Ej-ha! Én is többre számítottam (már olvasnivaló-ügyben
) de úgy látszik mindenki lustizik vagy családozik. Jól teszitek. Nekem a zuram ma is dolgozik, csak 11 után jön haza éjszaka. Addig meg itt esz a penész...
Nagyon rendi feleség voltam reggel és már 8 órakor palacsintát sütöttem, hogy tudjon elvinni magával.
Örült neki
Nem is tudom mit csináljak ma! Tegnap előtt kitakarítottam, tegnap mindent levasaltam... hát, ez uncsi napnak ígérkezik!
Vidokata - én sem szeretnék egyedül kimenni a piacra! Apának mondtam hogy kedden reggel kimehetnénk, de nem találtam valami hűdenagy lelkesedésre... Ha van kedved mehetnénk együtt!!! Apa is örülne hogy nem kell velem jönnie!
Nagyon jó lesz Dóri-bébi szobája!! Gondolom már alig várja hogy beleköltözhessen!!!
Tökjó az a pelenkázó szivacsos bigyótok! Hol vettétek? Drága volt? Én is valami hasonlót szeretnék! Naracsot vagy pirosat. De mindenhol csak rózsaszín, kék meg fehér van... vagy horror áron...
Az újpesti turiba is be akarok nézni majd, de szerintem erre már csak a következő utáni héten lesz időm, mert szerdán utazom le vidékre 5 napra. Jajjj, de várom már!!!! Kár hogy Apa nem tud velem jönni, de azért így is jó lesz!
Ablakcsere téma... nálunk egyik ablak sem szabvány, szerintem nekünk azért is ilyen drága, mert az erkélyes szobában a komplett falrészt kell kicserélni, mert ami az ajtó mellett-ablak alatt van, az nem beton, hanem csak valami lemez. Úgyhogy 253 cm szélességben az egészet cserélni kell, ami speckó fémszerkezetet igényel. Ráadásul a benti padló és az erkély között van 10 cm magasság-különbség, amit szintén meg kell oldaniuk. Plusz ugye a redőny erre is, meg a nappaliba 5 méter szélességben. És úgy kértem az árajánlatot, hogy munkadíjjal és a régi kiszerelt nyílászárók elszállításával együtt. Na mind1, azért bízom benne hogy ez a cég valamivel kevesebbet mond.
Timi - köszi, rendi vagy hogy Te is ajánlottál céget, de telefonon úgysem tudjak árat mondani, mert látod milyen koplikált ez a rohadék ablak... és most már nagyon sürget az idő! Azért köszi!
(Tudom, előbb is elkezdhettük volna intézni, de akkor meg a lagzi miatt nem tudtuk.
)
Amimami - elkezdtétek a festést? Remélem Te nem csinálsz semmit!!! Kivéve persze a dirigálás-részét a dolgoknak...