Új privát üzeneted érkezett!

Bévi a párod is jó étvágyú?
Különben,te dolgozol.vagy otthon vagy táppénzen?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó étvágyat.
Én reggel voltam a fogorvosnál, így még nem nagyon akarok enni. Most nem éhezek, így a tízóraival húzom, amig lehet. Otthon van még natúr sült csirkecomb, azt fogok enni. Meg sajtot, meg pritamin paprikát. :-)

Most vedelem a vizet, úgysem iszok eleget, no meg eltelít egy kicsit :wink:

szilvás76

Szilvás én is sokat gondolok rá sajnálom szegényt mert az ember amúgy is ideges ha van valami baja de így ,hogy kisbabát vár még jobban pozitívan álljunk hozzá és szorítsunk neki nagyon ne legyen semmi bajuk és minden rendben legyen szegénykékkel gondolom most mit érezhet.
Évi én itthon vagyok nem dolgozom mert ki akartak rúgni mert megtudták babát várok és elmentem táppénzre még az elején.
Párom az jó étvágyú ő előtte se volt vékony de eszik egyfolytában ha itthon van:)Te is otthon vagy olvastam a múltkor kaptál táppénzt.
Én egyenesen a tbnek küldtem be mert a munkáltató nem igazán hajlik sehová de még nem kaptam semmit.És te mennyivel voltál bejelentve mennyi táppénzt kaptál kézhez.Amúgy pont most lesz egy éve hogy abba hagytam a vállalkozásom és elmentem dolgozni bababoltom volt hát várhattam volna még vele egy kicsit.

Kép
bévi

Szilvi,ja,kicsit :)
Sokat kell inunnk mert pont most néztem érdekes műsort,apukám találta nekem,testmatek címmel. A fogamzásról,magzat és kisbaba létről,mindent számokban ábrázolva :) PL a méh ha nem terhes,akkora mint egy műanyag pohár átmérője(kiraktak egy poharat) a terhesség végére meg 500xos (kiraktak 500-at!! :lol: ) és így tovább.A terhesség végéig (asszem) 7000 l magzatviz termelődik és tűnik el bennünk és azért is kell sokat inni mert a terhes nő szervezete a magzatvizet cirka 3 óránként megszűri.
Na nézek ebédet aztán lefürdök.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én is épp most gondoltam Csillagra. Nyugi minden rendben lesz.

Bévi én elég jó táppénzt kapok mert jó volt a tavalyi fizum,sokat túlóráztunk és közalkalmazotti bértábla szerint is elég jó helyen állok. Szóval az átlaghoz képest jól kapok szerintem.Bár azért észrevesszük hogy nem fizetés...

evilany

Szilvi nekem is menni kellene fogorvoshoz de úgy félek pedig tök normális a fogorvos.Még van egy lyukas fogam de úgy írtózom tőle.
Nekem fáj a gyomrom a zöldségektől ez eddig is meg volt eddig is fájt sajnos pedig szeretném enni de nem tudok se uborkát se paradicsomot,paprikát se sajnos.Inni viszont iszok annyit,hogy elég lenne 2 embernek is és imádom a leveseket.

Kép
bévi

Évi jó étvágyat én még kicsit várok :lol:
Hát fizu nekünk nem volt valami rózsás ezért is bánom mert nekem is magas volt a fizetésem a vállakozásomban pont ezért jelentettem be magam magas fizuval.De akkor nem jött össze a baba most meg nem volt nagy fizunk hát még nem kaptam semmit csak a januári fizumat mi is megérezzük a pénzt.Meg néha unalmas is itthon.

Kép
bévi

Gyorsan bekukkantok, hogy van-e hír Csillagról. Aggódom érte!
Ahogy leírta a tüneteit, nekem a toxémia-eclampsia ugrott be. Ahhoz viszont még kicsi a terhessége.
Remélem, alapos a doktor. És jó lenne, ha nem lenne igazam!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi hát igen... Várom h.jelentkezzen. :?

Bévi eleinte én is unatkoztam de most már kialakult a napirendem és jól elfoglalom magam.

evilany

Sziasztok lányok :)

A betegeknek jobbulást .

A mérgelődőknek pedig no para lesz ez máshogy is mindent vissza lehet adni idővel ezt tapasztalatból mondom nektek .

Tegnap képzeljétek kicsi csöppöm nagy mocorgásban volt apa ezt észre vette és elkezdte a hasam csikizni ahol mocorgott a kis drágánk erre a baba kinyomta a köldököm akkor apa simizni kezte erre vissza húzta , aztán apa megint csikizte és megint kinyomta a köldököm ezt játszották kb 20 percen át , na ezt meg is örökítettük felvettük telora nagyon komoly volt mikor vissza néztük .

tudom még az uh videóval is tartozom nektek de nem felejtettem el csak az én bluetooth-om nem jó apa telójához és azon vannak ezek a felvételek :( majd csak a melóhelyén tudja feltenni jövő héten de ÍGÉREM AKKOR TI LÁTHATJÁTOK ELSŐNEK :oops:
Vendég

Én is elfoglalom magam csak most rossz idő is van a gépem is meg a gyerkőcök még itthon és így nem tudok semmit csinálni vagyis nem szeretem.Mert velünk laknak a párom fiai is két nagy gyerek 16 és 18 szóval engem zavarnak nem tudok úgy dolgozni tőlük.A babukám most mocorog kicsit hát éhes a lelkem mert én is az vagyok de még várok az evéssel.
Vanilla biztos jó lehetett az élmény.
Csillag ezer drukk neked innen a távolból is sokan szorítanak érted és minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Én alig vártam vége legyen az ünnepnek ez a sok kaja irritált komolyan mondom ettünk és feküdtünk ez volt a tegnapi munkánk .

És mutatom az ígért képeket a húsvéti menüről és az új ágyunkról:
Vendég

Ircsi, remélem, nem az, de... :?

Utánaolvastam, és az nagyon nem jó.
És ahogy írod is, tényleg picit korai lenne...

Hát azt mondom, fektessék be, kezelgessék, csak ne legyen nagyobb baja/bajuk. :cry:

szilvás76

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Hűha Vanilla nem semmi menü!!! Az epres kockát hogy csinálod?

Tényleg csajok hogy lesz a csütörtöki tali?
Hánykor?
ha Csillagot tényleg bent fogják felmehetnénk hozzá is

evilany

Csillag, drukkolok, hogy minden ok legyen a dokinál.
Várom majd, hogy mi volt.
Remélem elég lesz csak az otthoni pihi.

Én most megyek ebédelni, fini szűzérme rizssel. :)
Desszert meg diétás nápolyi lesz. :)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok lányok!

Már nagyon régen jelentkeztem, és azóta sokat írtatok, így esélyem sincs reagálni mindenre, és feledékeny is vagyok, ne haragudjatok. :oops: :(

Gratulálunk azoknak, akik megtudták a babájuk nemét, és a szép pocakokhoz is! :)

Woody,nekünk is hasonló kiságyunk lesz, mindenképp ilyet szeretnénk, már csak azért is mert helyügyileg is praktikus. :wink:

Csillaggal remélem minden rendben lesz, drukkolok nekik! ++++++++

Bocsánat, hogy nagyon régen írtam, de az esküvő miatt szaladgálunk mindenfelé és az egyetemen is most volt zh-zós időszak. :shock: Egész jól sikerültek szerencsére a zh-im, már majdnem minden meghívót sikerült a hétvégén szétosztanunk, még ezen a hétvégén megyünk, húgomnak is szombaton nézünk koszorúslány ruhát. Sikerült megvennem a menyasszonyi cipőmet mindössze 3200 Ft-ért a kínaiban, de olyan, mintha 20ezreset vettem volna, meg nem lehet mondani. :D
Mi holnap megyünk uh-ra a dokimhoz, akkor kérek tőle engedélyt is a terhestornához, aztán csütörtökön háziorvostól kérek beutalót vérképre, terheléses vércukorra. :? Utána meg SZTK, és remélem megint 2 hét múlvára kapunk időpontot vérvételre... :evil: Nem várom... Közben már a vizsgaidőpontok is felkerültek a neptunba, azt is nézegetem, próbálom összerakni, hogyan lenne a legjobb. Pont az esküvőnk után kezdődik a vizsgaidőszak, és elég sz@r időpontok vannak. :?

Amúgy jól vagyunk nagyon, pici Bencénk sokat ficánkol a pocimban, szépen növünk, de hál' Isten éjjel alszik velünk együtt, és nem is kel korán, remélem ez születése után is így marad! :wink: Azért van derékfájás, vádlizsibbadás éjjelenként, vérnyomásom még mindig a habokban és ezért sokat szédelgek is sajnos :(, fogínyem érzékeny, buszon utálok utazni, gondoljatok bele, milyen jó Veszprémből Győrbe hazabuszozni hétvégén apáékhoz, főleg Cseszneknél szoktam nagyon rosszul lenni, bár próbálom a Tomi ölében átaludni az utat... :oops: Mindegy, autóban sokkal jobban bírom. Mostanában néha be szokott akadni a levegőm, nem tudom, mit tehetnék ellene. Ja, farkaséhség nálam is van, egész nap eszem, reggeltől estig :D, de én nem bánom, mert a babánk legfontosabb, és hogy egészséges legyen!!! 1 hét alatt híztam újabb 1 kilót a meglévő 4 mellé, amire büszke vagyok, mert sosem tudtam hízni, bármennyit ettem.

Remélem minden kismama és kisbaba nagyon jól van, azzal meg ne törődjetek, ki mit mond, minden nő a terhessége idején a legszebb!!! Clarika nagyon sajnálom, hogy ilyen anyósod van, de próbálj meg vele nem foglalkozni, hiszen a KISBABÁD ÉS A TE EGÉSZSÉGED MINDENNÉL FONTOSABB!!! Minden családban megvannak az ilyen emberek, nálunk is akad szép számmal... Tudod, nagy az Isten állatkertje és még sok benne a férőhely. :D Én nem panaszkodhatom anyós téren, megfogtam az Isten lábát ilyen téren is, ráadásul anyósom ugyanolyan csillagjegyű,mint én, és szinte befejezzük egymás mondatait. Ja, a hétvégén begyakoroltuk az esküvőre a barackot (süti), hát nagyon finom lett, Tomi nagyszüleinek volt az 50. házassági évfordulója!!! :roll: :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok lányok!

Már nagyon régen jelentkeztem, és azóta sokat írtatok, így esélyem sincs reagálni mindenre, és feledékeny is vagyok, ne haragudjatok. :oops: :(

Gratulálunk azoknak, akik megtudták a babájuk nemét, és a szép pocakokhoz is! :)

Woody,nekünk is hasonló kiságyunk lesz, mindenképp ilyet szeretnénk, már csak azért is mert helyügyileg is praktikus. :wink:

Csillaggal remélem minden rendben lesz, drukkolok nekik! ++++++++

Bocsánat, hogy nagyon régen írtam, de az esküvő miatt szaladgálunk mindenfelé és az egyetemen is most volt zh-zós időszak. :shock: Egész jól sikerültek szerencsére a zh-im, már majdnem minden meghívót sikerült a hétvégén szétosztanunk, még ezen a hétvégén megyünk, húgomnak is szombaton nézünk koszorúslány ruhát. Sikerült megvennem a menyasszonyi cipőmet mindössze 3200 Ft-ért a kínaiban, de olyan, mintha 20ezreset vettem volna, meg nem lehet mondani. :D
Mi holnap megyünk uh-ra a dokimhoz, akkor kérek tőle engedélyt is a terhestornához, aztán csütörtökön háziorvostól kérek beutalót vérképre, terheléses vércukorra. :? Utána meg SZTK, és remélem megint 2 hét múlvára kapunk időpontot vérvételre... :evil: Nem várom... Közben már a vizsgaidőpontok is felkerültek a neptunba, azt is nézegetem, próbálom összerakni, hogyan lenne a legjobb. Pont az esküvőnk után kezdődik a vizsgaidőszak, és elég sz@r időpontok vannak. :?

Amúgy jól vagyunk nagyon, pici Bencénk sokat ficánkol a pocimban, szépen növünk, de hál' Isten éjjel alszik velünk együtt, és nem is kel korán, remélem ez születése után is így marad! :wink: Azért van derékfájás, vádlizsibbadás éjjelenként, vérnyomásom még mindig a habokban és ezért sokat szédelgek is sajnos :(, fogínyem érzékeny, buszon utálok utazni, gondoljatok bele, milyen jó Veszprémből Győrbe hazabuszozni hétvégén apáékhoz, főleg Cseszneknél szoktam nagyon rosszul lenni, bár próbálom a Tomi ölében átaludni az utat... :oops: Mindegy, autóban sokkal jobban bírom. Mostanában néha be szokott akadni a levegőm, nem tudom, mit tehetnék ellene. Ja, farkaséhség nálam is van, egész nap eszem, reggeltől estig :D, de én nem bánom, mert a babánk legfontosabb, és hogy egészséges legyen!!! 1 hét alatt híztam újabb 1 kilót a meglévő 4 mellé, amire büszke vagyok, mert sosem tudtam hízni, bármennyit ettem.

Remélem minden kismama és kisbaba nagyon jól van, azzal meg ne törődjetek, ki mit mond, minden nő a terhessége idején a legszebb!!! Clarika nagyon sajnálom, hogy ilyen anyósod van, de próbálj meg vele nem foglalkozni, hiszen a KISBABÁD ÉS A TE EGÉSZSÉGED MINDENNÉL FONTOSABB!!! Minden családban megvannak az ilyen emberek, nálunk is akad szép számmal... Tudod, nagy az Isten állatkertje és még sok benne a férőhely. :D Én nem panaszkodhatom anyós téren, megfogtam az Isten lábát ilyen téren is, ráadásul anyósom ugyanolyan csillagjegyű,mint én, és szinte befejezzük egymás mondatait. Ja, a hétvégén begyakoroltuk az esküvőre a barackot (süti), hát nagyon finom lett, Tomi nagyszüleinek volt az 50. házassági évfordulója!!! :roll: :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Na erre 2-szer is elküldte,bocsánat érte. :( :( :( :(

Amúgy hetente járunk szülésfelkészítő tanfolyamra, nagyon jó, jegyzetelünk is szorgosan, legutóbb a homeopátiáról volt szó terhesség alatt és után. :wink: És voltunk a dokimmal szülőszoba látogatáson!!! :roll: :roll: Hááát..... Épp akkor nem volt senki, mondta is, hogy ez nagyon ritka. Van egy 5 ágyas vajúdó szoba, oda kerülsz szülés után is pár órára, van egy 3 ágyas és egy 1 ágyas szülőszoba, mondanom sem kell, hová szeretnénk bekerülni Tomival. Megmutatta apukák hol állnak az ágy mellett, elég kicsi helye lesz szegény Tominak. Van vajúdó labda, aminek örülök, viszont túl barátságtalan a szoba, jó tudom, nem arra fogok figyelni, de legalább micimackós matricát tehettek volna a falra, Tomi ezen csak nevetett, mikor mondtam. :lol: Megmutatták, hol fürdetik meg, mérik le a babákat születés után. Fájdalomcsillapítási lehetőségek: konkrétan van Nos-pa, (ami nekem az erőteljes menzesz görcseimnél nem használt az életben soha), van oxytocin pumpa, és kéjgáz (vegyész vagyok, és tudom, hogy a N2O bódultságot, erős hányingert, hányást okozhat...), aztán csók... EDA nincs, mert nincs pénz rá, meg aneszteziológusra se.
Holnap 4 és 5 között megyünk a dokimhoz, aztán 6-kor szülésfelkészítő. :wink: Remélem a pici fiunk jó nagyot nőtt, mióta utoljára láttuk! Többiek, ti mikor mentek dokihoz? :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Szia Barbcsi jól hogy írtál,ügyesek vagytok a szervezéssel kapcsolatban,biztos szuper lesz minden.Én se nagyon bírom az utazást,se autó se busz :?
Nincs EDA :? Szerettél volna?

Én 12-én megyek dokihoz.

Bmaas,hol vagy?

evilany

Na,készülődök lassan,elmosogatok aztán megyek babázni.
Jelentkezek ha Csillag írna.

evilany

Szia Barbi. Visszaszámlálás? Vágod a centiket?

Az EDA egy megváltás volt akkor. Kár, hogy Nálatok így állnak hozzá, végül persze "nélküle" is végig lehet csinálni, és hátha olyan gyorsan haladtok, hogy nem is lesz rá idő :wink: :wink: :wink:

...na jó, ebbe azért ne éld bele magad, első babánál nem jellemző. Viszont a fiatal korod ebben nagy előny, azt mondják... :-)

Én még meg sem kérdeztem a dokimat, hogy ebben a kórházban mik a lehetőségek, , de ha lehet, és nem félig kibújt babával érkezem, akkor kérni fogom. :-)

szilvás76

Évi, várom a bejelentkezést. Megy a nagy drukk Neki, mondd meg, ha beszéltek, pusziljuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szilvás76

Szia Évi, hát remélem is, hogy szuper lesz minden, szép idő lesz, és minden rendben történik majd. Elég hosszú nap lesz, az biztos. Hajnali 6-ra megyek fodrászhoz, fél 9-re kozmetikus, 10-kor lánykikérés, mindez Győrben otthon, onnan rohanás Veszprémbe, mert dél-fél 1-re lent kell lennünk Balatonfüreden fotózáson, aztán 3kor a polgári itt Vámoson, ahová fél 3-kor el kell indulnunk gylaog, utána gyalog vissza, aztán fél 5-re Veszprémbe kell lenni a templomban, utána Kádártára irány az étterembe... Csak épségben éljük túl! :roll:

Az EDA csak megnyugtatott volna, ha van, és kérhetek, ha minden kötél szakad, de nem tervezek semmilyen fájdalomcsillapítót se kérni... Jó tudom, ezt így most könnyű mondani, amikor odajutunk teljesen más lesz, de nekem a Nos-pa olyan, mint halottnak a csók, kéjgázra meg nem vágyom, mert szeretnék eszemnél lenni, és nem hányni... :? Anyósom nem kapott semmit annak idején, mikor a Tomit és a Petrát szülte, különben is, eddig mindenki túlélte fájdalomcsillapító nélkül is... :P Majd meglátjuk. Homeopátiás bogyókat fogok szedni, szülésfelkészítőn a doki mondott jó tippeket szülés előttre, be is szerezzük azokat, segíti, könnyíti a vajúdást, szülést. :wink: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Én is aggódom Csillag miatt. De ma nagyon pozitív vagyok. Eddig bejött. Nem lesz semmi baj! Szorítunk neki és pusziljuk.

Barbcsi nemcsodálom, hogy nem írsz mostanában, ennyi mindenre figyelni. Örülök, hogy jól haladtok.

Én mindjárt lerúgom a nyomtatót a helyéről. Nem igaz, hogy nem tudok nyomtatni. Mindig ezt játsza! :twisted:

Most értek haza anyukámék. Az előbb dudáltak...

királylány

Na vettem egy kismama gatyát.amit 42-esként hirdetett a csaj,megjött,hát a cimke szerint ami benne van HU-38...(van benne valóban 42-es méret is írva de mindig a Hu-t kell nézni ugye...)naná kicsi,épphogy fel tudom szuszakolni de szűk.
Valakinek? Clarika? 500-ért vettem,nem nagy pénz kár lenne érte.
(ha nem kell,meghirdetem)
http://teszvesz.hu/item941310158_jessic ... adrag.html

evilany

Én EDA-t tervezek... :oops: 8)

evilany

Nekem azt mondták anno, ha nem avatkoznak be SEMMIVEl a folyamatba (oxi, eda és tsai), akkor a szervezet termeli magának az endorfint, és csillapul a fájdalom is.

Nem tudom. Én is úgy indultam, hogy nem kell fájdalomcsillapítás, de nagyon ki akarták már csalogatni Bendét, így 10 nap túlhordás után burokrepesztés és oxitocin infúziót kaptam. Nulla átmenet vagy fokozatosság. Hát persze, hogy amikor már 2 órája összefüggően fájt, kértem (volna)
Na, de ez egy hosszú történet. Az a lényeg, hogy a lehgetőségem megvolt, hogy kérjem.
Én eldöntöttem, ha nem magától indul most meg, AZONNAL kérem, és pont.
A spontán indulásnál sokszor az első pár órát símán átvészeled, és addigra a folyamat is szépen halad. Mire bekerülsz, lehet hogy már csak kitolni kell, akkor meg tényleg felesleges agyalni a fájdalomcsillapításon! :-)

szilvás76

Szilvás anyum is, anyósom is első szülésnél 2 és fél óra alatt megszült minket!!! Én ebben bízom, persze nem élem bele magam és akkor sem leszek csalódott, ha 10 órán át fog tartani! Hiszen utána a kezünkben foghatjuk a babánkat!!! Dokim mondta, hogy a szülő nők 2/3-da nem is emlékszik utána a szülésre. megfogadtam a dokim tanácsát, hogy jó kondiban kell lenni, és a vajúdóban senki rémtörténeteire nem szabad figyelni!!! Plusz eldöntöttem, hogy csakis befelé a babámra fogok koncentrálni, hogy minél jobban együttműködjünk, meg a homeós bogyók is rengeteget segítenek, pl a beöntést is el lehet vele kerülni, meg fájásgyengeségre is jó, na és a legfontosabb, amit tuti fogok csinálni: VESZEK GÁTMASSZÁS KRÉMET ÉS GÁTMASSZÁZST FOGOK CSINÁLNI,mert gátvédelmes szülést szeretnék! :wink:

Igen, vágom a centiket! :lol: :D

Kép

Kép
barbcsi

Hűha bátor vagy,gátvédelem...
Én nem tervezek ilyeneket, vágjanak(gát) szúrjanak(EDA)...menjenek biztosra.

Mi mindketten(tesómmal)farosok voltunk,nem volt egyszerű történet...

evilany

sziasztok!

én ebből a táblázatból tájékozódok, ami a súlyt illeti:
http://anyuci.hu/kalkulatorok/terhessegi-sulytablazat

Barbcsi kérünk képet a cipőről!! :wink: :lol:

Clárika én tuti beszólnék anyósnak és a többi k*cs*gnek! már elnézést! de néztek ők már tükörbe?!?! nem hiszem, hogy hibátlanok külsőre! :arrow: belsőre tudjuk, hogy nem azok! :wink: :lol:

Évi én 4-re érek oda, ahova megbeszéljük! :)
"ha Csillagot tényleg bent fogják felmehetnénk hozzá is" :arrow: ennek semmi akadálya, van autó! ;) de remélem nem lesz szükség rá! :roll:
Clárika Te mit mondasz az időpontra?

Kép
gtunde75

Tündi OK :)
Elvileg ugye jön Bmaas is... :?: csak nem ír,hogy mikor érne oda...szerintem joker rossz idő esetén(mint pl most is :evil: )az Árkád marad.

evilany

Na,megyek télleg.

evilany

Barbi, nagyon sok minden a FEJBEN dől el. Az biztos, ha a félelem nem hatalmasodik el rajtad, tudod, mi történik, és TUDSZ befelé figyelni, könnyebb.
És IGEN, csak TUDOM, hogy gáz volt, de nem emlékszem MILYEN volt. Csak mint egy kívülálló, úgy tudom felidézni. Tényleg törlődik minden. ...különben hogy vállalnánk több babát? :-)

Persze, hogy fizikálisan képes vagy-e szülni, az más dolog. Pl ahogy Évi írta, ha faros, vagy ha téraránytalanság van.
De te fiatal és "rugalamas" vagy, biztos, minden rendben lesz. :-)

Évi, nekem is jöhet Eda is, vágás is, már olyan mindegy. :lol: Egyébként a vágásnak nyoma sincs (se látható, se lelki) viszont az aranyerem köszöni, nagyon is jól van.

Hát ennyit a 1,5 órás kitolásról. :?

szilvás76

Sziasztok lányok!
Először is....ÉVI ne hari hogy nem válaszoltam az sms-re :( (későn vettem észre)
Elmentem a körzetihez...helyettesítés volt,a dokinő azt mondta lehet hogy valami nyaki meszesedés...(erre gyanakodna) de nincs jelentősége,mert nem kaphatok úgysem kezelést rá...illetve mivel nem fáj a nyakam nem tudja mi lehet.Végig nevetett a bajomon :(Megkérdeztem nem -e kellene elmennem valahova?(idegsebész,neumatológus...stb) Válasza:NEM :(
Felmentünk a szülészetre...3/4 óra várakozás után bementem a dokihoz elmondtam a bajaimat...megvizsgált,minden rendben volt.Azt mondta magnézium citrátot szedjek(fekírta) 3*1-et és B6-ot.Konzultált telefonon 2 dokival is ...és szerintük sincs jelentősége-nem veszélyes a magzatra.De ha fenn áll huzamosabb ideig a dolog,menjek el belgyógyászhoz.
Egy szónak is 100 a vége,nem jutottam előrébb!Nem lettem okosabb!
De mivel azt mondta hogy szerinte minden rendben van-így megnyugodtam...bár elég idegesítő jelenség...
Bízom abban hogy hamar elmúlik

Csajok!
Nagyon aranyosak vagytok,hogy így aggódtok és remélem nem hoztam rá senkire a frászt ez miatt!!!
Köszönöm a drukkokat...remélem mihamarabb elmúlik.

Ircsi!
Mit jelent ez a :
toxémia-eclampsia (ilyesztő a neve)
nem találtam ezzel kapcsolatban semmit...csak angol nyelvű oldalakat dobott ki!

Szóval nem vagyok előrébb!
De valamivel nyugodtabb vagyok hogy látott doki...vérnyomásom is rendben volt...
röviden ennyi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi hát esni talán nem fog, de túl meleg se lesz... :shock:
http://koponyeg.hu/index.php

Kép
gtunde75

Vanilla nagyon guszták a kaják, sütik, még jó, hogy most nem vagyok éhes, mert különben lefordulnék a székről.
Az ágy nagyon szuper!

Én sem gondolkoztam még a fájdalomcsillapításon meg a társain. Még agyilag nem jutottam odáig.

Álmos vagyok, fáradt vagyok, nyugalmat akarok, pedig bejelentkezett egy menyaszörny, de ha kínlódik én biztosan kivágom. Pedig ma reggel úgy keltek két koszorúslány - két menyasszony. Ha ez beesik akkor bejött a pozitív hozzáállás. A koszorúslányokkal le is foglaltattam, de a menyasszonyi ruha kiválasztása nem egyszerű. Bízom benne nem lesz ezzel sem gond, mert ahhoz most nincs idegrendszerem....

királylány

Csillag lehet fejen kellett volna rúgni azt a dokinőt! :twisted: Nagyon remélem, hogy tényleg semmi komoly, de ha továbbra is fent áll a jelenség feltétlenül menj utána és ne hagyd magad lerázni! Nem hoztad ránk a frászt, illetve nem úgy ahogy te gondoltad. Persze aggódunk érted és nyugodtan moondjad ha van valami hátha tud valaki itt okosat mondani (Ircsi)

Ég a gyomrom ég.......mondjuk nagyobb bajom sose legyen.....

királylány

Jajj, előre szólok, hogy holnaptól péntekig apukámnál fogok dolgozni - betanítani az új csajszit - és ott nincs gép, tehát nem leszek. Délután ha tudom kiharcolom otthon a gépet ha más nem akkor olvasni fogom mit írtatok. Csak szólok, ha esetleg hiányoznék valakinek :lol:

királylány

Szia Kriszti!

De jó, hogy itt vagy! Nagyon izgultam.

Mi az, hogy nem tudják megnézni? :shock: na mindegy...

Amiről itt beszélgettünk, nem egy kellemes dolog, de több tünete van, és a terhesség későbbi időszakára jellemző(bb). A Vizesedésre és a vérnyomásodra figyelj oda. Ha van vérnyomi mérőd, használd.
Ja és sószegény étrend. :-) :wink:

[/b]

szilvás76

Dia!
Nekem a gyomorégésemre marha jó a jéghideg tejcsi :) vagy a jégkrém :)
de ez az én tapasztalatom:)
Nem szeretném magam hagyni...de egy helyettes nevető dokinak mi a fenét lehet mondani? :shock:
Ezért örültem annak hogy felmentünk a szülészetre!
de ott sem mondtak okosabbat.......

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia.
Nem leszel??? Jó, hogy szóltál :lol: .
Azért ha tudsz, helyzetjelets néha. :-)

Csillag még valami. Azért én megkérdezném azt az orvost, aki a derekaddal kezelt. SZAKorvost. Nem ijesztgetés, csak ha tényleg nem javulsz, ne akkor kelljen orvos után kutakodni.

szilvás76

Szilvás! Köszike...méregetem én is tegnap óta :D
most a dokinál 122/79 volt...normális...
Azt mondta még ha erősödnek a tünetek controll...ennyi
sószegényen eszek így is...sonkát sem sokat ettem(2 szeletet) mert marha sós volt :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

a régi körzeti írta ki anno(4 éve) a kezeléseket a sérvemre...aztán az injekció kúrát(ami használt)
azóta már másik körzetim van...(na őt helyettesítették ma)

amióta dokibácsi megvizsgált...szúrkálgat a hasikám jobb oldalon,de babó bal oldalt nagyon virgonckodik :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ez jó vérnyomi sztem.
A Toxémia egyik jele a kiugró-magas vérnyomás. (150/x vagy felette legalább 3 alkalommal) Vagy ha az eddigi vérnyomid több mint 15%-kal megemelkedik.

Reméljük, tényleg csak "öregszünk", és meszesedsz. Legalább Babócádnak jut elég kálcium. 8) :lol:
Na jó, humor-bonbont elraktam. Csak jó látni, hogy itt vagy. :-)

szilvás76

itthon meg lehet nézni valamilyen módszerrel(gyógyszertárban kapható papírral) hogy van-e fehérje a vizeletben?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ízlik a humor bonbonod :D
kicsit feldob :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem is Szakorvosnál voltál vele? :shock: :shock: :shock: :shock:

Nekem a lumbágóval is sebészetre kellett menni, mert annyira gáz volt, hogy fenntállt a sérv lehetősége, aztán végül nem lett baj.
Én nem bántom a háziorvosokat, sokat tanultak ők is valaha, de azééééért... Nemár!
:evil:

Reméljük, hatnak a bogyók. Pihizz le egy kicsit, aztán helyzetjelets légyszi Te is, hogy jobb-e már?! :-)

szilvás76

9 doboz gyógyszert (magnézium citrátot) hozott apa :)
mekkora ló tabletta :D
meg polibé-t...
nem lesz gondom egy ideig gyógyszerre

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok Lányok, megyek az Elsőszülöttemért. :-)

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?