Teri!
Jobbulást Petrának! S neked is kitartást! Nagyon szörnyű lehet őt így látni
De jó látni a vonalzódat!!! Már mindjárt 10 hetes leszel!
Kri-ről nincs hír???
Moti és Maryka!
De jól nektek, hogy így egymásra találtatok! s Boldiknak és Gyurikának is jó lesz/lenne, ha egy oviba mennének...tuti, hogy mindkettőnek nagy előny lenne egy biztos pont
Maryka!
Sajnálom a pocifájást! Milyen nagy már Matyi is!!
Moti!
Graula Sebi "beszédéhez"...szerintem a mi Matyink is hamar fog beszélni...én Marcira úgy emlékszem, hogy az első szószerűséget
hasonló korban mondta...olyan furi, hogy már Marci fejlődésére is alig emlékszem, de azt még legalább lelkesen írtam...Matyiról már alig írok valamit...majd egyszer innen a babanetről összeszedem...szoktam mondani, hogy majd a nyugdíjas házban lesz időm
Nagyon jók az új vonalzók! Ki az ott Boldival? Anyukád?
Lillanyuci!
Én is végig bőgtem a történeteteket!! Főleg, hogy én tudom, hogy mit éltél át....a lényeg, hogy már minden ok, de elfelejteni ezeket soha nem lehet...
Nem tudom,hogy írtam-e már, de olyan furi, hogy nekem Matyi szüli(hó)napjai valahogy nem azt az érzést keltik bennem, mint pl. Marcinál...mondom neki, "ünneplem", de legbelül valami nem stimmel
Én még mindig nem tudom, hogy mennyi idősnek tekintsem, pedig senki meg nem mondja róla, hogy korababa volt..
Már "kutyázik", olyan szépen áll négykézláb, s leginkább hátra, de ő is halad...tud kukucskázóst játszani..lerántja magáról a "leplet"...nyújtja (vagy hasonló) a kis kezeit, ha mondom, hogy "gyere", s annyi értelmet látok a szemeiben, hogy az valami csoda
Panny!
Felfogtad már, hogy csajszid van?? Van különbség??? Olika, s a "nagyok" elfogadták már a kiskirálylányt???
Franci!
Nagyon szűkszavú voltál! Hogy vagy?? Hogy álltok kétcsík ügyben?? Gergő??
..hát ennyire volt most erőm! Bocsi ha kimardt valaki, valami
...megyek alukálni! Jó éjt!!!