Sziasztok!
Én sem voltam itt egy ideje, mint jónéhányan.
Gyancsi - Van valami oka ennek a fizikoterápiának, vagy csak úgy simán jó?
Amida - átforduláshoz gratula!!!!! Végül beoltattad magad?
Ritya - Tamáskának jobbulást!!! Én úgy tudom, hogy ilyenkor már nem feltétlen feszít az ember melle. Én is úgy vagyok vele, hogy ha nem sír, hogy éhes, akkor csak elég.....
Nav - nálunk fél 7-kor van fürdetés, kb. 7-re vége. és van, hogy egy órával előtte eszik. Aztán ha nagyon fáradt, 7-kor már csak három szippantás, és alszik egy csomót. A suttógó is ír láncetetésről, én ezt annak tudom be. És én azt tapasztaltam, hogy nem függ össze, hogy meddig alszik, meg hogy mennyit eszik. Engem nem zavar, hogy korán fekszik. Ha elhúzom a fürdési procedúrát, úgy kivan, hogy elaludni sem tud a fáradtságtól. Egyszer előfordult, soha többet. Van, akinek ilyen a bioritmusa. Korán fekvő
Én is brutál sokat eszem, de én mindenből!!! Viszont én hurkás vagyok
Én egyáltalán nem fejek. Adél elbánik a betonkemény görögdinnyékkel is reggelente
(Csak reggel van ilyen.) Annyi, hogy ilyenkor az első szopi 2 ciciből megy. A másodikból csak éppen annyit próbálok adni, hogy a következő szopiig ne durranjak ki.
Nav, tűrj egy kicsit, és jó lesz
Wivi - Barninak jobbulást! Annyira édes!! Lehet, ráugrott valami baci, és nem a réteg volt rajta kevés. Szerintem többször tedd cicire, tényleg a tej a legjobb, a lelkecskéjének meg a Te közelséged.
Berni - MM kapszulán kívül mással nincs kedved kísérletezni? A cumit mi azóta hanyagoljuk, hogy fel bírja emelni a fejét. Képtelen lennék odarohangálni hozzá másodpercenként, hogy visszadugjam. A kezét meg egyedül is megtalálja. Nem ezem múlik, hogy szopja-e az ujját, vagy sem. És az sem, hogy meddig....
Ebba - jó lenne a külön szoba, és akkor Janka beszélgethet, Ti meg pihizhetnétek apával együtt.
Vikoo - én kipróbáltam magamon az orrszívót. Egyáltalán nem gáz. Semmi rossz érzés, de egy kicsi sem.
Torna - nagy lelkesedésem egy alkalomig tartott.
Tejci miatt is parázok.
Grat az este 6 utáni nem evéshez!!! Én meghalnék.....
Kangoo - én is ki szeretném próbálni. Majd....
Bedoha - Oli nagggyon helyes. Olyan zokni vagyok, hogy egy óráig sasoltam a képet, hogy milyen az a szerkentyű alatta....aztán rájöttem, hogy a mosógép
Babakocsikázásról lemaradtam
De ebéd után már nem túl jó, mert mostanság gyalog megyünk Atiért az oviba, és az 3-5-iges program. Ha még előtte is babakocsiba rakom, Adél megőrül. Majd kicsit később, ha már üldögél, meg ilyesmi, akkor már jó lesz. Szóval pár hónap múlva újra jelentkezem közös séta ügyben.
Kriszta - tényleg aranyos Dávid, ahogy szopizza az ujjacskáját. A mi Adélunk pedig a fityisz királylány. Állandóan előre nyújta a kezét, és fityiszeket mutogat. Ezért is nem szopja az ujját
Mert hogy be van szorulva a hüvelyk ujja két másik közé.
Eclipse - Barlangász Mollikánál szóhoz sem jutottam!!! Annyira vagány, jó csajszi
Macs - a szilárd kaja etetésnek szerintem pont ez a menetrendje. Hogy szép lassan a szopizásokat kicseréljük más kajákra, és a reggel és esti szopi / tápszer marad meg sokáig. Először a délit váltja ki az ember gyümivel, aztán délután kap más uzsonnát tej helyett, majd végül az ebéd sem tej lesz. Szóval szerintem ez egy tök természetes folyamat.
Henne - a rosszkedv legjobb ellenszere a sok-sok program. Mászkálj, hívj magadhoz barátnőket, látogatókat, vagy menjetek el bevásárolni, stb. és akkor hipp-hopp elrepül az idő, és vele együtt a rosszkedved is
Rólunk: ma voltunk 3 hós oltáson + Prevenár + utolsó rota. 4 hósnál kapja még a Meningitec-et. Ez mehetne 1 éves kor után 1 oltással - így 3 kell majd, de Ati ovis, és minden sz@rt hazahoz. Úgyhogy nekem sűrgős.
A szuper fej emelgetésen, és játékfogdosáson kívül egyelőre még mást nem csinál. De dokker megdícsérte a hátizmát.
Általában jól alszik, ma éjszaka pont nem, de reméljük ez csak átmeneti. 7 körül fekszik, kelés 4 és 5 között, de van, esetenként még később kel. Most kelt éjfélkor meg 4-kor, aztán meg fél 9-kor én ébresztettem, hogy indulás van.
Oviba már gyalog járunk. A kedvenc része a napnak. Adélt toljuk, Ati fogja a kezem, és jókat beszélgetünk. És be-beugrunk bogyókás sütiért a cukiba. Na meg Ati fárasztásnak sem lenne utolsó, ha hatna. De nem hat. Én tudnék szunyálni egy-egy kiadós séta után, neki viszont így is rengeteg az energiája.
Most minden szabadidőmben a bölcsinek gyártok honlapot. Ide járt Ati, és reményeim szerint ide fog járni Adél is 2 éves korától.
Szép napot mindenkinek!!!!
Puszi, Eszter