Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Csilla! Pont téged hagytalak ki?!! Én féleszű... :oops:

Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, és még ha bent is fognak, remélem babóca még sokáig növekedhet odabent!
Megy adrukk!++++++++++

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Csilla, én is nagyon-nagyon szorítok!!!! Remélem, hallunk híreket azért rólatok, és még sokáig a pocakodban marad a kicsid!

Lányok, Ronixról, Maverickről van valami hír?

Anyjuk, a méretek miatt szerintem se aggódj túlságosan, látod, még az interneten is eltérnek az "ideális" átlagok.
(persze könnyű ezt mondani - az én kicsimnek meg kisebb a feje, mint az átlagé, és én meg ezt kerestem a neten... én is rémségeket találtam, de aztán tojtam az egészre. Hétfőn megyek a saját dokimhoz, majd megmondja a tutit!)

A feltett fotók nagyon tetszettek!!! A pocakosok, a kutyások meg a cicás is 8) ja, meg a felújított lakás is! Mi még csak képzeletben újítunk fel, mert április 30-án kapjuk meg a házunkat, és két hetünk lesz felújítani... :shock:

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Hát hihetetlen, mennyire pörögtök napok óta!
Bocsi, h külön-külön nem reagálok, de olvaslak benneteket, és gondolok rátok!

Nagyon nincs időm, a házitündérkedés, a férjistápolás, meg a háromévessel való foglalkozás eléggé lefoglal. Ma reggel elaludtam, így az oviba is késve, 9 után mentünk, az óvónéni kicsit letolt, hogy ők már mennének ide-oda a gyerekekkel, és ránk vártak. Nem akartam mondani neki, hogy még a reggeli ideje sem telt le, és hogy elvileg, ha nem kér a gyerek reggelit, 10-ig kellene beérnünk, ahogy korábban elmondták... viszont szomorú lettem. Még jó, hogy jövő héten lesz szülői, majd rákérdezek, hogy akkor mikor is akarják, hogy bevigyem a gyereket... Vettem is jókedvre derítő epret, meg igazi tejszínt, készítek a hűtőben heverő mascarponéból valami fini gyümölcskrémet.

Lényeg, hogy nagyon fáradt vagyok, és mostanában az éjszakáim sem a legjobbak, ma is másfél órát virrasztottam. Persze Babus bulizott a hasamban :)

Csillalának üzenem, hogy ne aggódjon, minden rendben lesz! Kívánom, hogy minél tovább bent maradjon a baba a pocakban!

Szépek a pocakok, jókat vásároltatok!
Remélem, mindenki jól van, vagy azon dolgozik, hogy jól legyen.
Itt a gyönyörű virágillatú tavasz, örüljetek, és hétvégén pihenjetek sokat!

Ha lesz időm, pár receptet én is teszek föl.

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam, mindjárt indulunk a mekibe szülinapozni.
Kata gyere te is, lesz fagyi! Más is jöhet, aki arra jár :D :wink:

Csilla vigyázz magatokra, és néha jelentkezz, hogy mi van veletek.

Kép
Kép
patr

Zsuzskának nagyon boldog szülinapot kívánok!!! :D Nagyon jó szülinapozást,fagyit én is kérek :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

ah nekem ez a licitalas nem megy. En nem ertem hog ytudnak mindig az utolso masodpercbe tullicitalni:( No mindegy, nem adom fel!
Vendég

Anyjuk, lehet hogy neked is az utolsó pillanatokra kéne tartogatnod az ajánlatodat... bár nem tudom hogy megy..

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

en azt hiszem mindig hogyen vagyok a legmagasabb licitalo, es akkor mire rissitem kiirja vege, es nem nyertem meg.
Pedig ennel gyorsabban nem megy...
Vendég

Na, csajok, hurrá élményem van! Két és fél év alatt sikerült elérnem a páromnál, hogy változtasson azon az egy dolgon, amiért ki szoktam akadni rá! És ma megtörtént!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ez remek!
Megerte probalkoznod!
Dicseret illeti ferjedet is!
Vendég

Na itt vagyok újra!
Nem sikerült a Tesz-veszes licit mert én eddig csak a vaterán licitáltam és ott elég volt az emailban elküldött jelszó, itt meg valamit levélben is fognak küldeni! :evil: :evil: :evil:
Így nem is tudtam licitálni!
Egy mérleget szerettem volna megvenni! Mert nem fogok újat, amikor az használtan is pont olyan jó!

Kiváncsi vagyok a hétvégén is lesz e ekkora pörgés? (akkor mindig kisebb a forgalom!

Ami: örülök hogy minden rendben a szíveddel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.02 21:06-kor.
Vendég

Sziasztok!

Most irtam egy hosszút és elszállt..... :evil:

Nem megy ujra, mindenkire gondolok, szépek a ruhák és a pocakok! :)

Szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Kép
andkata

vidokata,
nem gondoltál arra, hogy béreld a mérleget? Lehet, hogy használtan még jobban megéri, de valszínűleg bérelni is olcsóbb, mint újonnan megvenni. Remélhetőleg max. egy-két hónapig kell... 8)

KépKép
szkagi

Kata, én kapok kölcsön egy mérleget és egyet már kaptam. szerintem odía tudom adni, de azért rákérdezek. Jövő héten meg tudom mondani, ha ugy jó....

Kép
andkata

havi 1500 ftért nálunk már lehet bérelni, de láttam már 3000 ért is. szerintem a 3000 ft sem drága. azt a 2-3 hónapot szerintem meg lehet fizetni. utna ugyse kell. aztán csak ott áll a szekrényben

Kép

Kép
timi1982

az a legjobb, ha kölcsön kapod a mérleget:D

KépKép
szkagi

Na ezt a mérleg dolgot nekem is körbe kell járnom. Ha tényleg 2-3 hónapig kell csak, akkor tényleg nem érdemes újjat venni. Ti honnan bérlitek?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ó, mamám! Mennyit írtatok!! :lol:

Vidokata - én licitképes vagyok a teszveszen, szólj ha érdekel valami, lestoppolom neked! Az elmúlt hetekben én is nagyon rá vagyok állva erre a témára és már 4 dolgot is sikerült vennem ott!
Ja! És nagyon szép a pocakod! Tényleg nőtt! Irtó csini!!! :wink:

Ami - nagyon örülök hogy jók lettek az eredmények! Nagyon bíztam benne hogy így lesz! :wink:
H. Szilvi - ha éhezel, a babád is ezt teszi. Szerintem nem éri meg... :roll:

Csillala - már biztos nem olvasol minket, de drukkolunk hogy minden rendben legyen!!!!!!

Timi - Nekem is volt tavaly nyáron missed ab-om. Már este nem látták a petezsákot az uh-on és véreztem mint állat, de hazaküldtek, hogy reggel menjek vissza. :evil: 10 körül műtöttek és 4-kor jöhettem haza. Hát egyáltalán nem bántam... :?
Nem tudom hogy maradtál le róla (mikor csatlakoztál hozzánk??) de én összegyűjtöttem mindenki telcsiszámát, majd csináltam egy listát, amit szétküldtem, így gyakorlatilag mindenki birtokolja mindenkiét. Persze nem zaklatjuk folyton a kórházban lévőket, ez is általában az én reszortom.

Apropó Mindenki - Ronixnak és Mavericknek hétfőn fogok üzenni, hogy újabb híreket kérjek. A hétvégén gondolom megy be a család hozzájuk, nem akarom őket zavarni.

Ma 11-16h-ig vásárolgattunk, aztán még főztem is, úgyhogy most hullakész vagyok. Íme a mai szerzeményeink bébibubusnak:

Kép
Vendég

A ciklámen pirosnak látszik a képen. Legalábbis nálam... :?
Vendég

Wera, nagyon csajos kis cuccokat vettél Nóra babának! Ezek újszülött ruhácskák? Vgay mekkorák?

KépKép
szkagi

Hát...nem tudom hogy lehet elrontani egy krumplistésztát, de én megtettem! :evil: Pedig finomra tudom ám csinálni!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ja, meg azt akartam még kérdezni, Wera, hogy hány hetesen veszítetted el az előző terhességed?
(csak azért kérdem, mert én is elvetéltem a 6. héten, és nem mentem utána dokihoz. Viszont két héttel később meg megfogant a jelenlegi csöppem... Sőt, igazából nem is volt két hét sem... 8)
Lehet, hogy a 6hetes picurka után is el kellett volna mennem dokihoz?
Most már nem fogok ezen parázni, de azért utólag érdekelne...

KépKép
szkagi

sziasztok leendö anyucik.

képzeljétek ma haza jöhettem sajnos nem tudom meddig :( :( :(

szerdán vissza kell mennem a dokihoz és cuccal együtt mert ha nincs rendben valami akkor ott kell maradni

tisztára kész vagyok és sokat bögök :( :( :(

a doki szt mondja nem fogom kibirni még a 36 hetet sem

140-150-es vérnyomásom van napi 3*1 vérnyomás csökkentö mellet fehérje a vizeletemben és jelentös az ődéma is

istenem mi lesz igy?????
semmit nem csinálok csak fekszem és mégis

amult héten el akartak vinni pécsre mert ott fejlettebb a kora osztály féltek hogy gyorsan kell császározni

van esélyem a császárra mert a baby farral fekszik

tök rendesek vagytok hogy irtatok werán keresztül olyan jol esett

nem olvastam vissza semmit sajna
csak remélni tudom hogy mindeki jol van

nem fogom kibirni ugy tekerném az idöt elöre

neharagudjatok ha tul önzö és lehangolo voltam

Képimg][/url]
Kép
ronix

Andkata: Nagyon köszi, megvárom akkor a jövőhetet!

Szerintem nem éri meg bérelni mert 2-3 hónap alatt kifizetem egy használt árát és mi van ha nem 2-3 hanem inkább 4-5 hó lesz belőle. Ja és még szeretnénk gyerkőcöt annak is jó lesz ha veszünk, szóval inkább keresek, kivéve ha kapunk kölcsön! :D :D :D

Wera: köszi a segítséget! Talán a hét elején nekem is lesz jelszvam vagy mim?! Én eddig nagy Vaterás voltam (az ugyan ilyen oldal) de ott mérlegeket nem nagyon látok mostanság)
Te miket vettél eddig ott?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.02 21:08-kor.
Vendég

Ronix! Drukkolok Neked, Nektek, hogy ne legyen gond! Remélem hogy nem kell, de ha mégis, szorítok, hogy minnél tovább tudjon bent maradni a Babóca!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ronix! Gondolunk Rátok, sokat!!!! Tarts ki, azért telnek a napok...

KépKép
szkagi

Ronix: jó hogy írtál és természetes, hogy nem vagy túl vidám de mind nagyon drukkolunk neked! Erről nem tehetsz és fekvés mellett is kialakul ez a terhességi toxémia, nem lehet tudni pontosan kinek miért jön elő! Nagyon nagyon sok drukk hogy minél tovább egyben maradhassatok!
Vendég

köszi, vidokata,
legalább ezen nem fogok agyalni éjszaka.
Holnapig búcsúzom, este jövök, olvasok, és írok is!!!

nyuszikás álmokat mindenkinek

KépKép
szkagi

Ronix!

Fel a fejjel, biztos hogy minden rendben lesz. Csak ne izgasd magadat, mert az se tesz jót a babócának. Pihenj sokat. :)

Kép
linda24

Sziiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaa Ronix! :lol: :lol: :lol:

De jó, hogy hazaengedtek!!!
Ne aggódj!
Engem is mindíg ijesztget a doki, tudom milyen sz@r érzés...
Nekem is mindíg azt mondja, nem húzom ki a 36. hétig.

De majd mi megmutatjuk!!!!!
:wink: :lol:

Ne sírj Ronix tényleg semmi baj nem lesz! Ha mégis korábban kellene megszületnie a picurkának, akkor nagyon fognak rá vigyázni!
Gyere, ha tudsz! Ne hagyj itt minket!
Vendég

Sziasztok!
Csak sikerült egy nagyot sétálni. Nagyon jól esett, és rövid újjú pólóban!!! Alig várom az ilyen jó időt.

Ronix!! Nagyon sajnálom, de sokan szorítanak neked, az együttes erőnk csak segít egy jó pár hetet még! Ha tényleg véletlenül hamarabb kell megszülnöd, tuti jó kezekben lesz, nem lesz gond! Pihenj sokat!!!

Marcsika! Mi van veled? Mé nem a te napod? Szegénykém, te is nehezen viseled. Milyen jó lenne már tök egészséges babáinkat a kezünkben tartani, akkor már túl lennénk ezen.
Nagy-nagy ölelés és puszi!

Lányok, én megyek alukálni,majd holnap találkozunk. Elfáradtam a sétában. De nagyon jó volt!!

sz.andi

engem a dokim bentartott utána, és nekem igy volt jó. mondjuk hozzá kell tennem hogy nekem a keményedésen kívül semmi előjele nem volt.
én mentem a 12. heti uh-ra mint ahol minden rendben van. és ott látták hogy ikrek lennének de elhaltak.
nekem se görcs se vérzés nem volt.

Kép

Kép
timi1982

ronix!

ne aggódj, árt a szépségnek és a babának is. tudom hogy ez nem vigasz, és könnyű mondani. de kitartást! és inkább vigyenek pécsre ha ott jobb a "kiszolgálás". a lényeg hogy minden rendben legyen. és manapság már olyan fejlettek a dolgok hogy szerintem ha előbb jönne is biztos nem lesz komoly baj.
meg feküdj sokat és hallgass az orvosokra! mást ugyse nagyon tudsz csinálni!

drukk ++++++++++++++

Kép

Kép
timi1982

JO reggelt! MEg jo hogy hetvege van, en meg m ar itt vagyok:( Mindezt ugy hogy orak ota mar csak fetrengtem az agyban. No de mar meg sem lepodom.

Ma nalunk nagy lesz a nyuzsi, padlo, pakolas, baratnom, ocsem, igy nem hiszem nagyon jarni fogok erre de este fele benezek.
Szep napot m indenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Wera!

Nagyon cuki rucikat vettél!

Ronix!
Pihenj sokat!

Tegnap voltam vásárolni, egyelőre még magamnak felsőket. Igaz nem kismamisat vettem, csak XL méretet. Ma folytatjuk tovább apjukkal.
20150601134430

Ronix, kitartás, sok erőt Neked!!

Mérlegből van olyan azt hiszem, ami átalakítható sima háztartásivá. Mondjuk én ott adtam fel anno, mikor evés előtt nehezebb volt, mintutána. Sztem elég heti egyszer mérni a védőnőnél, ha vannak Bennetek kételyek, különbne meg ha gömbölyödik, növi ki a ruháit, van elég használt pelusa, széklete, stb. akkor csak felesleges para. De le nem beszélnélek róla, csak mondom....

potyka

Ja, és cumitéma: nekemrendre kiköpték, gondolom többfélét érdemes beszerezni, figyeljetek a méretre, mert a túl nagy nyilván irritál. A PICen a régi típusú margaréta cumit használták, az nagyon puha, és kicis, semmi axtra nincs benne, de ugye ott pláne aprók a babák, szájacskák.

És tegnap nekem anyám szólt be a súlygyarapodás miatt. Azóta mélydepresszióba estem, és iszonyúan kívánom a csokit. :roll:

potyka

sziasztok!

nah nálunk már a fejetetején az egész lakás :(
remélem hamar végeznek az ablakkal.
rettenetes felfordulás van.

Kép

Kép
timi1982

anyjuk, én már tudom hogy tudnak utolsó pillanatban túllicitálni. Be tudod állítani hogy automatikusan licitáljon és azt is hogy max. meddig mehet el. És akkor addig licitál helyetted és nem kell stresszelned rajta. Ha meg beállítod azt az összeget amit neked még megér, akkor nyert ügyed van ha sikerül. :)

képzeljétek, ma megjött a válasz a németországi klinikáról. és nagyon vicces, mert én ugye a német honlapon néztem le a címet és persze angolul írtam, de magyar válasz jött :shock: tudtam hogy sok magyar doki van kinn, de azért erre nem számítottam :)

amúgy mindenkinek szép napot. mi ma a kertet fogjuk egy kicsit rendbe szedni meg ilyenek. tök szupi hogy ilyen idő van! ja, meg elmegyünk rossmannba a szőnyegért, hátha van. tegnap csomót agyaltunk hogy hol van rossmann mert nem nagyon szoktunk ott vásárolni, erre kiderült, hogy van egy kb. tőlünk három percre. :) na majd jövök.

KépKép
muffin

muffin!

és ugye csupa jót és biztatót irtak? már persze ha publikus.
szorítok a szőnyegért, ugye ez a játszó szőnyeg??? nálunk már nem volt :( sajnltam is nagyon

Kép

Kép
timi1982

Jó Reggelt!

Azéjt jó hogy hétvége van, mert 1 percig tartott visszaolvasni a ma reggelit! :lol:

Én megint virrasztottam hajnali 2-4-ig, mily meglepő... :roll: De aztán még visszaaludtam 8-ig.
Jah, és hajnalban fölzabáltam egy fél csomag csokis kekszet, most ébredés után egy csokis tejberizst tejes kv-val, aztán egy mogyorókrémes rudit, és még néhány csokis kekszet :twisted:. Így tuti befizettem a 11. kilómra is... :? elképesztő ez az akarat-gyengeség ami van rajtam mostanában... :roll:

Ági - a tegnapi lefotózott babarucik Tescosak és mind Newborn méretű. Ezen belül van ami 5 kg-ra van írva, van olyan is ami 6,5. Valamiért azt sejtem hogy sokáig nem fogjuk hordani őket, de azért kell valami az első napokra is :D ! Olyan kis ágrólszakadtak tudak lenni, ha full lóg rajtuk minden, úgyhogy azt sem szeretném! :wink:
Egész pontosan nem tudom mennyi idős lehtett az előző terhességem amikor elhalt, az biztos hogy irtó pici, mert még szívhangja sem volt. Kb az 5. héten voltam először uh-on, akkor bíztattak, hogy még túl pici, majd beintul. Aztán voltam a 6-odikon, akkor reméltük, hogy csak el lett számolva... a 7. hetit is megcsinálták, de mivel még akkor sem volt szívhang, nem sok jóval bíztattak, és másnap el is kezdett kivérezni. Aznap éjjel már semmit sem láttak az uh-on, tehát vszínű magától is kijött, de a dokim a bizti kedvéért még azért "kititsztított". Jobban örültem volna, ha nem kell, de így döntött.
Szerintem is minden okés nálad, ha aztán ilyen hamar :shock: :shock: :shock: újra babás lettél! Ez durva és egyben zseniális!!!! :D :D
Mi a műtét miatt vártunk 3 hónapig a "nemvédekezéssel" és hatalmas szerencsének tartom hogy rögtön összejött. Nem is tudom hogy éltem volna túl másképp a januárt... amikor szülnöm kellett volna, főleg úgy hogy sógornőm szült is januárban, mert pont egyszerre lettünk akkor terhesek.
Nah, de minden jó ha jó a vége, nem igaz? :D :wink:

Kata - én a legelső kismami nacimat (egy Lulu farmert) vettem a teszvesz-en, ha jól emlékszem 4000 Ft-ért a 7. héten és mintha rám öntötték volna! Szerencsém volt, és még mindig hordom, az a kedvencem! Aztán 2 db új Micimacis babyzoknit 300-ért, 2 alig használt plüss rugit 600-ért és egy Vadiúj Avent mellszívót 6500-ért. Ennek 8ezer lett volna a minimálára, de nem értük el, így írtam egy mail-t a csajnak, hogy ha eladja a legmagasabb licitemért, akkor még mindig vevő vagyok rá, és eladta! :D Most épp egy sterilizálóra licitálok, mert mindenképp akarok egyet, de nem 8-10 ezerért... Általában egyébként a személyes átvételt célzom meg, mert nem igazán bízom a postában... meg akkor ugye még rájön a csomi ktg, a postaktg, meg az átutalásért fizetni kell a banknál...

Ronix - :( hogy ennyire elkeserítettek a dokik!!! De azért bízz benne hogy nem lesz baj! Tudod milyen fontos a gondolat ereje!!!!!! Lassan elég idős lesz a babácskád ahhoz hogy életképes legyen, még ha kicsit előbb születik is és nem lesz semmi gond! :wink: Addig meg fekvés és +++++++++++ goldolkodás!! Gondolunk Rátok és nagyon drukkolunk nektek!!!! :)
Vendég

Muffin - és mit írtak Némerországból?????????? :shock: :shock: Remélem csupa jókat!!
Vendég

wera!

én is az előzőt januárban szültem volna... :(

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt mindenkinek!

Muffin! Remélem jó dolgokat írtak!

Wera! 11kg még nem a világ vége! :)

Megjöttem a fodrásztól. Pikk-pakk megcsinálta a hajamat, és nagyon tetszik! Párom első reakciója: " De rövid!"
Jó, eddig a hátam közepéig ért, most meg a vállamig. Majd teszek fel képet!

Képzeljétek, este elkapott egy hormonbomba, és úgy rámtört a sírás, hogy nem tudtam abbahagyni. És minden ok nélkül bömböltem vagy 10 percet. :shock: :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Én 7.30-ig aludtam ( és akkor is apa ébresztett) !!! És egész jól, csak kétszer kellett kimennem...

Kata a sógoromék kedden jönnek meg ( Mauritiuson vannak szegények :o ) és megkérdezem, ok? És ha találkozunk, menjünk el abba az újpesti turiba jó? :D Bár az én lányomnak is egy rakat ruhája van már- alattunk nyílt egy turkáló ( veszélyes) és tegnap 800-ért vettem egy farmerszoknyát, egy kertészfarmert és egy sima farmert :D
( a képfeltöltés nem megy sajna)

Ronix, úgy örülök, hogy hallunk Rólad!!!Kitartás, bizots kis tudtok tartani még egy ideig, a babák nem szoktak különben hallgatni az orvosokra, addig maradnak, amíg tetszik nekik.

Muffin, jó hallalni Rólad! Remélem jókat írtak!

Wera, látom elhatároztad, hogy az össze fellelhető édességet elpusztítod ma. Nekem mázlim van, mert csak a fagyit kívánom, az meg ugye, nincs itthon :D

Potyka, a családtagok olyan okosak tudnak lenni, én ezt úgy utálom!!!

Na, hajrá, jó levegőzést mindenkinek, mi is kint leszünk sokat!
Gyönyörű minden ( tegnap a Margitszigetet is láttam, csak ajánlani tudom!)
:D

Kép
andkata

Timi - :cry:
De most minden rendben lesz, ezek a kis bébik egész biztos kárpótolnak minket az elvesztettekért!!!! :wink:

Kriszti - nekem is szokott lenni ilyen bőgőrohamom! Nagyon szar! :?
Nagyon örülök hogy jó lett a hajad!!!! Várom a fotót!!! Állati kíváncsi vagyok!! :D :D Mennyit fiztettél????
Tudom, tudom, hogy 11 kg még nem a világ vége... ennek örömére most épp csináltam egy vigasztaló csodakaját magamnak: 30 dkg eper + egy banán + 1 narancs picire összevágva és nyakonöntve 2 kis pohár natur joghurttal. Már a felét bepusziltam... mindjárt szétdurranok... de akkoris mindet megeszem!!! :lol: :lol:
Vendég

[quote]W írta:era, látom elhatároztad, hogy az össze fellelhető édességet elpusztítod ma.

Az nagyon nagy gáz lenne, mert van egy barinőm, aki csokikat terjeszt (Bounty, Mars, Twix, Snickers, Mars Delight, Milky Way stb) és tegnap kaptam tőle egy bazinagy szatyorral. Kb úgy 100 :shock: db lehet benne, vegyesen! :lol: :lol: :lol: De még előtte jól megdícsért hogy milyen jól nézek ki... hogy csak a hasamra híztam... hátulról nem is látszik hogy kismami vagyok... aztán meg ez a sok csoki... mondtam neki, hogy ezt csak azért teheti, mert rosszat akar... :lol: [/quote]
Vendég

Hűűűűűűűűű Csajok!!!

Megnyertem a licitálást!!! Avent mikrós sterilizáló 2710 Ft-ért! Kirááááály! Ilyen olcsón még sehol sem láttam, mindenki min. 400-ért hirdeti használtan is! És át tudom venni személyesen a szülővárosomban jövőhéten! :D :D :D
Vendég

Látom én vagyok csak itt egyedül :(. Apa dolgozik, úgyhogy uncsizom. Asszem akkor megyek vasalni... boááá
Vendég

Jah, most látom mit sikerült írnom az előbb. Természetesen nem 400-ért, hanem 4000-ért hirdetik a sterilizálót... általában... :lol:
Na most már tényleg befogom. Főleg hogy kezdtem is egy új oldalt... :twisted:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?