Edi: nagyon szép pocód van, igen, tényleg nőtt. Nagyon szép kerek a pocid. És tök jó az a fekete valami is rajtad. Mikor raksz fel pociképet, mindig elgondolkodom azon, hogy hol is vagy Te dundi? Olyan csinos kismami vagy, hogy csuda! Még nem láttál engem, kerekedek mindenhol, nem csak a pocim
Talival kapcsolatban nekem jó bármelyik nap jövő héten. Állítólag szerdától jön valami enyhülés, így remélem, kellemes hőmérsékletben lesz részünk és sok-sok napsütésben. Most olvasom Bibarka már írta is a csütörtököt. Nekem szupi. Megjelöljük lányok?
Bibar: látom Téged sem került el a fejfájás, remélem, ma jobb a buksid. Ez a fránya front. Nálam szerencsére még tegnap elmúlt, de egész nap vérvörös szemmel mászkáltam. Nem tudom, hogy az alvás hiánya vagy maga a fejfájás okozhatta. A bal szemem be volt teljesen vérezve
Csipetnyusza: drukk Neked az UH-ra!
Freyja: Neked is megy a drukkkkkkk!
Maki: és Neked is megy a sok-sok drukkk!
Hű de izgi lesz a mai nap!
Éjszakai mocorgászás nálam is van és olyan furcsa, mert Nórival sosem éreztem az éjszaka közepén. Ma meséltem is a védőnőnek. Azt mondta, ha többször is jelez, akkor számítani lehet arra, hogy ha megszületik, akkor is fog jelezni majd az éjszaka közepén. Gondoltam, hogy nem lesz most akkora mázlim, mint Nórival volt. Bár Nóri meg most pótolja be, nem tud a fenekén megülni 2 percet, illetve csacsog mindenkivel. Bármerre megyünk mindenkinek elmesél mindent.
Dodó: gratu a félidőhöz!
Én még nem láttam hegyikristályt IKEÁ-ban
Viszont aki itthon tervezi mostanság, 1290 Ft egy teljes menü, azaz leves + meleg főétel + sütike + üdítő. Aki szeret ott enni, ne hagyja ki. Degeszre ettük tegnap magunkat
Sakura: milyen zenét választottatok? Olyan jó dolog.... mikor írsz az esküvőről, nálam is jönnek vissza a szép emlékek.
Matek titkok
Édes és egyben büszke is lehetsz rá, hogy ilyeneken töri a buksiját! Okos fiú!