Sziasztok,
Üdvözlet mindenki újnak!
Elnézést az eltűnésért, nem volt időm írni, de azért olvasni olvastam ám!
Köszönöm a névnapi köszöntéseket. Prücök ne aggódj, én is később köszöntöttem Gergőt.
Eltelt a névnap is, még a szüleim is tiszteletüket tették, Niki kapott pár játékot meg ruhákat. Apósomtól pl egy csizmát ami valószínű jó lesz rá majd télen, de nem tudom ráadni, mert vagy szűk a lápfejénél ahol fordul a lába (nem tartom valószínűnek mert Nikinek elég vékony lába van), vagy nem fordítja úgy a lábát, hogy fel lehessen adni. Gyakorlott anyukák! Hogyan lehet csizmát feladni???
Beszéltetek a homokozóról, na Niki nem homokozik, hanem kavicsozik.
A ház körül van kulé kavics szivárgónak és azt szedegeti fel és pakolgatja a vödrébe, majd szórja szét a teraszon nagy élvezettel.
Már Niki is elég ügyesen jár, de még Bettinától messze van. Néha úgy megy, mint akinek bot lába van, néha meg mint egy zombi valamelyik horrorfilmből
De már egyre többször törekszik arra, hogy inkább két lábon közlekedjen. Majd valamelyik nap felveszem és feltöltöm valahová.
Ma megvolt az első plezúr koptatásunk a térdéről, ugyanis rövidnaciban sétálgatott egy térköves részen és sikerült elesnie. Nem komolyan szerencsére, de mégis ez az első ilyen. Ja és ma szintén megvolt az első két dudor a homlokán is, a mosdószekrény élébe verte be a homlokát szegénykém amikor megcsúszott, így egyből két púp lett a fején, mert ilyen érdekes kialakítású ott az él.
Pohárból már régen próbálom itatni Nikit, és nagyon ügyesen iszik belőle, de csak ez én üvegpoharamból, ezért azt nem adom a kezébe. Pont valamelyik nap gondolkodtam, hogy veszek neki valamilyen poharat amivel gyakorolhat magától is, legfeljebb a nyakába önti.
Kri,
Átérzem Brigi problémáját az ovival. Én a ami napig emlékszem rá, hogy milyen rossz volt ottmaradni.
Bár én már 4 évesen kezdtem az ovit. Nem tudom, hogy én majd hogy tudom otthagyni Nikit ha Ő sírni fog. Most azt mondom, hogy nem lennék rá képes.
Jó az a maci amit írtál. Nekünk van, a kocsiban szokott velünk utazni és néha zenéltetem amikor már az összes egyéb játékot megunta. Niki nem egy nagy autóban alvó típus.
Ice,
Nagyon sajnálom Balázst.
Rettenetes lehetett a kórház, belegondolni is rossz. Remélem hamar túl lesztek rajta.
Etus,
Nálunk is már volt ez a három napos láz, pont amikor nyaraltunk. Szerencsére Niki megúszta 1,5-2 nap lázzal és utána jöttek a pöttyök, de nála meg a kezén és a lábán voltak nagyon sűrűn, a testén nem volt egy darab sem.
Olvasom, hogy téma volt a nem evés is. Én azt mondom ne panaszkodjon senki, mert Niki a legrosszabb evő itt ahogy elnézem. A következőket hajlandó megenni: kifli (natur), buláta, dinnye (csak néha kéri), körte (csak bébiételben és azt sem mindig). Ennyi. Semmi amit eddig szeretett nem kell neki. Azt látom, hogy a mi kajánk érdekli már, de annyira össze-vissza eszünk, hogy ritkán eszünk csak együtt és akkor is csak kóstolgatni kér Niki, pár falat és megunja. Szerencsére még cicizik így végre hízott egy keveset, már elértük, sőt picivel el is hagytuk azt a súlyt amivel a nyaralásból hazajöttünk. (Ugyanis utána Ő fogyott.) Nem tudom lehet-e köze a betegséghez, vagy ez csak egy ilyen időszak, de gyakorlatilag amióta hazajöttünk és ugye beteg is volt, azóta nem eszik normális ételeket. Tehát én annak is örülök, hogyha megeszi a kiflit, nem hogy főzelékről álmodozzak
.
Mók,
Valóban felháborító amit írtál. Pont azért vannak ezek a rendelések, hogy az egészséges babák ne betegedjenek meg.
Varitus,
Nikinél általános a nem akarok aludni téma. Valamelyik nap az ölemben volt és már csukódott le a szeme annyira fáradt volt, de azért még az utolsó erejét összegyűjtve megpróbált lemászni játszani.