Új privát üzeneted érkezett!

Na sziasztok! Itt hol zuhog hol megáll az eső de be van borulva :cry:

Évi lehet azért írja a 20 napot a papíron, mert lehet csak a munkanapok vannak feltüntetve. Na de lehet marhaságot írtam :oops:

Mi ma estére utazunk ismét nagyimék lesz a húsvét tartva. Úgyhogy lehet nem leszek csak majd jövő hét közepétől. Nekem is programom van egy baba kukucsra de még a férjemnek nem mondtam, hogy választhatunk vagy holnap délután menjünk vagy majd kedden dél fele. Attól függ neki mikor lesz ideje hiszen még nagyiméktól 100 km-re laknak szüleim és oda kell elszaladnunk.

Kép
Kép
melisch

Melisch,jó utat nektek.

Ma is rajtam a farkaséhség ez borzasztó...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Pihengetés...a hülye meg a terepszínű :)
Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nagyon édes cicákok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

evilany

Sőt
Kép

evilany

Évi ha az uram látná ezt a csokit!
Az egyik süti a jól bevált sajtos kocka, a másik meg diós és csokis kifli (féle). Ebéd rántott hús lesz, levesnek meg csirkeaprólék. Slussz. Ha nem tetszik megy az anyukájához enni. De a rántotthús a kedvence, lehet rántok még sajtot is meg májat. Hű de éhes vagyok, a kolléganőm meg még nem ért vissza a városból.

Melisch jó pihenéstnektek! Aztán beszámolni a kukucsról. Kíváncsi vagyok! Tiszta lyuk lesz az oldalam....

királylány

Évi ne sokkolj! :lol:
A macskuszok aranyosak...terepszinű :lol:

királylány

Hát ő azt hiszi hogy nagyon megy a fotelhez,ezért mindig abban fetreng.

evilany

No,megyek barátnőzni,babázni :)
Kellemes délutánt.

evilany

Köszi csajok, Dia ha lesz időm és van valami hír megírom gyorsan anyukámtól, már neki is van internet amióta németbe lakik a fia :lol: hiszen így szinte naponta beszél vele Skypon 8)

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET mindenkinek!
Kép

Bár még mindig nem tudom ha megyünk vagy nem férjem nem tudom mennyire fáradt, hiszen ma reggel indult vissza, most azóta megbeszélései vannak, még haza kéne menni bepakolni és mégis nagyon rossz az út és 300 km-t kell utazzunk.

Kép
Kép
melisch

sziasztok! gyors bekukk, mert még mindig el vagyok havazva...

Évi a tp naptári napra jár... leadtad időben az összes táppénzes papírodat? ez most melyik havi béred volt?
hozd el csütin azt a bérpapírt! rákukkantok!

egyébként én is meglepődtem a tp-en, mert a nagy adócsökkentés :arrow: kiderült, hogy adóemelés lett... pillanatnyilag a szuperbruttósítás miatt a TB 21,5% adót von a táppénzből a 17%-os adósávban alkalmazotti adójóváírás figyelembevételével!!! :shock: :shock: :shock:

Nagyon dúúúúúúrva!!! Köszönjük neked GORDON!!!! :evil:
ez az igazi PARASZTVAKÍTÁS!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
gtunde75

Melisch el is felejtettem, hogy anyukádéknak is lehet már net. Mégegyszer jó pihenést!

Tünde hát ez az. Csak az a baj, hogy jobb nemnagyon lesz. Én legalábbis nem reménykedem. Gratulálok a félidőhöz!

Lassan készülődök én is, megyek a gyerekért meg még egy üzletbe, aztán összeszedjük Gábort is majd haza. Össze kell pakoljam a gyereknek a cuccokat a kiruccanásra is.

királylány

Sziasztok...
csak bekukk ismét...api uralja a gépet(online játék)
vettem terhességi hastartó pántot...nagyon szuper!!!kevesebbet fáj a hátam és a pocakot is szuperul tartja!!!
na puszika

MINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET ÉS SOK LOCSOLÓT KÍVÁNOK!
:d

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

megvolt a 18. heti genetikai uh: anatómiai rendellenesség nem látható, mindene rendben van! :lol: azt mondta a doki, hogy szép nagy baba! :shock:
holnap még vissza kell mennem a genetikára az eredményeinkért, kíváncsi vagyok ott mit mondanak...
aztán a következő állomás április 19. 3D! ott gondolom elég sok mindent megtudunk majd... remélem csak jót!

köszönöm a középidős gratulákat! :lol: :lol: :lol: :lol:
most megyek takarítani, később jövök!!!

Kép
gtunde75

Tünde!

Képet kérek! :)
Már nagyon kiváncsi vagyok mekkorát nőtt a hasad, nah, meg a formájára, hogy hátha az enyém is olyan :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

jajj, basszus! ha most nem szólsz, akkor megint elfelejtem lefotózni... :shock: futok! szaladok! és hozom a képet!

Kép
gtunde75

nah, ezen nem is látszik semmi :)
19+6
Kép

Kép
gtunde75

talán ezen jobban látszik:
Kép

Kép
gtunde75

Gtunde: szép poci :)

Évi: édi cicusok :) itt is a macseké a minden... amit csak megkiván, még... :roll: ágy, takaró rucik. de már nem sokáig. Szokott itt lenni felvigyázáson anyumék kutyusa. egy amcsi spani, hozzák a kis alvó takaróját is. namármost a macsek elnyúlytózik a kutya takaróján :D és mindig jobban és jobban...:D mig a kutty szegény nyög egyyet és a padlón alszik tovább :) de olyan édik, jókat nevetek rajta. :D

ez a csoki kinzás kéremszépen :twisted:

Nem tüntem el. vagyok, olvaslak titeket is csak nem mindig reagálok.
fekvésre lettem itélve és most apa őriz. kikapok ha felülök és a gép elé csattogok :shock: sajnos az ágyik meg nem ér el a net :(
igy néha ide settenkedem és kukk, de hosszabb reakciókra nincs módom.... :oops: :(

remélem mindenki jól van :D

Kép
freyja

Tündi remek hogy minden rendben,örülök,növöget a poci is :)
Clarika a tied nem ilyen alakú. (sajnálom...)
Elviszem a bérpapírt,bár az ehavi még nincs főleg az érdekelne különben.2 hetente futkosok be a tp lapokkal,de minek :S

Csillag hol vetted és mennyiért?
Nagyon,nagyon fáj a derekam,és mivel gondolom igyekszek kimélve menni,most már a csipőm is...festés óta,hajoldozás,takarítás...ma vagy 2.5 órát sétáltunk barátnőmmel és a kislánnyal,jólesett,de a derekam...és most jöttünk meg Tesco túráról. Pff.

Tündi lejártak a tesz veszes licitek,holnap átnézem és megírom mennyi lesz.

Freyja,feküdnöd kell? :?

evilany

Tünde az első képen ott a kutyid is :)

evilany

Igen :( picit sokat görcsölgettem és amugy is veszélyeztetett voltam. igy rámszólt a doki h nincs több sport :shock: ( ő igy nevezi viccesen a mozgást ) fekvés van...

holnap pedig terheléses cukor. :roll:

Kép
freyja

Hmm....tényleg nem ilyen formájú.... de lehet, nem formafüggő! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Először is, mindannyiótoknak nagyon szép húsvétot, ünnepi hangulatot kívánok!
Gratula az újdonságokhoz a babák nemét illetően! Kíváncsi vagyok, végül ki milyen név mellett fog elköteleződni :wink:
Igyekszem még olvasgatni kicsit, pótolni a lemaradásomat...

bekri

Mangalica :lol: Évi, nem vagyok meggyőződve arról, hogy az illető maximálisan tisztában volt-e azzal, hogy mit takar ez a "név" :roll:

Szilvi, én is kérek heverészős napot! Ma sokfelé voltunk Kristóffal (pl. apa munkahelyén, élelmiszert nagybevásárolni, postán, dm-ben). A zöldséges már nem fért bele, de majd holnap. Tegnap meg Kristóf fodrászkodott, utána kontrollra vittem dokinénihez, aki szerint újra egészséges. Holnap meg ingatlanos jön, lehet folytatni a takarítást...

Nem is a pörgést akartam kihozni a sztoriból, hanem azt, hogy valamelyik nap az egyik reggeli műsorban a "sztáranyukák" elmesélték, hogy mennyivel jobb a kisgyereküknek a bölcsiben, mert addig ők tudnak ügyet intézni, bankba menni, tornázni menni. Én ezzel valahogy nem tudok teljesen azonosulni! Persze, nem azt mondom, ha minden nap ilyen pörgős lenne, mint a mai, az Kristófnak se lenne jó. De szerintem az se lenne jó, ha minden nap bölcsiben lenne. (Az más kérdés, ha valakinek nincs más választása...)
Szerintem, sokat tanul ilyenkor (is) a társas kapcsolatokról, és igényli a beszélgetést, hogy mikor mi történt velünk útközben, a postán, a munkahelyen stb. Ha bölcsiben lenne, vajon ugyanígy nyomon tudnám követni a dolgait? (Jó, hogy 2 évesen ilyen sokat beszél, de azért, ha nem vagyok vele, nem mindig egyértelmű számomra, hogy mi is történt pontosan. Illetve, elkezdtük a dacolást is, sokszor én is megkapom, hogy "nem".)
Vagy lenne akkora szerencsém, hogy ott egy kedves dadus mindent szépen lereagálna, megmagyarázna neki? Nem tudom, nem vagyok ebben olyan biztos :roll: :roll: :roll:

bekri

Dia, Bence II. :lol: azaz akkor férjed szerint Második Bence legyen inkább? Elején nekünk is olyan reménytelennek tűnt a névválasztás, mert Kristóffal is gondban voltunk. Aztán hipp-hopp megtörtént a csoda :wink:

Bévi, üdv a fedélzeten :wink:

Ircsi, itt csorog a nyálam nekem is, nem csodálom, hogy a többiek is beszóltak :lol: Na, és persze, nemcsak a kaják miatt irigykedem én sem :wink:

Na, jó késő van, holnap nem fogok tudni felkelni... :roll:

bekri

Szilvás, Dia, Csillag, meg akik még küzdenek a névválasztással... Türelem! Tudom, hogy nehéz :wink: de tuti megsúgja majd a baba egy alkalmas pillanatban! Nálunk mindkét esetben így volt, aztán már csak rá kellett bólintanunk és elhitetni a családdal, hogy ezt valójában nem is mi választottuk, hanem a kicsi :lol: Mondjuk, kíváncsi vagyok, felnőtt korában majd mit fog szólni ehhez a magyarázathoz, ha éppen majd nem fog neki tetszeni a neve :roll: Reménykedem, hogy nem így lesz...

Bocs, de annyit írtatok, hogy mindig eszembe jut valami...

Melisch, Ti mivel is foglalkoztok? Lehet, írtad már, csak nem figyeltem eléggé.

bekri

Na, végére értem. Még a császár témához: Dia és Szilvás.

Nekem nem azért van gondom a heggel, mert kicsi lesz a korkülönbség a két gyerkőc között. Ezt szeretném hangsúlyozni, mert a dokik is ezt mondják. Egyszerűen valami ott azon a kb 1 centis szakaszon nem stimmel. A heg többi része kiválóan szuperál, nem érzek semmi problémát. Mielőtt terhes lettem, a korábbi dokim javasolt volna egy műtétet, mert úgy gondolta, hogy (mivel mindig a menzesz során kezdődött a fájdalom a hegnél) endometriózisom van. Azaz, a műtét során egy pici méhnyálkahártya kerülhetett a seb szélére, ami minden menzeszkor "saját életét éli", ugyanúgy kezd viselkedni, mintha ő is méhen belül lenne. Persze, a vér nem tud úgy távozni, mint a méhből. Egynapos kórházi tartózkodással, 10-15 perces "műtéttel" (=kimetszéssel, ha jól emlékszem a kifejezésre) orvosolható a dolog. Mivel terhes lettem, a doki látott esélyt arra, hogy a 9hónapos vérzéskimaradás miatt az a pici nyálkahártya-darab elsorvad majd. De most már nem tudom, mit gondoljak, mert ahogy a mostani dokim is mondta, nekem is uaz az érzésem, hogy a hasfallal, az izommal van gond azon a részen.

Császár vs természetes szülés téma :roll: Én se hiszem, hogy elvakultan tudnám egyik vagy másik tábort képviselni. De ha lehet, azt gondolom, fussunk neki normál úton (mégiscsak ez lett a természet által eredetileg kitalálva, a császár pedig az életmentésre, és klassz, hogy van ez az esély!!!) és azért van ott a "szakember", hogy tudásával, tapasztalatával az ember lányának a segítségére legyen.

Most azt érzem és gondolom, hogy maximálisan a dokim kezébe helyezhetem a kérdést, bízom benne, hogy az ő döntése az adott pillanatban helyes lesz. Én pedig nyitott leszek, bárhogy is alakul a helyzet. Egyébként nagyon jól esett, hogy a doki emlékezett rá, hogy első találkozásunk alkalmával kérdeztem őt erről a témáról :)

Na, tényleg sziasztok, jók legyetek! :wink:

bekri

sziasztok!

[quote="evilany"]T írta:evilanyünde az első képen ott a kutyid is :)

BIZONY!!! :lol: :lol: :lol:

Licit: okok, várom az összeget és, jujj! a rucikat is!!! de izgi!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Clárika sztem a forma nem számít... az enyémre mindenki azt mondja, hogy fiús pocak... mondjuk ezt inkább előnézetből... egyébként sokat nőtt és változott :arrow: majd meglátjátok! :lol: :lol:
megértelek egyébként, mert Te legalább annyira kislányt szeretnél, mint amennyire én fiút... :wink: :lol: remélem Neked bejön! :lol:

na megyek, mert elkések! a körmösöm meg leharapja a fejem!! :lol:

szép napot!

Kép
gtunde75

Jó reggelt
Tünde irok pü.

Bekri,Kristóf fodrászkodott,kérünk szépen képet! :wink:

jaj már alig várom hogy az édes pici kisfiam megszülessen!!Ma így ébredtem!!

A derekam és lábam még mindig fáj,ez nagyon gáz...

evilany

Sziasztok! Jó reggelt!

Bekri értem heges témát. Hát kívánom neked, hogy megoldódjon a dolog. Kristófról én is szívesen látnék egy sztárfotót.
Név. én hiszek benne, hogy a gyerek majd megsúgja, csak hát elkezdtünk gondolkozni rajta és fiúba jelenleg egyik sem tetszik annyira, hogy el tudnám képzelni. Bencénél rögtön sikerült kiválasztani, annyira természetesen jött. Neve biztosan lesz, majd meglátjuk, hogy mi. Nálam most az Áron a favorit, de Apának nem annyira nem jön be. Idő van még, elkésve nem vagyunk.

Évi jobbulást, szerintem most jön ki rajtad a festés - takarítás fáradtsága. természetes, hogy várod már Tomi megszületését ( és majd fogod mondogatni, hogy de jó volt míg bent volt :lol:- no csak vicceltem :wink: )

Tünde növöget a pocid, szép nagyon. Kutya aranyos.

Clárika kívánom, hogy teljesüljön az álmod. Viszont abban a pillanatban amint megtudod, hogy mi lesz annak fogsz nagyon örülni.
Ez így van a második gyermeknél is. Igaz Bekri? Jó lesz még egy pasi a családban. Én is felköthetem a nadrágomat, ha fiú lesz, mert már így is túlerőben vannak...

Freyja akkor tessék betartani a szigorú fekvést. Na jó azért kukucskálhatsz. Magnéziumot szedsz?

Én ma nem dolgozom, Bence sem ment oviba. Majd valamikor dél felé indulnak gondolom. Addig kitakarítok. Már el is kezdtem, aztán ha a gyereket elvitték körbeszaladom a várost és megveszem még ami kell. Nem kifejezetten húsvéti bevásárlás lesz, nagyon nem készülgetek. Bízom a jó szerencsémben, hogy senki rám nem nyitja az ajtót hétfőn.
Azért ide - ide nézek, tessék írni!

királylány

Na sehol senki..
Bekevertem a sütitésztát,meg megy a mosás,porszívózok még ha összejön(derekam...) aztán várok a csodára..(apukám ma jött volna kontrollra a klinikára,már lassan akartam indulni be hozzá,de most hívott anyám hogy még nem is mentek érte a mentősök...most akkor mi van,ehh...) boltba kell még mennem,meg ebédért akartam a városba de ez még képlékeny.

evilany

Sziasztok,

annyit írtatok, hogy esélyem sincs visszaolvasni. Sokat pörögtem, melóztam az elmúlt napokban, így nem tudtam jönni.

Amit ezen az oldalon láttam viszont, az a nagy tábla csoki, nyamiiiii :) Köszi Évi! :)

Bmass,
örülök, hogy minden rendben, és gratula a kis kukishoz!

Tünde,
nagyon szép a pocid, asszem most már nekem is kellene feltennem képet. Az enyém is más formájú sztem és hatalmas :shock:, Ilangommal 7 hósan volt kb ekkora :D . Kutyid nagyon édes, ahogy fülel néz a háttérben :) :)

Évi2,
pihenjél ha azt mondta a doki, jobb a békesség!

Csillag,
hogy néz ki ez a pocitartó? Nem tennél fel képet? Örülök, hogy jobban vagy!

Vanilla,
jobban van a párod? Hogy vagy?

Dia, Szilvás
névválasztás... tényleg nem könnyű. Mi lánynévvel vagyunk bajban, van kb, 3-4 nevünk, de vhogy nem adja magát egyik sem. Nagyon bízunk abban, hogy Olivér, tényleg Olivér, és akkor nem lesz gondunk a lánynévvel :wink: :wink:

Én szerdán újítottam egy biztonsági öv terelőt (3500.- tök új!), mert baromira nyomott alul az öv és belegondoltam, hogy júniusig még nap mint nap vezetni fogok és a pocim csak nagyobb lesz. Nagyon kényelmes és jó érzés, hogy nem nyomja a pocakomat.

Én picit taknyos vagyok, de ez így van mióta bejött a "jobb" idő...

:?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer pocakfotót!!
Övterelő:nem vág be a combodnál az elterelő része? Nekem az a bajom vele...

evilany

Évi,
ne hajtsd magad, ez a derékfájás nagyon nem hangzik jó :( . Jól vettem ki ebből az oldalból, hogy téged mangalicázott le egy kollégád????? :evil: :evil: Micsoda bunkó, már bocs! :evil: :evil: Egyáltalán nem vagy az, kikérem magamnak a nevedben.... na ebbe itt az előbb jól belegabalyodtam harmadjára sikerült leírnom rendesen :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hastartóról ezt találtam:
Kép
Kép

evilany

nem vág be, nekem nagyon kényelmes.... aztán lehet, hogy később úgy lesz. Mondjuk lehet most kezdek majd hízni, most van rajtam +3 kiló és a nagyja még hátravan....
Hétvégén csináltatok Apával párat és megosztom veletek. Sztem nagyon nagy :) :) .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer aham,én vagyok a büdös disznó :) már nevetek rajta.
Derékfájás:biztos rossz a tartásom,sajna nem tornáztam vagy 1.5 hete,van az 2 is... szerdán megyek jógára akkor majd megkérdem van e ötlete erre...

evilany

Mondjuk az enyém házilag készült(övterelő)és elég rugalmatlan az a része ami a comb között van,tudod. Lehet ezért. De lassan el kell kezdjem használni.

evilany

Húú torna, az nekem is nagyon kéne.... asszem jóga van itt ahol lakom, de kifejezett torna az nincs. Anno Ilanggal, tornára és jógára is jártam, nagyon jó volt. Sőt volt kismama masszázs is a jóga után, az volt maga a paradicsom. Mondjuk akkor a 3. hónaptól nem dolgoztam (igaz nem önszántamból :evil: ) így volt rá időm.
Ismer vki jó kismama torna DVD-t, amit érdemes kipróbálni, csinálni? :evil:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kép
én ezt csinálom,nagyon jóleső és minden átmozgató torna,egyáltalán nem nehéz.

evilany

Évi,
köszi a képet, nem tudtam hogy képzeljem el, a pocitartót.
Az enyémnek a lábközti része gumírozott és tépőzáras, patentos verzió, felveszi a test vonalát, észre se lehet venni.

Mérges fej véletlen volt az előző hsz-em végén :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

:lol: :lol:

evilany

Mindjárt rákeresek a neten, köszi!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!
Vagyok, csak melózom gyorsan-gyorsan....
UGYANIS A CÉGVEZETÉS HÚSVÉTRA VALÓ TEKINTETTEL 12 KOR HAZAENGED MINKET! :-)

Szóval ez a nap jó híre.

Tegnap én is elvittem tesómhoz (fodrász) Bendét, hogy szép legyen a frizurája. :-) :wink:
A vásárlás persze elúszott,de Anyósom tök rendes, ma ő vigyáz gyerkőcre, és elmentek a Metro-ba. Szóval hazafelé még egy szandit kell nézzek, és kész (Ovis használatra)

Na meg délután takarítás. :roll:

szilvás76

Szilvi szia,de jó hír,egy szabad délután.

evilany

Vagyok én iscsak kihúztam a laptop kábeljét és gondoltam nem kapcsolom vissza csak ha végeztem a takarítással. De ez ma lassan megy mert elsőszülöttem mesét néz és csak a reklám alatt porszívózhatok. Közben összepakoltam a cuccát is és természetesen 5 percenként kérdezi, a mamáék mikor jönnek érte. De őket ismerve még ebédelni is itthon fog Bence. Na most folyt. köv. a porszívózás.

királylány

Na a takarítással készen vagyok. Jellemző.....már megint sehol senki :roll:

királylány

Én itt vagyok!

Ma jó voltam, és hazaküldtem a kolleganőmet. Én maradok délig, de amúgy már a fű sem nő. :-)
Tök rendes vagyok! Biztos a hormonok jótékony hatása. :wink:

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?