Sziasztok
etus:nekem 8 hónapos kora óta mondta a védőnő,h adhatok tojás sárgáját,de fehérjét még nem.azt olvastam,h még kicsi fehérje sem kerülhet nekik a kajába,mert veszélyes allergiát hozhat elő,ezért én még kerülöm a fehérjét.bár én is úgy adtam volna neki múltkor palacsintát biztos ette is volna,de féltem nehogy allergiás legyen rá.pl a grízről is olvastam,h pont a veszélyes allergia miatt nem szabad még adni,mert elő hozhatja.vagy a méz olyan allergiát okozhat ami akár halálos is lehet.sajnos Máténál még nem volt internet vagy akkor még nem derültek ki ezek a dolgok,de vigyáztam akkor is.pedig nem volt igazán védőnő mellettem,ráadásul első gyermek volt.
sissy:elhagytátok,na akkor valaki jól járt a francba.mi nyaraláskor teljesen el is felejtettük az úszógumit pedig jól jött volna.idén már tényleg nem kell én vártam is már a hűvösebb időt csak azért nem jó,mert Balázs mindig kitakarózik éjjel,bár egy jó pár éjszaka hosszú ujjú bodyt adtam rá meg talpas nadrágot,de hát ha alszik az ember akkor jobban fázik és ő még nem tud betakarózni.valamit ki kell találni a még hűvösebb időre,mert van gáz fűtési lehetőségünk,de ha ezt a házat felfűtenénk akkor 90ezer körül lenne a számlánk télen meg fölötte,ezért fával szoktunk az ingyen van és hajnalban viszont hűvös.nem tudom,h viselné el Balázs a hálózsákot
rekus:én pedig házi csirkét rendeltem pucolva ,de szét szoktam szortírozni csomagokban,ez volt tegnap plussz munkám!
és pont akkor hozták amikor görcsöltem és főznöm is kellett volna már
tojást is lehet onnan venni,én is szeretem a házi dolgokat!
lina:gratulálok!!!!állítólag az első évben könnyebb teherbe esni,mivel nyitottabb a méhszáj,de lehet,h rosszul tudom
kri:köszönöm jobban vagyok,este még fájt ,de hátha ma már jobb lesz!jó is lenne,mert orvoshoz kell mennem több mint egy hónapja sokszor szédülök és mérnem kell minden nap a vérnyomásomat meg írni egy naplóba,de érdekes,mert amikor rosszul vagyok,szédülök olyankor mindig lemegy.(anyóssal mi újság??)jaj jön ez a nyálkás idő lassan és az ovikba mindig be viszik a beteg gyerekeket aztán viszik haza,ugyan ez van a sulikba is már félek eéőre,mert pont a pad társa máténak ő neki az anyukája is ilyen!
varitus:nem lehet,h akkor akkor te is fel voltál fázva?pedig állítólag szülésnél úgy ki tisztulunk,h nem lesz egy darabig ilyen gond.meg én akartam egy olyan fogamzásgátlót ami egy szuri és véd 5 évig,de azt mondta a dokim,h az nem jó,mert utána lesz mit kitakarítani,de ezt nem értettem teljesen csak az jött le ,h nem jó akkor.Balázs 2x alszi egy nap 1,5 órákat,de egyik nap nem aludt délelőtt és du bepótolta és akkor aludt 3 és fél órát sztem az apjára hasonlít ebben,mert én nem vagyok ilyen alvós!