Sziasztok!
Masi! Örülök, hogy jobban van Lili! Annak nem, hogy csak üvegből eszik
Hátha rászokik a cicire is, ne add fel!
Cuki! Gyönyörű a lányod! És hogy élvezi a fürdést! Az enyém mindig unottan, csendben tűr és utána elfogy a türelem, hisztizik
Missi, sajnálom a hízást
Majd lemegy Samu megszüléetése után
Zsozi! Köszi a dicséretet
és a többieknek is!
Az én lányom is püfölgette a tappancsokat
Adri, Sheepy?????? Adrinak már csak egy napja van!
Csilláról nincs hír? És Jutta???
Ariel! Hogy vagytok? Milyen az élet hármasban?
Tök jó, hogy végigaludt egy éjszakát! Mikor lesz ilyen nálunk is?????
Evu! Én egybe csomagoltam a felszerelést, nem volt külön szülőszobai, szerettem tudni, hogy minden velem van
Kivéve a mellszívó és a szoptatóspárna. Azok külön voltak és csak később kerültek fel.
Én le is zuhanyoztam egyszer és inkább a vizet ajánlják a szüléshez, mint a gyümölcslevet! És vízből is sokat!
Sapkát, kesztyűt tegyél be és érdeklődd meg, hogy a Jánosban adnak-e ruhát a babáknak! Habár jobb, ha a sajátodat viszed, én már rájöttem
Szép a kiságy!
Bogyó! Az Eda az a fájdalomcsillapító, amit gerincbe adnak. Ezek szerint Cuki kapott???
Évi! Tök jó, hogy mesekönyvet fordítasz
Most épp aktuális így babázás előtt.
Klári! Szép méretei vannak Nórának
Szerintem Heléna is ekkora lehetett 37 hetesen.
Ma itt járt a gyermekorvos, holnap jön a védőnő.. el vagyok látva.
A doki mindent rendben talált. Heléna hízhatna többet is szerinte, de mit tegyek, ha lusta enni... Úgy kell ébresztgetni evés közben! Amúgy minden oké, leesett a köldökcsonk is. Kaptunk még pár receptet és tanácsot.
Ma 2 órát volt az erkélyen, holnap szeretnék elmenni sétálni vele
Ha hazajön Apuci, akkor elmegyünk együtt.
Gabi! A hámlásra a dokinéni a fürdetőkrémet javasolta, hogy azzal kenjem be a bőrét! Már kenegettem eddig is, emrt az Istvánban is ezt mondták, így javulunk szépen.
Erika! Hogy van időd pakolgatni Tamás mellett??? Éjszaka tudtok aludni? Tamás milyen időközönként ébred? Kérünk fotót!
Vicsok hogy vagy??? Pénteken akkor program?
Húzok, amíg fel nem ébred Heléna gyorsan lefürdök. Ez van, ha anyukák leszünk akkor kell mindent megcsinálni, amikor idő van rá, és nem amikor szeretnénk
Puszi mindenkinek!