Új privát üzeneted érkezett!

Büngyike Aztamindenit!! NAgyon csini vagy!!! Tényleg!

Na most megyek már tényleg!

Sziasztook!
Vendég

Sziasztok!

megjöttem a dokitól.
minden jelenlévő fórumozótól várom a véleményt az alábbiakkal kapcsolatban.
megpróbálok tárgyilagos lenni, hogy ne befolyásoljak senkit.

Tények:
- 38. hétben vagyok
- baba súlya, méretei megfelelőek (életképes)
- alig van magzatvizem
- a köldökzsinór a nyaka körül van
- farfekvéses
A doktornő a farfekvés miatt a császár mellett döntött volna, kiv. ha a fájások hatására befordul, mert akkor megpróbálhattam volna természetesen szülni.
A ma kiderült magzatvíz, és köldökzsinor helyzete alapján ő mindenképpen a császárt javasolja.
Ő már holnap anyukává tenne…

A gond csak az, hogy holnap a Jánosban műtenének (mivel ő ott rendel holnap), és nem a szt. Imrében, amire eddig készültem.

A műtétet mindenképpen megkonzultálja előtte egy professzorral (főnökével), és ő dönt mind a János kórházban mind a szt. Imrében így lenne. A szt. Imrébe csak pénteken tudnának fogadni.
Ha nem a műtét mellett döntök, akkor minden nap ctg és flowmetria vizsgálatot javasol az elkövetkezendő napokban.

Azonkívül pedig szombattól ő szabin van egy hétig. így vagy előtte megműt, vagy átad a kolléganőjének (akivel egyébként már találkoztam, és szimpatikus)

Kérdés:
- megműtessem magam holnap a Jánosban?
- vagy egy napot még várjak és hátha a szt. Imre főorvosa is rábólint a műtétre?
- milyenek a körülmények a Jánosban? ágyak száma/szoba, gyerekorvos, csecsemősök, stb.?
- Masi, te nem ugyanígy kerültél a műtőasztalra? mármint, hogy egyszerre csak a baba szívhangja romlott…?

Várom a véleményeket.

Köszi.
Ági

Kép
agi29

ági: én megszülném! de sajna nem ismerem a kórházi viszonyokat :(
akicsi már teljesen fejlett, lehet h. elfogult vagyok, de én már nagyon várom, hogy a miénk megszülessen!! :?
missi: hogy vagy?
adri: akkor legkésőbb hétfőn megérkezik zina? klassz!! milyen kutyák?
masikáékkal mi lehet?
este dr. house!!

Kép
tidi

CSIM,JUTTA,TIMURR NAGY GRATULA!!!

Babák gyönyörűek,a kismamák meg szülés után hogy ilyen karcsúak????Kérem a receptet!

Szülésztöriket még olvasgatom.

Csajok:Nektek a 37-38 héten miért csinálnak amnioscopiát???
Már kezdek parázni a jövő héttől,nehogy már nekem is csináljanak.Ebben az időszakban még jó ,hogy fáj!! :x :x

Adri
Nemsokára fel is puhul,ne izgulj!Jön a baba napokon belül!

Evu
Grat a 37. héthez!

KépKép

KépKép
okr

Ági29 : Én a mai napom után teljesen kész lettem , a babám alig mozog ( órák óta semmi , már ettem ,ittam ,táncoltam , énekeltem ) és nagyon megijesztettek a rossz szívhangos eredménnyel.
Alig bírom kivárni a pénteki napot ,amikor újra vizsgálat lesz .

Én 1 nappal " idősebb " terhes vagyok nálad , de a babám már
3058 g , mindene ok , és semmi nem akadályozna meg benne ,hogy ha kell akkor azonnal befejezzem a terhességet.
Én is a Margitba készültem szülni, mégis János lett belőle.
Ami biztos ,hogy akár mennyire is lerobbant - vagy annak látszik, a stáb nagyon jó, ismeretlenül is ( nincs saját orvos , csak szülésznő) kedvesek és a tapasztalat szerint alaposak is .
Van lehetőség alapítványi szobára - fizetős, illetve van olyan többágyas szoba ,ahol nincs bent mosdó csak közös a folyosón, de én már úgy vagyok vele ,hogy ez a legkevesebb,hogy meglegyen a kényelmem a 3 napra amig ott vagyok .
Amúgy rooming-in 24 órában, ill. császár után talán másnaptól ugyanúgy veled lehet a babád és nem kell tovább maradni , mint egyébként .

Szóval én a helyedben nem hezitálnék, bár most főleg a saját aggodalmam köszön vissza Veled kapcs.

www.golyahaz.hu-n vannak infók a Jánosról -ez a szülészet oldala.

Kép
sheepy

Okr : nem rutinszerű az amnioscopiás vizsgálat. Gondolom Klárinál is jó okuk volt rá, ahogy nálam . Ne aggódj ! :wink:

Büngyi: Nagyon jó ez a fotó és klassz a babakocsi!
Cici tényleg nagy lett, de van aki ezért még fizet is ! :P Inkább örülj neki .

Kép
sheepy

sheepy,
most olvastam csak vissza, mi történt du. és hogy neked is gondok voltak a babával.
egyébként nem éreztem magzatvízszivárgást. azt mondják, biztos eleve kevesebb termelődött.
nekem napi ctg-t javasoltak, és azon agyalok, hogy az csak napi 20 perc – mi van, ha akkor minden oké, és később történik valami baj.

egyébként ha a Jánost választom, mindenképpen megpróbálok alapítványi szobába jutni. A császár miatt, meg én különösen nagy hangsúlyt fektetek a rendes fürdésre. Sajna azt hiszem enélkül még 72 órát se bírnék ki.

Kösz a linket, utánanézek.

Cuki,
örülök, hogy jobban vagy!

Kép
agi29

ági29:SZERITEM MŰTTESD MEG MAGAD,ÍGY LESZ A LEGJOBB BABÁNAK ÉS MAMÁNAK IS!!!!!!ÉS MOST EZ AZ ELSŐDLEGES,PÁR NAPOT MEG BÁRMELYIK KÓRHÁZBAN KIBÍR AZ EMBER!!!!DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!

OKR:NEKEM AZÉRT CSINÁLTAK AMNIÓT,MERT NAPOK ÓTA OLYAN VOLT ,MINTHA SZIVÁROGNA A MAGZATVÍZ,DE NEM AZ VOLT HÁL ISTEN ,ÉS NE FÉLJ,NEM MINDIG FÁJ,ÉN TANÚSITHATOM,MOST ABSZOLÚT NEM FÁJT,ELSŐNÉL MEG AZT HITTEM MEGHALOK!!!!DE MOST FEL VOLT PUHULVA MÁR A MÉHSZÁJ!!!!ÉS EGYÉBKÉNT CSAK TÚLHORDÁSNÁL CSINÁLNAK ÁLTALÁBAN AMNIÓT.

ADRI KIMEGY A MACI A KÉPERNYŐRŐL(DE BOLOND VAGY))JÓT RÖHÖGTEM :lol: :lol: :lol: [img]http://www.babanet.hu/ta
rsalgo/attachments/1192039700.3428.gif[/img]
geosel.klara

Szép estét mindenkinek!

Kalloni: Szép méretei vannak Jakabnak! :lol:

Bogyó: Hát ezzel a szülésdologgal én is hasonlóan vagyok. Hol nyugodtan (bár ez inkább beletörődés... :lol: ), hol meg aggódva (ez a gyakoribb és inkább félelem... :lol: ) várom...
Drukkolok a pénteki kettősfronthoz! Biztos akkor jön Kisbogyó, ha úgy érzed, szorítok nektek! Addig aztán pihenjél sokat, hogy nehogy fárdt legyél... :lol:

Timurr: Nagy-nagy gratula a kis hajasbabához! Sok örömet kívánok nektek! :lol:
Köszi a születéstörténetet, jó gyors volt! :lol:

Missi: Gyors gyógyulást kívánok nektek! :lol:

Csilla: Neked is szívből gratulálok, jó egészséget és sok tejecskét kívánok ! :lol:

Sheppy: Ne aggódj, biztosan minden rendben van Dani babával!
Amnioscopia: :shock:

Cuki: Panka nagyon csinos ebben a kimenős ruciban! :lol:
Grat a fogyáshoz!

Gabi: Bibi baba is nagyon édes! Aranyos, ahogy szemlélődik! :lol: Sokat van ébren?

Büngyi: Tényleg csini vagy! Gratulálok az első sétához! Helénának tetszett?

Masika:?

Adri: Húúú, a hétfő mindjárt itt van! Szorítok nektek nagyon! :lol:

Ági: Hát én nem várnék! :? A kórházi viszonyokat nem ismerem!
Szorítok nektek is nagyon és ne aggódj, biztos minden rendben lesz!

Grat a hétfordulókhoz!

Ma fogorvosnál voltam, egy szülés előtti utolsó tömést ejtettünk meg! Hát fenomenális volt! :lol: A törpe folyton a gyomromat rugdosta, a számban egy csomó vacak volt, épp csak le nem hánytam szegény dokit! Biztos feldobtam a délutánját... :lol: Mondjuk már a váróban rosszul lettem egy pasi szagától, vetekedett egy hajléktalannal... De végre aludtam az éjszaka! Remélem ma is fogok! :lol: Megyek is próbálkozni...

Nyugodt éjszakát mindenkinek!
Vendég

Tényleg,Masiékról vmi hír??????????????Remélem nincs semmi gond!

Klári,Sheepy
Köszike,megnyugodtam. :) Nekem anno a 40. héten volt.

Sheepy
Sztem babád kifáradt az egész napos herce-hurában!Próbálj meg inkább kicsit ledőlni,biztosan beindul a mocorgás!
A magzatvízről úgy tudom szülés előtt normálisan is kevesebbet mérnek.Nekem a 39. héten már kevesebb volt,mondta is a szonográfus,hogy hamarosan szülök.
Dolgoztam a Jánosban (nem a szülészeten)tényleg lepukkant,de szakmailag jó!

Zsozi
Hát a fogorvos miatt nem irigyellek! :x

Agi
Sztem császár!!!Én a helyedben így döntenék,gondolkodás nélkül!

KépKép

KépKép
okr

sziasztok,

Nekem egésznap feszül a hasam.

Ági én 3 éve a is a Jánosba császároztak,nem olyan tregédia.
Szerintem is császározzanak meg a Jánosba.

JÓ éjt mindenkinek
feichttimi

Ági szia!! Én is a császárt választanám, minnél előbb. Tényleg csak pár napról van szó. A kórházról sajnos nincsen hasznos információm. De én tuti nem várnék egy percet sem. Ilyenkor szerintem az a legjobb, ha mihamarabb idekinnt van. Az a biztos, és szeintem ebben a helyzetben én is úgy lennék nyugodtabb. Ez csak egy vélemény. :wink: De nagyon szorítok Neked akárhogyan is döntesz, várjuk a beszámolót!!!!

Zsozi A fogorvost mi is átéltük pár hete. Felemelő érzés.... Főleg amikor készen vagy!! :wink:

Sheepy Kicsit sikerült megnyugodni?? Mekkora baba!!! :D Tök jó!!

Tidi Pici Yorkik! Nagyon rosszak voltak ma is!!

Bogyó Így estére nagyon eltűntél!! ???

Missi Pihenj sokat és próbálj meg kamillával inhalálni! Nálam ez be szokott válni.

Jó éjszakát!!! Kíváncsi vagyok reggelre lesz-e valaki aki elindul... :D Hajrááááá!!!
Vendég

de jo, 2 ota font vagyok, most van 4:30 :(

Agi, es lattad az uh-n a nyaka korul azt a kodolkzsinort ? mert erdekes modon tul sok embernek mondjak ezt...a farfekves magaban meg nem elegendo a csaszarra. TE szived melyen mit tennel ? azt mondjak, hogy a valasz mindig ott van belul....amugy a korhazak kozt nem hiszem, hogy nagy kulonbseg van, nezd meg a z Istvant magasztaljak, hogy bababarat,,stb, aztan mit irt a bungyi , hogy megsem lett kulon szoba es hogy a szulesznobol is csak 1 volt normalis. szoval h melyik korhaz, en azzal sokat nem foglalkoznek. a kulonbseg a szulesznok es a dokik kozt van. van sajat szulesznod ? az hasznos lehet...
(Amugy en a helyedben megkerdeznek egy masik dokit is-masik korhazban )

Adri, es mekkora az a "nagy" fej ? kivancsi vagyok !

Shep, ne aggodj, nem tud allandoan mozogni ez a bebi...biztos minden rendben van. a suly semit sem jelent, nezd meg, hogy a masinal is csak kb. fel kilot tevedtek :)

klari, cuki sziooo

gabi, milyen erdekes, hogy a gyerekek egy csaladon belul is ennyire masok, de hat ez igy van jol. biztos kell egy kis ido a fiadnak, hogy megszokja a testvert, de milyen jo , hogy most kell ezen tulesnie, hogy "nem o vilag kozepe" es nem 20 evesen, amikor mar keso. szoval...erted,,ezt jol megmondtam :)

eva, de a 37 hettol mar minden ok. szoval ne aggodj, barmi is lesz, latod, hogy probalok pihenni, de hat nem megy. ezvan. majd napkozben alszom

Bungyi, tenyleg nagy a melled :) de hat mennyien fizetnenek ezert. es mellesleg ott a sok tej ! hajra....nagyon jol nezel ki, nem semmi h meg csak 2 hete szultel. Csini ! remelem 6 hetig nem mozogsz sokat, tudod a mehnek ennyi ido kell, hogy visszaalljon.

timi, A fiadnal is feszuletel elotte ? persze hulye kerdes, mert mi mar mindnet erzunk, nem igaz ?

hello Okr

Zita, de legalabb tul vagy rajta,hos vagy ! remelem te jol alszol - helyettem is :) . ill. hogy Ti mindannyian jol alszotok !!
bogyogyorgyi

Hello!

Bogyogyorgyi,
én is fönt voltam 3 óra óta. viszont nem kapcsoltam be a netet.
nem kívánok senkinek még egy ilyen éjszakát. az járt a fejemben, hogy vajon rúg-e még egyet a baba...
végülis minden össze van készítve.
a Jánosba ma de. úgyis be kell mennem. körülnézek kicsit, és döntök.
másik dokit sajnos nem ismerek, és hosszú lenne az utánajárás.
viszont műtét előtt az én dokim mindenképpen konzultál egy főorvossal, aki dönthet másképp és az ő szava a döntő.

az egyetlen sejtelmem az volt, amit mintha kiéreztem volna a dokim mondandójából, hogy mivel a szt. Imre hagyományos szüléspárti kórház, így ott nagyobb az esélye annak, hogy a főnöke inkább kivár.
háát én úgy érzem nem bírok tovább várni.
talán rá is kérdezek még erre a sejtésemre a dokinál. mit gondoltok?

ahogy többet tudok, jelentkezek.
fél 9-re még várom a védőnőt, aztán remélem mielőbb tudok indulni ctg-re.

Üdv,
Ági

Kép
agi29

Szia Bogyó és a többiek..apa elment dolgozni, én meg csináltam egy kamilla teát magamnak, és addig is benéztem..
Sheepy, köszönjük a vicceket :) próbálj meg mostmár minél többet pihenni!!
Büngyi, nagyon csini vagy :wink: tök jó, hogy még ki tudtok mozdulni, remélem, még lesz ilyen napsütés végig ebben a hónapban, hogy még nekünk is esélyünk legyen egy szép őszi sétára..Ciciméret :shock: nem semmi..
Évi, te sem kiméled magad.. :? tessék pihengetni is...
Adri, akkor hétfőn úgy néz ki, h beinditják? :roll: jujj, de izgi...várjuk a hireket! A végén még a maci tényleg lemászik.. :wink:
Ági, én sem várnék igy a tényke ismeretében, de igaza van Bogyónak, h lehet, h megkérdeznék egy másik orvost is..Végül is ma már csüt van..1 nap..bár ez alatt is sok minden történhet :?
Missi, remélem, jobban vagy(tok)!
Masi, várjuk Liliről is a hireket!
Nálunk semmi extra..se fájás, se folyás..Fél10re megyek fodrászhoz (nem tudom nálatok hogy van, mindenhol azt olvasod, h terhesség idején olyan szép és dús a hajad,mint még soha, de az enyém.. :? jól elszálkásodott a hajvégem, és a dúsulást se nagyon éreztem...), meg befizetem a csekkeket, aztán jön apa haza, és 3 körül elindulunk dokihoz uh, és flowra.
Remélem, mindenki jól aludt :roll: majd jövök még, visszadőlök egy kicsit..

Anikó
Kép
Kép
vicsok

sziasztok lanyok :D

eppen a koraszülesröl beszelnek a Reggeliben..

na ennyit erröl a felemelö erzesröl, hogy elmult a refluxom :shock: ejjel hanytam es hanytam es hanytam :cry: aztan sirtam, hogy mar nem birom tovabb, olyan erös fantomfajdalmaim vannak a nyelöcsövemben, mintha egy dühös mammut lakna ott bent es allandoan egy helyen bökdösne :shock: :cry:

Agi, kicsit megijedtem(en miert is ne..)amikor olvastam a hiradasosat, remelem ma talaltok egy megoldast, hogy ne legyen para, nagyon gondolok rad!!!

Adri, remelem jol vagy..maci :lol:

Ani, nekem most kezdett kb nöni a hajam, hiszen (mint arrol mindig szivesen irok :wink: )a terhesseg elött derekig ert, de a baba miatt nem festetem, hanem lenövesztem..igy vagattam eddig, hogy ne nezzen olyan hülyen ki..most erzem, hogy nö vegre..de azert nem olyan gyorsan :shock:

Büngyi, irigylesre melto, hogy milyen csini vagy 2 hettel a szüles utan, gratulalok!!!!remelem jol vagytok :wink:

Missi draga..hogy vagy?

Masi :? adj valami hirt magadrol es Lilicsekröl...ne tünj el!!!! :shock:

Bogyo, sajnalom, hogy nem tudtal aludni :shock: hogy vagy?ma en nem tudok mit fözni..söt, nincs is kedvem..minek, ugyis kihanyom :cry:

Zsozi, fogorvos :shock: en sajnos nem tudok többet menni a dokimhoz, akikhez eddig jartam...mostansag tul draga :cry:

remelem mindenki jol van :D az a baj, hogy ehes vagyok...de mi a csodat merjek enni? :?

ma egesz nap nemet tv-t fogok nezni..felek elfelejtek nemetül :cry:

csajok, panelban mikot inditjak a fütest? befagy a fenekem :shock:

na majd jövök meg.pusszancs
Vendég

Sziasztok!

Büngyi: Nagyon csini vagy!!! Nekem nem ment le a hasam, pedig 6 méhösszehúzó injekciót kaptam a kórházban! Azt mondta kedvesen az egyik nővér, hogy kövér vagyok... mennyit is híztam? Milyen kedves!!!

Elkezdtem enni az Urtica Urens-t a tejszaporítás miatt, úgy érzem már nem feszül a cicim, bár tudom, hogy van benne, de biztos ami biztos szedem.
Ti fogtok szedni valamit vagy inni szopis teát? Melyik a jó? Régen csak a Laktoherb volt, de nekem az nem jött be. Most van százféle és nem tudom melyik a jó, melyik használ.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Evu, nagyon sajnállak te szegény ezzel a folytonos hányással.. :cry: nálunk tegnap este már langyi volt a radiátor..meg most is az, bár nekem első dolgom ablakot nyitni..
na, elindulok én is mai teendőimet elintézem

Anikó
Kép
Kép
vicsok

lanyok,
vicsok,evu,bungyi, shep, eva, agi9,kalloni,, ariel habi, timi ment a mail az uj forumrol !
cuki - visszadobta az e-mail cimedet, legyszi ird le megyeszer
ki tudja a maradek lany e-mail jet ? masijet pl ?

koszonom az egyutterzest, 6-9 ig aludtam, juheee
kar h nem jottel agi, elszoraakoztattuk volna egymast
sok siket mara, biztos minden rendben lesz !! ismered azt a foorvost ?
evu, olyan durva ez ahnays, nagyon sajnalom !! remelem ma jobban leszel
gabi, besz*rok, h ilyen noverek vannak ! konyorgom , most szuletel, majd lemennek a kilok. viszont van egy gyonyoru kislanyod !!
vicsok, jo fodrasozast, vagas lesz csak ? vagy vmi raszta, extra is? nekem a borom lett hihetetlenul finom allagu, de jo lenne ha megmaradna igy. es a szorom (pl labon) nem no annyira, pedig en majom szoros vagyok :)
bogyogyorgyi

missi pl a te e-mail ed nincs meg.
hogy van a gyomrod ma ? natha javul? marmint nem a natha, hanem te...
bogyogyorgyi

JÓ REGGELT!

ÉJJEL SZAR VOLT ,A LÁNYNAK FÁJDOGÁLT A HASA,DE NEM VOLT SEM HÁNYÁS ,SEM HASMENÉS,APA ELVITTE AZ OVIBA,AZTÁN MEG TELEFONÁLTAK,HOGY VIGYÜNK RUHÁT MERT ÚGY BE..SOTT,DE NEM KELL HAZAHOZNI.MÉG JÓ HOGY APA ITTHON VAN MERT AKKOR REGGEL LETT VOLNA MINDJÁRT 2 TÚRÁM ,AMI KB 2,5 KM.ÉS HA SOKAT GYALOGLOK,NAGYON SZÚR LENN A HASAM,ÉS ALIG TUDOK MENNI.NEKTEK IS SZOKOTT SZÚRNI ,OTT LENN?

BÜNGYI,NAGYON JÓL ÁLL A BABAKOCSI!!!! Kép

ADRI???BOGYÓ???
geosel.klara

BOGYÓ:ENYÉM?????geosel.klara@freemail.hu
geosel.klara

Sziasztok !

Ági : remélem sikerül jó döntést hoznod és a babával is minden rendben lesz . Drukkolok ,hogy ha császárnál döntesz , simán menjen és a kórházban is jó helyre kerülj!

Bogyó : Szegénykém , napközben remélem fogsz tudni aludni hamár éjszaka nem sikerült.
Továbbra is drukkolok, hogy a frontok meghozzák kisbogyót , hamár a keleti szél nem fúj mostanában!

Evu : háztartási keksz , és citromos víz. Valamiért a citrom -bár savas , de lúgosít odabent . Fogyni nem fogytál így ,hogy nem tudsz rendesen enni ? Remélem azért a babád továbbra is jól érzi magát odabent!

Vicsok : nekem is vacak a hajam , nagyon hullik és fénytelen . Lehet ,hogy befestem , vágatni már nincs hova belőle, bár télen sapi alá nem szeretem a hosszú hajat , mert össze vissza tekereg és száll.
Remélem neked is helyre jön, jó fodrászkodást !

Missi : hogy vagy ?

Masi : remélem nincs veletek újabb baj! Ha tudsz jelentkezz!

Tegnap estére beindult Muki , nagyon örültem neki . Úgy látszik végképp átállt éjszakai üzemmódra , bár most is ficereg egy kicsit, de inkább csak olyan nyújtózkodás félét produkál, biztos már a szülésre készülődik.
Reggel asszem a nyákdugóm köszönt a wc kagylóból . Vagy csak a tegnapi piszkálódás eredménye , mert azóta folyamatosan jön valami enyhe rózsaszínes cucc , reggelre biztosan összegyűlt egy nagy csomóba. :?: :?:

Klári : Nálad volt valami hasonló az amnio izé után ??
Bár ha már egyszer nyitva van a méhszáj , akkor gondolom a nyákdugó már rég nincs a helyén, szóval nem tudom ...... na mindegy , ezen kár filózni , vár a csíra saláta és a sonkás szendvics !
Szép napot Mindenkinek !!!

Kép
sheepy

Bogyó : közben látom tudtál aludni :P :P . Köszi a mailt és az oldalt !

Tényleg , akkor most a babanetet egyáltalán nem fogjuk használni? Vagy 2 helyre írogatunk ?

Vagy hogy lesz ????????????????

Kép
sheepy

evu, lattalak a masik forumon, de meg nem ismertem ki a rendszert, irjal vmit , h lassam, hogy hogy jelennek meg a reagalasok.

klari ment a cimedre a meghivo

shep, koszi, azota aludtam 3 orat. wouww
nyakdugod mar elment ? jaj de irigykedek :) akkor mar gyorsulnak neked az eredmenyek !
bogyogyorgyi

Csajok!

Évi- EVARGA Írta éjfélkor, hogy folyik a magzatvize!!!!
Csak most látom az sms-t :shock:

büngyike

was??????????????????????????????? evinek folyik a mazatvize? :shock: jujjjjjjjjjj, drukk, drukk!!!!!!!! :wink:

Bogyo, irok mindjart, egyelöre mosgatok-netezek egyszerre :D

sheepy, a citromot mar probaltam, a haztartasi kelsztöl olyan savam lesz, hogy olyat meg nem lattal..
csajok, nekemnem a savam sok, hanem nem zar a gyomorszajam..reflux

tenyleg, akkor most hol aktivaljam magamat elsösörban? itt vagy a masik forumon?

Masi mail cime asszem iwiwen megtalalhato :wink:

teregetek 8) Sheepy, nyakdugo? :shock:

jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de izgi :lol:
Vendég

Bogyo, irtam es sikerült :D
Vendég

aktivaljam=aktivizaljam
Vendég

Sheepy!!! Te is??? :?

Nekem nem jött mail :shock: pedig mindhárom e-mail címemet megnéztem.

büngyike

[quote]A írta: dokim abban reménykedik, hogy egy hétig még csak kihúzom valahogy, mert mikor említettem neki, hogy valami megint folyt belőlem, megvizsgált, szerinte nem nyákdugó még, de nagyon rövid a méhszáj és totál lenn van a gyerek feje, nyom is ezerrel! De én még átadnám az elsőbbséget..... ma annyira beparáztam ettől. Bár a szülésznőm nyugtatott, hogy nem baj, ha hamarabb jön, legalább nem lesz óriásbébi...... Uh persze csak jövő kedden, így méreteket nem tudok, csak magamhoz képest nagy a hasam. És ma totál sz.ul voltam, Bogyó tényleg fontos, hogy kipihent legyen az ember lánya, mert alig tudtam magam hazavonszolni ma!

Ezt írta tegnap Évi. És én fel sem figyeltem rá :( Nagyon izgulok, nincs azóta hír felőle. Hívom Masit megkérdem a mailcímet, meg hogy hogy vannak.

büngyike

ja, Sheepy, fogyni azt nem fogytam :evil:
Vendég

Büngyi, add at az üdvözletünket Masinak :wink: remelem jol vannak...

Evi...remelem veled is minden ok :shock: :?
Vendég

Bogyó: Regisztráltam, de a visszaigazoló mail nem jön. Így meg nem enged bejelentkezni.

Évi: Azóta már biztosan megszületett a baba! Drukk ezerrel!!! Milyen jó, hogy a doki szerint nem a nyákdugó volt!

Sheepy: Te vagy a következő??? Nagyon drukkolok neked is!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!!!

Evu Sajnálom a refluxot, tudod, hogy együtt érzek Veled! Ha megvan a babó jobb lesz. Én is arra szoktam ébredni, hogy "serceg" a sav a torkomban....

ÉVINEK MEG DRUUUUKKKK!!!! :D

Bogyó Nem tudom mi az a nagy fej.... Szám szerint nem kötötte az orromra, de mire legközelebb találkozok a dokimmal már szülünk :shock: Annyit tudok, hogy 3400gramm körül van, kérte is, hogy ne hízlaljam tovább. Ha-ha-ha.

Lányok mitől fájhat a fejem tegnap délután óta???Egyszerűen semmitől nem múlik el és ilyen még nem volt....

Szép napot!!
Vendég

Bogyó engem kihagysz?? :(

Drrrrrrrr! Nagyon hideg van!!
Vendég

HAJRÁ EVARGA!!!!

BOGY:NEM TOK REGISZTRÁLNI,SEMMILYEN JELSZÓT NEM AKAR ELFOGADNI!!!!!
geosel.klara

adri, mi az e-mail cimed ? mert oda kuldenem az uj forum nevet.
a g mail cimemre kuld el...
a feje meretet kerdezd meg, mert ez is tok kamu lehet, hogy "nagy"..az az erzesem, hogy o be akarja bizonyitani neked, hogy nem fog menni szules..mert hogy mar allitolag e mehszajad is merev..(? ) regen a kapalo noknek nem volt merev? azok is siman szultek !! amugy 10 cm re tudsz tagulni, ha ennel nagyobb az gyerek fejenek az atmeroje, akkor az tenyleg csaszar. amugy az enyem 9,3 kb most, sokaknak csak 9,1 ezert kerdeztem, hogy mennyi a tied ? (gyereke)az uh -s papiron :BPD vel jelolik. nezz utana es nem kell mindent elhinni az orovosnak

gabi, sikerult azota? idaig meg csak az Evuval dumalok ott
minden kezddet nehez...kis idot adjunk neki, mert sokkal jobb lenne ott dumalni
bungyi, megkaptad ?
bogyogyorgyi

tudom, hogy te megertesz Adri :roll:

csajok, nekem eddig soha semi adatot nem adtak meg a manoka fejmereteröl :shock: :shock:

Bogyo, tök jo "amott" :wink:
Vendég

semi :shock: :arrow: semmi :wink:
Vendég

Jó napot kívánok :)!

Hűűű, Évi, akkor piszokul drukkolunk! Bár, ha végül az Imrébe ment, ott még simán váratják egy darabig...

Csilla, Neked pedig ezer gratuláció :) :D :D !

Bogyó, már én is regisztráltam vagy másfél órája, és semmi mél... Evu, Neked azonnal jött?? Ja, egyébként a kifogó, igen, az a nagy törölközőféle, lehet tetrapelenkaként is emlegetni hallani, és ebből tényleg sok kell, mert a melegvíztől állítólag könnyen megjön az ihletük :). Sudocrem a patikában van, kicsi is meg nagy is. Én asszem megvárom, hogy a sima popsikrém hogy működik, oszt ha kell, veszek vm mást... de addig... :)

Cuki, örülök, hogy kezdesz rendeződni, csak így tovább!!!!

Klára, jobbulást Nektek!!

Vicsok, szerintem ne nagyon hiányold a jóslófájásokat... :) Egyidősek vagyunk, és nekem sincs soha semmi. Kemény néha persze, de pl tegnap a CTG-n húsz percen keresztül produkáltam két párhuzamost... miután Sheepy visszaért az ultrahangról a szülésznővel üldögéltünk még vagy újabb húsz percet, folyamatos ébresztgetések között, míg hajlandó volt egyet-kettőt rúgni Jakab, a méh meg keményedni. Kedélyes volt :).

Sheepy, nagyon örülök, hogy már nyugodtabb vagy, tegnap de kicsit valóban feszültnek látszottál... szóval, ne haragudj, ha nagyon firtattalak, nem akartalak még jobban bepánikoltatni, de reméljük minden rendben lesz! Egyébként amit Dani mozgásairól írtál... mintha Jakabról tetted volna... ugyanez... nappal lepény, éjjel legény :). És hát hogy nyákdugó! Én meg már itt nézelődöm hetek óta, és semmi... :).

Masi, mi a helyzet???

És Ági, Veled?? Mindenesetre a Jánostól ne félj szerintem, tényleg jó emberek vannak ott! És ahogy Klári is írta, egy-két napot bárhol ki lehet bírni :). Én asszem még várnék...

Most megyek, varrogatok tovább, amíg még lehet :).
kalloni

Aha! Ez a BDP az, ha jól sikerült összekombinálnom a dogokat... Az az adad pedig 9.98mm Az most akkor nem nagy, ugye?! Vagy annak mennyinek kell lennie?? Biztosan a kapáló nőknek is kemény volt a méhszájuk, ez tuti. De akkor még nem szültek ilyen tudományosan, mint most! Elrágták az asszonyok a köldökzsinórt azt' mentek vissza dolgozni. De azóta eltelt 100év!! És én nem akarom, ha nem muszáj a legnyagyobb kínokat átélni,amit neki kellett, mert nem volt más!! Mert én félek!! De nagyon!!! :wink:
Vendég

Bogyó, megjött a mél! Már írtam is, körülnézek kicsit arrafelé :).

Gyertek át oda, mind :)!!!
kalloni

regisztaltam :arrow: kb 5 pec mulva jött a visszaigazolas :wink:

Adri,sajnalom a fejfajasodat :shock: :cry:
Vendég

Hellóka!

Ági: Mi van veletek? Hogy döntöttél? Drukkolok nektek nagyon!

Missi, Masi: És ti hogy vagytok? Mi újság van?

Evu: Nagyon sajnálom a savat, egyszer csak jobb lesz... Nekem hol ilyen, hol olyan! Mióta ennyire fenn van a baba, azóta sokkal rosszabb!

Gabi: Nővér: :twisted: Ne foglalkozz vele! :wink:
A szopis teához még nem tudok hozzászólni... :lol: Én vettem két félét (Laktoherb, dm saját márka), aztán majd kiderül...

Sheppy: Nyákdugó: :shock: Drukkolok nagyon! :lol:

Évi: Neked is mennek a drukkok! (Bár remélem azért már túl vagy rajta... :lol: )

Szóval ti meg már máshol bandáztok! :lol: Engem kihagytál Bogyó! zsozi77@freemail.hu

Szép napot mindenkinek, most bánatomban sütök némi fánkot! :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Bogyo,pedig leírtam :) : missfried@citromail.hu

Köszönöm csajok,kicsit jobban vagyok már!Legalábbis azóta nincs lázam,de nagyon köhögök,gyenge vagyok és állandoan ver a víz!! :? Nem is bírok itt sem ülni sokáig!!

Evu,sajnállak ez miatt a hüle reflux miatt!! :shock: Nekem is állandóan jön fel egyébként!

Büngyi,jó a kép,csini vagy! :) Fitt kismami!! :wink:

Jujj Évinek drukk!!! :) :)

Adri,gyerünk gyerünk!! :) :)

Többieknek is puszi!!De most megyek is!!Bízom benne h hétvégére már jobb lesz!!

Missfried
Kép
missfried

Én is itt, regisztráltam odaát is..minden elintézve, hajam levágva. Meg ha már ott voltam, beültem egy manikűrre is :roll: azt apának nem mondom, úgysem fogja észre venni :wink: Most volt itt a tesóm meg an ője, és ő úgy látja, hogy lenn van a pocim.. :shock: A tesóm meg, hogy látszik az arcomon, hogy hiztam..(de az igazából víz,szerintem..) Már nem láttak vagy 3 hete, úgyhogy nekik elhiszem.. :roll:

Húú, Évinek megy a drukk!!
Sheepy, nyákdugó :shock:
ma még nem ettem semmi "normálisat" csak joghurtot meg gyümölcsöt, mindjárt lemegyek a pékségbe, úgy megkívántam egy kis lekváros buktát, vagy kakós kalácsot.. :oops:
Csajok, mikor állunk át a másik fórumra? Megbeszélünk egy dátumot, vagy hogyan??

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sheepy lehet hogy nálad is itt az idő?? :)

Missfried
Kép
missfried

Én is regisztráltam végre.
Beszéltem Masival! Hazaengedték őket, de épp valami vizsgálatra mentek, csak röviden nyomtuk, mondtam neki, hogy sokat gondolunk rájuk. Azt mondta, hogy talán délután lesz ideje benézni.
Bogyónak elküldtem a mailcímét.

büngyike

11.36-kor megszületett Gergő 2620 gr. 50 cm.!
Mivel nem voltak fájásaim, 8-tól felgyorsították oxitocinnal, 9-re éreztem, 10-töl volt picit nehezebb, de megérte!

GRATLUÁLUNK ÉVINEK

büngyike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?