Na, végére értem. Még a császár témához: Dia és Szilvás.
Nekem nem azért van gondom a heggel, mert kicsi lesz a korkülönbség a két gyerkőc között. Ezt szeretném hangsúlyozni, mert a dokik is ezt mondják. Egyszerűen valami ott azon a kb 1 centis szakaszon nem stimmel. A heg többi része kiválóan szuperál, nem érzek semmi problémát. Mielőtt terhes lettem, a korábbi dokim javasolt volna egy műtétet, mert úgy gondolta, hogy (mivel mindig a menzesz során kezdődött a fájdalom a hegnél) endometriózisom van. Azaz, a műtét során egy pici méhnyálkahártya kerülhetett a seb szélére, ami minden menzeszkor "saját életét éli", ugyanúgy kezd viselkedni, mintha ő is méhen belül lenne. Persze, a vér nem tud úgy távozni, mint a méhből. Egynapos kórházi tartózkodással, 10-15 perces "műtéttel" (=kimetszéssel, ha jól emlékszem a kifejezésre) orvosolható a dolog. Mivel terhes lettem, a doki látott esélyt arra, hogy a 9hónapos vérzéskimaradás miatt az a pici nyálkahártya-darab elsorvad majd. De most már nem tudom, mit gondoljak, mert ahogy a mostani dokim is mondta, nekem is uaz az érzésem, hogy a hasfallal, az izommal van gond azon a részen.
Császár vs természetes szülés téma
Én se hiszem, hogy elvakultan tudnám egyik vagy másik tábort képviselni. De ha lehet, azt gondolom, fussunk neki normál úton (mégiscsak ez lett a természet által eredetileg kitalálva, a császár pedig az életmentésre, és klassz, hogy van ez az esély!!!) és azért van ott a "szakember", hogy tudásával, tapasztalatával az ember lányának a segítségére legyen.
Most azt érzem és gondolom, hogy maximálisan a dokim kezébe helyezhetem a kérdést, bízom benne, hogy az ő döntése az adott pillanatban helyes lesz. Én pedig nyitott leszek, bárhogy is alakul a helyzet. Egyébként nagyon jól esett, hogy a doki emlékezett rá, hogy első találkozásunk alkalmával kérdeztem őt erről a témáról
Na, tényleg sziasztok, jók legyetek!