sziasztok!
Anita, jujj de jo h igy érzed már mozogni a babát, én is már nagyon várom, de még semmi.. orulok h a cukor is rendben van!
Dia, majd ha lesz 2. meg 3. baba nálatok is akkor majd orulni fogsz, ha nem látszik annyira a pocakod az elején, nekem is az elsovel alig látszott, most meg már nagyon, sajna nálam ez tuti annak a jele, h a szoveteim már nem olyan feszesek mint régen, jobban megnyult a hasamnál.. de a dolog jo oldala h hamarabb átadják a helyet a buszon
D
csajok, nem szertnék én lenni itt a felbujto, és nyugodtan mondjátok, ha nem értetek egyett, csak gondoltam igy h látom h mindenkit sok minden idegesit az oldallal kapcsoaltban, csak egy felvetés, hogy nincs kedvetek esetleg átkoltozni egy másik oldalra?
én még az elso terhesség alatt ismertem meg egy kicsi, mostanra elég jol osszeszokott csapatot, és mi az anyatanyára irogatunk, hát nem akarom fényezni, de szerintem marha jol van osszerakva, egy 3 gyerekes anyuka szerkeszti, és tele van kényelmi funkciokkal! ami nagyon tetszik benne, hogy csak azok látják az irományokat, akik tagot a csapatban, persze uj tagok is jelentkezhetnek, de ott nem lenne ilyen "veszély" hogy ki tudja kik keverednek az oldalra csak ugy olvasni minket, meg idiota reklámokkal teleszorni az oldalt, meg mindig látni, hogy ki van online éppen a csapatbol, és ha uj hsz érkezik, azt is kiirja.. meg amit még nagyon szeretek, h ha képet illesztesz be, az ilyen kis ikonként látszik a hozzászolásban, és akkor lesz nagy méretu, ha rákattintasz.. nekem itt a képbeillesztés is nehézséget okoz, multkor eltunt miatta amit elotte irtam..
meg ami még itt nekem eléggé kényelmetlen, amit irtam, h csak 10-15 uzenet van egy oldalon, utána lapozni kell, és nekem automatikusan mnidig a 8. oldalt hozza be, nem tudom miért, és néha ha van egy felugro reklámablak, akkor nem is tudom kiválasztani a legutolso oldalt, hanem elirányit a reklám oldalára.. ott meg ugy is be lehet állitani, h az utolso 200 hsz egyben látszik..
igazábol most is ott kerestem volna eloszor csapatot a terhességem elején, csak nem találtam akkor szeptemberit, itt meg beleolvastam a beszélgetésekbe, és rogton szimpik lettetek, azért is jottem csatlakozni, de ez a forumrendszer nekem oszintén szolva soha nem volt tulságosan szimpatikus.. na most lehet ezekután az adminisztrátorok ki is p*csáznak
na, de egyébként tényleg nem akarom eroltetni, ha ti itt szeretnétek maradni, akkor maradjunk, igazábol a társaság a lényeg nem a helyszin, és ti nekem mind nagyon nagyon szimpik vagytok, és orulok, hogy rátoktaláltam
)
de most megyek is haza, mert rovid napos vagyok, legkozelebb holnap leszek, mert nincs netunk még mindig, és csak melohelyrol fogok tudni majd megint irni!