Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jöttem kukkolni Poci híreit, de látom, még nem jött.

Nem tudtam tegnap írni, mert kihasználtuk még a napos időt és mentünk ügyintézni, így össze volt kötve a kellemes a hasznossal.
De tegnap estére olyan erős migrénes fejfájásom lett, hogy egész éjszaka nem aludtam semmit, forgolódtam, pisilni jártam, meg vizet ittam. Reggel viszont 7-kor elnyomott az álom, aludtam is 8-ig. Mert elkezdett hívogatni valaki. Gondoltam, ismeretlen szám, majd visszahívom később. De nem adta fel. És tudjátok ki volt?! Pisti a festő :shock: :roll: aki éppen most jött el tőlünk. :lol: Mondtam, nem ismerem és szerintem félre tárcsázott, mire ő, dehogy nem, ő a festő! Mondtam, aha, de zárjuk rövidre, mert éppen nem vagyok humoromnál. De még erősködött pár percig, hog ő ki is valójában. Aztán megunva a szöveget, megkérdeztem, hogy mit szeretne. Csak annyit, hogy volt a lakásban és most száradni kell a falnak és eljött és a férjemet is próbálta hívni, de nem veszi fel. Mondtam neki, jól van, köszi a tájékoztatást..... persze ezzel már kiverte az álmot a szememből. Vérvörös szemekkel mentem a fürdőszobába és átkoztam Pistit a festőt....... A fejem viszont egy fokkal jobb. Lehet, csak egy ilyen ismeretlen telefonos ébresztés kell migrén esetén :lol: Garantált vérnyomi emelkedés, még kávé sem szükséges.

Viszont most pótlom a kis kávémat egy kis túró rudi kíséretében. Fejem más egyre jobb. Majd megpróbálok délután még aludni, mert tuti nem fogom így bírni a napot.

Betegeknek jobbulást kívánok!

Zsani: amit Bébike ajánlott az tényleg egy jó megoldás lehet. Én is ismerem Győrfi Mátyást. Nagyon kedves, közvetlen. Többször voltam nála is. Ő nem fog azon fennakadni, hogy miért mentél, mert ő pont azért van ott, ha valaki meg szeretné kukkantani a babáját, akkor várja szeretettel. Nekem mondta is, hogy ha bármi aggodalom merülne fel, inkább menjek és megnézzük a Babót, csak ne idegeskedjek. Most szerintem Neked is elég lenne a 2D és akkor tényleg csak 6ezer Ft lenne. Időpontra mész, nem kell órákat várnod. Szóval szerintem is ez egy jó ötlet!
De Edinek is igaza van, minden Baby másképpen növöget. Ne aggódj, minden rendben lesz. De ha nyugodtabb lennél, ha megnézetnéd UH-on, akkor hívd fel a Praxist. Sztk-s dokikban én sem bízom, nem szoktak túl kedvesek lenni.

Meme: nagyon tuti lett a fal, nagyon ügyes vagy!!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sziasztok!

Fókamóka: Örülök, hogy jobban vagy...remélem a kisfiad is mielőbb meggyógyul!!!

Heni: Szupi, hogy jó lett az AFP eredményed! :)
Sajnálom az ovis storyt...biztosan én is kiakadtam volna!
Nem is értem...
:roll:

Sakura: De aranyos a kisfiad! :) Képzelem, hogy kopoghatott már a szeme az éhségtől 9-kor! :D
De tekintettel volt rád, és a kistesóra...

Zsani: Megértelek...biztosan én is szétparáznám magam. :(
Tudom, hogy ez nem jó, és tényleg nem tud az ember már semmit sem tenni...de több szem, többet lát.

Bébike: Én is jobbulást kívánok a kisfiadnak!

Emi

Emi

email4
Budapest

bébike: 29et mértek és elvileg 39-nek kéne lenni (védőnő szerint is).

elmegyek holnap sztendrére, úgyis be kell mennem a bőrgyógyászatra is. az egyik anyajegy szerűség, ami most nőtt a pocimon többször vérzik :( meg akarom mutatni. akkor már mindegy, h egyszerre hány helyen várok. aztán, ha nem jutok sokra, jövő héten elmegyek 4dre is.

Kép
zsani78

Zsani, nahát, én most megnéztem, a 18 hetes uh-n nekünk 27,6-ot mértek, a 20 hetesen a saját dokim 31 et és sehol senki nem mondta, hogy ez lemaradás lenne :shock: Szóval azért a négy hét elmaradás nekem kicsit meglepő :roll:

http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_ar ... _id=466880

Én ezt a táblázatot néztem uh után, de a 29 ez alapján sem mutat nagy eltérést. szóval nyuuugi :D sajnálom az anyajegyet :cry:

Kép

Kép
bébike4

akkor elnéztem, de most is úgy látom, h kerek 3at ír :shock: sebaj, adj neki valami finomságot a nevemben, biztos nem haragszik meg :lol:

manorka: ma már rajta vagyok a projektünkön, ahogy sikerült jelzem :lol:

Kép
zsani78

Igen, a számláló kerek három évet ír, azért írtam, hogy hónapokban számol, szóval nemsokára már azt fogja kiírni, hogy 3 éves 1 hónapos :lol: de azért jó, hogy mindig gratulál a szülinaphoz :D :D

Kép

Kép
bébike4

Fóka
bocsi az előző oldalon nem neked akartam irni hogy eldobja az uram a rucikat hanem Sakurának :wink: :wink:
neked az urad jön majd,terhesagy :oops: :oops: :oops:

Edi,Manorka
akkor hol és mikor hozzuk össze az árucserét?? :lol: :lol: nekem jó ha a dunakeszi auchan is,Edi,mikorra tudsz szabit kivenni??Manorka??
Barbus,ugyan veled nincs árucsere de nem csatlakozol??

Bébike
jobbulást a kisfiadnak :oops:

Heni
gratula az afp-hez :wink: :wink:

Meme
akkor mi most már mindig együtt megyünk a dokihoz?? :lol: :lol:

Manorka
jaj sajnálom a migrént,biztos a hidegfront miatt volt :cry: :cry: a festő sztori nagyon vicces,bár gondolom te nem ugy vetted reggel :oops: :oops: pihizzél csak,be kell pótolni az éjszakát :oops: :oops:

bibar

http://www.jogiforum.hu/hirek/22651

Ha érdekel titeket, szerintem ez jól összefoglalja a szülés utáni juttatásokat..

Kép

Kép
bébike4

Manorka,én is akartam írni, hogy sajnálom a migrént :cry: nekem még soha életembennem volt szerencsére, de nagyon nagyon rossz lehet :cry: Azért vettél be valami gyogyit?

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok Lanyok!
Megjottunk, meg nem tudtam visszaolvasni semmit. Kezdem azon, hogy letoltak minket a korhazban, hogy keson mentunk. Meg jo, hogy ok adtak novemberben az idopontot.
A jo hir, hogy ugy nez ki MAnofalvival minden rendben, bar nagyobb baba, mint a kora.
A rossz hir viszont, hogy meg van rovidulve a mehnyakam es fekvesre vagyok itelve nehogy kinyiljon. a min. 3 cm helyett csak 2,7 cm. Hat eddig sem csinaltam sok mindent, ezutan meg kevesebbet lehet. Bar a reggeli apro-csepro teendoket ellathatom, de nagyon kimelnem kell magam. Hat ennyi, 4d-s kepet nem kaptunk, de sok 2d-set igen, majd teszek fol olyat amin latszik jol Babo profilbol.
Na visszaolvasok.
pocaklako

Bibar: nekem jó lenne a Dkeszi Auchan jövő héten bármikor vagy amikor mondjátok, oda nem kell annyit készülődnünk, mert én csak Nórival tudok menni és vele már az öltözködés is kifáraszt, pláne, amikor egy-egy rucival futkározom utána :D
Festős dolgon már utólag én is csak nevetek... akkor még kicsit irritált a hívása.
Védőnőnél voltál mostanág? :) Egy napon voltunk és nekem holnap kell mennem, majdnem elfelejtettem.

Bébike: köszi! Migréned ne is legyen, kutya dolog. Nem vettem be gyógyszert, vártam a csodára és mire hajlottam volna arra, hogy bevegyek egyet, addigra elaludtam. Nem szoktam gyógyszereket bevenni, mert kicsi korom óta nagyon fejfájós voltam és szedtem rá folyamatosan, egyszer csak nem hatott már, mert megszokta a szervezetem. Onnan tértem át a Panadol Extrára, amit csak akkor vettem be, ha nagyon nem bírtam már. Pedig tudom, hogy most ez elég nagy hülyeség volt, mert talán könnyebben átvészeltem volna az éjszakát, ha beveszek egy normál Panadolt. De hős voltam :(

Poci: ők adták az időpontot és még le is toltak?! "jó fejek"
Pihizz sokat, ha azt mondták. Hallottam már ilyenről, hogy megrövidül a méhnyak a 20-22.hét után. Te a 24.-ben vagy. Csak arra kell vigyázni, hogy ne erőlködj, hanem sok-sok pihi.
Minden rendben lesz. Várjuk majd a Riccardo-s képet, biztos nagyon jó lett azért, mert 2D-s.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Manorka
én is holnap megyek :wink: :wink: :wink: mármint védőnőhöz :wink:
akkor már csak Barbus és Edin múlik!
esetleg jövö hét csütörtök??EDi?

Pocak
jaj de jó fejek,remélem mondtad nekik hogy ők adták az időpontot :oops: :oops: na szép akkor feküdnöd kell,sajnálom,hú ezt én nem tudom hogy tudnám kivitelezni :oops: :oops: legalább te tudsz pihizni,babóért mindent :wink: :wink:

bibar

Vááááá...elszállt amit írtam!

Szóval ebédszüneti bekukkból az lett, hogy nem volt kedem visszamenni, igy itthon maradtam. :oops: Szerencsére megtehetem.
Nem volt még teljesen kész az ebéd, és nem akartam kapkodva enni, meg gyorsan nem is tudtam volna visszamenni, mert hiába a szomszéd utcában van, ma is ugy csuszik az ut, hogy a 8 perces ut minimum 15 perc.

Pocak!
Jó fejek, hogy azt mondták későn mentek.
Örülök, hogy babóval minden rendben. Még nagyobb is a koránál?? Akkor lehet "óriásbaby" lesz! :lol:
Sajnálom, hogy fekvésre lettél ítélve. Én kiváncsi leszek, hogy ha májusban megyek e, néznek e méhnyakat, méhszájat, mert aki Lizyvel volt a védőnőm, ő csak a harmincvalahanyadik napon nézte. :roll:

d.dodó

Poci:
Még ők toltak le, hogy miért nem mentél korábban??? Pfffff....
Örülök, hogy minden rendben a kisfiaddal.
Kíváncsian várom a 2D-s képeket! :)
Sajnálom, hogy feküdnöd kell...de már annyira nincs sok hátra!
Jó-jó...ha jobban belegondolok! :D :lol: :lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

Hellóóóka

hűűű, készültem itt a pangásra, aztán tessék.....

Bibar
jövő héten melyik nap szeretnétek?????

Pocak
Örülök, hogy kis manófalvival minden rendben van. Nagyon várom a képeket...
A pihi...hááát az nem könnyű, dehát Őértük mindent :D baj nem lesz az tuti....
Vendég

sziasztok,
nem nagyon tudok jönni, kicsit összegyűltek a dolgok..kicsit depis időszakom van és rohadtul elegem van már az időjárásból!! :evil: :evil: főleg, h Martin születésétől fogva annyira érzékeny a szeles időre..kifordul magából ilyenkor..pedig már sütött a nap..és tudtunk hintázni is..erre ma..brrrrrrrrrr..
a 7végén megyünk nagyszülőzni, ilyenkor feltöltődöm, leveszik rólam a kicsi, szerelmetes terhemet :)
Laura mintha kicsit aktívabb lenne mostanság, már többet jelentkezik. viszont az alvással még mindig bajok vannak..bár az előző héthez képest így is istenes..
Edi: megértem az aggodalmaidat, hinni kell, h minden rendben lesz :)
én 16-án megyek Uh mozira, bár sztem addig kikészülök az idegtől, nagyon izgulok, h a lepényemmel minden rendben lesz-e..nagyon utálom az UH-t.. ilyenkor szinte zsibong a fejem és amikor azt mondja adoki, h minden rendben van, szinte érzem, h a feszültség kimegy belőlem..nagyon gáz érzés..
nem beszélve arról, h előtte megyünk wellnessezni 3-an..remélem tudok lazítani..mert aznap amikor jövünk haza, kell mennem az uh-ra..de ahogy anyum mondta vmelyik nap..ez a kislány mindent megtesz azért, h neked könnyebb legyen :) és tényleg (nem fáj a pocakom, cukor nuku..) szóval ebbe kapaszkodom..

na megyek, ki kell takarítanom a babakocsit, mert a fiam szétmorzsálta benne a kekszet..

M.
Vendég

Sziasztok!
Délelőtt kicsit odavoltunk, így nem jöttem. Most meg javarészt fekszem, mert elfáradtam nagyon délelőtt.
Pangás van rendesen!!!
Poci, örülök, hogy babával minden rendben!!!!Üdv a klubban!!!!Pihenjünk együtt!!!! Azért szép kis topic.A nemekkel kívánság szerint van szinte minden, de sokaknak van valami nyavalya, nehogy tökéletes legyen a dolog. :? Ez van!Majd tartjuk egymásban a lelket. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Pocak,
örülök, hogy Riccardo jól van :) ! Viszont én is nagyon sajnálom, hogy feküdnöd kell, próbáld tényleg betartani, tudom, nem lesz könnyű :oops: ! De a kis Manófalvidért mindent :wink: !
Mikor lesz újabb vizsgálatod?
Várom én is a képeket :D !

Manorka, kutya egy éjszakád lehetett, szegénykém :oops: ! Örülök, hogy most már jobban vagy! Tényleg szundizz kicsit, ha teheted.

Anikó

Kép
mamaki73

poci: sajnálom a fekvést! a méhnyakat az UH-n nézték? Nekem is beszóltak a genetikai tanácsadáson, hogy miért ilyen későn jelentkezek, úgyhogy nem is mentem végül, 20 hetesen már minek. A dokimtól még kicsit tartok jövő héten, hogy beszól, amiért nem mentem el, pedig ő a hunyó, mert az elején azt mondta, hogy nem kell mennem, menjek a Sejtbankhoz integrált tesztre. Aztán kitalálta, hogy mégis menjek és ott megmondják, hogy kell-e szúrni vagy nem. Csak olyan rossz, mert hiába van igazam, ha valaki megbánt nem tudok rendesen érvelni, csak dobog a szívem ezerrel és habogok.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

edi: azt hiszem pont tőled kérdeztem a múltkor, hogy SZTK-ba is lehet menni, ha eredetileg nem oda járok? Felhívtam őket a múltkor, hogy mehetek-e UH-ra hozzájuk, ha nem oda járok terhesgondozásra. Erre megkérdezte a nő, hogy akkor miért nem megyek a dokimhoz (most erre hogy mondjam, hogy nincs annyiszor 8.000 Ft-om?). Úgyhogy szépen elhajtottak:) Utálom az egészségügyet! A dokim meg hiába ,,magán" a kórházban fogad és azt sem tudja hogy ki vagyok. Ha szülnék még egyszer, szerintem nem fogadnék dokit, a 4D-t amúgy is megcsináltatnám, az integrált tesztet így is úgy is én fizetem, akkor meg minek? Csak úgy voltam vele, hogy a babáért mindent, de nem vagyok most sem elkényeztetve (ahogy a múltkor is írtam, hogy nem ad fotót az UH-ról, mert a kórháznak nincs pénze rá, hiába vagyok ,,fizetős"). Ráadásul beszéltem egy lánnyal, aki nála szült és mondta, hogy a végén hetente kell menni CTG-re és alkalmanként elkéri a 8000-et. Ha 43. hétig húzom mint te akkor az plusz 64.000 Ft :shock:
Na kicsit most én is kipuffogtam magam!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Gabi: ez most komoly??? a kórházban is kér pénzt tőled?? az enyém se olcsó (9e/per alkalom a praxisában), de a vége felé már a kórházban fogad és ott nem fogad el pénzt..a ctg-t meg nem ő csinálja, de utána be kell mennem hozzá bemutatni és azért sem kér..ezt pofátlanságot!!

M.

ps.: és az meber maradjon nyugodt..pfff..
Vendég

poci: nagyon örülök, h manófalvival minden rendben :lol: a pihit sajnos be kell tartani, nem lesz semmi baj!!!!! várjuk a képeket :lol:

gabi: ez aztán a pofátlanság!!!! a kórházban fogad és pénzt kér????? ilyet még nem is hallottam! hát, nem akarlak elkeseríteni, de az utolsó héten minden nap kell ctg! én úgy láttam az áek-ben, h asszisztens csinálja egy másik szobában, a dokinak csak az eredményt mutatják! nagyon bízom benne, h nincs pofája tartani a markát!!!!

manorka: megy pü :lol:

Kép
zsani78

Szép estét!

Az én dokim a kórházban fogad, elfogadja a pénzt alkalom/5000
a magánban 10.000 de ha nem adok sincsen gond. Nagyon emberséges...

poci: várjuk a képeket! :D

mi holnap 10re megyünk kukkolni :D :D :D hurrá

Kép
freyja

freyja!
Drukk a kukkoláshoz!!

Tényleg, pocakon kívül volt ma valaki?? ugy rémlett megy valaki uh-ra...

d.dodó

Na lényegében csak elköszönni jöttem.Nagyon fáj a derekam, inkább lefekszem. :( Remélem semmi komoly, csak elfáradtam. Ma nagyon sokat voltam fent, és keveset feküdtem.
A holnapi uh-soknak megy a drukk.
Jajj, még azt akartam, hogy ha a kórházban fogad a doki, én akkor is adok neki pénzt, az utolsó hetekben, mikor hetente többször is voltam ctg-n, és a doki csak az eredményt nézte,nem adtam már.
Jó éjt mindenkinek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

én is elköszönök, megyek szuszókázni! manócskám nagyon aktív, kirúgja a köldököm :)
szép estét mindenkinek!

Kép
zsani78

Sziasztok Lányok!

Heni: grat az afp-hez!! micsoda óvónéni….jó lesz, ha felkészülök idegileg!! a vonalzód viszont szuper!! Balunak és Bébike Benijének is jobbulást!

Maki, dejó!!! Mi úgyis kb egyszerre lépdelünk itt napról napra :) :) :) Igen, pénzügyön vagyok.

Bébike: köszi a linket, hétvégén elolvasom. Lehet értelmesebb lesz, mint a személyzetis nők levelei.

Poci: örülök, hogy Riccardo jól van!!! Várjuk a képeket!!

Gabi: ez szerintem is pofátlanság!!! Tisztára lehúzzák még a bőrt is az emberről. :(

Ma nagyon fáj a fejem megint…Babóca pedig meg se nyikkant. Remélem nincs baja! Holnap megpróbálok jönni a hírekkel.

Jó éjt Mindenkinek!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Bébike
háát igen, tabletta mellett... Boti sem tudom hogyan jött össze :roll: :oops: de nagyon jókor döntött úgy, hogy jön...

Manorka
akkorát nevettem ezen a Pisti a festőn :lol: :lol: :lol: viszont reggel azért idegesítő lehetett...

Freya
óóóó dejóóó, akkor holnap kiderül, hogy iciripiciri kislányod lesz... :)

Bibar, Manorka, Barbuss
Mikor lesz a tali??? előtte 3 nappal minimum tudnom kell, hogy tudjak szabit intézni... :D

Nézegettem ma a pocakomat, és azt gondolom megint nőtt egy csomót a kis manóseggű... Meg is mutizom :P
19+5 reggel munka előtti kép...
Kép

Jó éjt lányok, megyünk lefekszünk mi is :D

Puszi
Vendég

edi!
Tényleg nőtt a poci!! :) Nagyon csini vagy!!

Nekem holnap lesz 20 hetes pocifotó!!

Amugy ha a lányomnak hinni lehet (azaz miért ne lehetne...), szóval ha igaza lesz, akkor egy boszorkány!!
Azt mondta a pocakomra nézve este többször is, hogy fiu-fiu....idejössz! :) (az az hogy meg akarta ölelni a pocakomat!)

d.dodó

zsani,
Ha megnyugtat, menj el és ellenőriztesd le újra a méreteket!
Úgy hallottam, hogy Budapesten az alábbi uh-sok a legjobbak:

Bátorfi József v. Hajdú Kriszta (Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum)
http://www.gendiagnosztika.hu/elerhetosegek.html

Győrfi Mátyás - Praxis, Bartók Béla út
http://www.ultrahang.com/kapcsolat.html

Mátyásföld Klinika
http://www.matyasfoldklinika.hu/magzati ... gvizsgalat

Magzati Diagnosztikai Központ
http://www.ultrahangvizsgalat.hu/

Saját személyes véleményem, nagyon-nagyon rendesek, alaposak a II. kerületi Lotz Károly u. 14. szám alatti 4D Genesisben.
6.000 Ft körül van, ha csak pár dolog érdekel.
12.000 Ft, ha dvd is kell és alapos átvizsgálás tetőtől talpig.
Én amikor paráztam, este 8-kor is fogadtak, zárás után, nagyon megértőek voltak!
Nem mellékesen alaposak, profi 4D képeket készítenek. Türelmesek!
GE gépekkel dolgoznak, most ez a legjobb a piacon!
http://www.4dgenesis.hu/
Barna Csilla
Tel.: 06 1 392 7050
Mobil: 06 30 228 4444
Hétköznap 8-20 ig, szombat-vasárnap 8-14-ig.
De szerintem beszélj Csillával és keres egy alkalmas időpontot!

Átnézetem a honlapon a képeket,
kedvet kaptam én is újra bekukkantani kislányomhoz :)
Mellesleg nekünk is kisebb volt a combcsontunk 1 héttel, a kobakunk nagyobb 1 héttel, de minket a down gyanú miatt hetente néztek (a legjobbak) és tényleg mindenki azt mondta, hogy minden ok!
Vendég

Jó reggelt :wink: :wink:
Edi
én felvetettem a jövö hét csütörtököt,nem tudom jó e a csajoknak :wink: gyönyörű a pocakod,óriási hallod e :lol: :lol: :lol:

Csipet
nincs baj a baócával nyugi!!nekem is fáj ma a fejem :oops: :oops:

Sakura
olvastad hogy megy reggel az uram?? :wink: sakura ez a pénz dolog kicsit durva:((

Niki
derékfájás nekem is sürün van :oops: :oops:

Freya
jaj derüljön már ki ki lakik a pocakban :wink: :wink: drukk az uh-ra :wink: :wink:

megyek védőnöhöz,aztán háziorvoshoz :oops:

http://picasaweb.google.hu/home

bibar

bibar: szia, olvastam, de nem megy el az üzim valamiért a kimenő postafiókban csücsül. azt akartam kérdezni, hogy végül a házhoz jön, vagy menjünk ki az Üllőire? Milyen autóval jön? nehogy másra ugorjak rá :) Már nagyon izgulok!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Jó reggelt!
Edi, mekkora pocakod van már!!!Nagyon csinos!!!!!
Dodó, Lizy nagyon édes lehet, ahogy hívja a tesót! :lol:
Bibar, komolyan tudom, hogy normális egy kis (vagy nagy) derékfájás, de amíg az a szutyok ott van, nem vagyok semmitől nyugodt. :(
Freyja, drukk az uh-ra!!Gyere a jó hírekkel!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jo reggelt Lanyok!
Nem tudok most aktivan jonni, inkabb csak reggel es este kukkantok be, amikor mar elcsitul a csipet csapatom.
Edi: hatalmatosan szep oriaspocid van, Boti szep nagy baba lesz.
Meg meg sem tudtan Nektek koszonni azt a sok drukkot es szoritast amit tegnapra kuldtetek. Nagyon jol esett, hogy szinte mindenkinek volt egy kedves szava, ilyenkor latom csak igazan mennyire is jo es lelkileg tamogato ez a topik.
Koszi meg egyszer.
Ja valaki kerdezte, hogy hogy mertek meg a mehnyakat: also uh-gal. :? En valahogy soha nem uszom meg, na de jobb is, mert igy kiderulnek a gondok. Igazabol nem felek, vagy panikolok, csak azt tartom nagyon furcsanak, hogy eddigis nagyon kimelo uzemmodban voltam es nem nagyon tudom, hogy mit lehetne meg tenni ennek erdekeben. Alig megyek valahova, reggel elvegzem azt a kis hazi munkat es delutan mindig pihi van.

Lanyok megyek is, szep napot mindenkinek, mert ebredezik a csipet csapatom.
pocaklako

bibar: megérkeztek a ruhácskák! nagyon-nagyon szépek, nem tudok betellni velük! Mégegyszer köszi a segítséget!

edi: nagyon szép nagy a pocid és az a fekete ruha is nagyon csini.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Sakura
jaj de örülök hogy tetszenek :wink: :wink: későn olvastam aaaaaaz üzit de látom megtaláltátok egymást :wink: :wink: szólj ha kell még valami és szivesen majd a képen megcsodálom a kismanódon :wink: :wink: :wink:

Pocak
pihizzél csak sokat.nekem nem szokták azt mérni :oops: :oops:

Niki
jaj tudom,az a fránya idegesit :oops: :oops: de nem lesz semmi baj!!!!

Freya
jaj annyira izgulok ,kiváncsi vagyok megmutizza e magát :wink: :wink:

bibar

Hellóóó Lányok :)

Köszi a pocidícséretet, igen azt gondolom Boti nem lesz icuripicuri baba... éééés előszőr éreztem éjjel is Őt :D Olyan boldog voltam tőle, hogy alig bírtam visszaaludni... :lol: :lol: :lol:

Bibar
Na, majd ha mindenki leokézza, akkor szervezem a szabit, de csak ha már mindenkinek tuti... :P
Én szeretném nézni a rucikat, de ez az oldal amit beszúrtál, ez csak a főoldal, nem a rucis....
Vendég

Dodóóóókám

Gratu FÉLIDŐ :D:D:D:D Várjuk az órisápocakképet :P
Vendég

Jó reggelt Csajok :) !

Csipetnyusza, akkor lehet, hogy nektek ma kiderül, ki lapul a pocakban :wink: ? Ugye nem tudjátok még a nemét? Drukkolok, hogy ma kiderüljön :D ! Hány órára mész UH-ra?

Freyja, neked is drukkolok, hátha beterpeszt a picurid :wink: !

Nekem valószínűleg megerősítés lesz a nemével kapcsolatban :) ! Furcsa lenne, ha azt mondanák, kinőtt a kukija :wink: :shock: ! Rendesen elbizonytalanítanának :roll: !

Tegnap nekem is fájdogált a fejem :oops: ... Biztos a front!
Éjjel többször is fenn voltam, picurkám már éjjel is boxol, olyan csodás érzés :D ! Csak sajnos így éjjel is muszáj volt ennem, mert már hangosan korgott a gyomrom :oops: .

Bibar, én olyan béna vagyok, de ha erre a Picasaweb-es linkre rákattintok, csak a homepage-e jön be a Picasa-nak, de ott hogy találom meg a te képeidet? Bocs, hogyha hülyeséget kérdeztem :oops: .

Anikó

Kép
mamaki73

Edi, csudanagy pocid van :D ! Szép nagy lesz Boti :wink: !

Dodó, szuper, hogy már te is félidős vagy :D !!!

Lassanként mindannyian átlépjük a félidőt :D :wink: !!! De jóóóó!

Anikó

Kép
mamaki73

Edi, most olvasom, hogy éjjel te is "babáztál" :D ! Én is alig bírtam visszaaludni :wink: !
Ja, és akkor Bibar linkje tuti rossz sajna, ha már ketten is azt mondjuk...
Bár én délután, este már talán magabiztosabban választok majd rucit :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
Téééééééééééééényleg, Te is ma mész.... :D Gyere majd a hírekkel légyszikeeeee :P

Nyusza
Te is ma mész???? akkor bíz Neked is drukkolok, nem tudom miért esett ki a fejemből..... :oops: :roll:

Anya maci
a 4D genesis fenomenális hely, imádom őket :D:D:D:D:D Fókamóka ajánlotta őket, és annyira örülök azóta is. A legjobbak akiknél eddíg voltam.... :lol:
Vendég

Csajok, minden uh-osnak egy nagy drukk, es annyira szivbol jovo,mint amennyire Ti szoritottatok ertunk tegnap.
Maki, Edi: csudijo amikor a Mano ejszaka is kaparaszik :D :D :D
pocaklako

Pocak
úúúgy hiányzol ám... :roll: de most a csipet csapat miatt érthető... csak önző vagyok és szóóóltam :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!
9-kor keltem fel. :oops: Na de előtte 3-kor is kelt Lizy, és 6-kor végleg...fél 7-kor kijött apácska én meg aludhattam!

Képzeljétek, tegnap ugy elszurtam a hajam...nem fogta be az alját (röhej, nem a tövét nem, hanem a legvégét) a vörös hajfesték, nem tudom miért... :shock: Aztán kicsit csak a végét leszivattam hátha az a baj. Raktam uj festéket, és ez se. a töve lángol a mahagóni színtől, a vége narancssárga :shock: . Ma még egypróbát teszek...de csak ugy, hogy a végét festékezem be. Van még egy másik mahagónim itthon. HA ez se lesz jó, igy marad!! Apácska már igy se akarja a mait se engedni, de hát anélkül nagyon gáz szerintem!! (Amugy levágta nekem az aját egyeneste apácska... most olyan fül alattig érő)
(Volt már nekem nullás gép legnagyobb fejével is levágva :lol: )

Edi!
Igen, FÉLIDŐ!! :lol: Hihetetlen, hogy most már "kifele megyek". De holnaptól te is! :P
MAjd ha kicsit összeszedtem magam, akkor lesz pocifotó! Vagy délutánra vagy estére. Egyenlőre a reggeli teámat kortyolgatom mégcsak.

MAi UH-soknak drukk!!

d.dodó

Dodó
:? ééérdekes, hallottam már olyat, hogy nehezebben fogja be a hajat a festék, de ez inkább a tövére érvényes szerintem.... :?
Hááát fogalmam nincs mitől lehet, nem sötétebb a vége mint a töve gondolom.... :S

Dejóóóó valakinek, hogy még csak most teázik... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dodó
gratula a félidőhöz:))

Edi
fiúk most nincsenek ujak,majd talán pár nap :wink: :wink:

Mamaki
bizti megerősitenek majd :wink: :wink: jaj ez a fejfájás mindenkinél :cry: :cry:

bibar

Sziasztok!

Dodó, de jó Neked, hogy m ég csak nemrég ébredtél! :lol: Én hat után keltem Benivel, de felkelt fél egykor és kettőkor is, szegénykém úgy köhög :cry: És ma tanulnom és melóznom is kéne...

Edi, nagyon szép a pocakod! Egyébként jól bírod a melót?

Pocak, nagyon sajnálom a fekvést, de azért ez egyáltalán nem vészes érték szerintem, biztos, hogy nem lesz gond! Ricardo nem semmi kis csibész, ennyit ugrabugrálni :D
:D
Bibar, cukik a rucik! :D Mondjuk én is fiúruhákra hajazok :D

CSajszik, hétfőn kaptam egy ilyen patikai kikeverős kúpot, mert éreztem egy kis viszketést, és vett kenetet a doki tenyésztésre, de az eredményig is kérte, hogy ezt használjam. És eléggé csíp a kúp, ha felteszem, nektek volt már ilyen, ez mitől van vajon? bocsi a témáért :oops: szerencsére eddig még soha nem volt ilyenem

Kép

Kép
bébike4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?