Új privát üzeneted érkezett!

jaj igen erre a nyuszisra emléxem!

valaki már tett fel. lehet te voltál :D
én ilyet óhajtanék csak kékben. tuti ebben hoznám haza :D

Kép

Kép
timi1982

de itt még nem találtam ilyet. marcsi mennyi volt a nyuszis?
mióta láttam a képen a multkor ilyet keresek mindenhol de nem taliztam.

Kép

Kép
timi1982

Budapest, Józsefvárosi piac, 1500.- Ft.

Én tettem fel korábban is... :wink:
Vendég

És a seggén ennek van egy nyuszifarok is... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

hát itt nincs jozsefvárosi piac. de a kinai üzleteket már mind végig jártam és egyikben se volt. bababoltban mg... nah hát ott is néztem hátha, de arra még annyi esély se volt.

Kép

Kép
timi1982

igen, emléxem a nyuszifarokra is :D

Kép

Kép
timi1982

Sajnos nem merem megígérni, hogy szülésig eljutnék még oda, de ha megyek, veszek neked!!!
Vendég

Marcsi, zabálni való a kutyud :D
Babuli, tök jók a szerzeményeid!!!
magdolnam

Sziasztok!

Ahhoz képest, hogy hétvége van, itt megint nagy az élet! :)

Túléltük a tegnapi zsúrt, jól sikerült, de a végére már alig éltem.

Ma meg hajnalban keltem, mentem börzére, árulni is. Most hogy tuti fiú lesz, be kellett cserélnem a rózsaszín rucikat. :)
Elég jól bevásároltam, ha lesz türelmem fotózni, majd teszek fel én is képeket. Azt hiszem, a ruha vásárlást ezennel be is fejeztem. :D

Vettem magamnak egy hastartó övet, (Anita) még rajta volt a dobozon az eredeti ára is, 7950 Ft!! Sikerült megvennem 1500-ért.
Eszméletlen kényelmes, minden nyűgöm jobb lett rögtön.

Nagyon cukik a kutyusok mind.

Kép
Kép
patr

Ja, és végre sikerült kicsinyítenem a képeket.
Tehát innentől nem ússzátok meg, én is bombázni foglak benneteket. :oops: Kép

Kép
Kép
patr

Timi - én tuti kimegyek a Józsefvárosira 1-2 héten belül, ha szeretnéd szívesen veszek neked nyulimulis cuccokat! :wink:

Patr - nagyon szép kislányod van! :D Várjuk a többi képet is! A hastartót is fotózd már le légyszi, ha lehet használat közben :P , mert én nem tudom elképzelni hogy milyen az.
Valahogy én még a maminacit is nehezen viselem a pocakon, mert úgy érzem szorít... pedig nem, csak egyszerűen nem szeretem ha van rajta valami. Na mindegy, nekem már úgysincs sok hátra! :twisted:
Vendég

Magdi!
Tüneményesek a kutyáid!

Wera!
Egész lakásban akartok ablakot cserélni?

Andi!
Régi képeket nem ér nézegetni!!!!! Mi az, hogy nem leszel olyan vékony! Irgum burgum! Dehogynem!

Andikám! A stimuk miatt én is 10 kg-val többel kezdtem a normális súlyomnál. De megmondom őszintén! Lesz...om, mert mindennél többet ér, hogy babám lesz.

Timi!
Eléggé tájkép csata után képet készítettél. Lesz ez még millószor szebb!!!!

Babu!
Tök cuki a hazahozós ruci!!!

Patr!
Nagyon szép Zsuzska!

Az ebéd utáni sziesztámban kiglancoltam a fürdit, wc-t, ebédlőt és konyhát. Lomtalanítottam, súroltam. Most persze nem bírok egyenesen se ülni, se állni. Holnapra még apu maci bevállalta a porszívózást.

Viszont ma először hullámzott a pocim, annyira akrobatikázott Lackó. Totál Alien érzesem volt.
Annyira hihetetlen volt, csak lestünk az emberrel.
20150601134430

na csajok, azt hiszem megtaláltam az ágyunkat... Eddig úgy volt hogy csináltatjuk, mert hozzánk egy normál méretű sem fér be, de most találtam egyet, ami szupi lesz. Igaz, hogy eredetileg utazóágy, de úgysem fogjuk 8-10 hónapnál tovább használni, addig meg tökéletes lesz. És szerintem tök szupin is néz ki. :)
Kép

KépKép
muffin

[quote]E írta:gész lakásban akartok ablakot cserélni?

Nem, csak a gyerekszobában, meg a nappalira kellene redőny. De így is sok lesz, mert a fal teljes hosszán van ablak.

Kép

Kép
Vendég

Muffin - nagggyon királyul néz ki ez az ágyikó!! Nem is láttam még ilyen extrát utazóágyból! Különben meg nem baj az hogy nem rendes kiságy, a hálóban nekünk is ilyen lesz, szerintem is tökéletesen megfelel!!! Mennyibe kerül?
Vendég

Muffin!

Szuperül néz ki az ágyikó!!!

Wera!
Nálatok meg az tetszik, hogy milyen szép világos szobája lesz Nórának!

Patr!
Nagyon aranyos Zsuzska!

Megjött apa!!! :lol: :lol:
Vendég

Igen, déli oldal a nappalival együtt, csak az a kép (pont a napsütés miatt) sötétebb lett. Ezért is kell a redőny, mert amúgy nyáron garantált a hőguta... :)
Vendég

Ez nálunk is így van...
Ilyenkor nagyon előnyös...
Szerencsére nálunk már túl vagyunk a redőnyszerelésen...(nem irígyellek.. :wink: )
Meg a földszinten klíma is van, fennt meg be van állítva nyaranta egy mobil.
Így ki lehet bírni. Én a júliusi szülésemmel máshol nem is tudnám elviselni a nyarat. Csak vízparton még, de arra most esélyem sincs.
Vendég

Timi! Nem vagyok elkeseredve mert eddig mindenhol 4000.- fölött láttunk ilyen szetteket! Ehhez képest az 1800.- teljesen baráti ár és nagyon megtetszett mindkettőnknek ez a kisruci! :D

Patr! Aranyos a lányod! :D

Muffin! Nagyon szupi a kiságy! :D

Wera! Nagyon szép lesz Nóri baba szobája! :D
Vendég

Wera, azt hiszem, hogy az én hasammal nem riogatlak titeket. Mindenki jobban jár.

Kép
Kép
patr

wera!

majd szolj már ha mész a piacra! mármint előtte ha lehet :D
és akkor megmondom hogy kell-e olyan nyuszis ruci, persze csak kékben :D
hátha addig találok valami szupit itt is. nekem már jóformán csak a hazahozós ruha kell :D

tök jo a szoba :D nagyon szép világos. olyan mint a miénk! nálunk is télen nyáron ezerrel süt a nap és meleg is van. nekünk is redőny kell. délelőtt 10-től besüt az egész lakásba egészen addig mig le nem megy. szóval elég érdekes a fekvése :D
most egyenlőre kész a gyrekszobán az ablak. tök csini lett. már örülök hogy megcsináltattuk. redőnyt később tetetünk rá.
örülök hogy ezt a 110e ki tudtam nyögni. a redőny lesz 40-50 körül. de májusban azt is felteszik.
aztán meg most panelprogramot adott be a ház, ugyhogy remélem a többi ablakot már ugy tudjuk kciserélni hogy beszáll az állam is :D

muffin! az ágy tök szuper. és egyáltalán nem baj hogy utazóágy. ez fullextrás utazóágy!! nagyon vagány.

viki! csak óvatosan a takarítással. én hétfőn nagytakarítom ki az egész házat! de jön anya is besegíteni. szóval ő takarít én meg dirigálok :D

Kép

Kép
timi1982

Csajok! Most már megyek mert egy kicsit elfáradtam!

Vigyázzatok Magatokra!
Holnap jövök! :D

Kép
Vendég

HUh, sikerult vegigolvasnom mindent. Nem mondom, hogy mindenre emlekszem, bocsi ezert.

NAlunk ma teljes volt a nyuzsges. PArom es a bartaja megcsinaltak a padlot keszre, aztan jott ocsem is, visszapakoltak a szobat, meg mindent amit lehetett oda berkatak, mert most majd a nagyszoban lesz a sor. En meg foztem, mostam, varrtam, aztan jott baratnom, vele beszelgettem sokat, meg delutan elmentunk ikeaba is, csak ugy korul nezni. Most meg hulla faradt vagyok, de ma mar a helyunkon aludhatunk, hatha ez segit valamit a sorozatos nem alvasomon!
Holnap meg nem is tudom hol kezdjuk majd, annyi a tennivalo...
A kaja mar majdnem kesz, azzal nem kell vacakolnom.
Hetfotol meg ket hetig egy kisfiut- akinek en voltam a baby sittere 3 eve- kell vinnem reggelente iskolaba meg egykor hazakiserni. PArom szerint nem vagyok normalis, de szerintem az hogy felulok a metrora, esletalok a hazhoz, majd elvillamosozunk a suliig az nem faraszto dolog, es legalabb csinalok valamit, es meg penzt is kapok erte. Es meg mindig meg van a lehetoseg, ha nagyon kifaraszt, lemondom. De nem hiszem. Sot az is lehet nem utazom haza hanem 8tol a varosban maradok, leulok szep idoben valami padra, ha meg nincs szep ido, bemegyek a mammutba...Meglatjuk. En orulok nek, lesz mit csinalnom:)

Azt hiszem hamarossan lepihenek, mert azert ma nem sokat pihentem, es nem akarom, hogy amiatt hogy mostanaban jobban voltam "elkanaszodjak" es vegul visszausson a dolog.

Szep estet mindenkinek!
Vendég

Wera!
Nagyon szép világos a lakásotok.

Nekünk nyugatra néznek a szobák, és reluxánk van.

Muffin!
Nagyon aranyos a kiságyikó.
20150601134430

köszi az ággyal kapcsolatos megjegyzéseket, én is teljesen beleestem. Nálunk a hely max egy 100x60-as ágyra elég, ez meg nagyjából 90x60 úgyhogy pont jól elfér. :) Amúgy wera azért nem láttál ilyet mert itthon nem is lehet kapni... Pontosabban vannak graco ágyak, csak nem ilyen kicsik, meg nem ennyiért. Ezt amcsiból rendeljük, és átszámítva nincs 15 ezer forint!!!!!!! Itthon meg a nagyobbak, amiket lehet egyáltalán kapni, 50 körül mozognak... Erről ennyit. Úgyhogy megrendeljük kintről. :) Kb. egy hét és itt is van. :) De lehet hogy nem egyből rendelem meg mert van még más is ami kinn sokkal olcsóbb és akkor azokat összevárom. :) És nem a postára fogom bízni... :)
Na most megyek mert megyünk egyet sétálni. :) Majd még talán benézek. :)
Ja, és wera, szerintem is tök szupi hogy ilyen világos a lakás! Mi tavaly a házon cseréltettünk nyílászárókat, és igaz, hogy szívás, hogy itt is sok van, de amikor besüt a nap, akkor nem adnám semmiért. :)
Na most tényleg húzok. Majd jövök. :)

KépKép
muffin

Hát igen, én is imádom hogy világos a lakás! A konyha meg a háló van az északi oldalon, de oda pont jó is hogy nem süt be a nap, mert főzés közben amúgyis baromi melegem van, az alváshoz meg külön jó hogy nem süt a nap... :D

Egyébként a többi helységben már ki vannak cserélve az ablakok, azt még az előző lakó csináltatta meg, pont mielőtt eladta. Erre a kis szobára redőnnyel + a nappali redőny mondott az egyik ablakos 400 ezret, a másik 326-ot. :shock: És így is nettó, vagyis akkor ennyi ha nem kérünk áfás számlát. Szóval ezért kértem ajánlatot egy 3. cégtől is, mert rohadtul soknak találom. De csak ajánlás után megyek, mert ami már ki van cserélve, az egy szar trehány cég volt, csomószor vissza kellett hívnom őket. Úgyhogy nem első szempont hogy olcsó legyen, de azért ami sok az sok... :?

Patr írta:
[quote]W írta:era, azt hiszem, hogy az én hasammal nem riogatlak titeket. Mindenki jobban jár.

Naaaaaaaah, ilyet nem játszunk!!!! Mi is megmutattuk, neked is meg kell! :D Ígérem nem fogok megijedni! És a többiek sem! Ugye többiek???? :wink:

Ami - ???? Remélem csak Apázol, amúgy minden rendben! :wink:
Vendég

Jóccakát! 8)
Vendég

wera! nekünk a kisszoba ablaka 240X180-s méretű ablaka volt 103e ft baráti árban. kb. áfa nélküli. és a redőny ebben nincs benne. az plusz 40-50e ft lesz!

Kép

Kép
timi1982

és jár pestre is majdnem minden nap!

ha gondolod megkérdem hogy mennyiért csinálná :D

Kép

Kép
timi1982

vagyis adok telefonszámot. szerintem egy telefont megér :D

Kép

Kép
timi1982

Csajok, én nem értem ezeket az árakat. Mi is tavaly cseréltük, ahogy mondtam, és mi 443 ezret fizettünk a nyílászárókért. Ebben benne volt a nappaliban egy háromosztású ablak, egy erkélyajtó, a konyhában szintén egy három osztású ablak, fürdő, gardrób, garázs ablak, hálóban egy dupla, meg a bejárati ajtó, amihez szintén van egy feles ablak. Úgyhogy szerintem rohadt sok amit nektek mondtak... Oké, hogy ebben a beszerelés még nincs benne, de az ha jól emlékszem még kb. 150 vagy 200 volt... De az arányaiban akkor sem annyi mint ami pl. weráéknál lesz... Nagybátyám intézte őket egyenesen a gyártótól. Ja, és ezek méretre gyártottak mind, és nem szabványok... És mindegyiken van redőny kialakítás. És pont múlt héten volt itt egy redőnyös és a nappali+konyha+hálóra mondott 70-et... Úgyhogy szerintem is járjatok utána mégegyszer a dolognak...
De mostmár azt hiszem én is eldugulok mára. Nagyon jót sétáltunk, most meg fő a vacsi. (Férjem kis konyhatündér az utóbbi időben, én csak kb. a felét főzöm a kajáknak, a többit ő. Valamelyik este is csinált nekem kaszinó tojást és tök szépen tálalta is. Le is fotóztam, majd teszek fel képet. nagyon kis cuki tud lenni. Ja, és séta közben szedett nekem virágot is. :)
Szép álmokat mindenkinek! :)

KépKép
muffin

jó reggelt!
Ha az emlékeim nem csalnak, akkor nekünk 15 ablak (nem szabvány)és egy bejárati ajtó került 500.000körül (mondjuk rokon csinálta..)
Megyünk ma tengerimalac kiállításra :) úgy várom már!
magdolnam

Jó reggelt!

Ma még csak Magdolnam kelt fel? Nem vagyok ehhez szokva! Én mindig az utolsók közt vagyok! Mondjuk egy ideje már fent vagyok csak megetettem a férjem mert szegény megy dolgozni!
Hát mindenkinek jó pihit és Apázást aki teheti!

Wera: szép kis szobája lesz a kicsinek!
Muffin: nagyon jó az az ágy és ennyiért.......?
Zsuzska nagyon édi a fotón! (de ez mostani???)
Ablakcseréhez hála.... nem tudok hozzászólni, mert mi most költöztünk új lakásba. De mindenkinek kitartás aki még elötte van!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.02 21:13-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.02 21:14-kor.
Vendég

Ej-ha! Én is többre számítottam (már olvasnivaló-ügyben :D ) de úgy látszik mindenki lustizik vagy családozik. Jól teszitek. Nekem a zuram ma is dolgozik, csak 11 után jön haza éjszaka. Addig meg itt esz a penész... :?
Nagyon rendi feleség voltam reggel és már 8 órakor palacsintát sütöttem, hogy tudjon elvinni magával. :) Örült neki :D

Nem is tudom mit csináljak ma! Tegnap előtt kitakarítottam, tegnap mindent levasaltam... hát, ez uncsi napnak ígérkezik!

Vidokata - én sem szeretnék egyedül kimenni a piacra! Apának mondtam hogy kedden reggel kimehetnénk, de nem találtam valami hűdenagy lelkesedésre... Ha van kedved mehetnénk együtt!!! Apa is örülne hogy nem kell velem jönnie! :lol:
Nagyon jó lesz Dóri-bébi szobája!! Gondolom már alig várja hogy beleköltözhessen!!! :wink:
Tökjó az a pelenkázó szivacsos bigyótok! Hol vettétek? Drága volt? Én is valami hasonlót szeretnék! Naracsot vagy pirosat. De mindenhol csak rózsaszín, kék meg fehér van... vagy horror áron... :roll:

Az újpesti turiba is be akarok nézni majd, de szerintem erre már csak a következő utáni héten lesz időm, mert szerdán utazom le vidékre 5 napra. Jajjj, de várom már!!!! Kár hogy Apa nem tud velem jönni, de azért így is jó lesz! :)

Ablakcsere téma... nálunk egyik ablak sem szabvány, szerintem nekünk azért is ilyen drága, mert az erkélyes szobában a komplett falrészt kell kicserélni, mert ami az ajtó mellett-ablak alatt van, az nem beton, hanem csak valami lemez. Úgyhogy 253 cm szélességben az egészet cserélni kell, ami speckó fémszerkezetet igényel. Ráadásul a benti padló és az erkély között van 10 cm magasság-különbség, amit szintén meg kell oldaniuk. Plusz ugye a redőny erre is, meg a nappaliba 5 méter szélességben. És úgy kértem az árajánlatot, hogy munkadíjjal és a régi kiszerelt nyílászárók elszállításával együtt. Na mind1, azért bízom benne hogy ez a cég valamivel kevesebbet mond.

Timi - köszi, rendi vagy hogy Te is ajánlottál céget, de telefonon úgysem tudjak árat mondani, mert látod milyen koplikált ez a rohadék ablak... és most már nagyon sürget az idő! Azért köszi! :wink: (Tudom, előbb is elkezdhettük volna intézni, de akkor meg a lagzi miatt nem tudtuk. :? )

Amimami - elkezdtétek a festést? Remélem Te nem csinálsz semmit!!! Kivéve persze a dirigálás-részét a dolgoknak... :twisted: :wink:
Vendég

Kedves Mindenki - Már vagy 2 hete akarok írni nektek valamit!! Sokan írtátok, hogy rengeteget vérzik az ínyetek. Hát nekem is. Nem panaszkodtam ugyan a fogdokinak, de ahogy hozzáért egy helyen, rögtön spriccelt belőle :x . Szóval ajánlott nekem egy szájvizet, amivel fogmosás után napi 1x kell öblögetni fél percet. Megvettem, használnom és tényleg jobb! MERIDOL a neve, gyógyszertárban és DM-ben is lehet kapni, ha jól emlékszem 1560 Ft volt a 4 dl-es, úgyhogy szerintem megéri!
Vendég

Sziasztok!

Láttom nagy a pangás, de csak azért mert ma idejutottam a géphez4 8) Bezzeg van, h nem győzők viszaolvasni!
Én is szívesen mennék a piacra, de szerintem esélyem sincs, ha csak nem Bencét lepaszoljuk mamázni valamelyik hétvégén! :(
bencuri

Betöltöttem a 30-dik hetet is! Hurrá!
bencuri

NEkem ma megint ezer s dolgom. Azt sem tudom hova kapjak. De azert apa megigerte delutan lemegyunk kicsit setalni. Most agy baratjanal van segiteni, ebedig nem is jon. En reggel mar varrtam- noveremtol kaptunk hordozot, es foltos volt, igy varrtam ra egy kis allatos kepet- meg porszivoztam, most leajart a mosas, es meg koretet kene foznom. Meg egy rakat pakolaszas. HAt asszem mivel nem kerget a tatar csak azt fogom csinalni amihez tenyleg kedvem van. Aztan fokozatosan a het folyaman a tobbit.

Mindenkinek szep vasarnapot ebben a gyonyoru napsutesben!
Vendég

Sziasztok!
Itt már megint ezer éve nem jártam.... de azért sikerül mindig mindent végig olvasnom!! :)

Tegnap megcsináltam azt a kivis sütés nélküli sütit....pici variálással (sajna nem lehet kör alakú babapiskótát venni...sőt babapiskótát egyáltalán nem....legalábbis iitt lenn a boltban nem) igy valami onlós tésztájú kör alakú sütit vettem. De ez is jó volt bele. És vörösáfonya lekvárral tapasztottam össze őket... és gyümölcsként nem kivit tettem (mert az ára horror itt) hanem öszibarack konzervet. De nagyon finom lett.... legközelebb is biztos fogok csinálni, mert hamar el lehet készíteni, és nagyon finom....ki fogom több féle gyümölccsel is próbálni!

Amugy velemi nincs semmi különös... ma kivételesen remek jól aludtam éjjel, és nem álmodtam hülyeségeket. És sokáig tudtam aludni.
Ma a párom bevállalta a főzést....igy nekem csak pihennem kell. Tegnap is csak a tortát csináltam meg, de főznöm nem kellett, mert vendégségbe mentünk párom munkatársához (oda készítettem a tortát is).
Remélem a jövő hétben aktívabb leszek, mint a mult héten.... mert lenne mit csinálgatnom itthon! Holnap nem megyek suliba, mert védőnőhöz van időpontom!
Viszont ha lesz energiám, akkor kisétálok a Lidl-hez....mert csomó baba cucc jó áron van (direkt megnéztem a Lidl magyar honlapját, ott most az van akcióban, ami mult héten itt volt....szóval figyeljétek a Lidl ajánlatát, mert Magyarországon lehet hogy a jövő héten lesz ez a babás akció).
Amit kinéztem, az a babyhordozó (más boltokban 700 - vagy ennél több korona) itt most 199 korona lesz... és egy kis készlet, amiben van orrszívó, meg digi hőmérő, meg babáknak való gyógyszeres adagolókanál az 69 korona. Már ha csak azt nézzük, hogy a digi hőmérők milyen horribilis árban vannak, már csak azért megéri! Szóval remélem jó passzban leszek holnap, és ki tudok oda sétálni (busz nem megy oda...meg amugy is drága a busz (700 ft-nak megfelelő korna a helyijárat a városban).

Asszem május 12-én megyünk a kórházlátogatásra. Azért igy irom, hogy asszem, mert van több időpont.... 8asszem minden hétfőn) és bármikor lehet menni.
Most április 29-től május 4-ig meg hosszúhétvégére megyünk...lesz a svédországi magyar ifjuságnak találkozója, ami mindig nagyon jó szokott lenni.....sok programmal, pihenéssel, hülyéskedéssel, beszélgetéssel!

Hú, asszem kicsit hosszú lettem! :) Bocsi!

d.dodó

Szép jó napot mindenkinek!

Marcsi, magdi! Nagyon édik a picikutyik!

Kike! Akkor írj privit névvelcímmel és holnap fel is adom!

Hát tegnap túléltem a bulit nagy nehezen, a végére már nagyon ki voltam! A menyasszony jobban bírta, pedig én nem is táncoltam!
Pindurka egész éjjel rumlizott a pocimban. Ettünk sokféle finomat, meg sütikéket, amikből kaptunk elhozatalra is. Háromnegyed kettőre értem haza ma hajnalban, de akkorra már nagyon nagyon fáradt voltam!

Íme két kép: mink az elsőn, meg a párról ha nem baj, ezek már a vacsin készültek.
Kép
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

dodo!
a kör alaku babapiskotát a lidl-ben lehet itthon venni :D

Kép

Kép
timi1982

timi!
Akkor ha holnap eljutok a Lidl-ig, akkor megnézem, hogy itt van-e! És ha van, akkor veszek belőle...mert mondta párom hogy ilyet többször csinálhatok! :lol: És szerintem remek sütemény főleg nyárra, mikor jó meleg van!!!

d.dodó

HAt sajna a honlap szerint jovo csutortoktol horgasz cuccok lesznek akcioba, vasarnaptol meg agynemu.
De remeljuk ide is lejut a babas akcio:)
Vendég

anyjuk!
Igen, azért irom, mert itt a mult heti akcióban volt a horgászcucc :) Csak nálunk mindig ugy van, hogy hétfőtől péntekig van akció!

d.dodó

Sziasztok Kismamik!

A mai menü: Pörkölt+tészta és Somlói Galuska

Patr! Kérünk szépen pocis képet! :D

Vidokata! Nagyon szép Dóri baba szobája is! :D

Wera! Köszi, hogy írtad az öblögetőt mert mostanság Én is küzdök az íny vérzéssel!

Kriszti! Nagyon csinik voltatok az esküvőn! Az ifjú pár is csini! :D

Ha minden igaz és nem ma akar mindenki szülni akkor 4-kor megyünk megnézni a szülőszobát! :D
Vendég

Bencuri: gratula a 30. héthez

Wera: a pelenkázót az elefáni bababoltban vettük 14000 ft volt de máshol 17000-18000 alatt nem láttam: (ez fürdető állvány is egyben a pelenkázólap alatt van a kád.) A színét nem mi választottuk mert, hogy akciós volt és már csak ebben a színben de nekem tetszik a férjemnek már kevésbé! :(
Persze mehetnénk együtt a piacra de lehet én már csak május elején tudok merta pénztárcám eléggé üres! :( :oops:

Kriszti: csinik voltatok az esküvőn! (miért nem pocakos képet csináltatok, vagy raktatok fel?)
Vendég

halihó

Kata - én úgy tervezem hogy kedden délelőtt kimegyek, ha esetleg meggondolnád magad, akkor szólj! :wink:

Ma egész délután kinn heverésztem az erkélyen, napoztam, olvasgattam, tökjó volt! Nem vagyok egy nagy strandolós, de most szívesen kimentem volna!
Viszont kicsesztem magammal, mert kivittem a nagy ikeás poang fotelt és most mikor hoztam vissza úgy érzem kicsit meghúztam a hasam! Azóta úgy feszül mint állat! Szegény Nóri meg rúgdos össze vissza... remélem nem csináltam neki semmi rosszat. Megyek is és lefexem kicsit... hátha elmúlik... :?
Vendég

Sziasztok csajok!

Csak egy gyors bekukkra jöttem,már amennyire gyorsan ezt lehet!
Nálunk minden a feje tetején áll,megy a festés ezerrel,bútorok a szoba közepén,egy dohányzóasztalról óltózkódünk és persze NINCS GÉPÜNK!!!!
Mindeb ki lett iktatva,talán holnaután leszek!
Most gyorsan írok nővéremtől
Nálunk naggggggggyon király idő van,szerencsére így nem vagyok bezárva!
Tegnap mi is voltunk az Ikeában,vettünk kiskádat,játéktárolót,SZÚNYOGHÁLÓS BALDAHINT.......
Csupa szép dolgot!
Majd hozok fotókat ha már tudok!

Élvezzétek a jó időt és vigyázzatok magatokra!
Megpróbálok jönni majd mielőbb!

Pussz mindenkinek!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Mi is setaltunk egyet, de mar igencsak nincs jo ido:( a nap folyton elbujik.
Igyekeztem felereszteni picurt, mert ma meg nem igen jelentkezett, es mar aggodom. De nem sikerult:( NEm tudom mitol ilyen lusta ma...Remelem semmi baj!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?