Jó Reggelt!
Azéjt jó hogy hétvége van, mert 1 percig tartott visszaolvasni a ma reggelit!
Én megint virrasztottam hajnali 2-4-ig, mily meglepő...
De aztán még visszaaludtam 8-ig.
Jah, és hajnalban fölzabáltam egy fél csomag csokis kekszet, most ébredés után egy csokis tejberizst tejes kv-val, aztán egy mogyorókrémes rudit, és még néhány csokis kekszet
. Így tuti befizettem a 11. kilómra is...
elképesztő ez az akarat-gyengeség ami van rajtam mostanában...
Ági - a tegnapi lefotózott babarucik Tescosak és mind Newborn méretű. Ezen belül van ami 5 kg-ra van írva, van olyan is ami 6,5. Valamiért azt sejtem hogy sokáig nem fogjuk hordani őket, de azért kell valami az első napokra is
! Olyan kis ágrólszakadtak tudak lenni, ha full lóg rajtuk minden, úgyhogy azt sem szeretném!
Egész pontosan nem tudom mennyi idős lehtett az előző terhességem amikor elhalt, az biztos hogy irtó pici, mert még szívhangja sem volt. Kb az 5. héten voltam először uh-on, akkor bíztattak, hogy még túl pici, majd beintul. Aztán voltam a 6-odikon, akkor reméltük, hogy csak el lett számolva... a 7. hetit is megcsinálták, de mivel még akkor sem volt szívhang, nem sok jóval bíztattak, és másnap el is kezdett kivérezni. Aznap éjjel már semmit sem láttak az uh-on, tehát vszínű magától is kijött, de a dokim a bizti kedvéért még azért "kititsztított". Jobban örültem volna, ha nem kell, de így döntött.
Szerintem is minden okés nálad, ha aztán ilyen hamar
újra babás lettél! Ez durva és egyben zseniális!!!!
Mi a műtét miatt vártunk 3 hónapig a "nemvédekezéssel" és hatalmas szerencsének tartom hogy rögtön összejött. Nem is tudom hogy éltem volna túl másképp a januárt... amikor szülnöm kellett volna, főleg úgy hogy sógornőm szült is januárban, mert pont egyszerre lettünk akkor terhesek.
Nah, de minden jó ha jó a vége, nem igaz?
Kata - én a legelső kismami nacimat (egy Lulu farmert) vettem a teszvesz-en, ha jól emlékszem 4000 Ft-ért a 7. héten és mintha rám öntötték volna! Szerencsém volt, és még mindig hordom, az a kedvencem! Aztán 2 db új Micimacis babyzoknit 300-ért, 2 alig használt plüss rugit 600-ért és egy Vadiúj Avent mellszívót 6500-ért. Ennek 8ezer lett volna a minimálára, de nem értük el, így írtam egy mail-t a csajnak, hogy ha eladja a legmagasabb licitemért, akkor még mindig vevő vagyok rá, és eladta!
Most épp egy sterilizálóra licitálok, mert mindenképp akarok egyet, de nem 8-10 ezerért... Általában egyébként a személyes átvételt célzom meg, mert nem igazán bízom a postában... meg akkor ugye még rájön a csomi ktg, a postaktg, meg az átutalásért fizetni kell a banknál...
Ronix -
hogy ennyire elkeserítettek a dokik!!! De azért bízz benne hogy nem lesz baj! Tudod milyen fontos a gondolat ereje!!!!!! Lassan elég idős lesz a babácskád ahhoz hogy életképes legyen, még ha kicsit előbb születik is és nem lesz semmi gond!
Addig meg fekvés és +++++++++++ goldolkodás!! Gondolunk Rátok és nagyon drukkolunk nektek!!!!