Rabbe - decemberben kezdem el az olvasást, pár naponta benéztem, de nem mindig tudtam mindent elolvasni. Mostanában már majdnem minden nap zugolvastam
, aztán erőt és bárorságot merítettem a bejelentkezéshez;).
Sikerül betartanod a nasimegvonást?
Vörösmacska - mit szólt Balázsod a kekszes almához?
Sziszka - drukkolok nagyon a vizsgáidhoz! Előtted is le a kalappal!!!! Két gyerkőc, plusz vizsgák….
Dorka – eddig egyszer hagytam itthon Olivért hosszabb időre (fodrászhoz mentem), és pont hazaértem, mire megéhezett.
Szóval, lehet, hogy tényleg meg kéne próbálkoznom hamarabb ezzel a fallabda dologgal
Játszótérrel ne szerénykedj, tedd csak fel azt a képet!!
Ebba - nálunk van pára minden rásegítés nélkül, de Olivér így is nagyon szörcsög már több mint egy hete. Még mindig napi 1-2x szívom neki
. Estére bodyt szoktam ráadni, hosszú ujjú rugit, és egy ujjatlan zsákot. Sikerült a párásítót kicserélni? Nem alvást sajnálom, szerencsére mi azért éjjel tudunk aludni. Általában reggelre telítődik meg a pici orrocskája!
Sophie - nagyon édesek a gyerkőcök
! Az együtt fotón meg kell őket zabálni!
Gyancsi – Olivérnek énekelni szoktam, csörgőt adok a kezébe (tudom, még nem tudatosan fogja meg, de olyan édes, ahogy akaratlanul rázza), tegnap újságot olvastunk (kismamát)
, meg van egy oldal a neten, brillkids.com onnan töltöttem le neki fekete-fehér ábrákat, azokat nagyon szereti nézegetni (ha gondolod, átdobom). Melinda barátnődnek gratula!
Wivianne - Barninak hatttttalmas gratula!!!!!
Navi - gratula a kisasszonynak a „csak” hátáról hasra forduláshoz
! Oltásnál mi volt? Nálunk a két hósnál én nem néztem, Apa igen, na azóta nagyon tiszteli a fiát
! Mindenkinek eldicsekedte, hogy milyen ügyes a fia, hogy ilyen mélyre beszúrták neki a tűt, és csak egy kicsit sírt! De mondanom sem kell, őt napokig kísértette a látvány!
Gigi - sajnálom a betegeskedéseket. Jobbulást mindenkinek!!!!
Balázsoknak nagyon sok boldogságos névnapot kívánok!
Puszi mindenkinek!