Sziasztok!
Mi is régen jelentkeztünk, de most örömmel látom, hogy él a topic és így mi is hírt adunk magunkról. Fotót sajnos nem tudok csatolni, mert tabletről netezek, de azért majd a férjem tabletjéről valamelyik nap megpróbálok.
Moncsih, döbbenetes, hogy ez történt Veletek. Nagyon ijesztően hangzik, tulajdonképpen mondhatni életveszélyben voltatok! Arra nincs valami tippetek, hogy mit ettetek? Tengeri herkentyűt, mosatlan gyümölcs, stb? Nagyon durva, de örülök, hogy már jól vagytok!
Kismacko! Mi csak egyszer mentünk a Dévény tornára, mert nem volt annyira szimpi a nő és igazából Hunor, 4 hónapos kora óta stabilan, percekig hasal, sőt már állandóan ülésbe akarja húzni magát az ölemben. Már többször átfordult, de nem mindig sikerül, mert a kis kezét nem előre teszi, hanem a teste mellé leszorítja és emiatt küzd egy csomót. Minden nap tornáztatom, hasra teszem, gyakoroljuk az átfordulást, de annak vagyok a híve, hogy nem szabad erőltetni, mert makk egészséges és fogja tudni önállóan is, csak lehet, hogy 2 hét csúszással.
Ártani nem árt a Dévény torna, de ha egészséges a kisfiad, nem volt koraszülött, vagy oxigénhiányos, akkor nem muszáj. Eredetileg ezeknek a babának fejlesztették ki.
Hunor egy gyönyörű, mosolygós csibész, már 21 hetes lesz szerdán és almát minden nap eszik délelőtt. Egy teljes étkezést nem váltottunk le vele, mert ez annyira nem laktatja, de majd talán a zöldségek. Őszibarack nem ízlett neki, fintorgott, nem is erőltetem, sütőtöktől talán picit fájt a pocak, de sárgarépát is adok neki az alma mellé és imádja. Most cukkini főzeléket vettem babaételben, lehet, hogy megkóstóljuk azt is, illetve birsalma, körte kombó is van itthon. Ezeket még nem mertem adni. Ti hogy álltok vele?
Már 68 cm és 7500 gramm, hatalmas baba, akkora, mint egy féléves. 74-es rucikat hord.
Jó egészséget Mindenkinek és írjatok ha időtök engedi!