Új privát üzeneted érkezett!

juj csajok köszönöm szépen!!!

Ténleg nem hittem volna hogy egyből + lesz
de elöbb dokihoz megyek és utánna kiabálom el hogy babaás vagyok, addig nem nagyom hiszem el
Vendég

Sziasztok!
Én is igyekszem sűrűn felétek nézni, mert nagyon izgulok értetek.
Pintyus, ez tuti jó teszt :lol: Ehhez már gratulálok, mert ez már megvan, de előlegbe semmi többet, csak szép sorjában. :)
Mindenkinek drukkolok.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Pintyus - Szívből gratulálok .. ez bizony erősen kt csíkos!!!! Hurrá!!!!!

Kuzsanna - Masszírozza a drágám rendesen - olyan édes :)
Ma már délutánra sokkal jobb .. holnap megpróbálok elmenni a jógára :)

Erzsi -
Nektek hajrá az akciózáshoz! Azt viszont nem tudom a pasinál a gyógyszer mit befolyásol .. lehet semmit .. dokit kellene megkérdezni :roll: :roll:

Lei
- Jelentkezz majd! Várom az újabb tesztet .. ha jól olvastam a másik topicban, vasárnap csinálod?

Kép
szösszenet

sziasztok lányok hát pintyusom mégegyszer nagy nagy gratula kérünk tüneteket produkálni :lol: :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!
Pintyuska köszöntelek a pocaklakósok körében a világ legszebb karácsonyi ajándéka a szeretet ünnepére :wink: :P :P :lol: a picuri
tappancs28

Pintyus - Azért ne tűnj el - jelezd, hogy hogy érzed magad :) Minden rendben - az biztos ... de várunk :)

Lei - veled mizújs?

Erzsi - Szerintem is lehet próbálkozni .. ki tudja .... lehet ez a Karácsonyi hangulat sikerre visz ;)

Kép
szösszenet

sziasztok!
bocs, de elfelejtettem szólni, hogy szabin leszek ma meg holnap. De ma még azért beugrottam a mlóhelyre, hogy netezhessek kicsit. :)
pintyusnak hatalmas GRATULA!!!! :lol: :lol:
Ez anyira jó hír, hogy sikerült!!!!

szöszi: elvileg vasárnap, vagy hétfő a teszt napja, ha addig nem jön meg. De ha van valami, majd írok, vagy jelzem SMS-ben. :D

Én valószínűleg jövő hét hétfőtől január 3-ig szabin leszek, úgyhogy csak néha-néha tudok bekukkantani majd hozzátok a fórumra, ha be tudok jönni irodába netezni.
Mindenesetre szerintem Erzsi próbálkozhattok nyugodtan. :)
A többieknek is sok-sok akciót kívánok az Ünnepek alatt!!
Ciaó!
lei

[quote="lei"]s írta:leizöszi: elvileg vasárnap, vagy hétfő a teszt napja, ha addig nem jön meg. De ha van valami, majd írok, vagy jelzem SMS-ben. :D

Okés :) Várom, hogy csipogjon a telómon egy kis örömhír :) :)
Én is ritkábban leszek Karácsony környékén .. párom családjához is leutazunk .. stb :)
Szóval ne sajnálj rám egy sms-t ha történik valami!!! :D :D :D

Mutatok mindjárt nektek fotókat .. mert Alíz kislányom megint kapott ajándékokat :) Gyűlnek a dolgai :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Én még új vagyok itt. Mindenkit szeretettel köszöntök.

Lei-vel nagyon együtt érzek. Nekem is mostanában kellett volna megjönnie. Már teszteltem is. Az első tesznél viszonylag halványan látszott már a második csík. Erre én másnap csináltam még egy tesztet, de azon már alig látszott. A harmadiknál, azaz ma pedig már csak a gondolata van ott. Mitől lehet ez?

Amúgy én sárgatest elégtelenséggel küzdök. Kapok rá injekciókat és mikor a doki mondta, hogy na most van a peteérés, akkor voltunk együtt. Már azon a héten éreztem valami furcsát. A fiam esetében nem volt mellfeszülés és émelygés, de a tavalyi vetélésem előtt, már a beágyazódás után éreztem ezeket a tüneteket. Most is pontosan ez van. Hát nem tudom, most mit is gondoljak. Néha vannak apró görcsök. A mensinek még se híre se hanva, de a sok hormontól nem is csodálom. Jövő hét csütörtökre kaptam időpontot, mert azt mondta a doki, hogy csak akkor lesz látható valami az UH-n.

Ez van. Ti tapasztaltatok hasonlót a tesztekkel? A korábbi két terheséggemnél nem volt ilyen. Ott tutira mutatott minden mindegyik teszt, már nagyon korán.

Gratulálok minden kismamának!

Sziasztok!
heszter78

Szép estét mindenkinek! Van itt valaki ????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én pont a képeket keresem nektek a szerzeményekről :D

Kép
szösszenet

Kíváncsian várjuk :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Utazóágy Alíznak :)
Szerintem csodaszép :oops: :oops:
Kép Kép Kép

Kép
szösszenet

És a legújabb ruci-szerzemények:

Kép Kép Kép Kép

Csajok .. őszintén mindenkiért szorítok .. Pintyusnak is annyira örülök!!!
Mindenkinek babásodást Karácsonyra!!!

Kép
szösszenet

Szöszi: Nagyon édesen a holmik..... ez az utazóágy tetszik nekem is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!!

Szöszi: nagyon nagyon ari az ágyikó!!! Menyibe került?? Ti sokat utaztok???

A kis rucik is nagyon édik!!!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jó reggelt zsuzska.
Vendég

Neked is, Kismami :!: :!: :!: Tünetek :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szöszi: Voltál jógán, jobb lett a derekad :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sajnos még sok tünetem nincsen. :cry: Ezért se nagyon tudom felfogni hogy baba van a pocimba!!!

Cicim érzékeny, piri hála az égnek nem jött meg, hőm még mindig 36,9. De enyi!! Hullámokba vagyok álmos, néha majd le ragad a szemem, néha meg olyan éber vagyok hogy csuda!!! :roll:

Felhívnám a dokit de azt se tudom mit mondjak neki, mivel hogy nekem nem késett mert előtte már teszteltem!! És a tegnap reggel is teszteltem egy szép +at.

Szerintetek várjak még hétfőig, és akkor teszteljek mégegysezr és csak utánna hívjam fel a dokit vagy hívjam ma??!! Nem tudoooom. :cry:
Vendég

Ha rám hallgatsz, akkor felhívod még ma. Ő úgyis elmondja, hogy mikor szeretne téged látni és mi a következő lépés :lol: :lol: :lol: :lol:
Hú, de izgi lesz végigkísérni a terhességedet nekünk is :D :D :D :D :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hívd fel :!: :!: :!: :!: :!: :!: Ja,és utána tessék elmondani, hogy dokibá mit mondott :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

köszike a bíztatást!!!

Most olvastam a rendelője honlapján hogy már mensi kimaradása után egy hézzel ki tudja mutatni a terhességet. Mert olyan speckó műyzereik vannak. Igaz én még csak egyszer voltam nála nov 7.én terhesség előtti kivizsgáláson és rákszűrésen. tehát anyira még nem ismerem, de nagyon rendes és közvetlen. Igaz 10.000 ft egy vizsgálat, ez egy kicsit húzos!! De a babám mindent megér!!! :roll:
Vendég

Pláne, ha azt veszed, hogy így nem kell várnod órákat, főleg a mostani állapotok miatt a kórházakban. Szóval szerintem hívd fel, kérj tőle időpontot, és ne izgulj :!: :!: :!: :!: :!:
Mellesleg te is megnyugszol hétvégére és lehet, hogy lesz mit megmutatni otthon apácskának is :wink: :wink: :wink:

Amúgy az én apai családom is debreceni és az unokatesóim itt ott szültek. Úgyhogy ha kell esetleg orvos, akkor meg tudom kérdezni tőlük. Gyönyörű kislányaik vannak :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És tudod,hogy mikor fogant a pici :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Pintyus - Én meg pont a többiek ellen fogok beszélni picit :oops: :oops: Nekem sem volt semmi tünetem .. egészen a 9-10. hétig még mellfeszülés és rosszullét sem .. mégis ott volt a baba.. :)
A 7-8. hét környékén tartom érdemesnek elmenni a dokihoz, mert akkor már van szívhang .. látja a babát .. stb.
Az 5-6. héten még nincsen szívhang, és azt tudja mondani, hogy "Ön valószínűleg terhes" .. ezt meg a teszt alapján mi is tudjuk neked mondani :D :D Én annak a híve vagyok, hogy nem kell a babaát ebben a fontos időszakban (amikor éppen megtapad, és igyekszik kapaszkodni erősen) piszkálni ..
Én már majdnem 9 hetes voltam, amikor elmentem orvoshoz :)

Más: Az utazóágy szerintem nagyon olcsó volt, 17500.- ... a Brendonban egy ilyen 60-70ezer .. no comment.
OLyan nagyon sokat nem utazunk, de pl. párom szülei vidéken laknak .. illetve nyáron is sok helyre tervezünk menni 2-3 napokra :)
Kelleni fog - ez biztos :)

Kuzsanna
- Voltam jógán .. de stagnál a derékfájásom .. tegnap nagyon elfáradt az óra után :( este feküdtem vele sokat ..
Sajnos érdemi javulást nem tapasztalok, de elmászkálok vele .. csak nehéz felállni, kiegyenesedni :(
Remélem azért nem marad ez az állapot áprilisig .. még a hétvégét kivárom .. aztán kérek rá valami gyógyszert, ami a babának sem árt .. :( bár nem szeretnék .. de még 4 hónapig ez az állapot elviselhetetlen :(

Kép
szösszenet

Szöszzenet: Hát nem lehet valami jó érzés ez a derékfájás :cry:
Az egyik barátnőmnek a mostani terhessége a második. Az elsővel nemvolt semmi gondja, de mostaninál már a harmadik hónaptól fáj a dereka és ez meg is maradt neki végig. Jan. 24-ére van kiírva. Pluszban a szeméremcsontja is szörnyen fáj :cry:
Azért remélem, hogy nálad ez nem így lesz :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát .. én is remélem, hogy nálam nem így lesz ..
Én azért vagyok bizakodó, mert már a terhesség elején is votl egy ilyen .. beállt, nagyon fájt .. és 1,5 hét alatt elmúlt .. addig nyújtogattam, tornáztattam és pihentettem ...
Most még csak 5. napja fáj .. és talán picit enyhül .. remélem most is elmúlik!!

Kép
szösszenet

Hát... én szurkolok, hogy minél hamarabb elmúljon.... na mentem okosodni oskolába. További szép napot mindenkinek :!: :!: :!: :!:
Nagyon hideg lett odakint, vigyázzatok magatokra :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kösz csajok az infókat
beszéltem dokimmal, gratulált. Mondta hogy szerdán 18:10re menjek ultrahangra. és hogy ne szedjek folsavat pluszba mert van az elevitbe elég. Éljek nyugodtan ahogy eddig és örüljek a helyzetnek
Vendég

Sziasztok!

Heszter! üdv közöttünk!!! Remélem már baba van a pocidban és még nem jött meg! Nagyon drukkolok!

Pintyus! Óriási halk gratula! Kíváncsian várom, hogy mit mond a doki!!!!

Erszi! Veled mi van? Mot megjött rendesen??? Én már nem értem!!!

Zsu! Hol vagy eltűnve??? Hogy vagy?

Szösszenet! Nagyon édesek a kisrucik! És az utazóágy is nagyon szupi! Hol vettétek??? Nekünk is van, mert nyaraléskor, teleléskor viszzük magunkkal és az a jó kis helyen is elfér. Mi matracot is vettünk ble, vagyis inkább szivacs, mert azzal kényelmesebb szerintem. Ebben van?

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Krisztinka - Mi a babakocsit és az utazóágyat itt vettük:
http://www.babaholmiolcson.hu/
Nagyon jó kis olcsó boltocska ;)
Te is közeledsz a ciklus végéhez .. aktívak voltatok?
:wink: :P :D

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Krisztinka: Köszi az üdvözlést. Majd csütörtökön kiderül a dokinál, hogy mi a helyzet. Feltehetően addig nem is fog megjönni, mert annyira elárasztottak hormonokkal, hogy csuda.

Pintyus: Örülök, hogy pozitív lett a teszt. Én az elsővel a 7. héten mentem el, és volt szívhang meg minden. Én is úgy láttam jónak, hogy az első időkben ne zargassák a pocaklakót. A másodiknál korábban mentem el, de a sárgatest elégtelenség miatt ő nem maradt meg. A doki szerint azért jó előbb megnézni, hogy minél előbb kiderüljön, hogy jó helyen van e a pociban a picike. De biztos vagyok benne, hogy nálatok minden rendben van. Az, hogy boldog vagy mindenkinek jó. Pocilakónak pedig a legjobb. Hiszen van egy anyukája, aki már most hisz benne és szereti.

Sziasztok!
heszter78

Szép havas estét mindenkinek :!: :!: :!: :!: Mindenhol esik a hó :?: :?: :?: :?: itt kérem SZAKAD :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok hát nálunk is szép hó esett reggel alig értem be dolgozni a párocskám hozott fel. hát nem tom szerintem neke akkor csak annyi volt a piri most várom a köv-őt! :roll:
erzsebet0312

aztán kiderül hogy mi van ha megjön egyáltalán ami tuti meg fog :cry:
erzsebet0312

Sziasztok!

Lányok, úgy látszik mostanában nagyon hanyag vagyok.Olvaslak ugyan titeket, de írni nincs erőm. Sajnálom, de úgy látszik,hogy még kell egy kis idő......
Pintyus, nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!Remélem minden rendben lesz, várom mit mond a dokid.
Erzsi, van még cicifeszülésed, vagy valami????????
Eszter én is üdvözöllek!
Krisztinka, köszi az érdeklődést, jól vagyok, csak néha még magamba fordulok. És ugye a szétesett kis csapatunk is nagyon hiányzik.
A te hőd már megint nagyon szép, kíváncsi vagyok a végére. Én nem értem. Olyan jól bírod, én már kiakadtam volna a helyedbe.(ja bocs, ki is akadtam) biztos sokat jelent azért,hogy már van egy manód akire figyelned kell.
Szöszi, majd el felejtettem. Szupi az utazóágy. Olyan kis hercegnős.

Többiektől elnézést kérek,hogy nem írtam külön nekik is, de mennem kell.
Puszi mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

zsu: nincs tüneetem iszonyatos fáradt tudok lenni :lol:
erzsebet0312

mint aki mindig csak aludna :lol:
erzsebet0312

Zsu - Én megértem, hogy picit még megviselt vagy .. majd változik ez is - ne kérj bocsánatot, természetes!!! :)

Mindenkinek szép napot!

Én készülgetek páromék esti koncertjére :) Jajj de jó lesz!!! :D :D

Kép
szösszenet

gyerekek én annyit járok csurgatni hogy csakna :lol: :lol:
erzsebet0312

sziasztok!
hát sajna nem lett pozitív a ma reggeli teszt :( de meg sem jött. Pedig az előző mensi kezdete óta már 40 nap telt el. Amagyarázat az lehet, hogy félidőben volt eg ykis baránázás, amire a doki anno azt mondta, hog ylehet, hogy mensi volt. Szóval szerintem az lehetett a másodk mensi akkor. így viszont nagyon elcsúszott a ciklusom. Most nem is tudom, mikor kéne megjönnie, vagy most mi van. Bezsélek ma dokimmal telefonon, hogy szerinte most mi a helyzet.

pintyus: azért jobb elmenni az 5-6 hét körül, hogy kizárják a méhen kívüli terhességet. De amúgy ilyenkor még tényleg nincsen szívhang, csak maximum a petezsák látható. Mindenesetre biztos megynugtató, ha a doki is azt mondja, hogy terhes vagy!!! :lol:

szöszi: derekad hogy van?

erszi: más tüneteid vannak? Csak mert én is sokat járok pisilni, de szerintem én csak felfázhattam, vagy ilyesmi....
lei

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote="lei"]
írta:
leiszöszi: derekad hogy van?

Köszi .. ma pont nagyon szarul .. de ez a hosszú tegnap este eredménye :( Csak magamnak köszönhetem :(
Holnapra jobban lesz! Ma egész nap itthon pihenek .. ki sem teszem a lábam itthonról :D :D
És idén már csak egy koncertre megyek .. 29-én .. aztán meg .. ki tudja .. lehet, jó sokáig sehova :D

Értem most már ezt a mensis dolgot . valószínű, idő míg szépen beáll biztosra.
Ne keseregj .. össze fog jönni a Pici, csak először neked kell tökéletesen helyre rázódnod :)

Szép napot mindenkinek!!!
Majd még jövök, csak a tegnapi koncertre egyik barátnőm lehozott 2 zsák ruhát átválogatásra .. :) ugyan kisfiúé volt, de lesz, amit tudok belőle használni .. most abban vagyok nyakig :)

Kép
szösszenet

biztos igazad van csak felfáztam :oops:
erzsebet0312

és megint laptető :lol: :lol:
erzsebet0312

szöszi: hú, de turiznék én is már kisbabaruhákat :) remélem találsz a zsákban egy-két szupi cuccot. :lol:

egyelőre leálltam magamban a görcsöléssel és megpróbálok most nem odafigyelni a babatémára az ünnepek alatt! Hátha így sikerül majd lenyugodni és akkor több az esély.
lei

[quote="erzsebet0312"]b írta:erzsebet0312iztos igazad van csak felfáztam :oops:

más tünet nincsen?
lei

Voltatok már úgy, hogy szeretkezés közben végig éreztétek a petefészket? Én most így jártam, és nem tudom, hogy mért van ez??? Esetleg nem tudtok nekem ebben segíteni véletlenül???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?