Sziasztok!
Mazsi: majd a másodiknál neked is hamarabb fog nőni!!
de azért mutasd csak azt a pocit, szerintem biztos nagyobb, mint ahogy gondolod!
Eszter ez bizony totál piros
és itt azt írják, hogy az a fiú:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... g__2304236
én már annyira kész vagyok, hogy azt sem tudom mi az a bíbor, úgyhogy rákerestem.
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=b%C ... sgbcpcW3Dw
hát az enyém szerintem ilyen. és a bíborra lányt mondanak.
Niki: egy percig ne szégyelld. amúgy most én is nagyon kiváncsi vagyok, bár míg az elején lányt szerettem volna, most megint mindegy, a sok fiús anyuka meghozta a kedvemet, de a kislány is szuper lenne.
Amúgy meg Napsugár rokona szégyellje magát inkább. nem arról van szó, hogy az ember kevésbé szereti a gyerekét, ha nem olyan nemű, mint amire gondolt, de akkor is, igenis lehetnek preferenciák! és persze hogy a legfontosabb az egészség, mindannyian annak örülünk a legjobban, mikor mondják az uh-n, hogy minden oké, de azért a nemének is lehet örülni. szerintem ez álszent dolog, amit a rokonod mondott, és így látatlanban azt gondolom, hogy ő csalódott, mert kislányt szeretett volna másodikra is, de fia lesz, és azért beszéli ezt.
nekem egy barátnőm három fiús, és minden alkalommal lányra várt, nem úgy alakult, és nem bánja! ahogy Niki fogalmazott: egyiket se adná oda öt lányért sem!
))
Kamilla: neked nem Bálint dokid van? az Imrében nem csinálnak afp-t?? miért nem odamész?
Gabi: jajj korábban már én is írtam, hogy kb 20kg van rajtam, de én 20 éves korom óta nem voltam versenysúlyban. az esküvőre egész jól lefogytam, majd a nászút és azt követő boldog házasélet alatt NAGYON meghíztam. aztán a terhesség első 20 hetében vagy 9 kg felszedtem, vizsont aztán terhességi diabéteszem lett, és így összesen 4 kg plusszal mentem szülni. ezt a terhességet ugyanannyival kezdtem mint Julcsival, de már most diétáznom kell, amit 90%ban tudok is tartani, szóval remélem nem esem majd hanyatt a következő védőnői látogatásnál.
Viszont: beszéltem a szülésznővel. nagyon aranyos volt, július utolsó két hetében lesz szabin, mivel 18ra vagyok kiírva annyival csak nem jön előbb...
aztán csütörtökön megyek afpre, és mondta, hogy ő is bent lesz, ugorjak is fel, mégis egy szemkontakt, de be is írta a naptárjába a dátumot.
tök jó, hogy ezt is elintéztem.
Viszont a héten csak csütörtökön dolgozom (akkor muszáj, bérszámfejtés van), apa lesz itthon, mert Julcsit nem engedte a homeos orvosunk bölibe, most hörgőtágító szirupot kap, meg homeo bogyókat a köhögésére, de nem lesz semmi gond, láza nincs, ki fog tisztulni.
Na a hóesés, nekem sem esett jól. szép, szép, de mostmár március van, tessék ezt elfogadni az időjárásnak is. hóesést decemberben meg januárban kérünk!!
szép napot nektek, mindenki csináljon kápitesztet, legyen jó sok adatunk!!!
puszi