Sziasztok!
Húúú, mennyit kellett olvasnom, tökjó
Pedig tegnap reggel is elolvastam, csak akkor már nem jutott időm a válaszra, elég húzós napunk volt. Mára pedig ... Végigolvastam a reggelimet
Naposcska, bundika, kicsit megkésve, de üdv!
Borka, üdv köztünk Neked is, én is jót nevettem a Borsón
Nekünk Franciska/Andris a két név, így amíg nem tudjuk a nemét, addig összekombináltuk a kettőt, és Anciskának hívjuk
Már kezdem megszokni, lehet, hogy a későbbiekben is fogjuk így szólítani
Ez a mosógép-kontra-fényképező sztori nagyon durva... Tényleg nem lehet mit csinálni ilyenkor, csak nevetni, ha az ember nem akar megdinkulni
Egcsi, nagyon cuki Hármaska! És milyen nagyot nőtt a múltkor óta! Tényleg, most hány centi?
Fréjem hazatért a legénybúcsúról, szerencsére nem volt se tigris, se kisbaba, és megvan minden foga, de azt nyilatkozta, hogy ő mát túl öreg ehhez, és legközelebb nem fog elmenni 3 napra, mert már szombaton egész nap azon gondolkodott, hogy felhív, hogy menjek le érte. Van néhány eléggé állat srác a társaságban, és nem igazán viselte jól… De a lényeg, hogy hazajött
Persze szobat éjjel tök nagy vihar volt, dörgött, villámlott, én meg mindenféle zombis marhaságot álmodtam szóval tisztára el vayok szokva attól, hogy nem véd meg senki éjjel
A lánybúcsúk tudnak nagyon jók lenni (az enyém állati volt ), de amin most voltam hétvégén, hááát…. Felejthető. Modjuk azért nem olyan jó végignézni, ahogy részegednek a csajok, te meg állati józan vagy
De persze abszolút megérte a nemivás
Izor – nekem nagyon tetszik a Merse, szerintem nagyon érdekes, szép hangzású ritka név, és mégsem az “elborult nevek” kategória! Tényleg nagyon szép!
Mimite – gratulálok az esküvőhöz, biztosan nagyon klassz lesz!
Én legszívesebben minden évben tartanék lagzit, annyira élveztem a sajátunkat
Jucka – tökjó, hogy meggyógyultál, nem volt semmilyen kellemetlen mellékhatása az antibiotikumnak?
A babamozgást még én sem érzem, illetve néha van olyan, amikor mintha miniatűr lepkék repkednének a pocimban néhány pillanatig, de olyan hamar elmúlik, hogy nincs időm felfogni sem.. És sajnos nekem komoly harcokat kell vívnom a legalább többé-kevésbé egészséges anyagcseréért, szóval simán lehet, hogy a beleim szórakoznak velem…
A zárt topic tőlem is oké, bár én őszintén szólva örülök neki, hogy át lehet olvasni ide-oda, persze ha mi zártak leszünk, attól még át tudok majd olvasni ide-oda
Egy barátnőm tavaly szült, és mikor megtudta, hogy jön a kicsi nálunk is, akkok küldött egy linket erről a tpoicról, hogy ha nem tartom hülyeségnek, akkor írjak, mert neki mennyit segített amikor terhes volt. Sajnos én is egyedül vagyok a babavárással itthon, semmelyik barátnőm sem itt tart az életében, sem közel, sem távol… Bár a társaságunkban nemsokára (3 hét múlva) lesz egy kislány
Munka: én kereskedelmi vonalú vagyok, áruházvezetéssel foglalkoztam egy szuper sportszerekkel foglalkozó multinál (nagyon hasonlít a neve az Intersparhoz
), aztán férjem hazacsábított, és most a privát szférába kerültem, van két cukrászdánk egy hozzá tartozó üzemmel, férjemé az üzem, enyém a személyzet, az ügyvezetési papírmunka és a pénzügy, a mindennapos ügyeken pedig osztozunk.