Köszönöm a kedves fogadtatás!
Akkor csak röviden Rólunk:
Nagyon szuper volt a várandósság, szerettem nagyon, semmi problémám nem volt. Csak a 33.héten autóbalesetet szenvedtünk, és innentől feküdnöm kellett. Viszont ez sem volt elég hatásos, a 36.héten először elkezdtem vérezni, majd 2nappal később elfolyt a magzatvíz. A szülés nem volt egyszerű (11óra). A végén már esett szegényemnek a szívhangja, az utolsó pillanatban sikerült megszülnöm természetesen: 2630g-al és 52cm-vel. Szerencsére van/volt tejem. Szopiztatom még mindig reggel és este. (És ha nagyon túlpörög akkor a délutáni alvás előtt is.
) A kajcsikkal amúgy nincs gond. Jóevő, és a cukkinin kívül bármi jöhet. (tehéntejet még nem adtam neki, de tejterméket már igen.) De a fő kedvenc az mindig az amit én eszek/ennék.
Pont most szerdán voltunk védőnőnél: 8,7kg és 74cm. (de nem nagyon volt kedve méreckedni, így csak kb.-ra nyújtotta ki a csaj, valószínű ennél magasabb.)
Még 2szer alszik, szerencsés napokon 2x1órát. (Kiskorába 20perceket aludt a 3órás ciklusok alatt…). 2fognál tart, és ezek is 8hónaposan jöttek ki, pont a nyaralásunk alatt. (Azt hiszem mi vagyunk a sereghajtók ezügyben
)
Mozgás: Barni most ott tart, h vezetgetve lépeget szépen, és ha elfeledkezik magáról és van valami a kezébe, akkor megáll egyedül is.
Kedvenc játékai: a mobiltelefonom (ezért indult el kúszva anno.), ásványvizespalack, távirányító, vezetékek, és a lámpák.
Lina
Ezek szerint nem is csak egy napon szültünk, de egy évben is születtünk. Én is 84es vagyok.
Gratulálok a tesóbabához! Mi is szeretnénk lassan.
Cherryke
Nagyon jók a képek!
Csirkepörköltet már én is adtam Barninak, de nem ebédre, hanem miután megette az ebédjét, utána megkóstoltattam vele.
Jó nagy lába van tényleg Hunornak! Most Barninak 19est vettünk, de az még picit nagy rá.
Sissy
Jobbulást!
Nagyon ügyesek vagytok Lilivel, h már a bilit próbálgatjátok!
Kri
Szegény Brigi!
Mi lett az eredmény?