Na, ittvagyok. Teljesen szét vagyok cincálva. Őrület az éeltem, száz felé kell 200%-al figyelnem, most egy új mappától várom a megváltást... Hátha le tudom rendezni a 4 párhuzamos életemet, plusz a családomat...
A helyzet a következő: 27. napomon vagyok. A mi Jó Istenünk tudja, hogy mikor fog megjönni, de ha megjött, akkor a kocka el van vetve! Ugyanis a következő ciklusom 20-23. napján UH és kezdődik a stimuláció. Már aznaptól gyogyi, míg meg nem jön megint és akkor durrbele 2 héten belül petesejt-leszívás utána embriotranszfer...
Olyan áprilisban, mikor máskor, mint az esküvőnk környékén
Mindent letudok egyben.
Viszont nem vagyok elégedett, mert az iformálás minősége a béka segge alatt. Olyanok, hogy a doki krédezi meg, hogy mi hogy döntötünk, mit szeretnénk?... Meg, hogy én jobban tudom, hogy milyen lett a fagyasztott fiúk minősége... Na pfff, a szomszéd szobában csinálták és ENGEM kérdez?! Brutál. Persze, hogy stimu, meg minden, nem volt hajlandó kimondani, csak úgy sejtettem... De nem gáz, mert telefonált neki egy csaj, miközben ott voltunk, és vele sem volt egy cseppet sem közlékenyebb, de akkoris. Keresek szakirodalmat, ami leírja, hogy mi vár ránk, kb ennyit tudok tenni a saját érdekemben...