Sziasztok Csajok!
Ma voltam az AFP-mért, 0.79 lett, de nem esem kétségbe, a védőnő is mondta, h nem érdemes. Én is így gondoltam. A kombitesztem eredménye a mérvadóbb. De legalább most már mehetek pénteken babakukkra, kb erre volt jó az afp.
Még tegnap írtátok többen, hogy a Manótok aktívabb volt, csatlakozna a miénk is a klubhoz, nem fért a bőrébe
Bár alapból is nagyon aktív vhogy. Volt, hogy hajnali 2-kor is ment abuli, igaz akkor én is fent voltam. Általában még hagy pihenni.
Freya: épp tegnap voltam egy nagyon jó kis előadáson, ahol a várandósság és a gyerekágy alatti pszichés változásokról volt szó (nemcsak Anyákat, de Apákat is kirészletezve). Nagyon hasznos dolgok hangzottak el, a lényeg, hogy nem szabad türelmetlennek lenni, meg kell érteni az ő helyzetét is, akkor is, ha érzékenyebb vagy. Sőt, éppen ezzel segíthetsz neki megszokni a helyzetet, persze ehhez ő is kell. A kölcsönös elfogadás nagyon fontos. De most semmi újat nem mondtam.
Az őssejtekről is volt szó, hogy amit a köldökzsinórból vesznek, az csak a vérrel kapcsolatos megbetegedésekre jó (én ezt nem is tudtam), és hogy az őssejtbankok csak a tárolást biztosítják, pl. a kórházban alá kell írni, hogy ha nem jól veszik le, akkor sorry. És arról sem értesítenek (állítólag), hogy a levett mennyiség mennyi őssejtet tartalmaz (elegendő-e egyáltalán a későbbi gyógyításra). Akik szerződtek, azok járjanak utána, nehogy itt csak a pénzről legyen szó!!
Maki: Ti is szépen gömbölyödtök!!
Mia: gratu a jó cukros eredményhez!!! Bibar, remélem a Tiéd is jó lesz! Jó, hogy már túlvagy rajta!!
Bébike: akkor pihi, amennyi belefér!! Nekem a méhszájamat most nézte a doki a múlt héten, meg a genetikai UH-kon is megnézték a 12. héten, szerintem azért most is rákérdezek. Meg ugye a lepény, ami nálam kérdéses, múltkor még lent volt.
Poci: nekem sincs most savasodás, viszont elkezdtem szédülni, főleg a trolikon. Múltkor alig bírtam letántorogni, úgy megijedtem, hogy elájulok (egyedül voltam). És a rókák is újra környékeznek sav nélkül is.
Meme: remélem rendeződnek a dolgok! Megy a drukk, hogy Babóca megmutassa magát! Egy már biztos: tuti lett a szobája!
Niki: Rikid írtó cukorforma, tényleg jó lett a kép! Csinik a rucik is! És szerintem egyáltalán nem látszik rajtad a 7,5kg.. hova tetted??
Edi: megint sokat nőtt a Boti-albi! Amúgy a csíkok egyáltalán nem feltűnőek. Szépek vagytok! A Motomoton én is nagyon nevettem!!
:D:D Ezek a névreszóló takarók nagyon klasszak!! Lehet én is meglepem majd, ha már tudn fogjuk mit írjuk rá
Zsani: örülök, hogy megnyugodtál!! A veséjével sem lesz gond, nem nő tovább és kész, ügyes lesz a kissrác! Bízzál benne, bízzál magatokban
+++++++++++++++++++++
Freya: mennyire édes a cicus!!! Micsoda nyakonfüggője van!
Egyenesen az egyiptomi macskastyle
. Túrós-meggyes-barackos NYAMII!!
Barbuss: már aggódtunk érted!! Örülök, hogy Emma jobban van!!
Dodó: de megijesztettél: vigyázz magadra,
Gabi: mielőbbi gyógyulást Barnusnak!! Meme: neked is!!!!
Még 1,5 nap meló, és megyek UH-ra. Sajnos előtte keményen tolni kell a biciklit, de ez ilyen. Állítólag a babák annyira érzékenyek, hogy akiket hétfőn reggel néznek UH-n, ők általában készségesebbek, nyugisabbak, akiket péntek délután, ők sokkal idegesebbek, az esetleges egész heti stressztől. Hát nekem abból lesz épp elég, így nem tudom mire számítsak. Előtte próbálok lenyugodni. Csak a pénzügyi zárásból kirobbanva, éppen odaérve, rohanva ez nem tudom hogy fog sikerülni. Majd csinálok légzőgyakorlatot..