Tinu, ez nagyon aranyos, és milyen igaz!
"két dolog jutott az eszembe a szopival kapcsolatban. Az egyik, hogy meglátod majd, mikor a saját gyereked lesz egyre nagyobb, nem fogod őt olyan nagynak látni, mint most egy ugyanakkorát."
Elképedek néha, már mit tud az én pici fiam, aztán rájövök, hát miért ne tudná, 2 éves....
Meg a múltkor itt volt a keresztfiam, 6 hónaposan. Na, mellette az én picikém olyan nagy lakli gyerek volt, alig hittem a szememnek.. Valahogy nem így "él" bennem, hanem ugyanolyan pici cicaként, mint mikor hazahoztuk
A Született feleségekben Gabriell és Carlos vakvezető kutyát kaptak, kiderült, Lynett gyerekei gyújtották fel a konkurrens pizzériát, Mike megtudta, hogy Orson gázolta el. Ismétlés volt, szerintem nem veszítettél semmit.
Vanni, csak saját vélemény, ha lehet... Ez a Candida kitalálmány nagyon jó üzlet......Nem eszik ám olyan forrón a kását....Nem akarlak megbántani vele, meg a candida diéta tényleg okoz jó közérzetet, hiszen semmi mű dolgot nem enged bevinni a szervezetbe, ez már jó dolog, de a candida gomba nem annyira mumus....
Korversenyben elöl lehetek a majdnem 35 évemmel...
Jááj, meg a 12 kg plusszal....
Emese, köszönöm, már egész jól vagyok a tegnap éjszakához képest.
Mozza, sem voltam még EKG-n, szülészem nem tartja nagyon fontosnak, főleg úgy, hogy nem is vol és jelenleg sincs panaszom, bár a védőnő nagyon hiányolja. Ja, meg az orvosi pecséteket a kiskönyvből...Na, orvosom nem a pecsételős fajta, nem az a terhesgondozás lényege, de legközelebb az orra alá nyomom....
( A négy pecsét , ami az anyasági támogatáshoz kell, nem pecsét a kiskönyvben, hanem orvosi igazolá lepecsételve, hogy jártál terhesgondozásra, ezt kell mellékelni az igényléshez, nem a kiskönyvet.. Már csak adatvédelmi szempontból sem oké, hogy a legszemélyesebb dolgaim (volt-e folyásom, vetélésem, abortuszom, élveszülésem, halvaszülésem, nunim milyen nyitott és mikor, stb)bárki másra is tartoznának mint rám és az orvosomra. Ugyanis az a tévhit, hogy a könyvet kell elküldeni a HIVATALHOZ...