Új privát üzeneted érkezett!

Ági: totál átérzem a dilemmádat.
Nekem első 2-t indították (első: burokrepesztés, második: méhszájkúp). Így harmadjára tökre azt akartam, hogy haladjon minden természetesen. Csak épp a dokim készült szabira, ezt tudtam is. Indítást sem akartam, dokiról sem akartam lemondani. Aztán szerencsére a mára már tökre süketfülű (mármint nem hallgat ha valamit mondunk neki) kislányom kapta magát, s uccsó pillanatban úgy döntött: megszületik tök természetesen a saját dokinéninknél.
Kórházba felvételezéstől pikk-pakk kevesebb mint egy óra alatt (doki a szülészet melletti magánrendelőkbe hívott, s oda miután az ajtón beléptem, onnan számítva kb. 65 perc alatt kint volt a kisasszony, s az ugye még nem szülészet, csak egy rendelő vala).
Szóval ha valaki van aki átérzi a dolog tétjét, akkor az én vagyok. És hidd el, nem tudom mit tanácsoljak. Jó az lenne nálad is, ha (bár burok egyben) a vajúdás szépen elindulna, kinyílnál mint a rózsa, s akkor már csak hab lenne a tortán az a fránya burokrepesztés.

Na léptem, ismét kölök után rohanunk.

Kép
kissmanó

ja, Niki: nem elkeseríteni szeretnélek, de szerintem a pocód nincs leszállva.
persze ez amúgy az égvilágán semmit sem jelent, másodpercek alatt is leereszkedhet.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Múlt hét kicsit zsúfolt volt, minden napra jutott vmi, 7végén meg itt volt anyukám. meg rám tört a fészekrakás is, egyfolytában pakoltam, mostam, vasaltam stb.
jól vagyunk, csak ez a meleg ne lenne :(.

Ma voltam CTg-n, h hogy sikerült nem tom, a doktornőmmel nem beszéltem, mert műtőbe kellett mennie:(.

Gratulálok Katáéknak is!
Borcsa pedig tündéri!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, nem tudok visszaolvasni, csak helyzetjelentek: ctg-n minden OK volt, BPD 94,1mm (doki szerint nem kellene most már sokáig növeszteni), flow rendben, méhszájvizsgálat nem volt :shock: :evil:
Találkozunk jövő hétfőn, mert szerinte a héten nem szülünk.

Puszedli!
Bizti jó volt a ctg-d, ha nem az lett volna, az asszisztensnők kiszúrják, szóval nyugi :wink:

KépKép
amadea

Niki: próbáltam, de csak ideig- óráig használ. :(

Egyébként képzeljétek csajok, most az egyszer kivételesen kellemesen csalódtam a védőnőkben!! Ugyanis a védőnőm tudta megmondani, hogy mi ez a viszketés! Azt mondta, hogy elég gyakori a kismamáknál, bár mikor meglátta a lábam, rosszul lett, mert ilyen kórosat még nem látott…
Na mindegy, az a lényeg, hogy a terhesség miatt valakinek felborul az epetermelése és ezért viszketünk. De hogy túl- vagy alultermel, nem tudják… És hiába csinálnak/csináltak vérképet, az sem mutatja ki hogy gáz lenne, ez elég speckós.

Tabati: a dokim miatt most már nem váltok kórházat, de ha tényleg gáz, nem bírom és nem adnak semmit akkor nem kérdés, hogy legközelebb nem az Imrében szülök! És az sem, hogy mekkora boríték fog csúszni...

Amadea: nem akarsz rácáfolni a dokidra? Mármint, hogy a héten nem szülsz. :)

Kép
tökmag79

Noémi!
Tök jó, hogy van jelentkező! De jó lenne, ha máris el tudnátok adni! Nagyon drukkolok!!!

Benta!
Köszi szépen az időjárás jelentést....az a telihold még soká van :(

Niki!
A haszsibbadás valószínűleg attól van, hogy nyúlik a bőröd és feszülnek a bőridegek...

Tökmag!
Én a holnapot néztem ki maguknak...2009. május 19 olyan szép dátum :wink: és akkor hétvégére haza is jöhetnénk, Ferim szabadságon van jövő héten....olyan jó lenne...
Na, de ahogy lesz, úgy lesz, nem akarom siettetni a kisasszonyt, tudja ő mikor szeretne majd szülinapozni :wink:

Ezt a viszketést nagyon sajnálom :( , kicsit se lett jobb?

KépKép
amadea

Lys!
Lehet elő kéne venned apát :wink:

KépKép
amadea

Sziasztok!

Jót hétvégéztünk Apával, végre nem dolgozott. Semmi extra, otthon voltunk, pihiztünk, főztünk, pakolásztunk, fagyizni mentünk.
Nagyobb utakat már nem sikerül megtennem, mert
1. átlag félóránként pisi van
2. lassan nincs cipő, amibe beleférne a lábam :(
Utóbbi azért is rossz, mert fáj, nem is kicsit.
És mégegy új fajta érzés: nagyon alul, belül a hasamat mintha ezer tűvel szúrkodnák (néha meg egy jó nagy késsel, amit meg is forgatnak párszor). Ez talán a méhszáj lehet? Majd szerdán kíváncsi vagyok, mit mond a doki. Eddig mindenki biztosra veszi, h Bogi kicsit előbb jön (állítólag látszik rajtam), mit ne mondjak, nem ellenkeznék, de ha holnapután még semmi jelét nem látja a doki a dolognak, akkor rákészülök inkább a túlhordásra is, mint Biussal.

Kép
Kép
mimmi

Közben a dokimat is megjártam, mondta, h nagyon szép görbéket produkáltunk, de még a héten ne szüljünk.

Amadea: örülök, h nálad is oké volt a ctg!
Amúgy láttam NST-n, h néha vkiket megsokkolnak :shock: , vmi elektromos rezegtetővel.

Mimmi: nekem is szokott szúrka-piszka lenni.

Tökmag: nekem is lettek kiütések a vádlimon, nagyon viszket.
Vendég

Sziasztok!

Nahát már két babónk van! :D Gratulálok az újdonsült kis családnak!

Látom mindenki nagyon igatott már a szülés miatt.

Képzeljétek! Teljesen kivagyok. :( Mi kertes házban lakunk kb 2 és fél éve építettük. Egyik oldalon egy minden lében kanál néni a szomszédunk, a másik oldalon egy üresen álló hatalmas régi ház van, elég sz..r állapotban. Ennek a háznak kb 10 tulajdonosa van, (szülői ház volt), de az örökösök nagy része külföldön él. Az itt élő néhány testvér járogat ide. Eddig egy pasi járt, itt tartotta a mezőgazdasági gépeit, terményeit, volt két németjuhász kutya is, naponta jött a gazda. Kb 3 hónapja állítólag eladta a földjeit, gépeit és már nem jár ide, a kutyák is eltüntek. Azt már télen is láttuk, hogy időnként a ház cserepein egy-két patkány megjelent, de ami tegnap délután és ma reggel történt, az mindennek a teteje. A párom a nyugágyon napozott a kertben,mjad felült és tőle pár méterre ott volt egy patkány, persze egyből visszarohant a házhoz és egy résen eltünt. Ma reggel gyanutlanul megyek ki a teraszra és ott szalad egy patkány. Majdnem infarctust kaptam. Teljesen bepánikoltam. Hogy fogom így levegőztetni a picit. :roll: Tiszta horror. :evil: Még délelőtt elmentem a helyi gazdaboltba , vettem mérget is, meg egy ultrahangos riasztót, ami állítólag nagyon hatékony. A bolt raktára tele van terményekkel, de mióta ezt használják sehol egy egér vagy patkány. Még jó, hogy a teraszon van konnektor. Azt hiszem , ha látom az egyik tulajnak is szólok. Mondják, hogy biztos merészebbek mert eltüntek a kutyák. Már az ablakot se merem, még bukóra sem kinyitni, hisz a szúnyoghálót simán átrághatja nem? Már a lakásban is mindenhol patkányt látok. Ez annyira gáz. El sem merem képzelni mennyi lehet a szomszédban és mi lenne, ha lebontanák azt a házat.

Ma este megyek ultrahangra. Csütörtökön indulás Erdélybe,szorítsatok!Mire visszajövünk biztos lesz új baba megint :D

Kép
Kép
sosi

Csajok,
hogy bírjátok ezt a meleget? Én tök hisztis vagyok, még a középsőmmel is összevesztem, nyaff.

Kép
benta

Sosi: ez naggyon durva!!!! Tudsz valamelyik tulajjal beszélni- ezért ki kell verni a hepajt! Mégis tartsanak már rendet vagy adják el a portát...

Tökmag: Szegénykém, még ez a viszketés is... rád jár a rúd rendesen, de nemsokára vége!

Kissmanó: az én hasam le volt szállva? Lásd uccsó pocifotó... Hátha Nikinek sem gond, ha még nincs, és hamar leszáll. Amúgy Borbála a neve.

Ma volt itt a gyerekdoki. Hülye szülők agyonéheztettük szegény gyereket, így most 2 óránként kell enniadni neki. Mondjuk most meg túl sokat jelölt ki neki, de a hét végén újból konzultálunk. Hát nekem kicsit gyanús volt, higy mintha kevesebbet enne mint a kórházban, de ugye nem akartuk beleerőletni. Na, most muszáj. De minden más rendben van vele.
Szoptatni próbálom minden alkalommal, talán egy icipicit több a tejcsi, de még mindig kevés. A dokinő is azt mondta, h leht még jobb, elvégre nekünk azért majdnem ehgy hét kimaradt. A méhösszehúzódásokat is most érzem intenzívebben. Szóval reménykedem, ő is azt mondta, h nyugodjak meg.

Ja, védőnős sztori: csütörtökön felhívtam, hogy na pénteken valószínű hazamegyünk. Még péntek de. is szóltam neki, aztr mondta, h OK, de lehet, h ő csak hétfőn jönne. (mivel ugye várható volt, h mi 3 körül érünk haza, az meg neki ugye a munkaidőn túl van...). Na, mikor mentünk be a mérlegért a tanácsadóba, én ott maradtam a kocsiban, István meg felment. Mondtam neki, h mondja meg a nőcinek, hha ma nem jön, akkor ne is jöjjön, mert mégis mit csináljunk a hétvégén a bébivel?? Nem azért kéne aznap kiszállnia?? Na, este végül kitolta a képét... Röhejes volt. Közölte, h szerinte ne adjunk tápszert, mert a szoptatás a legjobb (OK, de kérdem én: mi van, ha pnéteken megfogadjuk eme remek kis tanácsát? A gyerek ma mér megint a kórházban lenne kiszáradással és extrém fogyással! Hülye tyúk, tudta, h miért voltunk a korán, és mégis ezt mondta...). És már majdnem röhögtem, amikor ilyeneket mondott: "Miről is beszéljek még? Koncentrálnom kell." :lol: :lol: :lol:

És az éjszaka sztorija, mielőtt megyek etetni: István mondja Borcsának szoptatás előtt: "A nevem Bo. Bim Bo. Na, vele fogsz most találkozni." Kb öt percig folyamatosan röhögtem rajta. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Veszprémben jelentem dög meleg van :) Hát hogy ez most jó vagy nem döntse el ki-ki maga. Én mindenesetre szenvedek…

Elsősorban had gratuláljak még egyszer Csillagnak Kiscsillagjához! :D Egyszerűen gyönyörű a pici, és imádnivaló, ahogy a maci mellett alukál. Majd megmutizom azuramnak is! :D
Tejci meg hamarosan biztos több lesz.

Niki még utóbb előbb költöztök mint mi :D Mondjuk én már nem vágnék bele, ugye nálunk az volt, hogy május elsejéig, utána majd csak Emma 1 hónapos kora után. Egyébként jó, hogy még pörögsz, van energiád. :) kicsit irigyellek is miatta.

Homeós bogyók: Tud valaki valamit gátseb fájdalom gyógyulásra is? :D Ti mindent tudtok.

Nos tegnap este álldogáltam a babaágy végénél és pityeregtem. :oops: Olyan késztetést éreztem, hogy mindent mégegyszer átnézzek. Kórházi csomi rendben, leleteim-apasági stb papírok lefűzve, gyógyszereim bekészítve, sőt a hazahozós rucikat is bekészítettem a mózesbe. Ma meg alszom. :) Reggel fél 10 körül kászálódtam ki, de csak mert iszonyúan kellett pisilni. Aztán kb másfél órán keresztül zuhanyoztam és mostam meg a hajam, ilyen se volt még :shock: Úgy elfáradtam a műveletbe, hogy megint aludtam du. 2 óráig! Na muszáj volt elmenni boltba, alig voltak és csak gyümit meg zsömlét vettem, de mire hazaértem már háromnegyed 4 volt. Komolyan mondom hova tűnik el az idő????
Találkoztam az alattunk levő csajjal (többször összefutunk, van egy 2 és fél hónapos babája) azt mondja, szerinte vagy hétvégén, vagy jövő hét elején biztos szülök. Én meg értetlenül néztem, hogy miért. Állítólag tök másmilyen az arcom. Az, hogy úgy közlekedek, mint a lassított felvétel ráadásul sánta kacsa módjára az már egy ideje megvan, de hogy most teljesen máshogy nézek ki. Hát majd meglátjuk…megyek, nagyon fájnak a medence csontocskáim, meg megint olyan álmos vagyok. :oops:
Vendég

Anuk: amit küldtem homeós listát, abban találsz. Vizslasd csak át alaposan.

Csillag: na jó....önkéntes burokrepedés nem játszik. Az lehet leszálló pocó nélkül is.

Benta: jelentem Brassó ma délben 30 fok. Már Gréta is mezítláb tépeti az udvaron (engedélyzeve....apa kikérdezett :D :D )

Kép
kissmanó

Hahó Kismamik!

Csillag: szépséges a Kiscsillagotok, mi is gratulálunk Hozzá még egyszer sok szeretettel!

Az az igazság, hogy én is már nehezen tűrtem a múltheti meleget is, és az azt megelőző napokban pont azt ecseteltem a barátnőimnek, hogy azt hittem, 33-34 hetesen már "terhesebbnek" fogom magam érezni, erre beütött a meleg szombaton. Egyszerűen nehéznek és hisztisnek érzem magam én is a melegtől, pedig nem volt rám jellemző eddig, főleg a második... :D Ami viszont már állandó, az a jobb bordasor alatti fájdalom, zsibbadás és tegnap éjszaka 2x kőkeményen bele is nyilalt... és a hátamra is onnan sugárzik ki. A dokinak említettem kb. 1 hónapja, akkor a vérvételből nézte a májat, vesét, de mindent rendben talált, így nem merem most zavarni vele, remélem, nem lesz vészesebb a helyzet.

Nagyon jó hír, hogy megérkezett a pelenkázónk is, így minden adott ahhoz, hogy Nellike szobája készen álljon néhány órán belül, így szerintem most kizárom a Világot és átadom magam a kislányunknak.

Időjárás: Én úgy hallottam,. hogy június 5. és 15. körül várható melegfront, de majd meglássuk! Hihetetlen, hogy csak pár hét van hátra, és az, hogy már mindenki úgy áll hozzám, hogy bármelyik pillanatban szülhetek és ennek ellenére, én úgy érzem, hogy van még időnk bőven.... :-) Azért a csomagot ma összekészítem végre!

Kitartás és puszi Nektek!

Kép
cincibabus

hehe: pénteken beszéltem egy barátnőmmel, aki novemberben szült a klinikán. semmi extrát nem kellett vigyen, babának semmit, magának papucs, piperecikk és kész. állítólag mindenféle betétet ők adnak. nem is lenne rossz.
jó lenne az április elején szült barátnőnkhöz is eljutni babalátóba, s kifaggatni őt is.
szülni akarnék, de motyót összekészíteni azt nem. mint eddig mindig. uccsó pillanatra van hagyva. igaz, itthon van minden, csak ezer fele szanaszét.

Kép
kissmanó

Lányok, ez a meleg tényleg őrület, de bent a szobában a ventillátorral nagyon jól ki lehet bírni. :) Én nagyon élvezem. Ma már legalább 3x tusoltam, és semmi gond nincs. A lábam még mindig jég alatt, így azért egész jól el lehet viselni. :)

Én még nem akarok szülni, viszont maximálisan megértem azokat, akik már túl lennének rajta... gondolom, hogy ez a meleg, a fájdalmak, a súly, a nyűgök, minden most jön elő, dehát ez természetes... én nem szeretném, ha Beni sokkal a 40. hét előtt akarna érkezni, viszont én tudom pontosan, hogy mikor fogant a drága. Ez az egy-két hét különbség egy természetesen fogant bébinél biztosan belefér, de nálam... nem érzem hisztisnek magam, egy kicsit néha depis vagyok, de ilyenkor megölelgetem a kutyikat és jobb kedvem lesz. :)

Niki, kitartás! Szép a pocid... :)

Sosi, ez a patkány-história ijesztő! Itt a városban is volt hasonló sztori. Én azt hiszem, a jegyzőhöz ment a szomszéd panaszra, mert nem tudta elérni a tulajdonosokat. A jegyző hivatalból felszólította a tulajdonosokat, hogy egy bizonyos határidőn belül ki kell pucolni a telket a patkányoktól, különben nagyon megbüntetik őket, a szomszédba ugyanis ugyanúgy, mint Nálatok, kisbaba érkezett. Semmi nem történt egy darabig. Ahogy megszületett a bébi, a gyermekorvos és a védőnő írt egy szakvéleményt, hogy a baba nem megfelelő higiénés körülmények között fejlődik a család hibáján kívül, így kénytelen volt az önkormányzat bemenni a területre, és kiírtani a patkányokat, a költségeket meg kiszámlázták a bírság mellé a tulajdonosoknak. Szerencsére el tudták érni őket, kifizettek mindent, de azóta nem tudom, mi van a házzal és a telekkel... Szóval sztem megpróbálhatnál a jegyző felé egy lépést tenni akár írásban, akár szóban- bár sztem inkább írásban, mert annak nyoma marad.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Lehet kár volt elkiabálni: a netes jelentkező egyenlőre nem hívott, rajta kívül pedig csak 1 telefon volt, az is majd megbeszéli a férjével és jelentkezik! :evil:
Most hívtam egy ingatlanost is - mondtam, hogy kizárólagosan nem adjuk ki neki, de ha eladja, akkor kap jutalékot (persze pluszban tegye rá...) Drukkoljatok csajok!

Ez a dög meleg tényleg nem túl jó! Tegnap a kerti partin bedagadt a lábam, pedig nem szokott - egy kicsit vizes, de nem túlságosan.
Ráadásul most már ott tartok, hogy tényleg nagyon terhes vagyok, sehogy sem jó. Éjszaka is forgolódok egy csomót mert kényelmetlen!

Lys sajnos nem tudok hozzászólni, mert nincs tapasztalatom...

Csillagtáncos, szerintem mindent csinálj úgy, ahogy az ösztöneid diktálják: a védőnő...hát nem fűzök hozzá semmit.
Már bocsánat, de ezt a k...a anyatejet nyomatják ezerrel. Jó tényleg nagyon jó dolog megértem. És ha van elegendő én sem adok mást majd Áronnak. De ha nincs igenis kell a pótlás, első és legfontosabb - pláne nálatok a hízás. A barátnőm ikrei is gyönyörűen fejlődnek tápszerrel.

Tökmag, akkor a védőnőd szerint ez már el sem fog múlni, csak szülés után? :?

Én ma eddig az egész napot anyuval töltöttem. Otthon volt, a gardróbot pakoltuk. Jókat röhögtünk közben, és sikerült egy-két darabot elhoznom...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Heni, a Te babádnál is belefér a +/- 2 hét. Én is tudom (2 napra pontosan) mikor fogant Áron. A lényeg, hogy eléggé fejlett legyen, és a 37. hét után ez megvan. Nemhiába mondják azt, hogy akkor már érett a baba.
Szerintem inkább nálad is az lehet, hogy sokat vártál rá, küzdöttél érte...sokáig az volt a legfontosabb, hogy bent maradjon, mert ott a legjobb neki. De ennek vége. El kell kezdeni "elengedni" őt. Letelt az az idő, amit bent kellett tölteni, és itt kint is nagyon fogsz rá - Mikivel együtt - vigyázni! :)
Szóval szerintem lélekben készülj arra, hogy most már bármikor indulhat - ez szerintem azért is fontos, hogy ne legyen túlhordás + indítás a dologból! Egyébként a lelki köldökzsinórban is azt írják, hogy kb. 4 héttel korábban el kell kezdeni mondani a picinek, hogy ki kell jönnie...én mondjuk csak mostanában mondom neki...remélem elindul magától: én nem szeretném, ha csazsival egyszerűen kikapnák!

Puszi!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi, azért túlhordani Benit én sem szeretném... :) Nem arról van szó, hogy nem akarom elengedni, de az idő szerint van még 13 napja. Addig nem aggódom azért, hogy nem született még meg, utána viszont biztos, hogy mindent megteszek azért, hogy ne maradjon bent... :) Én valahogy végig elég lazán fogtam fel ezt az egész várandósságot. Nem vagyok egy görcsölős típus, így ezen sem aggódom. Úgy, ahogyan mondtad, sokat szenvedtem ezért a babáért, és az alatt az idő alatt megtanultam pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Ha nem bíztam volna abban, hogy elsőre egyetlen petesejtből összejön, nem sikerült volna... Úgyhogy nem lehet olyan kegyetlen a sors, hogy bármi rosszul sikerül. :)

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

De jó, ez az optimizmus, végre, ami az utolsó pár hozzászólásból árad :D
Kicsit azért irigyellek Titeket a meleg miatt 8) jó lenne ide is egy kis hőség - bár ma már kisütött a nap, egy lenge kabát azért kell!
Nem tudom, tényleg frontra jön-e el a babahullám, de az tuti, hogy nálam a nyűgök egycsapásra megszűnnek a jóidővel: főleg a derék- és hátfájás, amivel a múlt héten küszködtem, most sehol :)

Csillag! Aranyos vagy, hogy megosztottad a sok képet - olyan kis pinduri és törékeny Borcsa rajta, megható!! sok bátorságot a küzdelemben, ha kell, a védőnő ellenére...

Tökmag, neked meg kitartást a vakarózásban! Ez a hajkefe most komoly???!!!??? Elkezdted a meggy-és almakúrát végül?

Sosi! Nagyon rosszul hangzik a helyzet a szomszédodban! Leírásod alapján Te is rettegsz tőlük, nem csoda, még álmomba se lássak ilyet. Szerintem is a hatóságokhoz fordulj, elég lassúak úgyhogy ne halogasd!

Kissmanó, látszik rajtad a gyakorlat - bőrönd még ráér ... :o :D küldj egy kis öregrókás nyugalmat ide is...
Ez a lent "lógó" has nálam már hetek óta fennáll - olyan megereszkedett cici alakú este - mégsincs sehol semmi...

Szombaton voltam beszámolni, de ugy látom, a hozzászólásom elszállt, már lemerülőben volt az aksi :evil: na mindegy, a lényeg, hogy voltam megint ctg-n, kimutatta a szokásos keményedéseimet a görbe, félóra alatt 3-4x. De méhszájat most nem nézett, se flowmetria nem volt, se uh - és legközelebb csak 2hét múlva hívott. Háááááát, elég laza a dokim, de bíznom kell benne, és leküzdenem az aggodalmaskodásaimat :?
A babuci feje fefelé áll, de még nincs beilleszkedve: szerintetek azért, mert még megfordulhat? Elég sokat helyezkedik a drága odabenn.

A múlt héten végig élveztem az első munka nélküli hetemet - most meg neki kell látnom egy csomó adminisztrációt lezárni :x de hát lusta voltam!! A semmittevésben szinte jobban elfáradok, ma is du 2 órán át húztam a lóbőrt :shock:

Most, hogy így a vége felé járunk, remélem minden távollévő is legalább sms-ben tud majd minket értesíteni, ha akció van! mindenkinek kitartást, fújok át nektek egy kis langyos szellőt innen :o
preta

Sziasztok!
Csillag, csodaszép BorcsaKiscsillag :D

Sosi, nagyon durva ez a patkányos sztori. Szerintem is gyorsan intézkedjetek. Megértem az aggodalmaidat. Érezzétek jól magatokat Erdélyben, de vigyázz nagyon magadra!

Heni, hasonlóan érzelgős vagyok én is, mint Te. Még előttem van 8 sejtesen (bár nekünk 2 volt, így azt nem tudom, melyik lehet a 2 közül). Viszont megvan az összes uh kép (elején kb. 2 hetente csináltak). Elképesztő a fejlődése. Gondoltam is rá, hogy majd csinálok belőlük valami montázst.

Anuk, gyanús nekem ez a mai sok alvás, cuccátnézés. Szerintem valami nagyon készülődik.

Lekopogom, egész jól bírom eddig a meleget. A lakásban nagyon jó hűvös van napközben (kb. 21 fok). Hála a szigetelésnek. Nem kell ide légkondi :wink: Viszont a séták már egyre nehezebben mennek. Ma elvittem a kutyát egy körre. Hát... nem tudom melyikünk lihegett jobban. Még jó, hogy szerdán a ctg-re korán reggel kell mennem, mert akkor még virgoncabb vagyok. Arcom, ajkaim még nem változtak.

KépKép
süni76

Sziasztok!

Én is ide értem!

Csillag, Borcsa baba gyönyörű, bár én már meglestem az iwiw-en, a férjednél. :lol: A védőnő tényleg katasztrófa, jól rászóltál, amikor mondtad, hogy kíváncsi vagy fog-e valamit segíteni, ha meg lesz a baba. Hát a választ megkaptad.
Egyébként jól lemaradtál a szülésfelkészítőről. :lol: :lol:

Noémi, ugye nem keseredsz el, ha nem tudjátok eladni a lakást 1 hét alatt?

Lányok, akik már szülnének, főleg fiús kismamák: engem a hét végén megbiztatott a kománém, hogy a fiúk szeretnek tovább bent maradni.
Tapasztalt mamik, cáfoljátok meg!!!!!!!!!!!
Egyébként pont pár napja dicsekedtem valakinek,hogy mindenki ígérte,hogy milyen nehéz lesz a 3. trimeszter, erre én olyan jól érzem magam,hogy még hónapokig elviselném ezt az állapotot. Na, ez mára már nem 100%-an igaz. Éjszaka, minden mozdulatnál pakolni kell a hasam, és recseg-ropog a hátam, meg a derekam.

Kiságyat megrendeltem, mivel az asztalos nem jelentkezett, és nem is tudtam elérni. Sajnálom,hogy nem lesz olyan, amilyet akartam, de így jártam....... Úgy felhúztam magam, hogy délután patakokban folyt a könnyem. Azt hiszem egyre érzékenyebb vagyok.

Annyi mindent akartam még írni, de, hogy kinek, és mit..... :oops:

Zsu

Kép
bvigh

lányok: totál magam alatt vagyok mai nap. szombatról vasárnapra egy ismerősünknek leégett az egész cégük, odalett minden, de minden. a srác szülei ráadásul ott is laktak, az is a lángok martaléka lett. egyszerűen nem bírok napirendre térni a téma fölött, a gondolataim mindig visszatérnek hozzájuk. gyönyörű húsfeldolgozó üzemet készítettek, önrész, támogatás és kölcsönből. mondjuk az jó, hogy emberi áldozat nem volt, de szinte épp a havert nyelték el a lángok oltás közben. Röpke 5 óra alatt földönfutókká lettek. :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :(

Kép
kissmanó

áááááááááááááá, most hív az edző, hogy átadjon egy ovis üzenetet: holnap reggel a középsőm ne egyen, ne igyon semmit, fogat se mosson, garat laborra vesznek kenetet, a csoportjukban skarlátos kölök van.
hurrá, nagyon hiányoltam.
tavalyelőtt himlő járvány volt, naná kölkeim hullámokban adták elő. de akkor még volt idő himlőzni, most nem vagyok tuti, hogy a skarlát beleférne míg jönne a tökös.
:evil: :twisted: :evil: :twisted:

különben most köszönjem meg, hogy értesítettek, mert mikor a nagy csoportjában tombolt eme betegség, nekünk nem szóltak semmit, s épp attól a naptól kezdve hiányzott a csaj mikor a garatra kellett az analízis. akkoriban az ovis banyekot készültem megnyuvasztani. most legalább az edzőn keresztül üzent. :roll:

Kép
kissmanó

Amadea: akkor nosza- forró fürdőt, fűszeres kaját, férjet bevetni! :D
Nem lett jobb, sőt, terjed de nagyon. Viszont a szülésznőmmel beszéltem és adott tippet, hogy milyen homeós bogyót szedjek rá- tényleg epeműködéssel van összefüggésben a kiütés! Nagyon durva, miért nem mondta ezt a bőrgyógyászom??

Puszedli: nehogy máshol is megvakard magad, mert úgy jársz, mint én! A homeós cucc neve amit vettem Chelidonium majus (9CH napi 2*5 golyó). Állítólag segíteni fog…! És a Fenistil kicsit hűsíti…

Sosi: nem hangzik túl jól ez a patkányos dolog, én is frászt kapnék tőlük!! Remélem használ majd a ketyere amit vettetek.

Csillag: olyan jó hallani, hogy eszik a bébi és nincs semmi gáz! Védőnőt meg sz…d le, eddig sem volt túl nagy segítség! Férjeddel meg fogtok olani minden problémát. :wink:

Heni: kutyuk nagyon fel tudják vidítani az embert, olyan, mintha értenék amit mondasz és megérzik ha szomorú vagy! Beni baba biztos tudja mikor érkezzen. :)

Noémi: össze fog jönni az adás-vétel, ne izgulj! Jó helyen van a lakásotok, most lett felújítva, és amúgy is- kell Áronnak a friss levegő + kis udvar, úgyhogy no para. :)
A védőnő azt mondta, hogy el fog múlni szülés után, de egy ismerősömnek pont hogy szülés után jött elő, a másiknak meg szülés előtt egy hónappal, és azután egy hónappal múlt el. Mindegy, próbálom optimistán felfogni, hogy nálam ez másképp lesz…

Preta: ja, komoly a hajkefe… már kevés a körmöm.
Dehogy kezdtem el a kúrát, és milyen jól tettem! A dokik csak kísérleteztek (volna) rajtam, hogy használ- e, nekem meg kilyukad a gyomrom és nem is használt volna semmit. :twisted:
Nekem ez tök fura, hogy nem néz méhszájat a dokid. Vagy megint a fertőzésre hárította, hogy nem akar semmi bacit felvinni?

Zsu: nálunk az ágy recseg- ropog, ha megfordulok, párom már új kanapékat nézeget, hogy ezt úgyis dobhatjuk ki…! :lol:

Kissmanó: sajnálom az ismerősöd, borzasztó lehet most nekik… Hogy történt, baleset volt??
Na ’iszen, még egy skarlát hiányzik még nektek is az útfelbontás és egyéb dolgok mellett. :?

Kép
tökmag79

Koszi a valaszokat lanyok! :)

Asszem bevallalom a penteket, csak az lenne a jo, ha addig jo sokat tudnek meg tagulni. :?

Mano!
Remeljuk elkerul benneteket a skarlat! :shock: Egyebkent milyen annak a lefolyasa? Neked volt?

Tokmag!
Felhaborito, hogy egy borgyogyasz nem tud mit kezdeni veled,
a vedono meg beletrafal. A Fenistillel azert vigyazz, asszem nem szabad nagy feluleten hasznalni, es napra sem szabad vele menni, mert foltos lesz a borod.

Sosi!
Szerintem hivd az Onkormanyzatot, akar orankent. Ha levelezel, az eltarthat hetekig, honapokig. Azonnal jojjenek ki! :x :twisted:

Zsu!
Talan inkabb az elso babak szeretnek egy kicsit tovabb maradni, en ezt hallottam, es nalam is ez volt. Dehat mint tudjuk, minden varandossag mas... :?
En is pakolom a hasam, meg a labaim, a nagyparnaval egyutt.
Kb 6szor pisitura, pedig szinte alig jon valami... :cry:

Amadea!
Lehet, hogy megis egyszerre szulunk? Vagy te holnap, en meg holnaputan? :lol:

Jo ejt,
Agi
lys

Tokmag!

Eszembe jutott a jo oreg razokeverek, amit gyerekkorunkba hasznaltunk mindenfele csipesekre. Az biztos jol tudna husiteni! :wink:
lys

igen, baleset volt. valami dugattyú vagy kompresszor vagy mi a fene meghibásodása okozta rövidzárlat. szendvicspanel épület, égett mintha benzinnel locsolva lett volna.
apa beszervezett vagy tíz embert, szombat-vasárnap mennek segíteni. volt még egy vendéglő, az megmaradt. meg volt pár faházikó, azokról nem tudok semmit.

skarlátom tudomásom szerint nem volt, de állítólag az nem egy olyan dolog, hogy nem kapható el többedszer is akár (így olvastam most utána a neten). antibikával, leginkább penicilinnel kezelik. átfutási idő 1 hét. na, meglátjuk mi lesz.

Tökmag: nem lehet, hogy a diéta tett be valamivel az epédnek? bár lehet magad sem tudod a választ, hisz mint írtam, nekem az elején volt ilyen levájom a bőröm tipusú vakarózásom (ellenben kiütések nélkül), de nem bírtam semmire ráfogni, visszavezetni.

Kép
kissmanó

Sosi: patkányos sztorik gázosak. Tényleg lépjél feléjük, de írásban IS. Ha nyoma van, muszájból csak tesznek valamit.
Ha bármi lenne az út során, nyugodtan csörögj rám. Ez parancs :wink: :!:

Noémi: azért túl szép lett volna, hogy igaz legyen az első érdeklődő az igazi. Eljön az ideje, bízzunk benne.

Most jut eszembe, hogy tavalyelőtt végigizgultam, hogy ilyen meg olyan dátumokon nem akarok szülni. Elviekben most is célom volt elkerülni a máj.15 és máj 18 dátumokat, de most nem rágódtam ezen. Most már a hátralevő másfél óra remélem azért túl kevés a nagy találkára. Meg különben is: megyek fürcsikézni.

ja, csak akartam, de nem írtam: skarlát a streptococus egy fajtájával való fertőződés, lázzal meg itt-ott némi kiütéssel jár.

Zsu: hát szarj majd egy hatalmasat az asztalos markába. áááá, nem is: majd kisfiatok első tetemes terméssel ellátott pelusát dedikáljátok neki :lol: Népi megfigyelés tényleg azt mondja, hogy a fiúk szeretnek tovább maradni. No, de ez sem szentírás. Nekem nagynéném született a 42-ik hét végén, míg a bátyuskája épp időre. szóval.....
saját tapasztalatom meg ugye most lészen :lol: Amúgy nálam a papíros szerint júni 8. Csak a hiba a számolásban a rendszerből ered, mert tudom, hogy a töki gyerek későbbi gyártmány mint ahogy az okosak számolják. tehát ha ráhúznék, én azért csak akkor számolnám plusszba, ha netán júni 14-et is még egybe megérném. Dokim szerint kizárt. Már próbáltam kételkedni a mondókájában mikor Grét született, de az ő verziója jött be.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Tudom, hogy nem első nap szokás eladni egy lakást, de nagyon elkámpicsorodtam! :(
Az eladó hétvégén szerződést akar, de amíg nekünk nincs se vevőnk, se érdeklődőnk, addig nem merünk aláírni. Azt reméltem, hogy elindul egy kicsit a dolog, és legalább 2-3 telefon/mail érkezik, de sajnos semmi. (azon az egy mailen és egy telcsin kívül)
Persze tudom, hogy még van idő...meglátjuk. Végtére is, talán tudjuk egy kicsit húzni az időt, jövő hét végéig - ha addig nincs semmi visszamondjuk, azzal hogy mi még tovább áruljuk a lakást, és ha sikerül eladni, míg nekik megvan, akkor még nyélbe tudjuk ütni az üzletet: ezzel még két hetet nyernénk!

Bocsi csajok, hogy ezzel traktállak Titeket - de nekem most ez nyomja a lelkem!

Heni, persze hogy a legjobbat akarod Beninek. Csak meg akartalak nyugtatni, hogy mostantól bármikor is jön, Ő már egy teljesen érett kis ember. Tizenpárnap nem számít!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Cincibabus!
Ez a jobb bordaív alatti zsibbadós fájdalom, főleg , ha sokat ülök és étkezés után, mikor kevesebb lesz a hely nekem is megvan már kb félidő óta. Szerintem és a doki szerint is a méhem nyom egy borda alatti ideget. Ha a kezemmel benyomom ott a hasam elmúlik.

Patkányügy!

Köszi az infót. Tegnap elcsíptem az egyik örökös feleségét és részletesen elmeséltem,hogy mi történt, teljesen rosszul volt, együttérzőnek tünt és megígérte, hogy intézkednek. Egyébként kiderült, láttam is, hogy at egyik kutya még megvan, a másik elpusztult. A hölgy szerint csak a gépek vannak már ott az udvaron , a házban, padláson semmiféle termény nincs, így nem érti mit esznek? Úgy vagyok vele,hogy nem rohanok egyből a jegyzőhöz, várok egy kicsit, hogy csinálnak-e önként valamit. Remélem nőtársamban bízhatok :) De jó tudni, hogy, ha kell ezt hivatalból is el tudják intézni. Köszi.

Doki!

Karcsika jól van, 2850 g a becsült súlya :shock: ( 4 hét alatt 1200 g-ot hízott!!), 88-as a BPD-je, most júni 16-ra jósolták a szülés várható időpontját 21-e helyett. :D
Ma reggel megyek be a kórházba a dokihoz kenetlevételre, és igaz csak a jövőhéten kéne, de azt mondta, akkor egy NST-t is csinálunk.

Kép
Kép
sosi

Ja és mivel 1 hónap alatt 4 kg-ot sikerült híznom ( ebből 1200 g-ot a gyerek szedett fel!) elrendelte a doki a heti egy gyümölcsnapot. Szerintetek NOMÁLIS?! Azt én nem tudom, kibírnám-e, még nem terhesen is totál rosszul voltam tőle, mikor szétválasztós diétát csináltam és gyüminap volt,hát még terhesen :roll: .

Kép
Kép
sosi

jó reggelt!

asszem végérvényesen vizesedni kezdtem :( most reggelk is érzem a feszültséget a lábaimban.

Sosi: hát elméletice egy próbát megér megbízni a nőciben, hisz mégiscsak szomszéd. de ha lépni kell, tuti megteszed.

4 kiló: kérdés az, hogy mennyit szedtél eddig összesen. meg vizesedsz-e, főleg ebben a hőségben. érdekes módon, én, aki eddig terhességenként 20-26 kg-ot szedtem össze, most 12-nél tartok. És nem eszem másképp mint eddig. Na jó, soxor az ebédem a csajom maradéka kombinálva a kóstolgatásokkal, de pl. éccaka lecsúszik egy csomó kex. Öcsek küldi a savat, én meg így kötögetem le.

Zsibbadásra nekem is ez a tippem, hogy nyomnak valami ideget. Gáz az, ha terhesség után is marad. Nekem a középső csajommal volt, hogy a legalsó csigolyám alatt egy pontban megmaradt a nyilalás, s ha ott fáj, akkor nem bírok hátradőlt (félig fekvő) pozicióból felállni azóta sem.

Amadea: mi lesz a mai nap?

Én már lemondtam májusról is. :lol: :lol:

Iskolásom ma itthon eszi az idegeim, tanítónéninek valami extra programja vagyon.

Kép
kissmanó

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

csak ennyire dühödtem fel.
apjuk most telefonál, hogy muszáj elmenjen ma a városból, le van beszélve valakivel egy találkája, 170 km-re innen. Eccerűen útálom, ha ilyen állapotban ilyen meglepetésekkel szolgál. s még ő csodálkozik, hogy mi bajom van. hát a kicsi francokat. a legjobb haverjaink sincsenek ma a városban.
qrva dühös és mérges vagyok.

bocs.

Kép
kissmanó

Ági: nagyon töröm a fejem egy ilyen hordozós beruházáson mint amit vettetek.
Kérdésem az lenne, hogy ez mennyire könnyen csatlakoztatható a vázra? Ugyanis nekünk van a Maxi Cosi bébjárgány, amire a hordozó adapterrel csatlakoztatható, de nagyon macerás. Ha alszik a törpe, szerintem tutira felébred míg csatlakoztatom, szerintem túl necces.

Kép
kissmanó

jó reggelt....(nagyon nagy ásítós szmályli)

fura idó van...ciciben ülök :) folyik a víz rólam de ottkint meg nap sincs

ma van a 2. polgári házassági évfodulónk...Lilibaba gyere ki, olyan szép aji lennél nem gondolod????

szépen jönnek a joslók, csak nem mindig keményedik be a hasam, csak érzem a mensis görcsöket, meg is iszom a csodateját 8)

ha nem haragszotok nosztalágiázok egyet :oops: polgári-templomi eski, hátha meghatja Lilinyóóóóót

Kép Kép

Kép
Kép
mniki84

Jó reggelt!

Látom, már megint vannak korán kelők.

Kismanó, még csak reggel van!!!!! Remélem jobban folytatódik a napod, mint ahogy kezdődött!

Sosi, én a múltkor 3hét alatt híztam 4 kilót. Arra már nem is mondtak semmit, de engem már nem is érdekel. Most eltelt újabb 3 hét, itthon nem is állok a mérlegre, majd csütörtökön kiderül.

Niki, nagyon szépek voltatok! Hátha Lili baba is meg akarja nézni ezt a képet!

Most kaptam választ a kiságyról. Holnap vagy csüt. szállítják. Persze csüt. tanácsadásra kell mennem, de majd lesz valahogy. Elég gyorsak voltak.

És most kivételesen jó éjszakám volt. Kicsit lehűlt a levegő, szerintem ez segített.

Zsu

Kép
bvigh

Niki!

Szép menyasszony voltál! :wink: És jó, hogy volt két ruhád, nekem a rövid is nagyon tetszik jól állt. (van akinek nem mutat csak azért... :roll: ) Ja! A másikat csak gondolom, hogy hosszú volt! :lol:

Mi a polgárin annyira nem voltunk kiöltözve, hogy férjem konkrétan fekete farmerban nyomta. :lol: Én azért felvettem egy elegantosabb nyári cuccost, de én sem vittem túlzásba. Bezzeg a tanúk komolyan vették, ők öltönyben voltak. :lol: Ja! Még képeket sem készítettünk! És a tanúkon kívül még szüleink voltak ott. Mi szerettük volna csak az irodában aláírni a papírokat, de valahogy nem úgy alakult, úgyhogy elég vicces volt a házasságkötő teremben, ahogy ott ült 4 ember, mi meg bevonultunk, komolyan úgy vigyorogtam, mint a vadalma, mert olyan viccesnek éreztem a szitut. Persze a nőci hiper komolyan vette, tuti hülyének nézett minket! :lol: Pedig csak annyi volt, hogy mi a templomira hívtunk vendégeket, azután volt a vacsi, nekünk az volt az igazi. Kövezzetek meg, de így fejből még a napját sem tudom pontosan mikor volt a polgári. :lol: Kb. egy hónappal korábban, mint a templomi...

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Hááát úgy látszik a május 19 nem a mi napunk...

Sosi!
Szerintem ez a gyüminap hülyeség :oops: ...a kiegyensúlyozott táplálkozás sztem nagyon fontos, kismamit fogyókúrára fogni meg (már bocsi) de szamárság....(eltekintve az extrém estektől)
Érezzétek jól magatokat Erdélyben és csináljatok sok képet, mert azokat nagyon szeretjük ám nézegetni :wink: !!!
Patkányügy durva :( !

Noémi!
Ne szomorkodj, biztos találtok vevőt. Drukkolok!

Lys!
Hát én azt hiszem, hogy ti már rég hazajöttök a kórházból, amikor mi még mindig egyben leszünk....
Nóri semmi jelét nem adja, hogy kíváncsi lenne ránk, az éjjel is aludtam, mint a bunda, pedig igazi jó kis szülésbeindítós idő volt (villámlott, dörgött, esett)...

Megmondom őszintén én már szeretném,ha kint lenne a bébi, most már elég érett, szép nagy. Bent helye sincs nagyon, érzem,a mozgásaiból. (És innentől kezdve csak a fejecskéjét növeszti bent, meg hízogat... viszont az én medencém nem lesz nagyobb, szöveteim se rugalmasabbak....szóval minden egyes bent töltött nappal csak kiutat teszi nehezebbé mindkettőnk számára....

Kissmanó!
Nagyon sajnálom az ismerősötöket, szörnyű lehet :( ....
Én voltam skarlátos....ma már szerencsére viszonylag nehéz elkapni, viszont kezelni kell (penicillin), mert elég sok szövődménye lehet. Tipikus tünete a magas láz és mandulagyuszi mellett a duzzadt, málnapiros nyelv. Reméljük elkerül titeket!!!!

Zsu!
Mindenki mond mindenféle hülyeséget, nem szabad foglalkozni velük....kislányokat is hordtak már túl és kisfiúk is születtek korábban....nem ezen múlik......

KépKép
amadea

Mano!

Nem, ezt nagyon konnyen ra lehet kapcsolni, szerintem nem ebred fol. :wink:
(Igaz, hogy elol bolygokerekes, es te sem szereted, de most az egyszer en is kotottem kompromisszumot. Arra a par honapra kibirhato.)

A pontos neve: Nania Pico Easy, most neztem a teszveszen. (van is fenn nehany) Hasznaltan 10-12000-ert is hozzajuthatsz, ujonnan inkabb 25000.

Szerintem nagyon praktikus.
Udv,
Agi

Kép
lys

Jó reggelt!

Minden izgalom meg fokozott várakozás ellenére valami hasonlót érzek, mint Heni. Szóval jöjjön, amikor akar, de nagyon szeretném egyszer az életben megtapasztalni a spontán szülést. Olyan itthon beindulósat, izgulósat. És azért a férjem júni 7.-ei céges buliját nem szeretném egyben megvárni :roll: Nagyon hülyén érezném magam a sok csinos maca között bálnaként, most már igen szűkös a ruhatáram készlete, és max. egy sátrat tudnék felvenni :cry: Ha meg nem megyek el, az a pasimnak esne rosszul, jogosan.

Tegnap bejelentkezett az apukám, aki fél éve nem volt hajlandó semmi kapcsolatra, begubózott. Nagyon beteg, és nem is fog meggyógyulni. Normál állapotomban is nehezen viselem ezt a helyzetet, de így... jó sokat sírok miatta. Erre ne is reagáljatok, csajok, csak muszáj volt kiírnom.

Noémi,
azt jól teszitek, ha még nem szerződtök. Nagyon nehéz eladni most, de nektek nagyon jók az esélyeitek, drukkolok nagyon!!!

Niki,
nagyon szépek vagytok!

Manó,
ma még tuti nem szülsz, tudod, 5 nap. Te nem vagy türelmetlenebb a nagyokkal? Én sajna igen. Nekem se voltak képesek szólni az "óvónénik" egy járványnál se, pedig még ugye dolgozni is bejártam oda heti 2x. Szerencsére a fiamnak több esze volt, mint nekik, és mindig jelentett, hányan betegek és mi bajuk van.

Zsu,
csak megerősíteni tudom, két fiú, 2 túlhordás. Bár anyum a lányait is túlhordta.

Sziaszok!

Benta

Kép
benta

Niki: nekünk pedig holnap van a 9-ik házassági évforduló.
Apa meglepett enyém szülinapra a jegy gyűrűvel, én meg revansnak az ő szülinapjára kértem a lakodalmat (polgári is akkor volt).
Szal holnap apa szülinap, házassági évforduló, de.....én már nem is reménykedem.
Úgy mennék vásárolni.....Csak tudnám mit. Mert nem hipermarketbe kaját. Cuccot magamnak ebben a pillanatban fölösleges, Grétinek is van elég, öcsek is örököl csomót, apának tegnap vettünk 3 rövidgatyót. Ja, tegnap vettem egy papucsot. Igaz rózsaszín a felsője, pár pánt, de jobb mint semmi.
Asszem az a bajom, hogy a tudatalattimban benne van: ma ismét ásnak az utcában, lemenni pedig megint kerülővel lehet.

Na megyek, szétnézek az ebay-en.

Kép
kissmanó

Benta: igen, én tudom. De vajon a kisfiam is tudja :?: :lol:
és igen, türelmetlen vagyok, főleg a legnagyobbal, de ő ugye alapból kivételes természet, mindent elenged a füle mellett, stb.
na, apával is civakodunk eleget....
ez a kis mocorgó meg úgy nyüzsög, ennek tuti nincs még kibújhatnéka.

Most akkor a Grétivel való spontán indulás után milyen még spontánabbra várjak? Azért nem szeretném magam az autóban "összepisilni" kis magzatvízzel. Mert mondanom sem kell, soha nincs nálam egy betét sem ilyen esetőségre.
Régi topikunkban volt egy csaj, ez volt a parája. Naná a boltban kezdett el folyni a magzatvíz (rendesek voltak, bevitték a wc-re, ott előkapta a betétjét...hehe, volt neki, aztán ment gyorsban tovább).

Túlhordás fiúknál: asszem említettem, hogy szintén a régi topikból volt egy anyuci, májusra várta a ketteskét. Első 37+5 napra érkezett, második 39+6 napra. Mindkettő fiú. Szóval......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.05.19 08:45-kor.

Kép
kissmanó

Nekünk június 26-án lesz a 10. házassági évfordulónk, de már 15 éve nyúzzuk egymást. Azért 23 nappal csak nem hordom túl :lol:

Tud valaki tuti kórházas listát? Kéne egy ellenőrzésnek!

Manó,
azért lassan te is összecsomagolhatnál!

Kép
benta

Niki!

Nagyon szepek a kepeitek! :)

Amadea!

Az a furcsa, hogy egyszer az az erzesem, hogy semmi, maskor meg olyan josloim vannak, es kutyaul erzem magam, hogy csak na.
Gatmasszazst csinalod? Szerintem nekem biztos nagyon sokat jelentett Daninal, hogy ki tudott jonni gatvedelemmel, 4200 gr-osan. Az a baj, hogy elso szulesnel szinte mindenhol automatikusan vagnak. :cry:

Tegnap apa fullra leborotvalt. Olyan vagyok, mint egy kisbaba :D :D .
Szerintetek meddig nem no vissza?

Meg egy temat szeretnek elohozni, bocs, hogy foglalkoztat, regebben mar biztos kitargyaltatok, csak hat jon a finish.
Szoval penz a dokinak es a szulesznonek.
Eddig a szuleseimnel adtam, de nem tul sokat. 40000 korul, ugy emlekszem. A szulesznonek meg egy tizest.
Mostanra a ferjem kicsit kiakadt, o nem magyar, es egyaltalan nem erti ezt a halapenz ugyet, mert, hogy ez a dolguk, stb
Vettunk ket szep csemegekosarat. Arra gondoltam, ez az alap, es ha valami extra van, pl ejszaka, vagy nehezebb szules, akkor megy melle meg egy boritek.
Persze a maganrendelesen mar kifizettem egy csomot, ez alatt a 9 honap alatt. Mit gondoltok?
(A doki pedig nem mond tarifat, szerencsere, ezt visszataszitonak erzem, szerintem el is jottem volna tole.)

Agi
lys

csomag? most negyedszerre ez legyen a változatosság?
semmi ingerenciám.

apa tegnap bejelentkezett az egyhetes versenyre. ebből a gázas rész a részvételi díj, meg hogy a két nagy táboroztatása rám marad (apa is épp aznap kezdi a versenyt mikor a nagyoknak kezdődik a tábor, csak neki már ugye ott kell lenni, s nem ehelyt van.....tábor pedig 1 nappal ér hamarabb véget mint a versenyről való hazaérkezés)

Kép
kissmanó

Húha, ne is mondjátok, nekünk július 26án lesz az évfordulónk! :lol: gyorsan találjunk valami új kiindulási pontot a szülésekhez!! :lol:

Kép
Kép
tabati

Tegnap apa fullra leborotvalt. Olyan vagyok, mint egy kisbaba .
Szerintetek meddig nem no vissza?

:roll: Hát ha borotva, akkor nekem max. 3 nap és utána már borosta... :roll:

Kép
Kép
tabati

[quote][/quote]Eddig a szuleseimnel adtam, de nem tul sokat. 40000 korul, ugy emlekszem. A szulesznonek meg egy tizest.

Lys, ez neked nem sok??? Nálam ez a maximum!!!

(úgy látom idézni nem tudok :oops: :oops: )

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?