Jó reggelt!
Ronix, nagyon örülök, hogy hazaengedtek egy kicsit! Otthon sokkal jobb, a férjemen is látom. Mégiscsak a saját ágyadban, tévézgethetsz, nem kell számolnod az időt, míg jönnek látogatni...
Kívánom, hogy minél tovább egyben maradhassatok a babáddal!
Az jó, ha olyan kórházba mész, ahol van PIC, nagy biztonságot ad, bár nagyon remélem, hogy nem lesz szükségetek rá!
Toxémiával általában nem szokták hagyni a természetes szülést, akárhogy fekszik is a baba, mert túl nagy a kockázat az anyára nézve.
Marcsi, Werának tényleg szuper ötlete a gyümölcsbomba antidepresszánsként
Most lapátoltam be két tálka mascarponés-tejszínes-epres joghurtot, és sokkal, de sokkal jobban érzem magam, mint tegnap!
Wera, gratulálok a licitedhez! Amúgy csinos vagy mindegyik képen!
Muffin, remélem, csupa jó híreket írtak nektek!
Kriszta, jó lett a hajad! Ez olyan vágás, amit nem is nagyon kell formázni, mégis van tartása! Ha meg végképp nem lesz időd, beleteszel egy hajpántot vagy összefogod...
Olyan édes dolgokat vásároltok! Én is megmutatom majd a ruhákat, amiket a múlt heti börzén találtam.
Sajnos a közelünkben nincs olyan nagyon jó turi, ami az utcában van, az is drágácska.
Cumiból a védőnő nekem sima játszócumit javasolt, nem fogszabályozósat. Oti sosem használta, nemrég találta meg egy régi cumiját, akkor buliból egész este cumizott (mert látta egy ovistársát cumizni), szétröhögtük magunkat rajta, és nyugtáztuk, hogy a cumitechnikája mit sem javult
Mérleg: nekünk is jó lenne, ha a konyhai mérlegünkhöz lehetne kiegészítőt találni, bár az egész mérlegelést a pokolba kívántam néha, csak a szülőket stresszeli. Ha jó ütemben fejlődik a baba, pisil-kakil rendesen, teljesen felesleges.
Mennem kell, indul a családom napja