Sziasztok!
De jó, ez az optimizmus, végre, ami az utolsó pár hozzászólásból árad
Kicsit azért irigyellek Titeket a meleg miatt
jó lenne ide is egy kis hőség - bár ma már kisütött a nap, egy lenge kabát azért kell!
Nem tudom, tényleg frontra jön-e el a babahullám, de az tuti, hogy nálam a nyűgök egycsapásra megszűnnek a jóidővel: főleg a derék- és hátfájás, amivel a múlt héten küszködtem, most sehol
Csillag! Aranyos vagy, hogy megosztottad a sok képet - olyan kis pinduri és törékeny Borcsa rajta, megható!! sok bátorságot a küzdelemben, ha kell, a védőnő ellenére...
Tökmag, neked meg kitartást a vakarózásban! Ez a hajkefe most komoly???!!!??? Elkezdted a meggy-és almakúrát végül?
Sosi! Nagyon rosszul hangzik a helyzet a szomszédodban! Leírásod alapján Te is rettegsz tőlük, nem csoda, még álmomba se lássak ilyet. Szerintem is a hatóságokhoz fordulj, elég lassúak úgyhogy ne halogasd!
Kissmanó, látszik rajtad a gyakorlat - bőrönd még ráér ...
küldj egy kis öregrókás nyugalmat ide is...
Ez a lent "lógó" has nálam már hetek óta fennáll - olyan megereszkedett cici alakú este - mégsincs sehol semmi...
Szombaton voltam beszámolni, de ugy látom, a hozzászólásom elszállt, már lemerülőben volt az aksi
na mindegy, a lényeg, hogy voltam megint ctg-n, kimutatta a szokásos keményedéseimet a görbe, félóra alatt 3-4x. De méhszájat most nem nézett, se flowmetria nem volt, se uh - és legközelebb csak 2hét múlva hívott. Háááááát, elég laza a dokim, de bíznom kell benne, és leküzdenem az aggodalmaskodásaimat
A babuci feje fefelé áll, de még nincs beilleszkedve: szerintetek azért, mert még megfordulhat? Elég sokat helyezkedik a drága odabenn.
A múlt héten végig élveztem az első munka nélküli hetemet - most meg neki kell látnom egy csomó adminisztrációt lezárni
de hát lusta voltam!! A semmittevésben szinte jobban elfáradok, ma is du 2 órán át húztam a lóbőrt
Most, hogy így a vége felé járunk, remélem minden távollévő is legalább sms-ben tud majd minket értesíteni, ha akció van! mindenkinek kitartást, fújok át nektek egy kis langyos szellőt innen