Dia jobbulást. Infralámpa, vagy gőzölés? Ha fáj a torkod kösd be vízes ruhával, nekem az is segített, na meg sok kamilla tea.
Üdv az újaknak. Tök jó, hogy még jöttetek!
Ma a lányom bébisitterel van, új a kiscsaj, remélem jól ellesznek ma meg holnap.
Szülés, nagyon szeretnék természetesen szülni, de a császárra készülök most is elég esélytelennek látom, hogy összejöjjön a természetes szülés.
Era nem tudod egy hétre kiiratni magad amíg rendbe nem jössz?
Én szeretnék menni kismama tornára, de már 1 hónapja nem jutok el rá, habár a lányom engem is karban tart. Mivel Zorával a 13. héttől feküdnöm kellett nagyon sokat, most nagyon élvezem, hogy hiperaktív vagyok.
Én a diéta miatt - 5 kg járok
Én nekem jelenleg az is problémát jelent, hogy majd mit adjak rá a gyerekre novemberben, a lányom július végi volt, és akkor is ez az egyik fő problémám volt. Nálunk nem volt pólya, pont a meleg miatt, de most lehet bepróbálkozom vele.
Szoptatáshoz még azt akartam írni, hogy nekem akkor indult be a tejem mikor hazajöttem. Csészár miatt öt nap múlva, addig is volt nem kevés, na de akkor, kifejezetten tejcsárda voltam. Mire hazaértem, tiszta csomó volt a mellem. Nekem csak a kézi fejő vált be, gépi nem szívta ki annyira, vagy a kézi fejés. Igazából a kézi fejés volt a legjobb a csomóimra. És megcáfolnám a leírtakat részemről, mert hiába hagytam abba fejést, egyből durant be a mellem, és muszáj voltam fejni. Így 3 hónapig csak azért fejtem, hogy ne kapjak mellgyulladást. Most megpróbálom majd hamarabb abbahagyni a fejést, majd meglátjuk hogy lesz. De már tök kivoltam tőle. Mivel 1,5 éves koráig szoptattam, ezért ki isdobáltam azt a sok tejet.
Utánna is lett volna még sok, de Zorának nem kellett.