Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Wera, nagyon fini lehet! :D

Íme a frizu: (bár már kicsit kócosan)
Kép
4.800.-at kért érte a nő.

Ezeket pedig előbb hozta Anyóspajtás:
Kép
Ő már nem bírta kivárni a keddet, hogy esetleg kiderüljön a neme. :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta - tényleg szuper lett! Nagy váltás ez a derékig érőhöz képest!!! :D De biztos szeretni fogod, mert könnyen kezelhető, pikk-pakk beszárítható lesz, de még össze is kötni ha nincs kedved! Nekem is volt hasonló, de mióta tervezzük a lagzit, jól megnövesztettem, most meg Apa nem akarja hogy visszacsináljam.
Vendég

Ja, és ha valakinek a gyerkőce szereti ezt a mozdonyos mesét, akkor szívesen elküldöm a következő mesefüzetkét levélben.
Simán belefér egy borítékba! Azért is raktam mellé a kezem, hogy mekkorka.
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Csak bekukkantok, aztán robogok tovább az én csiga-biga tempómban... :?

A kedvem még mindíg gatya...
Megőrülök attól, hogy minden kis hülye apróságban segítségre szorulok.
Most, hogy ezt írom is potyognak a könnyeim.
Ez nem én vagyok!!!
És még mindíg félek.
Legszívesebben átaludnám ezt a pár hetet, de aludni sem tudok!
Az önbecsülésem a béka segge alatt, ezzel együtt az energiám is pont annyi.

Örülök nektek, hogy jól vagytok!
Ez a hülye net is harmadszor dob le ma....
Szóval megint nem az én napom van.

Ma voltam a virágüzletben a szomszédban, kérdezték, mikor szülök.
Mondtam a csajnak, júli eleje...
Azt mondta, azt rögtön itt van!
Szerintetek is?????
Vendég

Volt nálam is egy kis radikális változtatás :lol: :

2004
Kép

2005
Kép

2006
Kép
Vendég

Marcsi - nem jó ez így hogy ennyire el vagy keseredve!!! Remélem hamar eljön a júli eleje, de azért addig sem kellene hogy ilyen szomorú legyél!!! Kérj a családtól valami fincsi gyümi-nasit, engem az most tökre feldobott! Én is utálom ha másoknak vagyok kiszolgáltatva, hisz' nem vagyunk ehhez hozzászokva, de inkább próbáld élvezni hogy kényeztetnek, mert aztán úgysem fognak! :wink: És lesz egy gyönyörű, egészséges, tündéri kisbabád!!! :D :D :D :D Ne szomorkodj!!! :wink:
Vendég

Jó reggelt! :D

Ronix, nagyon örülök, hogy hazaengedtek egy kicsit! Otthon sokkal jobb, a férjemen is látom. Mégiscsak a saját ágyadban, tévézgethetsz, nem kell számolnod az időt, míg jönnek látogatni...
Kívánom, hogy minél tovább egyben maradhassatok a babáddal!
Az jó, ha olyan kórházba mész, ahol van PIC, nagy biztonságot ad, bár nagyon remélem, hogy nem lesz szükségetek rá!
Toxémiával általában nem szokták hagyni a természetes szülést, akárhogy fekszik is a baba, mert túl nagy a kockázat az anyára nézve.

Marcsi, Werának tényleg szuper ötlete a gyümölcsbomba antidepresszánsként :) Most lapátoltam be két tálka mascarponés-tejszínes-epres joghurtot, és sokkal, de sokkal jobban érzem magam, mint tegnap!

Wera, gratulálok a licitedhez! Amúgy csinos vagy mindegyik képen!

Muffin, remélem, csupa jó híreket írtak nektek!

Kriszta, jó lett a hajad! Ez olyan vágás, amit nem is nagyon kell formázni, mégis van tartása! Ha meg végképp nem lesz időd, beleteszel egy hajpántot vagy összefogod...

Olyan édes dolgokat vásároltok! Én is megmutatom majd a ruhákat, amiket a múlt heti börzén találtam.
Sajnos a közelünkben nincs olyan nagyon jó turi, ami az utcában van, az is drágácska.

Cumiból a védőnő nekem sima játszócumit javasolt, nem fogszabályozósat. Oti sosem használta, nemrég találta meg egy régi cumiját, akkor buliból egész este cumizott (mert látta egy ovistársát cumizni), szétröhögtük magunkat rajta, és nyugtáztuk, hogy a cumitechnikája mit sem javult :)

Mérleg: nekünk is jó lenne, ha a konyhai mérlegünkhöz lehetne kiegészítőt találni, bár az egész mérlegelést a pokolba kívántam néha, csak a szülőket stresszeli. Ha jó ütemben fejlődik a baba, pisil-kakil rendesen, teljesen felesleges.

Mennem kell, indul a családom napja :)

Kép
Kép
bondi

csak annyit írt a doki, hogy május elején lesz egy találkozó és oda el kellene mennünk. Hazajönnek a kinti dokik meg ilyesmi és akkor lesz egy konzultáció ahol mindent meg lehet beszélni. Úgyhogy semmi konkrét nem derült ki, de legalább tudjuk hogy mikor tudunk velük személyesen találkozni. :)

Szőnyeg: ismét szeretném leszögezni hogy egy mázlista vagyok. :) ELmentünk a rossmannba, persze szőnyeg sehol. Csak az a törölköző volt kirakva, amit tegnap valaki fel is tett (békás) de az is nagyon cuki. Aztán nézelődtünk, és nyitva volt félig a raktárajtó. Hát mit látok odabenn? Egy darab játszószőnyeg a kupac tetején... :) Erre odamegyek a csajhoz, mondom hogy tudom, hogy már nincs az akció meg minden, de pont beláttam a raktárba és láttam, hogy van ott egy... Nem lehetne-e elhozni. Mondta hogy dehogynem. Az volt az utolsó darab. :) Úgyhogy ha esetleg mentek és nincs kirakva ti is kérdezzetek rá, hátha... :) Aztán az én drága férjem mondta hogy vehetek egy békás törölközőt is, úgyhogy arra is lecsaptunk, az meg 1290 volt. :) Úgyhogy jól indult a nap.

Most meg megyek takarítani... :( Múlt hétvégén kihagytam mert annyira fájt a forgóm hogy menni is alig bírtam és mindig a takarítástól készül ki, de ma már muszáj lesz megcsinálni. Úgyhogy neki is állok. Legalább egy hétig nyugtom volt és nem fájt a farom... Majd most megint... :)

wera, azt jobban is teszed ha nem bízol a postában... :) a licithez meg gratula!

KépKép
muffin

Tegnapi szerzeményeim! :) Férjem unja már ... ezért segített felrakni ez a képet: :)

Kép Ruhácskák

Kép
andkata

én pocival:
Kép
magdolnam

Halihó!

Wera!

A szőke nagyon jól áll neked!!!

Kriszti!
Nekem tetszik a hajad! Majd az eskin is csináljatok képet!

Magdi!
Csini Poci! A Frakkotok is szépséges!!!

AndKata!

Nagyon csajos rucikat véttél!!!!

Marcsi!

Menj el vhová kényeztetni magad! Egy jó kis arcmassázsra, vagy körmöshöz, pedikőröshöz, fodrászhoz, vagy akár hova. Csak olyan helyre, ahol CSAK VELED FOGLALKOZNAK!!!!!!
3. bébikédet várod! A pocid jó hogy nagyobb, mint az első mamáké!

Mi sikeresen bevásároltunk ma a C&A-ba. De persze véletlenül sem a kismami osztályon, mert ott eléggé banyás ruhák voltak.

Vettem a rendes osztályon tunikákat, sima felsőket nagyobb méretben. Jól állnak és még pocisodhatok is bele. És kb. felébe került, mint az ormotlan ksmami felső.
20150601134430

Hali!

Na végre, hogy nem kell órákig itt ülni és olvasgatni. Na jó, azért örülök, hgy van mit, legalább telik az idő.

Nem emlékszem mikor aludtam ilyen jól. Minden éjszaka éjfélkor, 2-kor és 4-kor szoktam felkelni. 2 óránként. Tök durva. Plusz-mínusz negyed óra, de a 2 órás szünet az megvan. Na ez tuti érthető. Bocsesz. :oops:
De most... Elaludtam olyan 11 fele és reggel fél 5-kor mentem ki a wc- re. Büszke vagyok magamra!

Ma már voltunk a városban sétálni, nagyon jó idő volt. Megint csak egy rövid ujjúban. Na ezt már szeretem.

Marcsika! Ülj ki a levegőre olvasni vagy bográcsozni, hátha jobb kedved lesz. Sajnállak és együtt érzek veled. rossz, hogy másra kell támaszkodni. De a júli eleje nemsokára eljön! Kárpótol majd minden szenvedésért!

Kriszta! Nagyon jó lett a hajad, tetszik.

Magdolnam! Csini poci!

Muffin! Már az is valami, hogy legalább személyesen találkoztok a dokikkal és meg tudjátok beszélni a lehetőségeket. Ez tök jó!

Wera! Neked jól állt mindegyik haj. Na nekem is voltak elég érdekes frizkóim. De sajnálom, hogy nincs róla kép. Egyszer a hát közepéig érő szőkés hajamat vörösre festettem, majd meguntam, levágtuk 1,2cm-re, azt befestettük vörösre. Majd mikor lenőtt a vörös, visszavágtuk megint, de akkor már hagytuk szőkén. Megnőtt, majd berasztáztuk. Meguntam, levágattam kicsire megint. Megnőtt, befestés alul fekete, felül vörös. Maguntam és nem akartam levágatni, így az eredeti hajszínem volt a cél. Vagy 4x kellett festeni, de most már csak a végén van egy kicsi, amit még le kell vágni, és megkapom az eredetit. De tényleg szar, hogy nincs róla kép.

Megyek csinálom az ebédet.

sz.andi

Lányok! Az miért van, hogy rohadt erősen a hüvelyembe belülre úgy belenyilallik. Inkább a méhszájam felé, nem lentre. Nem tudom rendesen leírni, de nagyon fáj. Egy pár másodperc és abbahagyja, majd eltelik egy kis idő és megint. Nagyon rossz érzés.

sz.andi

lányok, mindenkit buzdítanék a textilpelenka használatára az eldobhatóval szemben!!! a baba, a környezet és a pénztárca érdekében is

Rengeteg érv szól mellette, sok infot találtok a neten, akár itt a babaneten is.

www.babamosoly.hu

Marica & Levi :)
marica75

Wera! Csini vagy szőkén!

Andkata! Jók a rucik!

Magdolnam! Nagyon csini pocikád van! Kutyi is édi! Gondolom az a kis kerítés nem sokat véd ellene!

Sz.andi! Nem lehet hogy a kisasszony rácsücsül a méhszájadra? :lol:

Az enyém este a bordámat kezdte rugdalni, hát azt hittem bepisilek...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta! Erre gondoltam én is, de sztem most fentebb van, mert a gyomrommal játszik meg a bordáimmal. Fogalmam sincs, de szar érzés. Maj ha kibújik, megkérdezem tőle, mert kíváncsi vagyok. :lol: :lol:

Tényleg! TITI hol van? Remélem apával van,akkor elnézzük neki. Remélem nincs baj. MZ/Titi- MZ/Titi jelentkezz-jelentkezz! :lol: :lol:

sz.andi

Nekem is az elmúlt napokban ilyen érzéseim voltak! Nem tudom mi ez... én már arra is gondoltam, hogy picurka méhösszehúzódás?????? Nem tudom :roll: én még nem voltam terhes
magdolnam

Hát ezaz. Én sem voltam terhes még. :D
Vagyis 2 hétig..

sz.andi

De, azért véd, mert okosak a vizsláink, hiába lököttek egy kicsit, csak az 1ik (pont aki a képen van) ugrál be ha postás vagy kutya jön, megy, mert azt ugye nagyon kell ugatni.

Olyan szarul vagyok, szédülök, alig élek, nincs semmi erőm, stb. Aztán most jöttem rá, hogy elfeljtettem reggel a gyógyszeremet bevenni. Hát elég durva elvonási tüneteim vannak tőle.... De már pótoltam és sokkal jobb, de még mindig olyan érzés, mintha egy úthenger ment volna át rajtam. Nemhiába kell életem végéig szedni :cry:
magdolnam

Na, azt hiszem most már megyek. ki kell vasalnom a párom ingjét, meg meg is kell nyírnom!
Majd jövök képekkel, de szerintem csak holnap. Szóval további szép napot mindenkinek! Aztán jót ne halljak rólatok! :lol:

Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Andi - szerintem is a kisasszony nyomja meg a méhszájadat, azért fáj. Nyugodt lehetsz, most már akkora, hogy ezt akár egyszerre is produkálhaja a gyomorrúgással! :lol: Én is szoktam érezni hogy egyszerre kotorászik a szeméremcsontomnál a kezével, és nyújtózkodik a bordámba a lábával... :shock: Lesz ez még bizarrabb is szerintem... :twisted:
Tényleg jó sok féle hajad lehetett! Nekem azért nem volt ennyi. Mindig hosszú szőke volt, aztán hirtelen felindulásból lett rövid padlizsán, de aztán visszaálltam a hosszú szőkésbarára megint. Így vagyok igazán én! :D

Már csak 8 hét!!!! Naggggyon durrrrrrvaaaaaa!!!!!!! Bele kell húznunk ezzel a hülye ablakcserével. Most kértünk árajánlatot még egy 3. cégtől is, amiről hallottuk hogy jó és elég olcsó is. Nagyon bízom benne hogy tényleg frankó árat mondanak, mert rohadtul sürget az idő. 3-4 hét mire legyártják, aztán beszerelik, és még ki is kell utánuk takarítani :x és csak ezután tudjuk normálisan megcsinálni a bébiszobát.
Vendég

Magdi - nagyon szép nagy már a pocid neked is! :D És irtó édi a vizslád! Nekem is ez a kedvenc kutyifajtám. Ha egyszer kertesbe költözünk, tuti hogy ilyenem lesz!!! Tehetnél még föl képet róluk, had gyönyörködjünk! :D
Milyen gyógyszert kell életed végéig szedned? :o Szegénykém, máskor ne felejtsd el! Most meg inkább pihenj, nehogy nagyon megszédülj vagy ilyesmi!!
Vendég

Euthirox 75 mg, a pajzsmirigyalulműödésemre. Köszi a dícséreteket :wink:
magdolnam

hm, annyi kép van róluk, hogy csak na, csak le kell kicsinyíteni. Jó fej kutyusok!!!! Mi tenyésztettük.
magdolnam

Kép
magdolnam

Kép
magdolnam

Kép
magdolnam

Na, sírhatnékom van. Találtam egy olyan képet... Kb. 4 éve készült a Balatonon. Tök csini vagyok rajta. El sem hiszem, hogy olyan voltam. Úgy szeretnék megint olyan lenni. Sose leszek... :( :(

sz.andi

Na, frankón depis lettem. Megyek is. Majd jövök, ha jobb lesz a kedvem.

sz.andi

Sziasztok!!

Wera, Timi: nekem is pont januári lett volna az előző babám!
De jó hogy már nem kell ezen szomorkodni!

Kriszti: nagyon jó a hajad! Nekem is volt, hogy szinte ok nélkül elkezdtem sírni! (na jó pici ok volt de máskor azon max. bosszankodom egy picit)

Magdolnam: ezek a kicsi kutyusok egyszerűen zabálni valók!

Andkaka: nagyon jó kis rucikat túrtál! Mehetünk együtt is persze!
Jó a pocid is!

Atya világ Wera neked már tényleg csak bő 8 hét!
Vendég

Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, de cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm a képeket! :D :D

Andi - ne csináld már! Senkise néz úgy ki terhesen mint azelőtt! Azt meg után mi lesz, nem tudhatjuk!! De majd megteszünk minent hogy visszanyerjük a versenyformánkat, ne aggódj!!!!! Nehogy már ezen parázz most!!! Előbb amúgyis még szülnünk kell, most inkább parázzunk azon! :lol: :lol:
Vendég

muffin!
én irtam a törcsit. kérdeztem én a szőnyeget... de hát 3 eladó is azt állította hogy nincs. ugyhogy belenyugodtam. de a törcsinek is örültem annyiért :D

wera!
nekem a 2005-ös kollekció tetszik a legjobban :D

kata!
ezek már elég nagy méretek nem? hányas? de tünci mindegyik!

viki!
én csak a nacikat veszem a kismama osztályon. a felsőket nem veszem meg ott. förtelmesek! én XL-es méretet veszek a tunikákból meg felsőkből és még pocakosodhatok bele. ugyhogy én maradok egyenlőre a rendes ruhaosztálynál a felsőket tekintve.

kriszta!
jo lett a hajad. az enyém is ilyesmi, de én megszenvedek vele. az enyém hullámos lenne alapból.vagyis itt-ott hullámos. eldönthetné hogy az vagy nem. ugyhogy én ezzel a formával is sokat szenvedek és aszárítás is majdnem egy óra mert kb. 4-szer annyi hajam van mint neked. habár most van kiritkítva igy szerintem csak 2-szer annyi. de persze visszadusul 2 hónap alatt. :(

magdolnam!
nagyon csini pocid van. és az a kutya egy tündér! és udvarotok is van... irigyirigyirigy
és azok a kicsik... nah hagyjuk is... kicsit állatbolond vagyok.

jaj lányok kész vagyok. hulla fáradt vagyok, a lakás meg ugyan ugy szalad mint eddig.
hát aki még nem fogott bele ablakcserébe, de tervezi jol gondolja meg!!!!
mind az 55-60 m2-ünk szalad... pedig csak a gyerek szobában cseréljük egyenlőre. a többi későbbre marad. ez az égetően sürgős.
1,5 óra alatt betette a srác, de van utána 2 heti kosz. aztán mikor végzett anyáékhoz elszaladtunk a régi ablakkal, meg akkor már autóskiállításon is voltunk meg ebédelni.
az egész napból az ebédet élveztem a legjobban :D
hazajöttünk és most ülök a felfordulás tetején.
persze nyusziapu meg lent a kocsit bütyköli :( megkívánta...
a srác jön vissza 5-6 óra körül még befejezni. addigra megszárad a hab és le tudja burkolni.
lehet mondom majd neki ha már ilyen felfordulást csinált meg piszkot, akor legyen kedves össze is takarítani maga után! ;) biztos díjazni fogja :D

olyan finit ebédeltem. roston májat ettem petrezselymes burgonyával és ubisalival. aztán utána kedvenc fagyizómban lecsuszott egy citrom és egy lime gombóc fagyi :oops:

persze hogy most tele pocival nincs kedvem a porszívóval rohangálni meg hajlongozni :D

Kép

Kép
timi1982

nah erőt vettem és porszívóztam, de porszívózás után is igy néz ki a szoba... sokkal nem lett jobb :(

Kép

Kép

Kép
timi1982

és egyébként is! a nappaliban meg az ágynemű, meg a babakocsi meg a polcok meg minden sz@rság, a konyhában a fenyő ajtótok-burkolók (merrt az ajtótokok is ki lesznek cserélve mindenhol) meg az előszobában is a burkolótokok meg a wc-ben meg az oda szánt laminált padló meg az erkélyen meg a sok lom... jaj!!!! nah én meg ettől lettem depi és már sirok is :cry:
nyusziapu meg hivott lentről, hogy elmegy a haverjával vissza a kiállításra... nah fasza. én meg üljek a felfordulás tetején

Kép

Kép
timi1982

Wera! Csak az a baj, hogy én a terhességet már eleve plusz 12 kilóval kezdtem a hülye hormonok miatt. Most meg erre jön a terhesség és még nincs vége. Ha belegondolok, akkor a páromnak sem tetszik, bár soha nem mondta/mondja. Mindig nyugtat, de tudom, hogy ez nem jó így neki. És félek, hogy sose leszek megint olyan. Pedig nagyon szeretnék a nyár végére max. úgy kinézni. Akkor ő is jobban érezné magát. A szüléstől meg nem parázom, már felkészültem, hogy kib...ul fog fájni, de a babámért mindent. Azzal nincs is baj. De tessék. Mellékelem az, ami voltam. És ami lettem, azt majd ha apa hazaér, megkérem csináljon rólam egy egész alakos fotót.

Kép

sz.andi

Sziasztok!

Köszönöm a sok bíztatást, jól esett...
Most egyedül punnyadok itthon, apa dolgozik, a lányok pedig elgörkoriztak az anyósomékhoz.
Most jó egy kicsit a nyugi. Jól esik.

Főztem, husi levest, töltött paprikát és almás palacsintát vaníliapudinggal. Hulla vagyok...

Még fel kellene nyalnom a házat, de kedvem nincs...
Majdcsak megoldom...

Magdi !
csini a pocakod!!! :lol:
Wera!
Nekem mindegyik frizu tetszik.
Kriszti!
Jó lett a hajad!
Nekem nyáron volt ilyen... szerettem.

Muffin!
Örülök, hogy sikerült venned szőnyeget! :lol:

Magdi!
Mind kutyus zabálnivaló!
A mi Bubunk is olyan édes kiskutya volt...
mindjárt keresek én is fotót!

Kép
Vendég

jaj lányok! tudjátok mit akartam még?!?!

belinkeltek egy olyat hogy textil pelust használjuk... ti mit szóltok ehheZ????

Kép

Kép
timi1982

Timi: nem vagyok meggyőződve róla hogy az egyértelműen környezetbarátabb mert hát azt meg mosni kell és a mosószer és az ivóviz pocséklása sem éppen környezetkímélő! (megy a Dunába vagy akárhová a sok avegyszer és az ivóvíz előállítás sem éppen olcsó! Szóval nem tudom???!!! Ráadásul még melózhatsz is vele!
De vannak recycling anyagból készült eldobható pelusok is! (hátha...)
Vendég

Szia Timi!

Részvétem a felfordulás miatt!!

Én a nagylányomnál textil pelust is használtam még, de a kicsinél már nem.
Most pedig tuti nem fogok...

Folyamatosan mostam, pedig nem volt kevés... :?
A gyerek segge nem volt soha sem piros, de a kezem olyan lett a fertőtlenítő és tisztítószerektől, mintha ekcémám lenne...
Persze tudom, gumikesztyű.....
Összességében az a véleményem, hogy ha fehér pelust szeretnél, a sok tisztítószerrel ugyanúgy szennyezed a környezetet.
Vendég

hát igen. mondjuk én sem terveztem hogy olyat használok. meg az az igazság hogy eszembe se jutott.
mint első gyermekes, gyakorló anyukának nem hiszem hogy arra lenne időm hgy még azt is gyakoroljam, hogy azt hogy tisztítsam.

Kép

Kép
timi1982

Na, megjött apa, és el is ment!!!

Hogy legyek így nyugodt???!!!

ezzel ment el! :twisted: Kép
Vendég

Sziasztok!
Krisztina!nem tudom lecsapott e már valaki a thomaszos fzetre,ha nem ,én lecsapnék-kicsi Fiam él-hal érte :D

Egyébként szuper lett a hajad :lol: Már az enyémmel is kéne kezdeni valamit,hosszú,és töredezett.
Pocsék idő van,hol esik,hol nem,és fúj a szél,de mi kinnt dolgozunk.Kapálunk,ültetünk,epreket átültettük egyik helyről a másikra,mert Apa lucernát vet.Vem kigyomláltam a veteményest,mondanom se kell,azthiszem kissé sok volt pocónak-fájdogál-de nem tudok leállni,megint olyan tevékeny kedvemben vagyok ma.
Csak hammolni jöttem be,megyek ki vissza.

Kép
Kép
Kép
kike

na én most purcantam ki. Miután írtam, megreggeliztünk (fincsi tonhalas szendvicset) aztán nekiálltunk a kertben tevékenykedni. Gazoltunk meg téglát válogattunk a szalonnasütőhöz (akarunk majd egyet csinálni és mivel holnap ha minden igaz végleg eltakarítanak mindent a kisházból, gyorsan kiválogattunk egy pár téglát ami majd kelleni fog). Aztán bejöttünk és bepótoltam ami két hete nem volt... Elraktam a kimosott ruhákat, aztán kiteregettem ami lejárt, beraktam még egy programot, rendet raktam a hűtőben meg a konyhában (a mosogatógép épp most járt le, de fel nem kelek most kipakolni...) utána meg kezdtem a portörlést, porszívózást, felmosást... Most meg hulla vagyok. Döglök a kanapén és remélem hogy nem kezd majd el megint fájni a forgóm. De közben az eső is eleredt úgyhogy lehet hogy alszom is egyet ennek örömére... :) De legalább mindennel kész vagyok és amúgy is utálom ha kosz van!!!!!!!! De most végre sikerült minden. :) Tök büszke vagyok magamra.
Későbbre meg azt tervezem hogy leltárba veszem hogy mik vannak már meg a bébinek és az alapján csinálok egy listát hogy mi kell még.
Ja, meg fogok nektek csinálni egy képet arról hogy hogy porszívózom mostanság. Van egy pántja a porszívónak amivel fel lehet venni a hátadra és így nem kell hajolgatni. Nagyon vicces. De tök megkönnyítit a dolgom. :)
Bébi meg beindult ezerrel. Bár éjszaka is ki akart ugrani két oldalt a hasamon... :)
t. maria, én sem lennék nyugodt a helyedben... régen mi is motoroztunk de amikor egyszer hárman indultunk férjem legjobb barátjával és csak ketten jöttünk haza akkor valahogy végeszakadt a motoros időszaknak... És nem is bánom. Az a baj hogy akármennyire jól tudhatsz motorozni, annyi barom van az úton...
De persze ezt nem azért írtam le hogy beparázz, csak saját tapasztalat hogy én nem engedném el a férjemet már motorozni... Apósom még mindig őrült ezen a téren... Olyan motorja van, ami 300-zal képes menni és ő nem sajnálja húzni neki (okés hogy az apja is meg ő is versenyeztek régen, de akkor is). Na erről ennyit. :)
Textilpelus. Én sem fogok azt használni. Én úgy vagyok vele, hogy egy csomó mindenben megteszem a lehető legtöbbet azért hogy vigyázzak a környezetre (iszonyatosan figyelek arra hogy ne fogyasszunk feleslegesen áramot, meg mindenből a legenergiatakarékosabbat vettük meg), a vízre is nagyon figyelünk hogy ne folyassuk feleslegesen. Autóban is olyat választottunk ami nem fogyaszt sokat, újrahasznosítjuk a papírt, az elemeket sem a kukába dobjuk stb. De az a baj, hogy amíg vannak emberek akik minden téren maximálisan odafigyelnek, addig vannak olyanok is, akik meg egyáltalán nem. Úgyhogy én ezzel úgy vagyok, hogy persze, lehet hogy valamivel környezetbarátabb lenne (bár szerintem is annyit menne tőle a mosógép meg annyi vegyszer kellene hozzá, hogy ki tudja mennyivel...) de lesz bőven elég dolgom hogy még ezt is mosni kelljen...
Bár az is hozzátartozik, hogy a mai napig hallom hogy a nagymamámra mindenki felnézett a faluban ahol laktak, mert kilenc gyereke volt, de mindig náluk voltak kiteregetve a legfehérebb pelenkák. :) Nem is tudom hogy csinálta mosógép nélkül... MOndjuk ő eleve egy nagyon különleges ember volt!
Na most eldugulok. Alszom egyet szerintem. Vagy ha mégsem jön össze majd tovább boldogítalak titeket. :)

KépKép
muffin

Sziasztok Kismamik!

Előkerültem Én is csak tegnap már nem tudtam jönni mert sok volt a dolgom ma meg Apával vásárolni voltunk! :D

Muffin! Várjuk a fotókat a házikóról! Az jó, hogy tudtok találkozni a dokival!

Csilla! Nagyon sajnálom a rossz híreket de Mi szórítunk Nektek, hogy minden rendben legyen!

Kimma! Szerintem egy kicsit többet kéne pihenned hátha akkor jobb lesz!

Anyjuk! Nagyon jók lettek az UH-s képek! :D

Vidokata! Sajnálom, hogy nem jött össsze a licitálás! :cry:

Timi! Gratula a jó cukor eredményekhez!

Ibm! Örülök, hogy minden rendben van Veled és Áronbabával! Kérünk fotót a cipőröl!

Kriszti! Örülök, hogy sikerült átvészelni a cukor terhelést! Nagyon csini lett a frizurád és a rucik is aranyosak!

Wera! Csinik a rucik! Gratula a licithez! Mindegyik képpen nagyon csini vagy!

Ronix! Jó, hogy egy kicsit otthon lehetsz mert úgy gondolom, hogy az otthoni légkörnél nincs jobb egy ilyen helyzetben! Pihenj sokat és vigyázz Magatokra! Szorítunk!

Andkata! Cukik a Te ruháid is! :D

Magdi! Csini a pocid és a kutyi a cuki! :D A kutyulik is tüneményesek! Nekem is pajzsmirigy alulmüködésem van! L-thyroxint szedek rá!

Teszek képeket a mai szerzeményekről!

Haza jővös ruci!
Kép

Hálózsák( Mi úgy hívjuk, hogy kukac ruha)
Kép
Vendég

Mérleg! Mi használtan veszünk egyet amit utána később esetleg tovább adunk v. elajándékozunk!

Légzésfigyelőt is használtan veszünk!

Muffin! Nyugodtan boldogíts Minket mert Mi örülünk neki ha itt vagy! :D
Vendég

Babuli - naggggyon cukorka ez a ruci!!! Hol vetted és mennyi volt? Imádom a zsiráfokat, nekem is kell ilyen!!! :lol:

[quote]h írta:át aki még nem fogott bele ablakcserébe, de tervezi jol gondolja meg!!!!

Hiába is gondolnám meg, muszáj, :? mert a 4 nyílászáróból csak az erkélyajtó nyitható a gyerekszobán, de amúgy mind úgy el van vetemedve, hogy frankón befúj a szél, szigetelés ide vagy oda... Én kb a 36-37. hétben járok majd amikor csinálják... remek lesz!!! :twisted:
Vendég

hát akkor itt vagyok. :) fene tudja miért most meg a vállam fáj ezerrel (régi snowboard baleset) de az a vicces, hogy volt vagy 10 csonttörésem, egyiket sem érzem, de ez a vállam valahogy mindent megérez... Úgyhogy az alvásnak most lőttek... :)
Babuli, iszonyat cuki az a hazahozós ruci!!!!! A hálózsák is szupi! :)
De most azt hiszem akkor nekiállok a leltárnak és aztán majd jövök megint. :)

KépKép
muffin

Wera! A rucit a Tigris piacon(Kínai) vettük 1800.-ért és mindenféle színben(sárga, rózsaszín, fehér és kék) volt! Egy magyar hapsi árulja! :D
A hálózsák 1200.- volt!

Muffin! Sajnos a törések az ilyen hülye időjárásnál mindig fájnak!
Vendég

babuli!

nem akarlak elkeseríteni, de néztem én is ilyen hazahozós rucit. persze nem ezzel keserítelek, hanem azzal hogy nálunk 1500-ért láttam. :lol:

Kép

Kép
timi1982

ilyenem nekem is van....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Timi, ezt neked küldöm:
:wink: Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?