Sziasztok!
Jöttem kukkolni Poci híreit, de látom, még nem jött.
Nem tudtam tegnap írni, mert kihasználtuk még a napos időt és mentünk ügyintézni, így össze volt kötve a kellemes a hasznossal.
De tegnap estére olyan erős migrénes fejfájásom lett, hogy egész éjszaka nem aludtam semmit, forgolódtam, pisilni jártam, meg vizet ittam. Reggel viszont 7-kor elnyomott az álom, aludtam is 8-ig. Mert elkezdett hívogatni valaki. Gondoltam, ismeretlen szám, majd visszahívom később. De nem adta fel. És tudjátok ki volt?! Pisti a festő
aki éppen most jött el tőlünk.
Mondtam, nem ismerem és szerintem félre tárcsázott, mire ő, dehogy nem, ő a festő! Mondtam, aha, de zárjuk rövidre, mert éppen nem vagyok humoromnál. De még erősködött pár percig, hog ő ki is valójában. Aztán megunva a szöveget, megkérdeztem, hogy mit szeretne. Csak annyit, hogy volt a lakásban és most száradni kell a falnak és eljött és a férjemet is próbálta hívni, de nem veszi fel. Mondtam neki, jól van, köszi a tájékoztatást..... persze ezzel már kiverte az álmot a szememből. Vérvörös szemekkel mentem a fürdőszobába és átkoztam Pistit a festőt....... A fejem viszont egy fokkal jobb. Lehet, csak egy ilyen ismeretlen telefonos ébresztés kell migrén esetén
Garantált vérnyomi emelkedés, még kávé sem szükséges.
Viszont most pótlom a kis kávémat egy kis túró rudi kíséretében. Fejem más egyre jobb. Majd megpróbálok délután még aludni, mert tuti nem fogom így bírni a napot.
Betegeknek jobbulást kívánok!
Zsani: amit Bébike ajánlott az tényleg egy jó megoldás lehet. Én is ismerem Győrfi Mátyást. Nagyon kedves, közvetlen. Többször voltam nála is. Ő nem fog azon fennakadni, hogy miért mentél, mert ő pont azért van ott, ha valaki meg szeretné kukkantani a babáját, akkor várja szeretettel. Nekem mondta is, hogy ha bármi aggodalom merülne fel, inkább menjek és megnézzük a Babót, csak ne idegeskedjek. Most szerintem Neked is elég lenne a 2D és akkor tényleg csak 6ezer Ft lenne. Időpontra mész, nem kell órákat várnod. Szóval szerintem is ez egy jó ötlet!
De Edinek is igaza van, minden Baby másképpen növöget. Ne aggódj, minden rendben lesz. De ha nyugodtabb lennél, ha megnézetnéd UH-on, akkor hívd fel a Praxist. Sztk-s dokikban én sem bízom, nem szoktak túl kedvesek lenni.
Meme: nagyon tuti lett a fal, nagyon ügyes vagy!!