Indigo, ha egyszer már nincs panaszod, akkor miért is adna gyógyszert!?
amúgy sem szívesen adnak a kismamáknak... nekem a fülgyulladás, és folyamatos láz miatt adtak anno, amúgy a torokfájással (sajnos ma is elkezdődött egy újabb nyavalya) mindig hazazavar, hogy pihenjek, sokat igyak, hársfa tea nagyon jó ilyesmikre, és ennyi! ha nem javulok, ha lázas vagyok, akkor menjek vissza mindenképp, de csak szimpla piros torokra, ami általában szokott a fájdalom hátterében állni, nem adnak semmit! pedig attól is meg tudok őrülni, ahogyan pl. most is!
a cukor miatt nem irigyellek, bár talán jobb a terhességi diabétesz, mint a sima... ezt a szülés után le is tudod, viszont a másik oldal egy életre megkapja, hogy folyton diétázzon és társai
( persze már van benne rutinod, de mégis rossz lemondani!
cicamica, drukkolok a cukor miatt!!! nekem csak 1x kért az endorinológus! neked eddig mindegyik jó lett? cukor lötyis mind? volt előtte terhességi diabéteszed, vagy "csak" az IR?
aludni én is nagyon nehezen alszom el
nitácska, de jó, hogy végeztél a vérvétellel! a babaholmi nézegetés pedig nem bűn! nekem sem lenne a világ összes pénze sem, ha elengedném magam
babakocsi téma! nagyon nehéz ügy... megvettünk egy nagy monstrumot, még Beni születése előtt, imádtuk, igaz, hogy nagy volt, és nehéz, meg a csomagtartóba is neccesen fért bele, de a terepviszonyok és egyéb kívánalmaknak megfelelt teljesen, ő egyébként egy bergon kocsi volt... aztán mikor már Eszter is kinőtte, meg úgy volt, hogy babaproject befejezve, szépen eladtuk a nagy bababörzén még ősszel... erre tessék
jött hármaska és most agyalhatok, hogy mi legyen! a bergont tényleg csak dícsérni tudom, aki nem akar tömegközlekedni, mert hatalmas, elfér benne még egy nagy baba is jó sokáig, de most olyan kocsit keresek, aminél a vázra külön rátehető a hordozó, meg a mózes és a sport rész is... elég horror árakon mennek ezek a kocsik
pedig nem terveznék harmadik gyerkőcre 100e-s kiadást csak a babakocsira! :S nem tudom, hogy mi lesz, ezért néztem a kika-sat, mert az jópofa és olyan, amilyet szeretnék is (azért három gyerkőc logisztikázása kemény meló lesz...), csak hát nem tudom, hogy mennyire könnyen tolható, terepen hogy viselkedik, pl. hóban tolható-e, vagy sem, meg ilyen apróságok, amit az ember talán elsőre át sem gondol
meg nekem azért nem jó a peg perego p3, vagy melyik is, mert ott a sport részre kell a hordozót is rátenni és úgy tudod tolni csak a hordit, ami meg plusz x kiló még, amit fel kell cipelnem a lakásba gyerekestől, plusz a két fülemen a szatyrok és a másik két gyerek még itt-ott
szóval kihívás jót találni, de igyekszem és mindenképpen beszámolok, ha megvan
lányok, a facebook téma elindult, vagyunk már páran a csoportban, ami teljesen zárt, és titkos, szóval csak mi látjuk, hogy kik a tagok és ki mit ír oda. ide is jövünk, ahogy látom, de ott is zajlik az élet. pl. a születéses táblát ide nyíltba nem is tudom feltenni, mert sokan nem szeretnék publikálni a dolgot... ha esetleg meggondolnátok magatokat!!!???
olyan jó lenne így együtt maradni! gondolom, hogy ide is jövünk a továbbiakban is, amig az energiával bírja az ember, csak, hogy aztán mi lesz, az kérdéses!?