Sziasztok, tegnap visszadobta a hsz-om aztán áramszünet lett, így most tudok jelentkezni.
Andris jó gyerkőc, csak délután 5-6 között és reggel 6-7 között nyűgös, sírdogál, vagy fulllextrásan sír.
Kérdés, kedves többgyerekes anyukák: ti felveszitek
1. ha nem éhes (igyekszem 3 óránként etetni)
2. ha tiszta a pelus, nem hasfájás
3. ha úgyis mindegy mert ahogy leteszed kezdi újra?
És: meg lehet szokni, hogy sírdogál? Én még annyira sajnálom...
Maryjane: én egy hetet hordtam túl, mindent kipróbáltam: séta órákon át, lépcsőzés (értsd lépcsőn fel a budai várba, végül), hashajtás szőlőevéssel, komoly szex apucival (én felül, mondjam még?) semmi sem használt. Egy anyuka viszont, aki ctg-n együtt volt velem, ricinusolajat ivott sárgabarackpálinkával
és sárgabaracklével (a pontos arányokra sajnos nem emlékszem) és a csecsemőosztályon találkoztunk legközelebb, még aznap este megszült
Hátha ez bejön? Nekem végül indítani kellett, de nem tudott megszületni- nem jött le a feje (heges a gerincen 3 korábbi műtét miatt)- ezért lett császár, és sztem ezért nem is indult be a szülés, bár 1ujjnyi méhszájam volt már ki tudja, mióta. De nem akartalak megijeszteni, tényleg!!!!
Megyek megnézni a meghívómat, és felteszek egy ari képet (anyósom csinálta, amig vigyázott rá)
egy hetes Andris minimackó alszik