Edua, köszönöm a megnyugtatást.. hát, komolyan, nyitott méhszájjal dolgoztál 8 órát? És mennyire volt megrövidülve a méhnyak? És nem keményedett, nem görcsölt a pocid közben? Nekem az idő előtti, túl gyakori keményedések, és a nem állni tudás a probléma, emiatt vagyok úgymond ágynyugalomra ítélve. De nem is bírnám egyébként másképp.
Pumukli,
farbri, próbáltam tegnap feltenni a képet a cicifixről, csak nem ment technikailag. De a link jó, a fehér, szoptatós 5990Ft-osat vettem, 5000Ft-étz a Kengurus kuponnal. de érdemes felhívni őket, vagy megnézni a linken, hogy van -e abban az üzletben a feltételezett méret-vagy méretek, mert ez a legnépszerűbb, és viszik mint a cukrot. Azéer próbálok feltenni képet...
Hízás- kilók: hát, Annus, én is azon aggódom, hogy kellene hízni. Most ha azt nézem, hogy hány kió vagyok, amikor semmi de semmi zsír nincs rajtam, akkor vagyok 48 kiló, és most vagyok 51,5. És ebből a baba és a magzatvíz? Ha a testemen nincs semmi zsír, és nem eszem cukrot, csak szénhidrátot, akkor miből lesz a zsírja a babának? Ugye nem lesz alultáplált?
Mozza, engem is nagyon érdekel, hogy hogy fog alakulni a poci. Te még mindíg RR-ezel és bőven kened a pocid? Mert akkor tuti hamar le fog menni...
Jól érzed, egyre jobban fel vagyok dobva, ahogy halad előre az idő, és ahogy készül a babaszoba:)
Magnézium keményedés ellen:
Kutyafüle, és mennyivel jobban szívódik fel amit receptre kapsz? Én is hallottam, hogy nem szívódik fel rendesen- vagy kevesebb szívódik fel a magneB6-ból, mint más magnéziumokból. Én most a béres MagneB6-ját szedem, de 750mg-ot naponta, azaz 3 szemet, amikor 1-et ír elő a papíron. (És megjegyzés, hogy szájon át 1200mg-ot lehet maximum bevenni. A magnerot-ot nekem is ajánlották, azzal nem tudom mi a helyzet, de én nyugodtabb lennék, ha megtudnám, hogy melyik szívódik fel a legjobbban, és a legkevésbé szintetikus, mert ilyen dózisoknál a legtermészetesebbet kellene szednem.
A kórházban napi 2vagy 4gramm! -ot kaptam infúzióba. És amikor kérdezem a dokit, hogy otthon mennyit szedhetek, azt mondja, hogy Magne B6 3x2-azaz 300mg-ot... Ez ha a kisebb adagot nézem, könyörgöm, az egy nyolcada, amit mondott. Nem értem a dolgot. És ha bent maradtam volna a kórházban, minden ap megkatam volna a kis infúzió adagom.
Esetleg megtudnád nézni, vagy megkérdezni, hogy te milyen dózist és milyen recept alapján kapsz? (Ha mész esetleg megitn dokihoz, vagy gyógyszertárba kiváltani külön receptre felírtat?
Keményedés: Egy kis viszonyítás a keményedéshez: nekem azt mondták, hogy akkor irány a kórház, ha 1,5 órán át focilabda kemény a poci. Azért, mert ilyenkor oldani kell a görcsöt, hogy ne legyen gond.Le kell nyugtatni a méhet. Az óránkénti 4 még belefér, ha rövid ideig tart. És nem összekeverendő azzal, amikor a baba befeszít, kidugja a popóját, vagy mást. Olyankor nem az egész alhas és has kemény, csak egy nagy részén. Ezt nem is olyan könnyű megkülönböztetni. a lényeg a lényeg: normális, ha van, van akinek kevesevv, van a kinek több, a lényeg, hogy jelzés értékű, és pihenni kell, hogy ne feszítse túla húrt az ember lánya. A szervezet jelez, ha kellemetlen, és vízszintben jobb, akkor le kell egy picit dőlni. Mint amit Farkas is írt.
A szomszédunk 3 hónapja szült, 25 kilót szedett fel, és most van még egy pár, amit én garantáltan nem látok. A hasa mint a Nagy Alföld olyan sík. Szoptat mondjuk.
Szofi, nagyon csecse a babkocsiszett! Ésa pocid és szépen kerekedik!
Fabri, de szuper lehetett ez a meglepi út! Én is fogok ilyet szervezni, csak legyen rá lehetőségem! A párom Wellness őrült.
Ezt a cicifixet vettem: