Sziasztok!
Piroska: Matyi is igényelte az állandó szórakoztatást, és ő is rossz alvó volt az elején (elég sokáig)..
nem sokat aludtam az első másfél évben..
aztán egyszer csak kinőtte és elkezdte átaludni az éjszakákat..
utána persze Ákos érkezése egy picit bezavart, de csak nagyon rövid ideig, és azóta sincs gond az éjszakákkal..
éppen ma ámultam-bámultam, hogy milyen nagy lett már Matyim.. ő az a típus, akivel mindig játszani kell, ott lenni, ahol ő van, szeret a figyelem központjában lenni, ma meg mi Ákossal hátul játszottunk a hálószobában, Matyi meg elől nézett egy Jackie Chan filmet, és mikor mondtam neki, hogy mi hátra megyünk, azt válaszolta, hogy oké és a legnagyobb nyugalomban filmezett tovább..
pedig nem is az a leülős fajta..
nagyon sokat változott az utóbbi hetekben (is).. hihetetlen, hogy nem rég még olyan csöpp kis baba volt..
szoktam is neki mondani, hogy hova lett az én kis babácskám, mire mondja, hogy "itt vagyok anya.."
és tegnap este, meg olyan kedveset mondott nekem..
rám várt a folyosón állva (Ákost vettem ki éppen a kádból) és kérdezte tőlem, hogy " mikor jössz már édesanyám??" hát ezt olyan szívmelengető volt hallani..
na, jól elkalandoztam..
a lényeg, hogy olyan hamar megnőnek, és akkor meg hiányozni kezd ez a fajta ragaszkodás.. Ákos viszont más.. ő is nagyon szereti, ha együtt játszunk, de ha már ránk unt, akkor képes fél órákat egyedül melózni, pl a legóval..
és ő már kis korától fogva ilyen.. nagyon önálló.. van, hogy próbál felmászni az ágyra, de nem sikerül, ezért nyög, sír, minden baja van, de nem engedi, hogy segítsek..
addig próbálkozik, míg össze nem hozza..
de hát ebben már benne van, ugye az, hogy "nehogy már én ne tudjam amit a tesó csinál"..
tök jó, hogy szopiztok még.. de jó húsban is van a csajszid, nagyon helyesek vagytok
Matyi 18 hós volt, mikor úgy döntött, hogy elég lesz..
Ákos a múlt héten vett búcsút, egyik napról a másikra a szopitól..
bár még időnként emlegeti a cicit, de megelégszik azzal, hogy dob neki egy puszit..
Nozavi: na, szuper, hogy megoldódtak a napközbeni alvások.. a Suttogókat én is elolvastam kíváncsiságból (minden ilyesmit elolvastam már..
), és bár nem minden jön be, ami benne van, de azért "loptam" én is belőle ötleteket..
hát igen a dumagyárak üzem képesek már most is..
Ákos olyan komolyan elkezdett beszélni, hogy csak lesek..
ma este is hívta az apját, hogy játsszon vele a pacis játékkal a gépen, ami Matyi nagy kedvence.. így hívta: "apa, gyere, csüccs, gyite" és közben a székre majd a gépre mutatott..
én továbbra is benne vagyok a péntek esti partyban..
rajtam ne múljon..
a gyerekülésről kérek szépen képet..
és hatalmas puszi Vili manónak..
tényleg jó nagy hó van nálatok..
nálunk is volt, bár nem ekkora, de nagyobb mint az elmúlt években..
jól ki is használtuk..
bár most elolvadt, azért biztos lesz még..
Ninike: húú hát az nem jó, remélem találsz hamar egy orvost, aki segíteni tud..
ha elárulod a kislány "gyártás" titkát, akkor én megadom a fiúét..
hát igen komoly változás ez Nóri életében, de biztos hamar belejön a "bölcsizésbe"..
itt nálunk nincs bölcsi, és Matyi még oviba sem jár egyenlőre.. de lehet, hogy fel sem vennék, mivel itthon vagyok Ákossal és hát elég sok a gyerek..
de én így is fogok tudni dolgozni, mert anyukám mindig itt van és nagyon sokat segít, ráadásul itthon dolgozom majd..
most is tudnék, ha lenne hol, csak most alakítottuk, újítottuk a házat, és ahol eddig dolgoztam, az fürdőszoba lesz tavasszal..
de megígérte a férjem, hogy megoldja a dolgot..
hát remélem..
majd mesélj, hogy sikerült a holnap a bölcsiben..
nagyon szorítok, hogy minden simán menjen..
na, most már mennem kell, mert apa rám vár, már legalább egy órája
, mert filmet szeretne velem nézni..
puszi