Era ott éppen nem voltunk....
Csak kicsiket vittem ki a nagy szél miatt. Férjem holnap reggel viszi vissza a dokihoz, de már jól van, vagyis a fülét nem fájlalja, de még mindig taknyos.
Most az egyik mama vett ki szabit, vele van otthon.
Én nekem ma telt be a pohár itt bennt.
Ugye a lányom múlt héten is otthon volt, anyummal. Csütörtökre vettem ki egy nap szabit, mert anyukám is dolgozik csak nem minden nap. Férjem is volt vele otthon szabin. Ugye péntekre virradó éjjel 2x kellett neki adnom nurofent a fülfájás miatt. Betelefonáltam h pénteken sem jövök, hát a fönököm hangján hallottam, hogy nagyon nem tetszik neki, ma meg ugye itt vagyok már bennt, otthon a beteg gyerekem, és ma meg hozzám sem szólt, meg állítólag kaptam meleget-hideget pénteken, hogy nem jöttem be.....
Szóval 60% a táppénz, de nagyon gondolkodom, h kiiratoma magam, mert nagyon elegem van már. Itt mindig is probléma volt, ha otthon mertem maradni a beteg gyerekkel. Volt, hogy a lányom 1 hónapot nem volt böliben, én abban a hónapban 2 napot voltam vele otthon, és e miatt nem kaptam mozgóbért.....
Bocs a kitörésemért
Netty nagyon örülök, hogy otthon vagy, és hogy minden ok veletek. Próbálj tényleg pihenni....
Én nekem felborult a nehéz dolgom is
, most hogy otthon voltam nem tudtam tartani a diétámat annyira szigorúan, és csaltam párszor
, aminek az eredménye, hogy 4 napja nem sikerült, úgyhogy ma kellett laeovolakot is bevennem, attól meg most úgy émelygek....
Vasárnap sem tudom mi volt velem, mindenkivel összevesztem, vagyis a férjemmel vagy 4x, és egész nap bőgtem, úgyhogy nem vagyok túl jó paszban.
Most kicsit lenyugszom, aztán írok a szopis, és alvásos tapasztalataimról is.
Bocs, hogy így kiírtam magam....