Sziasztok!
Andi, annyira rossz olvasni, hogy ilyen szomorú vagy
Nagy-nagy virtuális ölelés Neked, és sok gyógypuszi. Fel a fejjel, hidd el, jönni fog az a baba, és igenis várja, hogy megérkezhessen hozzátok, csak valószinü még nem jött el az Ő ideje. Mindenki ezerrel drukkol Neked! Ha minden rendben van, akkor már tényleg csak a természtre kell bíznod magad. Sok Puszi!
Lányok, képzeljétek mi történt ma velem... Reggel arra keltem, hogy minden csupa vér körülöttem, az ágynemütől kezdve minden, és nem kis mennyiségben. Olyan volt mint egy nagyon erős mensi Annyira megijedtem! Mindez kb fél 8kor történt, azonnal hívtam a dokimat, szegény akkor kelt fel, és csak annyit értettem, h hívjak azonnal mentőt. Hááát, én meg inkább gyorsan letusoltam, és hála istennek itt volt a baba apja, és bementünk taxival a Margitba.
Jól lecsesztek, mert a nagy rohanásba otthon hagytam a kiskönyvem... Csináltak uhot, és egy hentes állat doki megvizsgált. Minden rendben volt, zárt a méhszáj, a méhlepény leválására utaló jel nem látható, stb, menjek haza feküdjek le. Nem értettem. Aztán visszahívott a dokim, elmeséltem mi volt, de Ő egyértelműen azt mondja, h a lepényből válhatott le egy darab. Mert, mint ez számomra utólag világossá vált, nincs is jó helyen a lepény, mivel mélyen tapadt, én meg azt hittem az jó... Aztán Gigi, és a dokim világosított fel, h ez nagyon nincs rendben.
Na mindegy, most szigorú fekvésre vagyok utalva. Még most is vérzek, de már nem annyira mint reggel, és most már nem friss piros a vér, hanem inkább barnás.
Húú, annyira sz@r volt... Most meg azon parázom, h nehogy elvérezzek este, mert fáj rendesen a hasam, pl a köhögés is kellemetlen, vagy az ha felállok.
Gigi, köszönöm szépen, h reggel egyből visszahívtál, és megnyugtattál, olyan de olyan drága vagy!
Puszi!