Én inkább az itteni titkosítás mellett lennék, a másikkal nagyon egyszerűen működött...az Anyatanyára egyszer már megpróbáltam egy régi csapathoz csatlakozni, de már a jelszavam is elfelejtettem
bár amennyit én mostanában jövök, nem is szólhatok bele, hogy hogy döntötök
Panndi!
Már te is túla 30-on, annyira megy az idő! Készülsz már? Hogy állsz fiú ruhákkal?? Húú nekem rengeteg eladó lenne, ha közelebb lennél, így nem éri meg postázgatni (szerintem)
Pruci!
Drukk 29-re, de tuti, hogy minden rendben lesz!
Franci!
Azonnal sipirc betegácsiba, s ne vasalj!!! Pihenj!!!
Kri!
Ilyen egy kitartó kistesót!!! remélem, hogy nem várja meg a locsolkodást, illetve addigra már otthon akar lenni
Danyu!
Első Húsvét az új házban!! Készültök??
Beze!
Marci nagyon ügyes, no persze a név kötelez!
Maryka!
Láttam képeket Matyiról, s tesóról nagyon édesek! Hogy boldogulsz kettővel???
Moti!
Ovival elég jól állunk, van, hogy sír, de egy-két percig...az indulás is elég sokszor zökkenőmentes, ami nagyon jó, főleg, hogy Matyistól megyünk, s nem kell két gyereket cipelni
viszont a viselkedésétől én egyre jobban kivagyok
most barátok (két kislánnyal) mondták, hogy lehet az ovitól, ott visszafogott, s itthon tombol....de annyiszor rá kell szólni, agreszív, mindenre a NEM a válasza, s persze azért vannak tündér időszakok, s akkor nem értem, hogy ez a két gyerek, hogy lehet egy és ugyanaz...s mivel nekem Marci a MARCI, ezt nem tudom másképp fogalmazni, nekem ő az én BABÁM, nem tudom feldolgozni ezeket a helyzeteket, s néha vagy inkább sűrűn rosszul reagálok
Matyival is jól elvan két másodpercig, aztán, mint ma este is, kitépi a játékot a kezéből, s persze hoz neki egyet Matyi járókájából, de azt nem engedi, hogy az ő játékával játszon, persze közben szeretgeti is, de néha nagyon kell figyelni, mert olyan erősen megszorítja szegényt...ha rászólok, akkor félek, hogy valami rossz reakciót indítok el, de muszály, mert annyira féltem a "kicsit", aki már jóval több, mint 8 kiló, s ma is rácsodálkoztak a játszón, hogy milyen nagy baba.....szóval lehet, hogy az ovitól, de Marci jelenleg kicsit kerge
Panny!
Te hogy "haladsz" Olikával??
húúú megyek, jól megszaladt a "kezem" ...mindenki mást is soxor puszilunk, s KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!
Persze jövök még hírekért!