Kri!
Nagyon szép a szüléstörténeted, na meg Boti is gyönyörűséges!!! Még egyszer gratulálok!! Zsombika hogy viszonyul a kistesóhoz?
Én nem kaptam üzit az új topikról.
Teri!
Szuper jó, hogy ilyen szép eredményeket kaptál. Minden rendben lesz, meglásd!!!
Franci!
Te aztán nem vagy semmi, egyből duplázol! De akkor ezek most egypetéjűek? Nem két petesejt termékenyült, hanem osztódott egy? Gondolom, még a csak barátkozol a ténnyel, hogy ketten lesznek, és még olyat ne is kérdezzek, hogy milyen párosítást szeretnél? Bár egyszer azt írtad, hogy 3 fiút is el tudnál képzelni? Lehet, hogy most beteljesül a kívánságod? Kicsit irígy vagyok (jó értelemben), mert ha ikreim lettek volna Zsombinál, akkor meglenne az áhított 3 gyerek. Így viszont már nem lesz több
Boni!
Te vagy a soros, és meglásd, nincs is annyira messze már!!! Nagyon drukkolok!!!!
AM!
Hogy megy a hozzátáplálás? Körtét üvegesben adtad? Mert úgy tudom, hogy friss gyümiben az apró magvak miatt nem lehet még. Én ma alma-szőlő rizzsel kombinációt vettem. Ízlett neki. Délben pedig újból kipróbáltuk a répa-krumplit, mert eddig a zöldségek nem mentek. Hát azt is falta. Ha túl leszünk a szőlő bevezetésén, adok neki répa-borsót, aztán szépen belevetjük magunkat a zöldségek világába.
Ja, és még mindig nem forog az úrfi. Szépen kihomorít, és csak egy picit kell neki segíteni, hogy átbillenjen, de egyedül még nem megy neki. Hason változtatja a helyét, fekvőtámaszozik, forog körbe 360 fokban, kúszik hátra. Minden nap tornásztatom, mutatom neki, hogy a forgást. Remélem, napokon belül meglesz az átbillenés is.
Szilvi!
Ti hogy vagytok? Képet dobsz a fiúkról? Miket csinál Matyika?
Marika!
Hogy van Matyika pocija? Javulgat? Most is azt a masszírozó krémet használod? Sab Simplexet nem próbáltad? Nekünk az is segített elég sokat.
Panndi!
Olyan hihetetlen, hogy mindjárt te is szülsz. Úgy repül az idő!
Beze!
Ti hogy vagytok? Marci lassan 5 hónapos! Szopizik még? Mikor tervezet elkezdeni a hozzátáplálást?
Panni!
Te hogy bírod a 4-gyerekes életet? Vivike továbbra is mintababa?
Itt szélvihar van. Megyek is, mert mindjárt leviszi a teraszunkról a szél a szárítót............