beszámolok a fejleményekről!:) Meg elvileg hozok képeket is:)

Ha kérhetem, pici drukkokat dobjatok nekünk!!:) köszönjük!!

Mindenkinek szép estét, és szép hétvégét!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: nagyon csini vagy ebben a fekete ruciban, tiszta design ez a Boti-albérlet! Megint nagyot nőttetek!!!

Dodóóó: gratu a 20. héthez!!! Rendesen gömbölyödtök Ti is!!

Örülök, hogy Zsaniék combicsontjával minden OK!!!! Hipp-hipp!

Freya: nekem az van írva, hogy „bal kamrában echogen papilláris izom látható”. Még nem izgulok, mert a méhlepény az aggasztóbb, beszélek a dokimmal mihamarabb, ha sikerül, és szerintem megnézetem a Hajdú Krisztával is. Ha ők mondják, hogy gáz lehet, akkor majd nekik elhiszem. De szerintem nem lesz!!! Ezt ültetem Babóba is!

Meme: megy a drukk!! Remélem megmutatja végre magát!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Csipet
jaj de jó,gratula a kis kékhez :lol: :lol: nagyon szép :wink: nem halottam még erről a méhlepényesről :oops: :oops: de nem lesz semmi gond és kész!!!!!!!!!!

Meme
jaj de drukkolok holnapra!!!!remélem tényleg megvolt a mélypont és most már csak jó lesz!!! :wink:

Maki???

bibar

Csipet! Nagy gratula !!!!

A mom értéknek mi is az alsó határa? és az mi h van a leleten olyan h korrigált AFP MOM ?????? :?

Kép
freyja

sziasztok! itten vagyok, csudividáman :lol: kisbékámnak gyööööönyöööörűűűűűűű combikái vannak! valóban elírták, de már megnyugodtam, madarat lehetett fogatni velem egész nap!

megyek is, visszaolvasok!

Kép
zsani78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?