En is vagyok csak nagyon ritkán
Az elsö dolgom, hogy üdvözöljelek ujra köztünk Dinuci, igazán hiányoztál ebböl a fórumból, nem csak a jó ötletes ebédeid miatt
Nagyon sajnálom ami veletek történt az utóbbi idöben, dé meglátod, mi is jók leszünk valamire, ird ki bátran magadból a dolgokat, ha éppen ugy érzed. Nagyon szépek a gyerekek, Vivi igazi kis husi mint Nóra, ö most éppen 12 kg, lehet, hogy átvettük a vezetést
Remélem nem marad mindig ilyen kis duci, bár a fiuk is ilyen husosak voltak, csak rajtuk nem aggódtam annyit, Nóri mégiscsak lány, neki csinosnak kell lenni
En is mindenböl adok Nórinak, persze amiböl lehet neki enni. Van 3-4 dolog amit semmiképp nem adnék neki 1 éves kora elött, de a többi mehet. Mindent ledarál, nem turmixolok semmit elég szép nagy darabokkal eldolgozik a drágám. Nekünk is 6 fogunk van már, egyre kevesebbet szopizik estére tápszert kap, igy reggelig alszik, ha megszoptatom akkor éjszaka többször sir és enni szeretne. Ez most elég jól bevállt.
Nóra már rég áll egyyedül anélkül, hogy fogna valamit, most meg egy pár napja próbálkozik a lépésekkel is néha összejön neki kettö is, olyankor nagyon boldog. Többször is leguggol és feláll kapaszkodás nélkül, nagyon jól csinálja.
Akkor most egy kis magyarázat, hogy miért nem jöttem már rég.
Voltunk egy hétre a hegyekben hármasban egy kis utónyaralásra. Hazaértünk alig pakoltam ki az autót hiv az unokahugom hogy menjek azonnal mert elindult a szülés és én voltam berendelve mellé a szülöszobára. Lassan már kitanulhatnék szülésznönek
A növéremnél is én voltam bent , most meg az unokahugom. Ugyhogy ilyen mozgalmas heteim vannak itt 3 gyerek mellett
Ráadásul ma 4 gyerekem volt, a barátnöm reggel beadta a 4 éves kislányát , mert temetésre kellett menni. Hát nem mondom, 4 gyerek az már egy kicsit sok lenne
Cherryke, megnéztem a videot, hát nagyon élvezte Hunor
Sissy, igazán csinos vagy, azt hiszem sokan örülnénk ha csak 2-3 kg lenne még rajtunk
Lina, Lynn, tényleg rég nem voltatok, de azért jó hallani rólatok is.
Lányok tegyétek bátran a fotokat, olyan jó nézegetni a babákat, lassan már jól ismerjük öket. En is felismerném az utcán mindeniket
Nálunk ma kezdödött az ovoda, egész jól megszokta már Máté is, emlékeztek nagyon sokáig szokta meg szegénykém, szerintem beletellt egy fél évbe. Ezért kitartást akinek most megy elösször a gyereke.
Edit, ne izgulj, biztosan megszokja Juli is mert a lányok sokkal ügyesebbek, mint a fiuk, na meg idöre is több mint az én fiam volt. Máté 2,5 éves volt amikor kezdtünk, szerintem pont az a fél év hiányzott, na de már mindegy.
Egy picit hosszura sikerültem, de olyan ritkán tudok jönni.