sziasztok
Gabi
bizony én is akartam nekd írni
egy napon két Bibi
nagyon aranyos a kis szöszike csaj
mi kaptunk valami gyógyszertárni hasfájásra valót,nektek nem írtak fel olyat?
Bibi,Bí,Bibus,Bíborka,piszikie baba
enyém Bibnek 33 volt a feje
nálatok nincs féltékenység?
Köszi a további gratukat
Csimnek nagy gratula a babához
Cukika
nagyon cukor a kiscsaj,mi ma voltunk kint először,úgy örültem neki
nem egyszerű szülésed volt,de a második jobb lesz
szopitime van
megírtam a szüléstörténetet ,ha nem bánjátok felteszem
Szüléstörténet
Már nagyon nagyon vártam,hogy mehessek szülni,hétvégénmegettem mindent amiről kisvárosi legenda kering,hátha megindul kifelé kicsi lányom.
Hétfő hajnalba görcsölésre ébredtem,azt hittem hasmenés,miuátn rendszeresen látogattam a wcét továbbra is megmaradtak a görcsök.10 percet mértem köztük.Nem tudom tán jósló fájások-e vagy sem.Mindenesetre már nem feküdtem le aludni,bár valószínű nem is tudtam volna.Felöltöztem kis smink,kis net.Felhívtam anyuékat lehet lesz valami,legyenek résen,mert ők jöttek vigyázni Majára.Felhívtam a szülésznénit is neki is mondatmhogy görcsölgetek,de lehet majd elmúlik.Mindenképp kellett mennem vizsgálatra így járóbetegként szépen végig álltam a sorom a regisztrációnál majd az ambulancián,ott is mondtam lehet hogy szülök nem tudom.Nstre tettek nem mutatott semmit,bár azt mondták nem jó a gép így elhiszik nekem hogy fáj
Megvizsgált az orvosom és azt mondta délre baba lesz,elsimult méhszáj két újjnyi tágulás,irány a szülőszoba.Ez fél 9 körül volt.Apa haza hozta Majcit anyuék ideértek,majd jött vissza hozzám.Közbe engem sikeresen lepapíroztak röpke egy óra alatt.Kaptam egy olyan hálóinget ami nem ért be,nagyon jó móka volt abba ácsorogni egy órát.Olyan nő vett föl akinek aznap minden baja volt elöszőr csak néztem aztán röhögtem,feleselni nem mertem,mert ő adta a beöntést.Szrencsér emegjött a szülésznőm ,párom egyidőbe,beöntésen túl voltam így azt mondták irány a szülőszoba.Szülőszék,vizsgálat majdnem 4 újjnyi,burokrepesztés,toccs.Ekkor kb. fél óráig 3-4 perces fájások voltak.Nst szerint persze rövidek ,de én mondtam a szülésznőnek,hogy ha jön nekem gyorsan jön.Így else mentek a segédek az ajtóból a kis tálcával.Egyszer csak éreztem robban,persze sehol senki ,azt mondták tartsam vissza,de nem tudtam,gyorsan hozták a kis szerszámos pultot ,pár nyomás talán 2 ,kint a feje,rányomatm kint a teste,hangott el.Gátvédelmet terveztünk,de esély nem volt rá,kellett a vágás,állítólag pici volt.Lestem lefele milyen a kis bogár,hát totál Majcika volt
csak pici nagyobb
Azt hittem innen pár öltés aztán enyém a világ,tévedtem,fjt amikor megszületett a lepény,doki nyomata ahasam,szülésznő meg húzta ki,3szorra sikerült.Aztán úgy döntöttek megnézik nem e maradt valami,ez valami szerszámmal volt és baromira nem esett jól.Aztán jött a varrás,khm.jobban fájt mint a kitolás,minden egyes bökést,öltést éreztem,iszonyat volt,nagyon fájt.közbe babcika már melegedett.Majd visszahozták és ott egyből rákattant a cickókra.
1körül került a szobámba,6ig kellett volna feküdni,de nem bírtam magammal és 3körül zuhanyoztam és kértem a babát,aznap éjjel aludt csak bent utána végig kint volt vele.Édes kis bogár csak akkor sír amikor kiszámítható baja van,pelus,öltözés,éhség,bújás
Maja minden nap jött be tolta a kis kocsiba a piszike babát és soha nem hisztizet.Ithhon viszont 3-4 napon már bebolondult
Értem is alig tudtak eljönni,mert kezelhetetlen volt.Én hozzá nem érhettem csak puszira,ölelésre,de mindent apa,apa,apa ide tedd oda tedd,nem úgy aztán egyből hasra vágódód hiszti vagy hányásig.Aznap vagy szer bőgtem ki a szemem.Másnap se volt sokkal jobb.A héten egyedül vagyok velük így kénytelen beérni velem.Apát még mindig nyúzza ha haza ér,szegényről folyik a víz esténként.Piszike babát nagyon szereti,bá ma kapot véletlen egy kokszit.Párszor kell rászólni a hangoskodás,ugrálás miatt,dehát 2,5 éves mit várjon tőle az ember.Bibike nagyon szépen hízik már 3 kiló felett van ,kicsit nyüsszög amikor puki,kaki van ,rottyant és alszik
Elég sokat van fent is nézelődik,amikor nagyon nem jön be semmi akkor tartogatom kicsit,ennyi neki is kijár
A kórházba sokszor csak néztem órákon át és bőgtem ,mint a hülye gyerek,hogy mennyire lehet szeretni.............