Sziasztok lányok!
Már nagyon régen jelentkeztem, és azóta sokat írtatok, így esélyem sincs reagálni mindenre, és feledékeny is vagyok, ne haragudjatok.
Gratulálunk azoknak, akik megtudták a babájuk nemét, és a szép pocakokhoz is!
Woody,nekünk is hasonló kiságyunk lesz, mindenképp ilyet szeretnénk, már csak azért is mert helyügyileg is praktikus.
Csillaggal remélem minden rendben lesz, drukkolok nekik! ++++++++
Bocsánat, hogy nagyon régen írtam, de az esküvő miatt szaladgálunk mindenfelé és az egyetemen is most volt zh-zós időszak.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Egész jól sikerültek szerencsére a zh-im, már majdnem minden meghívót sikerült a hétvégén szétosztanunk, még ezen a hétvégén megyünk, húgomnak is szombaton nézünk koszorúslány ruhát. Sikerült megvennem a menyasszonyi cipőmet mindössze 3200 Ft-ért a kínaiban, de olyan, mintha 20ezreset vettem volna, meg nem lehet mondani.
Mi holnap megyünk uh-ra a dokimhoz, akkor kérek tőle engedélyt is a terhestornához, aztán csütörtökön háziorvostól kérek beutalót vérképre, terheléses vércukorra.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Utána meg SZTK, és remélem megint 2 hét múlvára kapunk időpontot vérvételre...
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Nem várom... Közben már a vizsgaidőpontok is felkerültek a neptunba, azt is nézegetem, próbálom összerakni, hogyan lenne a legjobb. Pont az esküvőnk után kezdődik a vizsgaidőszak, és elég sz@r időpontok vannak.
Amúgy jól vagyunk nagyon, pici Bencénk sokat ficánkol a pocimban, szépen növünk, de hál' Isten éjjel alszik velünk együtt, és nem is kel korán, remélem ez születése után is így marad!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Azért van derékfájás, vádlizsibbadás éjjelenként, vérnyomásom még mindig a habokban és ezért sokat szédelgek is sajnos
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
, fogínyem érzékeny, buszon utálok utazni, gondoljatok bele, milyen jó Veszprémből Győrbe hazabuszozni hétvégén apáékhoz, főleg Cseszneknél szoktam nagyon rosszul lenni, bár próbálom a Tomi ölében átaludni az utat...
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Mindegy, autóban sokkal jobban bírom. Mostanában néha be szokott akadni a levegőm, nem tudom, mit tehetnék ellene. Ja, farkaséhség nálam is van, egész nap eszem, reggeltől estig
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
, de én nem bánom, mert a babánk legfontosabb, és hogy egészséges legyen!!! 1 hét alatt híztam újabb 1 kilót a meglévő 4 mellé, amire büszke vagyok, mert sosem tudtam hízni, bármennyit ettem.
Remélem minden kismama és kisbaba nagyon jól van, azzal meg ne törődjetek, ki mit mond, minden nő a terhessége idején a legszebb!!!
Clarika nagyon sajnálom, hogy ilyen anyósod van, de próbálj meg vele nem foglalkozni, hiszen a KISBABÁD ÉS A TE EGÉSZSÉGED MINDENNÉL FONTOSABB!!! Minden családban megvannak az ilyen emberek, nálunk is akad szép számmal... Tudod, nagy az Isten állatkertje és még sok benne a férőhely.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Én nem panaszkodhatom anyós téren, megfogtam az Isten lábát ilyen téren is, ráadásul anyósom ugyanolyan csillagjegyű,mint én, és szinte befejezzük egymás mondatait. Ja, a hétvégén begyakoroltuk az esküvőre a barackot (süti), hát nagyon finom lett, Tomi nagyszüleinek volt az 50. házassági évfordulója!!!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)