Új privát üzeneted érkezett!

Na megint voltunk kint.Szép napocska volt, csak az a fránya szél nem kellett volna, attól hideg lett. De azért ma is voltunk játszón.:)
A ruhácska 56-os. Szerintem is jó lesz az még augban.A rugiknál gázos főleg, mert az végig ér. Ez meg bocsika+ póló.
Anya maci.Egy hónap alatt 3kg gáz????Én most egy hét alatt híztam kettőt. Ettől robbanna akkor fel a védőnőd. Mondjuk Erikkel is a végére, mikor már 21kg volt rajtam, akkor bevizesedtem piszokul, meg a vérnyomim is magas volt. De nem volt fehérje a vizeletben, szóval toxémia sem. De most már 7,5kg van rajtam.Rosszabb sokkal, mint Rikivel volt a helyzet. Ma is alig merek enni(leszámítva a télapt,akit kivégeztem), de majd éhen halok.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

freyja: értem. És neked is megvan a 365 nap munkaviszonyod a szülést megelőző 2 évben?

Meme

Kép
hmeme
Németország

[quote="hmeme"]f írta:hmemereyja: értem. És neked is megvan a 365 nap munkaviszonyod a szülést megelőző 2 évben?

igen, egy évet voltam munkanélkülin. előtte végig dolgoztam 18éves korom óta,ráadásul nem keveset :roll: szóval bőven megvan...

Kép
freyja

de hallottam olyat is, hogy ha a szülés és a munkaviszony (beleértve az álláskeresési járadék jogosultságának a végét, mert állítólag munkaviszonynak számít) megszűnése között nem telik el fél év, akkor még igényelhető a gyed.
Sajna elég hülye a rendszer, mert csak a szülést megelőző 2 év érdekli őket, a többi nem :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Holnap bemegyek a tb-hez megkérdezem...hátha okosabb leszek. Aztán ha gondolod, rákérdezek a te esetedre is! Aztán téjékoztatlak! Hátha lehet tenni valamit, hogy kapj gyed-et.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jajj!! Nem is újságoltam!!

Elkészült a gyerekszoba fala! Legalábbis egyelőre:) Apa nyaggat, hogy még még! Tele az egészet..de majd még kitalálom, hogy van e még ambícióm festeni:)

íme a legújabb :)
Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

kicsit micimaci furi színű lett....(mondhatni fos színű), de sztem a gyereknek nem fog feltűnni:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme!
Neken nagyon tetszik a szoba!!

d.dodó

köszi csajok! :)

Többiek merre kujtorognak? :)

Bibar: Most látom!:) Megint egyszerre megyünk UH-ra:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme: jajj, de ügyes vagy! még a férjem is megcsodálta! és irigykedve nézzük a tigrist (ő a férjem) és a szamarat (ő lennék én)
a gyed témához sajna nem tudok hozzászólni, mert a változások miatt áll-lag én sem jól tudom. majd kiderül.... köszönjük a táblicskut, szépen színeződik :)

edi: óóó, akkor te lenézel rám! én 166 cm vagyok :lol: :lol: 39-40 lábmérettel :shock:

Kép
zsani78

Hmeme: most nézem,grat a 22héthez :) és a micimacis falhoz is...
sztem a micimacinak ilyen szine van :oops: :lol: ügyes vagy!!!

én telefonon megérdeklődtem már... önkormányzati segélyeket igényelhetek, de a tb-től esélytelen több :(

Kép
freyja

Sziasztok Csajok!

Ma voltam az AFP-mért, 0.79 lett, de nem esem kétségbe, a védőnő is mondta, h nem érdemes. Én is így gondoltam. A kombitesztem eredménye a mérvadóbb. De legalább most már mehetek pénteken babakukkra, kb erre volt jó az afp.

Még tegnap írtátok többen, hogy a Manótok aktívabb volt, csatlakozna a miénk is a klubhoz, nem fért a bőrébe :) Bár alapból is nagyon aktív vhogy. Volt, hogy hajnali 2-kor is ment abuli, igaz akkor én is fent voltam. Általában még hagy pihenni.

Freya: épp tegnap voltam egy nagyon jó kis előadáson, ahol a várandósság és a gyerekágy alatti pszichés változásokról volt szó (nemcsak Anyákat, de Apákat is kirészletezve). Nagyon hasznos dolgok hangzottak el, a lényeg, hogy nem szabad türelmetlennek lenni, meg kell érteni az ő helyzetét is, akkor is, ha érzékenyebb vagy. Sőt, éppen ezzel segíthetsz neki megszokni a helyzetet, persze ehhez ő is kell. A kölcsönös elfogadás nagyon fontos. De most semmi újat nem mondtam.

Az őssejtekről is volt szó, hogy amit a köldökzsinórból vesznek, az csak a vérrel kapcsolatos megbetegedésekre jó (én ezt nem is tudtam), és hogy az őssejtbankok csak a tárolást biztosítják, pl. a kórházban alá kell írni, hogy ha nem jól veszik le, akkor sorry. És arról sem értesítenek (állítólag), hogy a levett mennyiség mennyi őssejtet tartalmaz (elegendő-e egyáltalán a későbbi gyógyításra). Akik szerződtek, azok járjanak utána, nehogy itt csak a pénzről legyen szó!!

Maki: Ti is szépen gömbölyödtök!!

Mia: gratu a jó cukros eredményhez!!! Bibar, remélem a Tiéd is jó lesz! Jó, hogy már túlvagy rajta!!

Bébike: akkor pihi, amennyi belefér!! Nekem a méhszájamat most nézte a doki a múlt héten, meg a genetikai UH-kon is megnézték a 12. héten, szerintem azért most is rákérdezek. Meg ugye a lepény, ami nálam kérdéses, múltkor még lent volt.

Poci: nekem sincs most savasodás, viszont elkezdtem szédülni, főleg a trolikon. Múltkor alig bírtam letántorogni, úgy megijedtem, hogy elájulok (egyedül voltam). És a rókák is újra környékeznek sav nélkül is.

Meme: remélem rendeződnek a dolgok! Megy a drukk, hogy Babóca megmutassa magát! Egy már biztos: tuti lett a szobája! ;)

Niki: Rikid írtó cukorforma, tényleg jó lett a kép! Csinik a rucik is! És szerintem egyáltalán nem látszik rajtad a 7,5kg.. hova tetted??

Edi: megint sokat nőtt a Boti-albi! Amúgy a csíkok egyáltalán nem feltűnőek. Szépek vagytok! A Motomoton én is nagyon nevettem!! :D:D:D Ezek a névreszóló takarók nagyon klasszak!! Lehet én is meglepem majd, ha már tudn fogjuk mit írjuk rá :D

Zsani: örülök, hogy megnyugodtál!! A veséjével sem lesz gond, nem nő tovább és kész, ügyes lesz a kissrác! Bízzál benne, bízzál magatokban ;) +++++++++++++++++++++

Freya: mennyire édes a cicus!!! Micsoda nyakonfüggője van! ;) Egyenesen az egyiptomi macskastyle :). Túrós-meggyes-barackos NYAMII!!

Barbuss: már aggódtunk érted!! Örülök, hogy Emma jobban van!!

Dodó: de megijesztettél: vigyázz magadra,

Gabi: mielőbbi gyógyulást Barnusnak!! Meme: neked is!!!!

Még 1,5 nap meló, és megyek UH-ra. Sajnos előtte keményen tolni kell a biciklit, de ez ilyen. Állítólag a babák annyira érzékenyek, hogy akiket hétfőn reggel néznek UH-n, ők általában készségesebbek, nyugisabbak, akiket péntek délután, ők sokkal idegesebbek, az esetleges egész heti stressztől. Hát nekem abból lesz épp elég, így nem tudom mire számítsak. Előtte próbálok lenyugodni. Csak a pénzügyi zárásból kirobbanva, éppen odaérve, rohanva ez nem tudom hogy fog sikerülni. Majd csinálok légzőgyakorlatot.. :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Meme nagyon aranyos lett!!!!!! Tényleg, gratula a 22. héthez!!!!!!!
Jajj, és utólag Riki nevében köszönöm a dícséreteket!!!!!!
Na mentem aludni.Jó éjt mindenkinek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy így ismeretlenül betörök hozzátok, de hátha valakit érdekel a dolog.
Volna három eladó XS-es kismama nadrágom. Az egyik egy kék farmer, a másik egy szürke szövet, a harmadik pedig egy vékony, nyári térdnadrág. Összesen 3000Ft-ot kérnék a háromért. Ha valakit érdekel, légyszi írjon privit, email-ben képeket is tudok küldeni.

További nagyon szép babavárást mindenkinek! :wink:

Mamm

Kép

Kép
mamm

csipetnyusza: köszönöm, aranyos vagy :) a légzőgyakorlat jó ötlet, biztos megnyugszik babóca!

mamm: van xs-es kismama??? hmm..

poci: remélem már vígan vagytok :)

én megyek alukálni, jó éjt mindenkinek!

Kép
zsani78

Poci: Képzeld, a pénteki doki látogatást ma délután az asszisztens áttetette szerda 18.00-ra! :)
Máris 2 nappal kevesebb! :D
Magadban beszélsz? Cuki lehetsz nagyon...fogjuk babóra! :D

Edi: Jó nagy babó voltál!
:shock:
Én kis gömbölyű dugasz...52 cm, és 3.200g asszem.

Meme: Gratu a 22-dik héthez! :)
Hogy milyen jó lett a gyerekszoba fala! Nagyon ügyes vagy!

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!

Bébike: Beninek is jobbulást! Méhszájat passzolom, mikor a fiamat vártam volt egy-két kismama, akinek a külső kinyilt, nem kellett szigorúan feküdniük, csak kimélő üzemmódra kapcsolni. De ilyen ügyben inkább dokit kérdeznék :)

Maki: csinos a pocakod!

Mia: örülök, hogy jó lett a cukor eredményed!

Poci: engem szerencsére mostanában békén hagy a savasodás. Kitartás hozzá, nem irigyellek miatta. Csomag eltűnéseket sajnálom, itt a Teszveszen egyre több eladó feltünteti, hogy csak és kizárólag ajánlva hajlandó postázni. mondjuk itt annyival nem drágább az ajánlott. Drukk a holnapi UH-hoz!

Freya: én oldalon alvós vagyok, de már esélyem se lenne hasra fordulni. Dobozolt cica :D:D És nagyon édes a "teljes alakos" képen. Nekünk 3 ciccünk van :oops:

Edi: kendős csaj komolyan no comment. Én nem tudom mire számitott. Szépen gömbölyödsz :):) Nagyon cuki a kidőlt kutty az ágyon :D:D

Niki: nagyon édes a ruhácska! És a kisfiad is, nagyon szeretem a képeit :D

Dodó: hát ez a kiságy éppen hogy csak befér, ha jól látom :D Esést sajnálom, vigyázz Magadra!

Zsani: nagyon sajnálom ezt a vesetágulat dolgot, és drukk, hogy ne érje el a kritikus 10mm-t! És örülök, hogy combcsont ügyben megnyugtatott a dokid. Bővitéshez drukk!

Sutaság: én is, nem kicsit. Minden kiesik a kezemből, illetve mindent elfelejtek. Tegnap zsömlét sütöttem, és ugye a nátha miatt egyáltalán nem érzek szagokat (illat alapján szoktam tudni, hogy mindjárt kész :D). Hát bent felejtettem több mint egy órát, szén lett belőle.

Barbuss: jó, hogy benéztél, hajrá szobatisztaság!

Sakura: jobbulást Barnusnak!

Meme: mielőbbi jobbulást Neked! GYED-et én úgy tudom csak akkor igényelheteted, ha éppen a szülés időpontjában biztositott vagy. Tehát ha munkanélküli vagy, akkor nem :? De kérdezz rá egy szakértőnél. Na, látom mész is holnap ;) A szoba fal tényleg jól néz ki!

Nyusza: Neked meg a pénteki UH-ra mennek a drukkok!

Én mára már többé kevésbé kapok levegőt, orrot is kevesebbet fújtam, kisfiunkat viszont tegnap levittük dokihoz. Meghallgatta a mellkasát, azt mondta tüdőgyulladás gyanú, majd miután a hátát is meghallgatta antibiotikumot irt, mert sajna a tüdeje szörcsög. Egyébként jókedvű, éppen hogy csak hőemelkedése van, remélem nem lesz semmi gond.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

fóka!
Fiadnak jobbulást!!
Bocs, de a zsömléiden jót nevettem! 8)

d.dodó

én nem tudom hogy fogok aludni nem pocin :shock: még ugyahogy megy...de pffffffffffff :D

Fókamóka: biztositva kell h legyünk a szülés miatt ... én konkrétan fizetem a tb-m akkor nekem is járna a GYED??? :?

Kép
freyja

Jo reggelt Csajok!!!!
Este mar nem tudtam jonni, mert megerkeztek a Dragaim, este 8 utan. Apa es Kerimami. Nagy volt az orom, Kerimamitol megkaptuk az elso jatekot, egy pihe-puha pluss csorgot, egy nagyon cuki kis bodyt es egy halali macis-holdacskas szettet, sapi, eloke es kiscipo.. Nem igerem hogy ma de majd csinalok kepet es teszek fol.

Annyit irtatok nekem is, de nem tudok most reagalni ne haragudjatok, kihasznalom, hogy csend ven es meg alszik a csalad, persze Manofali Manot es engem kiveve. MAr itt ugrabugral koran reggel ota a pociban, lehet erzi, hogy ma talizunk.
Jaaaa esssss..ma volt az elso ejszaka honapok ota, hogy nem keltem fel pisilni, magam sem tudtom mi tortent, de nagyon jo volt, bar nem alaudtam olyan jol.

9-re megyunk uh-ra, amint megjottem Lanyok jovok es meselek. Szoritsatok nekunk, hogy minden rendben legyen. Mindenkinek nagyon szep napot kivanok!
pocaklako

Jó reggelt!

Fóka: mielőbbi gyógyulást a kisfiadnak!!
Poci: drukk mára! ;)

Kép
Kép
csipetnyusza

jó reggelt!

poci: gondolunk Rátok! minden rendben lesz, már Riccardo is várja a találkát :lol: :lol: :lol: képek bármikor jöhetnek :wink:

esti sétán végleg eldöntöttük apával, holnap mindenképp elmegyek sztendrére uh-ra, bármennyit is kell várni majd. inkább nézzen rá még vki a combikánkra!

Kép
zsani78

Jó reggelt!!!
Fóka, mielőbbi gyógyulást a kisfiadnak!!!
Poci mennek a drukkok az uh-ra!!!!!!!
Én pici baba voltam.48cm-el és 2800-al születtem. De azért csak megnőttem 170cm-re. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt!!

Pocak
ezer millió druk!! :wink: :wink:

Zsani
jól teszed hogy elmentek,én is mennék,több szem többet lát!

Fóka
jobbulást a manónak!!
irjál priviben cimet telszámot nekem és akkor az uram holnap reggel eldobja neked a rucikat,ugyis arra megy melózni :wink: :wink:

Mamm
hát itt is??rég olvastalak,nincs időm :oops: :oops: majd pótolom :wink: :wink:

tegnap valamit nagyon elszúrtam a Webalbumommal :cry: :cry: azóta nem tudok rendesen képet feltenni.
valaki nem ért ilyenhez??esetleg másikat hogy lehet késziteni??mondjuk nem picasót??

bibar

Bibar, Riki 54cm-el és 3150g-al. Viszonylag hosszú vékony baba volt. Az arca az Danié(kivéve a szemét és a száját) de az alkatát valószínűleg tőlem örökölte. Bár most ez a 7kg fölösleg már baromi jól áll!!! :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt!
Ma sajna hosszu napom van a suliban. Ha tudok, majd ebédszünetben is bekukkantok! Ha nem, akkor csak 2 után.

Pocak!
Drukk a mai UH-hoz!!
Biztosan jó lehet, hogy otthon van a család.

Megy még ma valaki UH-ra?? (Én úúúúúgy mennék)

Ebédet apácskánk főz, borsos tokány lesz!

d.dodó

Sziasztok lányok!

Megjött az afp-m, szuper lett.:)

Két héten belül megyek 4D-re, már alig várom.:) Remélem addig nem kukacosodunk meg.:)

A hetem nagyon szar, elrontották az ovónők. Hétfőn fájt a füle a Balunak, így délután ovi után elvittük dokihoz. Azt mondta, arcüreggyuszija van, az ment a fülére, de nem vészes, kapott gyógyszert, orrsprayt, és mondta, mehet oviba. Így is tettünk, erre ahogy beért másnap az oviba, a vezető ovónő felhívott, hogy én milyen anya vagyok, hogy mertem elengedni a gyereket oviba, mert nyafog, és szerinte otthon kéne kezelni ezt. Hiába mondtam, hogy az orvos ezt mondta, és a gyerek is rátesz egy lapáttal, melyik nem. Nagyon bunkón beszélt velem. Másnap meg elnézést kértek, hogy ők is eltúlozták, meg a gyerek alá is tették a lovat, hogy otthon kéne lenned, stb.....mert kiderült, nem is fáj az a fül annyira, sőt......

A beiratás simán ment, a másik oviba is, úgy néz ki felveszik a nem körzetihez tartozóba, hanem a közelebbibe.

Heni
Kép
henriett74

heni!
Szupi, hogy jó lett az AFP!
Drukk, hogy UH-n meglássátok ki lakik bent! És drukk a PINK-esedéshez!!
Ovoda marhajó... :?

d.dodó

aaa
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 06:36-kor.
Vendég

Köszi Dodó!:)

Remélem a másik ovi majd jobb lesz. Mert ezek itt örülnek, ha minél kevesebb a gyerek, akire figyelni kell. Pedig a dokibácsi megmondta, ezzel nem lehet mást tenni, mint bevenni a gyógyszert reggel-este és kész. Kicsit érzékeny a fül, ennyi. De mivel sok gyereknek most ez a baja, nem írja ki, mert felesleges. Otthon sem tudnék mást tenni. És még én vagyok a rossz anya. Jól be lett nekik olvasva, ilyenkor anyatigrissé válok! :D

Heni
Kép
henriett74

Lépek suliba, délután jövök!

d.dodó

jó reggelt!

ma megint nincs valami jó kedvem :oops: :(
Heni grat az afphez...
Pocak várunk a hirekkel... :)

énmegyek át a lakásba h mi ujságosság van :?

Kép
freyja

heni: grat az afp-hez! ovoda nem semmi, de legalább belátták a hüleségüket! jó, h közelebbibe mehettek!

edi: a védőnéni Kovács Ivánt ajánlotta, de sajnos most beszéltem a rendelővel és nincs a héten! megadnád a hölgy nevét, hátha nála sikerrel járok?! előre is köszönöm!

Kép
zsani78

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 06:37-kor.
Vendég

aaa
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 06:38-kor.
Vendég

edi: köszi, pont ő dokinőt ajánlották közben, de holnap ő sem rendel :( ma nem tudok bemenni, sajna dolgozom és nem tudok ellógni :( nem tudom mit csináljak... még egy itteni lány mondta, h hívjam fel a Margit khzat, h holnap bemehetek-e. lehet, h a dokinak igaza van, ne aggódjak, de nem tudom kibírom-e így még 3 hétig... gondolom nem.

Kép
zsani78

Zsani
Itt dolgozol a környéken valahol???? Igazából azt gondolom túl izgulod ezt a combcsont dolgot picit :roll: :roll: :oops: :oops: ha baj lenne, már mondták volna, egyszerűen vagy elírták, vagy a picúrkád másképp nő.... Én nem rohannék ezzel azonnal uh-ra, lévén, hogy úgy sem fogják tudni megnöveszteni, ha tényleg akkora, és akkor csak parázol, hogy mitől... Szerintem menj a jövő héten, és addígra legalább esélyt is adsz a kis manódnak, hogy szépen nyúljon és naaagy fiú legyen :D

De persze ez az én véleményem, azt csináld ami megnyugtat, az a legfontosabb....
Ha úgy döntesz, hogy jövő héten jössz az SZTK-ba ide hozzánk, javaslom rendelés kezdete előtt 1,5órával legyél itt, mert rendelés előtt 1órval már osztják a sorszámot, és horror mennyien vannak....
Vendég

edi: köszönöm! párom is ezt mondta :oops: de én elaludni is alíg bírtam. aztán ma reggel az jár a fejemben, h nem tudok változtatni rajta, dokik sem. lehet, h próbálok nyugton maradni a fenekemen.
két melóm van: az egyik itt a szigeten, másik pesten :cry:

Kép
zsani78

Sziasztok!

Most hogy itthon vagyunk 9-ig aludtam. Nagyon jóóóóó! Olyan aranyos a kisfiam, 9-kor bejött, hogy most már nagyon éhes. Szegény :oops:

meme: nagyon szép a kép, szerintem ebből kellene élned! Nagyon ügyes vagy.

heni: ne is mondd az óvodát, én már annyira örülök, hogy Barnus iskolás lett. bölcsitől egész ovi végéig azt hallgattam, hogy szegény gyerek, olyan sokat van bent, blablabla Mivel 8-16-ig dolgozom ezért kénytelen volt reggel 7-től fél 5-ig bent lenni, de mindig lelkiismeret furdalást csináltak nekem. Meg persze az nózifolyás miatt is. A suliban végre már azt hallom, hogy ha lehet ne maradjanak otthon a gyerekek ha nem lázasak! És senki nem nyaggat, hogy hányra megyek érte.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 06:38-kor.
Vendég

edi: köszönöm!
nem akarok itt nyavalyogni, majd megoldom :lol:

Kép
zsani78

Zsani
dehogynem, tedd csak, azért vagyunk egymásnak :D:D:D:D :wink:

Itt benn ma megint pangás van, egyre jobban unom, pffff......

Pocak
juhuuuuu de várlak már :P
Vendég

Sziasztok :) !

Pocak, de jó-de jó! Gyere majd a hírekkel Riccardo-ról :) ! Nagyon várunk!!!

Meme, köszi a táblát! Csodás a szobafal, tényleg profi vagy :wink: !

Gabi, jól tettétek, hogy ilyen sokáig pihiztetek :D !

Csipetnyusza, végül is teljesen jó az AFP-d, emiatt tényleg nem kell aggódnod. Holnap akkor már ketten megyünk UH-ra :wink: !
Jól értettem, te is pénzügyön dolgozol? Kitartáááás!

Fóka, sajnálom, hogy a fiacskád lebetegedett :oops: ! Mielőbbi jobbulást nektek!

Anikó

Kép
mamaki73

sziasztok!

Beni megfázott, folyik az orra és nagyon köhög, úgy sajnálom :cry: Ráadásul férjem ma elutazott külföldre, igaz, holnap este már jön,de addig nem lesz könnyű a kicsivel, ráadásul tanulnom kéne.

Zsani, nálunk most is és Benivel is mindig valamivel rövidebb volt a combcsont, szerintem ez alkati dolog is, én is rákérdeztem a genetikai uh-n és azt mondta a Hajdú K., hogy nem véletlenül van úgy meghatározva az intervallum, hogy az átlaghoz képest plusz/mínusz 10 nap még belefér, és nálatok ha jól emlékszem egy hét a különbség. Persze megértem, ha aggódsz, az ember minden eltérésnél izgul, de én sem hiszem, hogy ez gond lenne. Az SZTK-s dokikkal kapcsolatban nekem csak rossz tapasztalataim vannak :roll: , egyébként ha nagyon izgulsz, itt a Bartók Bélán, a Praxisban mindig be tudsz jutni Győrfy Mátyáshoz, ő nagyon kedves és profi szonográfus, és akár aznapra vagy másnapra is van általában időpont, és ha csak sima 2D-t kérsz, az 6 ezer forint. Tudom, ez sem olcsó, de ha megnyugtatna, akkor ezt is ajánlani tudom.

Edi, igazad van szerintem, bízni kell és optimistának lenni, ezt úgy irigylem tőled, én a mostani terhességgel irtó parás vagyok, nem is értem magam, mert az élet más dolgaiban ez nem jellemző rám. Már gondoltam, hogy valamiféle relaxációt el kellene sajátítanom, nem tesz jót nekem, hogy nem dolgozom és csak itthon vagyok :roll: Bálint a 43. hétre született??? akkor talán később fogant , azért volt a "lemaradás" is, nem?

Sakura, nekem is állandó bűntudatom van a bölcsi miatt, mondjuk é n hat órában dolgoztam és így szuper volt, de most, hogy itthon vagyok, néha olyan lelkifurim van, hogy Benit meg viszem a bölcsibe, mikor itthon is lehetne. De négy hónapra kivenni talán már értelmetlen lenne, utána meg úgyis már oviba megy. Mondjuk nálunk a bölcsiben is teljesen megszokott hogy négyre jönnek a gyerekekért, nem értem, hogy az oviban a fél öt miért volt annyira rettenetes??

MEme, nagyon nagyon ügyes vagy, nem semmi kézügyességed van :lol:

Heni, gratula az AFP-hez! Óvónéni monnyon le :twisted:

Pocak, drukk az uh-hoz, várunk a hírekkel!

Kép

Kép
bébike4

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 06:39-kor.
Vendég

bébike: pont az a gondom, h nem egy, hanem 4hét a különbség! ez a sok!!!!

Beni ma szülinapos???? SOK BOLDOGSÁGOT!!! szegénykém, gyóyuljatok :cry:

Kép
zsani78

Edi, tabletta mellett? Hát akkor igazán termékeny vagy! :lol: Nálam is az előzmények miatt van ez a para, bár szerencsére össze sem hasonlítható a Veletek történtekkel :cry: Na de inkább tényleg csak a fickándozó bébikre szabad gondolnunk, és csupa-csupa jóra!!! :D :D hiszen minden tökéletesen rendben van Velük :D :D

Elmesélem még, hogy tegnap végre megint nagy névválasztási csata volt Apával, a lehetséges közös találatok közül most a Zalán vezet és a Kolos. Nem döntünk könnyen, az biztos! De most a Zalán névbe én is nagyon beleszerelmesedtem, nemhiába Barbusséknál is ez a nyerő. :)

Kép

Kép
bébike4

Zsani, akkor félreolvastam... Mennyi az az annyi? nálunk azt hiszem 31 volt az FL, de mindjárt megnézem.

Köszi, aranyos vagy, Beni februárban volt három éves, de ez a számláló valahogy havonta számolja az időt. :) de nagy buli volt, négy tortája is volt egy héten belül :lol:

Kép

Kép
bébike4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?