Sziasztok!
Most mentek el anyósék a szombati ebédről tőlünk. Ati, apa elvitte őket haza, Adél alszik, én meg koffeinmentes kávézgatok EGYEDÜL!!!!
Már vagy 2x próbáltam írni az elmúlt pár napban, csak mindkétszer elbénáztam az elküldést.
Eclpise - Hattttalmas gratula, és jó kikapcsolódást!!!
Eta, Nav - mit lehet enni téma. A "szabályok" egyre kevésbé szigorúak. Régen pl fetrengett Adél, ha narancsot ettem, most már semmi baja. Lehet próbálkozni
Wivi - előttem nem kell szabadkoznod. Nekünk az Újpesti felüljárón volt balesetünk - hátulról jöttek belénk, de úgy, hogy beletoltak az előttünk állóba. Nem én vezettem. Kocsi totálkár, nekünk semmi bajunk nem lett az én defektemen kívül. Sokáig szorongtam, ha kocsiba kellett ülnöm - nem vezetni, csak utazni!!! Aztán később már csak a vezetéstől szorongtam. Ha tudtam, hogy másnap vezetnem kell, akkor előző éjjel nem aludtam, minden bajom volt, a kibúvókat kerestem. Aztán visszamentem dolgozni, és nem volt apelláta. Munkába járás, bölcsiből Ati elhozás. Aztán egyszer csak elmúlt. Akkor majd tavasszal
Lehet olyat is, hogy a kertünkbe, hogy sütünk vagy főzünk valamit. Hímek is jöhetnek, majd boldogítják egymást, amíg mi dumcsizunk, meg ilyesmi
De ha Vácon járunk esetleg, akkor majd szólok előtte, és tehetünk egy közös sétát, ok?
Angie - Zsombi csodaszép!!! Cseréljünk már telefonszámot priviben, ok? Mirelit őszibarack bejött a sógornődnek? Atinak bejön a Kipp-kopp.
Macs - Balázskának gratula az első igazi kajához! Mi volt az, almalé?
Lucuzs - Bogi egy igazi kis tündér!!!! Már Ati is alakul. Egyre többet simogatja Adélkát, és mindig jön segíteni szopiztatni
Ez azt jelenti, hogy odafekszik mellénk az ágyra. Ezzel párhuzamosan időnként felveti, hogy Ő is.....
Szerencse a kakaót szereti, és mindig mondom neki, hogy úgysem ízlene neked, mert ez csak tej. Kakaót nem tudok
Prevenárt nekünk sem adták be rögtön az első oltással együtt.
Oviból elhozásnál időnként én is dilemmázok. Legyen picit korábban szopi, vagy csak akkor, ha hazaértünk?
Ninin - rólam is kifelejtettél
Nav - Te írtad annü a szűkre varrást? Hogy vagy mostanában? Nekem elég gáz, ezért felhívtam a szülésznőt, hogy most már mindig így lesz? Azt mondta, hogy épp a napokban beszélték, hogy az a 6 hét van akinél 6 hónap. Mondtam remek, legalább van remény
Rabbe - Sopronba hova jártok? Valami jó kis hely, vagy rokony? Patrik is jó husiban van. Olyan, mintha a hurkácskáitól lebegne a vízben
Kisujj szopi
Ledöbbentem, hogy már miket csinál
Annnyira ügyes!!!!
Betegséggel hogy álltok?
Bedoha, Amida - ha úgy adódik a közös babakocsikázáshoz én is csatlakozhatnék Adéllal?
Amida - receptes testápolóra elmúltak a hurkaközi göröngyök? Benci is nagyon helyes!!!! Apának jó pólója van
Sírás van, mennem kell. Szép hétvégét!!!!