Sziasztok!
Megint lemaradtam kicsit, de mióta Juli oviba jár, én is csak kapkodok, pedig nekem még ott is alszik. Csak mindig mindennel végezni akarok mire megyünk érte, hogy utána már csak játszózás, meg játszás legyen. Nálunk most nagyon jó a helyzet a kezdeti sírások után. Már több, mint egy hete egyáltalán nem sír, és szerintem jól érzi magát ott. Már vannak kis barátnői
Úgyhogy KRi, kitartás, van remény!
Bárányhimlő, nálunka dokinéni ránk bizta a dolgot, de ő különösebben nem javasolta. Szerintem én nem oltatok, Julit tutira nem. Van olyan oltás, amit beadunk plusszban, pl az agyhártyagyulladás ellenit, meg majd Julinak, ha nagyobb lesz, a méhnyakrák ellenit, meg a kullancsosat, de én mást egyelőre nem akarok a kötelezőkön kívül. De szerintem ez tényleg nagyon egyéni, hogy ki hogyan dönt.
Ceyla, sajnálom a "nem-evést". Andris azért ennél több dolgot elfogad. De ő már inkább a darabosakat szereti. Pl gyümit már pépben egyáltalán nem eszi meg, és legjobban azt szereti, ha ő pakolászhatja a szájába a dolgokat. Nemtom, ti hogy esztek, de hátha... Ja és nekünk még kint azt mondták, hogy ha csak két étel van, amit szeret, akkor felváltva főzzem neki azt, és majd szép lassan csempésszek be mellé új ízeket.
A hízás miatt meg ne aggódj, Andris már közel 3 hónapja nem hízik egyáltalán (vagy csak 10-10 dkg-okat), tanácsadáson mindig mondom, ők meg mindig mondják, hogy nem baj.
Na már 2 órája alszik, lassan felkeltem, mert különben a 2. alvás nagyon későre csúszik,. Olyan nehéz így kisakkozni az alvásokat, hogy Juliért menni kell, babakocsiban meg szinte egyáltalán nem alszik el.
Edit